עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by amikamk,
    • 0 תגובות
    • 654 צפיות
  2. היי , אני מחפש מכשיר שיחזיק ליותר משנה , לשימושים רגילים , גלישה , יוטיוב וכו' . עם אחראיות נורמלית עד 1000 ש"ח לא אכפת לי מאיזה חנות תודה!

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by HoLy4EvEr,

חבוב אחד מחנות מכשירים סלולרים שאל אותי אם אני מעוניין לקנות מN95 מחודש ב1600שח... רציתי לשאול אותכם מה אני צריך לבדוק כדי לוודא שהמכשיר הוא לא זיוף ובכללי.... פשוט הרעיון הזה של N95 נדע בי כי בדיוק יום ראשון רציתי ללכת לקנות מחנות מכשיר חדש מקורי של N73 ME ב1600 שח... מה כדי לעשות?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  4. לפי דיווחים עדכניים שמציפים את הרשת, הדור החדש של מכשיר ה-Moto G יוצע בכמה גרסאות חומרתיות, שגורמות לו להישמע אטרקטיבי הרבה יותר משהערכנו קודם לכן לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-moto-g-החדש-יהיה-ססגוני-עמיד-במים-ועם-אפשר/

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  5. Started by (G),

חצי שנה מתכנתים יושבים על זה והנה האור בקצה המנהרה, עדיין לא התקנתי אותו על המכשיר כי אני מחכה לגרסה הסופית שתצא בקרוב. ממה שהבנתי ניתן להריץ את 2 מערכות ההפעלה ביחד(אנדרויד, סמסונג OS) מערכת ההפעלה ניתנת להרצה רק מכרטיס חיצוני חובה MICRO SDHC לכל בעלי המכשיר, יש תקווה להוציא ממנו עוד קצת... אם אני לא טועה זה יהיה מכשיר האנדרויד הכי קטן עם החומרה הכי חזקה יחסית לגודלו. --- מכיוון שהפיקסון12 זהה לסמסונג ג'ט(חוץ מהמצלמה) אולי גם עליו יהיה ניתן להתקין אנדרויד 8)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. נמאס לי לחפש קומבינות טעינה במילואים, והחלטתי לקנות את הטלפון הכי זול ופשוט שאפשר למצואף כאשר הדרישה היחידה היא שהסוללה תחזיק חמישה ימים ברציפות (השימוש יהיה שיחות של כ-10 עד 20 דקות ביום). אפשר למצוא (וגם לקנות) כזה דבר בימינו?

7. שלום לכולם! לפני כשבוע היתחדשתי בנוקיה 5800החדש והחמוד, מכשיר מצויין ובאמת שווה רק בעיה אחת מעצבנת אותי אני חובב סדרות מושבע וכשהעברתי קובץ mp4 שהוא אמור לקרוא זה לא עבד. אולי יש תוכנה שיכולה לעזור לקודד נכון? בתודה האדום האגדי

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by AmirNadav,

שלום. ברשותי אייריבר h120 (אבל הארדיסק של h140 שנלקח מאייריבר אחר) עתיק יומין , ונמאס לי שאין בו עברית. אני יודע שפעם היה רוקבוקס, ופחדתי להתקין כי לא ממש ידעתי איך ולמה. האם יש רוקבוקס עם עברית לאייריבר h120 ? האם יש מדריך בעברית או בכלל , איך להתקין אותו? תודה, אמיר.

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by rjjb7,

קניתי היום כרטיס זכרון SD התומך בשיטת HDSC ומסתבר שהמחשב כף יד שלי - Palm Zire 71 לא קולט את הכרטיס כנראה עקב הטכנולוגייה הזו. ניסיתי לחבר את הכרטיס למחשב עם הקורא כרטיסים במתחבר דרך USB אך גם הוא לא מזהה את הכרטיס כלל. מה אפשר לעשות כדי שלפחות המחשב יקרא אותו כך שאשתמש בו כDOK אם לא כהארדיסק לפאלם??? נ.ב. לא נראה לי שיהיה אפשרי להחזיר לחנות אותו חזרה אחרי שפותחים אותו.... כל פתרון יתקבל בברכה..!

