גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
מממ לא הכי חשובות תכונות הMP4.. הוא הולך לשמש לאודיו נטו. הדבר הכי חשוב מלבד הנפח זה העיצוב והגודל של המכשיר. הרבה זמן לא התעדכנתי בתחום, אבל נראה לי שהנאנו גירסא2 יכול להיות די נחמד... מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת התקנתי go launcher ex וגם הבנתי שעוד לאנצרים עושים את הבעיה הזאת שאין לי אפשרות להשתמש או לשים widget של מוזיקה יעני נגן קטן על הדסקטופ
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
עם האירוע המתקרב ובא של אפל החלטנו לאסוף את גל השמועות, ההדלפות וההשערות - מה אפל תראה לנו, מה היא לא ואיפה המקוריות? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c-2014-%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%a6%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a2-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94/
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לאחרונה התקלקל לאח שלי האייפוד, מסוג וידאו גרסא שנייה 30 ג'יגה. מספר התקלה שרשום הוא 1418, ניגשתי לסניף תיקונים של idigital בראש העין ואמרו לי:"האחריות למכשירך פגה, והדיסק הקשיח מתקתק, מכיוון שאחריותך פגה אין באפשרותינו לפתוח את המכשיר בכדי לתקנו {בתירוץ שאלו הוראות של אפל} ולכן האפשרות העומדת בפניך היא שדרוג בלבד". למישהו זה קרה גם??? מישהו יודע מה לעשות??? מישהו יכול לייעץ או שאולי הוא עובד בidigital???? תודה מראש :s05:
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היצרנית הסינית ניצלה את תערוכת MWC השנתית בברצלונה על מנת להרחיב את זמינות דגמי הדגל שלה אל מחוץ לסיןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
- 1 follower
-
-
השלישי אבל לא יקר מדיי....כי עכשיו אני כנראה מתחיל קורס בצבא,ואין לי מושג אם בטוח להביא פלאפון טוב לשמה כי הוא יכול להגנב\לההרס מה דעתכם,על מה אתם ממליצים? וכדאי לקנות מyad2.co.il?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
^^^ אשמח לשמוע מבעלי המכשיר אם הוא מרוצה ואם לא למה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
עריכה חדשה - ההודעה הראשונה נמחקה. נכון להיום המכשיר נמכר חדש לגמרי עם שנה אחריות ב-1880 שח - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=2GUipad216GB מיותר לציין שזה עקב הורדת המחיר הרשמי ל-400 דולר, עקב יציאת IPAD HD. אבל עדיין מדובר בטבלט משתלם יחסית למחירו נכון לזמן זה.
-
- 23 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
היי יש לי N86 ולטלפון שלי יש שתי כרטיסי זיכרון, אחד זיכרון של המכשיר שהוא 78MB והשני זיכרון חיצוני שהוא 8GB, הבעיה היא שהזיכרון של הטלפון שלי תפוס כמעט עד 0 מקום ואני לא מצליח לראות את הקבצים שמתוקנים בו, בזיכרון החיצוני עדיין נשאר לי מקום לעומת זאת.. אני כרגע רוצה לעדכן וואטס אפ אבל לא יכול כי הוואטס אפ חייב להיות מותקן על הטלפון. יש רעיונות איך ניתן לראות את הקבצים למחיקה?
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
המכשיר שברשותי הוא 6120classic עם מע'הפעלה SYMBIAN S60 3rd edition, אני רוצה לשנות את ההשהייה מ5 ל10 דקות וגם משומה הוא מכוון ל7:30 ושמתי לב שכשהוא מגיע ל8:00 אז אופצית ה"נודניק" נעלמת. תודה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום אני ממש לא מבין בסמארטפונים/טאבלטים ולכן צריך את עזרתכם. מה דעתכם על הטאבלט הזה? האם יש לו את היכולות הבאות: 1. הצגת קבצי PDF- בעברית ובאנגלית (עיקר השימוש שלי יהיה לקרוא מסמכים על קבצי PDF) 2. הצגת קבצי אופיס (אין צורך בעריכה) 3. גלישה באינטרנט 4. השמעת מוזיקה 5. הצגת סרטים איך הוא לדעתכם ביחס למחיר (שעל פניו נראה ממש זול)? איזה עוד יכולות יש לו? חסרונות? תודה רבה! אסף
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני מניח שכולכם מכירים את מאבטחי הקניונים בעלי הגלאי מתכות הידניים למיניהם. השאלה שלי היא שנכנסתי עם האייפון שלי לאחד מהם שהגלאי היה עליו, רציתי לדעת אם במקרה הוא יכול לגרום נזק לפנימיות שלו ואם יש השפעה?
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
חשבתי בכיוון של סמסונג gio . יש משהו יותר מומלץ ממנו בטווח מחיר הזה? ללא יד שנייה בבקשה הטלפון לא נועד לי וחייב קבלה עדכנית מחנות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי , אני מחפש מכשיר שיחזיק ליותר משנה , לשימושים רגילים , גלישה , יוטיוב וכו' . עם אחראיות נורמלית עד 1000 ש"ח לא אכפת לי מאיזה חנות תודה!
