גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, מבקש המלצה על הטאבלט והסטרימר הטובים ביותר כיום בשוק שעונים על שני צרכים: 1. התחברות למקרן נייד רגיל עם חיבורי VGA, כך שאוכל להציג על מסך המקרן את המופיע על מסך הטאבלט מבלי שהטאבלט יהיה מחובר בכבל לאנשהו. 2. שהטאבלט והסטרימר יאפשרו באיכות הגבוהה ביותר (בלי להיתקע) הצגת תכנים מאתר אליו אני נכנס דרך גוגל כרום. -הערה- הבחירה הראשונה שלי היתה לרכוש אייפד ואפל TV, אך הביקורות על אפל TV היו כל כל לא מחמיאות שהחלטתי לוותר, ועכשיו אין לי מושג מה לבחור מתוך כל שפע האנדרואידים והסטרימרים. שאלה נוספת- אני מתכנן לרכוש עוד 4 מכשירי טאבלט שונים נוספים ומבקש את המלצתכם. התכונה החשובה ביותר שנדרשת מהם- גלישה חלקה וזורמת ברשת האינטרנט. אשמח לקבל המלצה ספציפית על 4 המכשירים.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a6%d7%9e%d7%a6%d7%9d-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a4%d7%a2%d7%a8-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a2%d7%aa%d7%99%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9d/
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אמש המכשיר שלי שנקנה בדיוטי פרי קיבל את העדכון וביצעתי אותו. אני משתמש כל הזמן בשפה העברית למכשיר ואחרי שהוא סיים את העדכון שמתי לב שכל הדברים "בכתב ראי" אם כפתורים היו תמיד בצד ימין אז הם זזו לצד שמאל וכנ"ל ההפך. אם אני משנה את זה לשפה אנגלית את המכשיר אז הכול תקין לחלוטין, אני חייב לציין שהמכשיר ללא רוט כלל, שלחתי את השאלה לסמסונג ישראל והם טוענים שככה זה צריך להיות וזה החידוש למרות שזה רק בעברית מופיע ככה לא בשאר השפות כאשר בדקתי ועוד משהו מוזר בנושא שאם אתה שומע מוזיקה ומכוון את הסאונד במהלך המוזיקה אז יש לך את הפס שמתמלא עם הצבע כחול או אדום אם זה יכול לגרום לנזק באוזניים או שלא וגם זה הפוך הוא נמצא כל הזמן על האדום ככל שהוא חלש יותר ואם אני מגביר הוא …
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המכשיר הנ"ל, נתקלתי באתר הבא שמוכר אותו. http://www.bdigitalmobile.com/pl_product~113~5~0.htm באתר כתוב שניתן לשדרג בתשלום, למכשיר מטען היבואן הרשמי ולקבל בין היתר תמיכה מלאה בכל רשתות הסלולאר בישראל ותמיכה מלאה בדור 4. מה זה הקשקוש הזה ? הטלפון אמור לתמוך ברשת דור 4 וכל הרשתות בארץ As IS, בלי שום קשר ליבואן רשמי. האם מדובר בדרך נוספת לסחוט עוד כמה שקלים ? או שיש אמת בכל הסיפור הזה ?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אשמח לעזרה. אני מחפש טלפון אנדרואיד ללא מצלמה וללא GPS, האם קיים מכשיר כזה? מכל חיפושי ברשת מה שמצאתי זה רק זה. אשמח להמלצות על מכשירים אחרים. האם אתם מכירים חנות בארץ שמוכרת מכשירים כאלו? תודה מראש, מאור.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי טאבלט סיני של חברת PIPO דגם P1 הטאבלט עצמו טוב מאוד ואני מרוצה ממנו, לאחרונה התחילה לי בעיה שנורת הפלאש LED לא עובדת. לא במצלמה וגם לא כפנס פשוט לא נדלקת. חשבתי שזאת בעיית תוכנה וביצעתי עדכונים כולל החלפת ROM והבעיה לא נפתרה, לכן אני מניח שהבעיה היא חומרתית. ניגשתי למעבדה ליד הבית אבל הם לא רצו לטפל כי אין להם חלקים למכשירים שלא משווקים בארץ. פחדו קצת לגעת בסיני. אני מחפש מעבדה מקצועית ואמיצה שתדע לטפל בבעיה. אני גר בפתח תקוה, אשמח לשמוע המלצות למקומות במרחק סביר כולל תל אביב. תודה רבה, צביקה
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין טאבלט netboox הזה http://m.ksp.co.il/product.php?uin=25608 לבין הטאבלט של טושיבה = https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11240 תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פלאפון עם סוללה חזקה.. ואין לי מושג לאיזה פלאפון באמת יש סוללה יותר חזקה( לפי מה שהבנתי כמות ה mah של הסוללה לא בהכרח אומר לי שהפלא יחזיק יותר זמן על טעינה אחת.. ) וגם שיהיה פלא מהדור והאיכות של ה S5 ו ה g3 וכו... השמח לעזרה בנושא...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי טאבלט LG G PAD 8.3 ואין בוא אפשרות לשנות את בהירות המסך דרך ה- notification center אלא רק דרך הגדרות שזה לא נוח לי. אני אשמח לקבל המלצה לאפליקציה/ווידג'ט שיאפשר לי בקלות לשנות את בהירות המסך מבלי להיכנס להגדרות. תודה !