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  10. Started by kletsman,

http://www.ebay.com/itm/LG-G2-D801-32GB-GSM-Unlocked-Android-Smartphone-Black-White-B/361376071270?hash=item5423b13e66 מישהו מכיר את המודל d801? מה זה אומר? האם זה מתאים לשימוש עם היצרנים פה. Comes packaged in after market box with compatible charger! Device unlocked for GSM Carriers (AT&T, T-Mobile, etc.) - Will NOT work with Carriers like (Sprint, Boost Mobile, etc) תודה

11. משהו כמו בחצי שנה הקרובה, משהו יותר מתקדם מהדור השני של הTOUCH

• 46 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by dzbeda,

שלום, יש לי שאלה, יש לי אפשרות עכשיו לקנות IPAD אבל אני חושב לעצמי האם זה הדבר הנכון לעשות או לחכות ל MICROSOFT TABLET ? מה דעתכם? לחכות או לא? מתי תאירך השיחרר של הטאבלט? האם מישהו יודע איך מיקרוסופט יצמצמו פערים בנוגע לאפלקציות? תוך כמה זמן נראה לכם שישחררו פריצה לטאבלט של מיקרוסופט מרגע שיחרור? אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  13. Started by Dragonaire,

שלום זה זמן רב שאני בהחלטה על לקנות ZVM מסיבות שהן ברורות מאליו אני חושב, אבל שמתי לב בסרטונים שראיתי ותמונות, שהנגן מסורבל ולא הכי נוח לשימוש. רציתי לשאול, במיוחד אנשים שבעלי מכשיר ZVM, איך השליטה בו? חייבים להשתמש בכפתור נגיעה האמצעי הזה שעל הפאד כדי לבצע אישור או שאפשר גם על הכפתור חץ קדימה? ולשאלה עניינית - בשביל לקפוץ קדימה בסרטים צריכים באמת להחזיק את האצבע שעה על הכפתור קדימה כמו מפגרים או שיש Fast Scroll שפשוט אנשים לא מודעים אליו? פתטי לחלוטין אם אין - אפילו לאייפוד וידיאו יש (שפתאום נראה לי מכשיר הרבה הרבה הרבה יותר נוח ופחות מסורבל)

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  14. מומחי HWZONE שלום, אני מעוניין לרכוש סמארטפון חדש ומתלבט לגבי מכשיר, להלן ההעדפות שלי : 1)עם מערכת הפעלה android 4.1 jelly bean (מוכן להתפשר על ice cream sandwitch) 2)מהיר.מחפש מעבד DUAL CORE זכרון1GB RAM (מוכן להתפשר על נפח הראמ ועל מהירות הDUAL CORE). 3)גודל מסך לא גדול מ 4.7 ולא קטן מ 4.2. 4)תקציב עד 2000 שח (מוכן להוסיף קצת מעל אם זה ממש שווה את זה). 5)מן הסתם שיהיה GSM וUNLOCKED. 6)עמיד,בלי יותר מידי באגים,שיכנס לכיס של הג'ינס. 7)מצלמה לפחות 5 מגה פיקסל. בסעיף שלא ציינתי שאני מוכן להתפשר על פחות אני לא מתפשר בכלל. אשמח להמלצות על מכשרים מניסיון.מבקש להציע רק מכשירים התואמים את כל הקריטריונים שלי. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by arkadi_s,