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חבוב אחד מחנות מכשירים סלולרים שאל אותי אם אני מעוניין לקנות מN95 מחודש ב1600שח... רציתי לשאול אותכם מה אני צריך לבדוק כדי לוודא שהמכשיר הוא לא זיוף ובכללי.... פשוט הרעיון הזה של N95 נדע בי כי בדיוק יום ראשון רציתי ללכת לקנות מחנות מכשיר חדש מקורי של N73 ME ב1600 שח... מה כדי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
לפי דיווחים עדכניים שמציפים את הרשת, הדור החדש של מכשיר ה-Moto G יוצע בכמה גרסאות חומרתיות, שגורמות לו להישמע אטרקטיבי הרבה יותר משהערכנו קודם לכן לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-moto-g-החדש-יהיה-ססגוני-עמיד-במים-ועם-אפשר/
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
חצי שנה מתכנתים יושבים על זה והנה האור בקצה המנהרה, עדיין לא התקנתי אותו על המכשיר כי אני מחכה לגרסה הסופית שתצא בקרוב. ממה שהבנתי ניתן להריץ את 2 מערכות ההפעלה ביחד(אנדרויד, סמסונג OS) מערכת ההפעלה ניתנת להרצה רק מכרטיס חיצוני חובה MICRO SDHC לכל בעלי המכשיר, יש תקווה להוציא ממנו עוד קצת... אם אני לא טועה זה יהיה מכשיר האנדרויד הכי קטן עם החומרה הכי חזקה יחסית לגודלו. --- מכיוון שהפיקסון12 זהה לסמסונג ג'ט(חוץ מהמצלמה) אולי גם עליו יהיה ניתן להתקין אנדרויד 8)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נמאס לי לחפש קומבינות טעינה במילואים, והחלטתי לקנות את הטלפון הכי זול ופשוט שאפשר למצואף כאשר הדרישה היחידה היא שהסוללה תחזיק חמישה ימים ברציפות (השימוש יהיה שיחות של כ-10 עד 20 דקות ביום). אפשר למצוא (וגם לקנות) כזה דבר בימינו?
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! לפני כשבוע היתחדשתי בנוקיה 5800החדש והחמוד, מכשיר מצויין ובאמת שווה רק בעיה אחת מעצבנת אותי אני חובב סדרות מושבע וכשהעברתי קובץ mp4 שהוא אמור לקרוא זה לא עבד. אולי יש תוכנה שיכולה לעזור לקודד נכון? בתודה האדום האגדי
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום. ברשותי אייריבר h120 (אבל הארדיסק של h140 שנלקח מאייריבר אחר) עתיק יומין , ונמאס לי שאין בו עברית. אני יודע שפעם היה רוקבוקס, ופחדתי להתקין כי לא ממש ידעתי איך ולמה. האם יש רוקבוקס עם עברית לאייריבר h120 ? האם יש מדריך בעברית או בכלל , איך להתקין אותו? תודה, אמיר.
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
קניתי היום כרטיס זכרון SD התומך בשיטת HDSC ומסתבר שהמחשב כף יד שלי - Palm Zire 71 לא קולט את הכרטיס כנראה עקב הטכנולוגייה הזו. ניסיתי לחבר את הכרטיס למחשב עם הקורא כרטיסים במתחבר דרך USB אך גם הוא לא מזהה את הכרטיס כלל. מה אפשר לעשות כדי שלפחות המחשב יקרא אותו כך שאשתמש בו כDOK אם לא כהארדיסק לפאלם??? נ.ב. לא נראה לי שיהיה אפשרי להחזיר לחנות אותו חזרה אחרי שפותחים אותו.... כל פתרון יתקבל בברכה..!
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/LG-G2-D801-32GB-GSM-Unlocked-Android-Smartphone-Black-White-B/361376071270?hash=item5423b13e66 מישהו מכיר את המודל d801? מה זה אומר? האם זה מתאים לשימוש עם היצרנים פה. Comes packaged in after market box with compatible charger! Device unlocked for GSM Carriers (AT&T, T-Mobile, etc.) - Will NOT work with Carriers like (Sprint, Boost Mobile, etc) תודה
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, יש לי שאלה, יש לי אפשרות עכשיו לקנות IPAD אבל אני חושב לעצמי האם זה הדבר הנכון לעשות או לחכות ל MICROSOFT TABLET ? מה דעתכם? לחכות או לא? מתי תאירך השיחרר של הטאבלט? האם מישהו יודע איך מיקרוסופט יצמצמו פערים בנוגע לאפלקציות? תוך כמה זמן נראה לכם שישחררו פריצה לטאבלט של מיקרוסופט מרגע שיחרור? אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-