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות טאבלט עם מערכת הפעלה windows 8 גודל מסך 7 inch עם תמיכה ב-3g. ושהיה אפשר להתקין עליו אותו תוכנות שמתקינים במחשב שולחני. האם כדי לקנות ב aliexpress או ב ebay כי אני יודע שהטאבלטים זה חיקוי מסין זה נכון? או שזה לא כל כך נורא? מישהו יכול לתת לי קישור לאיביי או עלי אקספרס. למפרט שציינתי? והתקציב הוא עד 800 ש"ח. האם במחיר הזה אני יכול למצוא את מה שביקשתי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי טאבלט AKAI אין לו כפתורי ווליום, יש לו כפתור POWER, HOME , וחור לRESET ניסיתי להחזיק RESET ו POWER כשהטאבלט כבוי, הוא לא נדלק עד שאני לא משחרר ואז נדלק רגיל הערה: לא ניתן לרסט דרך התפריטים כי הטאץ לא עובד
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
חבר שלי נמצא בחול וביקשתי ממנו שיקנה לי נוט4 ויש שם את הדגם SM-N910H זה יעבוד בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המבקרים המקצועיים אוהבים את ה-One M9 כמו שאהבו את ה-M8 לפניו - אבל חוששים שהוא דומה מדי לדגם הקודם מכדי להצדיק את פער המחיר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94-one-m9-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%99-%d7%91%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%90%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע חבילה של אורנג + 5 גיגה ואני רוצה לעבור ל 012 ששם זה הרבה יותר זול השאלה אם בפועל זה אותו דבר ? או שאורנג נותנת ל 012 את התשתית הכי מעפנה שלה ותהיה לי בעיה של קליטה ? כי באורנג הכול מצויין ככה גם לגבי וואלה נט / איכות התשתית וקו הטלפון שלהם טובה כמו פלאפון ? לא יהיה הבדל באיכות ?
-
- 1 תגובה
- 6.7k צפיות
-
-
משהו יודע אם אפשר להשתמש בגוגל דוקס כמסד נתונים. אני רוצה להעלות קובץ אקסל ולהשתמש במידע שלו באפליקציה - יש אפשרות כזאת? לדוגמא: ליצור טופס בגוגל דוקס וליצור אפליקציה שתראה לי את הנתונים לא אכפת לי לעשות את הקובץ פתוח לכולם ואז להשתמש בו, אבל הייתי מעדיף שיהיה אפשר להשתמש בקובץ כפרטי. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אך ורק את הסמארטפונים ש אפל אז בבקשה אם מישהו רוצה להציע לי של חבר'ה אחרת שיחסוך לעצמו את הזמן.. כשהאייפונים החדשים (6 ו 6+) יצאו אמרו שיש כל מיני בעיות איתם אז אני מפחד לקנות ולהתבאס.. (המחיר הוא בסביבות 3200 לחדש) האם שווה לקנות ומה שווה לקנות? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רוצים לבדוק כמה מהמעבד המרכזי, הגראפי ומהסוללה מנצלות אפליקציות במכשיר החכם שלכם? נסו את אפליקציית הניטור החדשה מהמקצוענים בתחום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99-%d7%90%d7%9b%d7%9c-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-%d7%a9%d7%9c%d7%99-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%a9%d7%9c-qualcomm-%d7%aa%d7%92/
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שבב מתומן ליבות, מעטפת עשויה סגסוגת אלומיניום וחיישן טביעות אצבע ב-200 דולר? כן, גם זה משהו שקיים בשוק הסיני לכתבה: http://hwzone.co.il/elephone-p7000-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%9b%d7%9c%d7%9c-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%9b%d7%9e%d7%a2/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המכשיר זה XPERIA S אני רוצה להתקין עליו רום 5.0 לפי המדריך הזה ROOT עשיתי חסר לי השלב של bootloader שאני מריץ פקודה ב CMD זה פשוט נשאר ככה (מצורפת תמונה) המנהל התקן מותקן לפי המדריך של סוני ובמכשיר דולקת נורה כחולה
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
יצרנית השבבים הטייוואנית תדחוס אפילו יותר ליבות בדור מעבדי ה-Helio X20 החדש שלה, ומאמינה שתוכל להציע ביצועים גבוהים בכ-40 אחוזים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%96%d7%94-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%9f-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-10-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e-mediatek-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כסא מחשב חדש, רציתי לדעת האם אתם מכירים חנויות שיש להם מבחר גדול של כיסאות ? אני פחות מעדיף חנויות כמו הום סנטר וכו' תודה
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
זקוק לעצה יצירתית - מחפש מכשיר למנחת קבוצות שיאפשר לה לצלם דינמיקות קבוצתיות ומיד לאחר מכן (לא ב-LIVE) להציג סצנות מהדינמיקה כמשוב למשתתפים. * יש מחשב נייד מחובר למקרן בחדר. * צילום וידאו איכותי ככל שניתן בחדר הרצאות - עדיף עם ייצוב אופטי, זום אופטי וביצועים טובים בצילומי פנים. * למקרן חיבור VGA בלבד. * חייב להיות פתרון פשוט מאוד ומיידי - ממש לא לחובבי טכנולוגיה. משהו שפשוט יעבוד בלי יותר מדי הגדרות, חיווטים וכדומה. * להתחיל לנתק ולחבר את המקרן לא ממש בא בחשבון. * תצוגה דרך הנייד למקרן. * חשוב - ללא תלות ברשת WIFI קיימת! * חיבור חוטי למחשב בא בחשבון במידת הצורך. חשבתי על מצלמת-אנדרואיד כמו ה-S4 ZOOM או ה-GALAXY CAM ו"לשקף" את המסך שלהם לנייד דרך NFC/WiDi אבל לא יודע איך ז…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שSLIMROM לא מוציאים עדכונים. אני מחפש רום יציב ויעיל מבוסס לוליפופ לS3 שלי. איך RESURRECTION REMIX?
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
מכניס סיגמא ואומר לו להתחבר אבל זה לא קורה. LG G2
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-