אהלן , יש לי מכשיר די ישן כרגע ואני רוצה לשדרג לאייפון ההתלבטות שלי האם לקנות אייפון 4S או אייפון 5 ... אני לא אחד שהסמאטרפון מעסיק אותו תמיד , אני רק רוצה להתקדם ושיהיה גם לצורך הנוחות כיוון שאני רוכש עכשיו גם טאבלט רציתי לשאול האם השינייום בין האייפון 4S ל5 ממש מורגשים? חוץ מזה שה5 יותר דק' ובעל מסך יותר גדול ההבדל במחירים הוא משמעותי כמעט 2000 שקל אם אני לא טועה.. השאלה אם זה שווה את זה . ודבר נוסף , במידה ואני רוכש את אחד המכשירים , מישהו מכיר אתר טוב בארץ לרכישת סמארטפונים? שיהיו סים פרי פתוח לכל החברות ועם ממש מלא בעיברית . כי אני רואה מלא אתרים ואתר מסויים מוכר אייפון 4S ב2600 ואתר אחד ב3,800 נראה לי הבדלים די הזויים , רציתי כיוון לאתר אמין. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הזן עולה על ה סנסה מבחינת איכות שמע ? הסנסה כבר נמאס עליי... ו הזן נראה ממש טוב

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by elik_1,

האם משהו מכיר תוכנה או אפליקציה שבעזרתה אפשר בלחיצת כפתור להפסיק את כל פעולות האפלקציות ש"רצות " בסמרטפון??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. דגם ה-Redmi 3S הטרי הוא אחד מהמשתלמים ביותר שניתן לדמיין בשוק כולו לכתבה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by IG,

שלום, יש לי את המכשיר, ומסיבה כלשהי אני לא מצליח למצוא בו את העברית... התקנתי לפני כמה חודשים מקלדת בעברית וזה לא מפריע לי, אבל המקלדת המובנת נראת לי ממש נוחה אז עכשו בא לי עברית הבעיה שגם בהגדרות מערכת אין לי עברית, וגם לא בהגדרות מקלדת... אבל ש את כל מגוון השפות המזרח אירופאיות... יש למישהו רעיון איך להחזיר את העברית? המכשיר לא פרוץ (ולא מתכוון לפרוץ), וללא שיוך לחברה כלשהי (גרסה אירופאית נקייה) תודה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 5.6k צפיות
  20. שלום לכולם, הכנתי סקירה קצרה על שני הטלפונים החדשים מבית סמסונג : הגלקסי S8 והגלקסי S8+ , מקווה שיעזור למי שמתעניין לרכוש אחד מהשניים או סתם סקרן תהנו!

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  21. חולמים על השילוב האולטימטיבי בין מצלמה לסמארטפון אשר יהיה קומפקטי מספיק בכדי לשאת בכיס? ל-Kodak (כן, כן) ולאסוס יש הצעות מעניינות עבורכם לכתבה

22. Started by xyo,

The price for the 30GB model - the only one so far on the cards - is $249.99. That's exactly the same price as Apple's 30GB iPod. The device will hit the streets on November 14 in the US. http://www.jakeludington.com/zune/20061001_zune_and_ipod_photo_comparison.html

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. שלום , אני משתמש היום ב N95 ו ב OUTLOOK 2010 . המיילים מגיעים לטלפון מחשבון GMAIL דרך IMAP4 את אנשי הקשר, יומן פתקים וכו' אני מסנכרן בעזרת תכנת PC SUITE . אני שוקל לשדרג ל GALAXY S3 , מה שאומר שאני צריך לסנכרן מול GMAIL אבל לא הצלחתי למצוא תכנה חינמית טובה שתבצע את הסינכרון . גם קראתי שהחל מסוף ינואר 2013, google כבר לא תומכים ב Calendar sync שהיה עושה את העבודה לפחות בקטע של היומן . אשמח לדעת איך אתם עושים את הסינכרון ? תודה , יניב

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. הכירו את סמארטפון ה-Nokia 8 החדש והחדיש, עם מצלמה שמחזירה את שיתוף הפעולה עם Zeiss וטכנולוגיית אודיו תלת-מימדי מרחבי לכתבה

25. Started by MEGI,

מישהו יודע איך אפשר להתקין עברית לבלאקברי 9800?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.