גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מתכנן לקנות סלולרי בסכום של עד 500 ש"ח. במהלך חיפושי נתקלתי בטלפון u8180 huawei. האם למישהו יש ניסיון איתו? האם אני יכול להשיג טלפון טוב יותר במחיר הזה? חשוב לי שהוא יהיה אנדרואיד ובעל GPS + WIFI תודה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
היי, קניתי ספר אלטרוני של סוני מדגם PRS-600 והורדתי המון ספרים ברוסית עם הסיומת FB2. הספר של סוני לא מכיר את הפורמט הזה אבל רוב הספרים ברוסית באים ב-FB2. כל הנסיונות שלי להפוך את הקבצים ל-PDF או LRF לא הצליחו. השתמשתי בכל מיני תוכנות כמו fb2lrf או bbeb binder אבל זה לא מצליח לי. אני אשמח מאד אם מישהו יוכל לעזור לי ואני גם מוכן לשלוח למישהו את כל הספרים שהורדתי כדי שהוא יהפוך לי אותם לפורמט אחר תמורת תשלום. תודה.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
היורש של ה-Mi A1 הפופולרי כבר ניתן לזיהוי אי שם באופק - והוא עשוי להגיע לצד דגם נוסף וזול עוד יותר המיועד לאלו שרוצים חוויית אנדרואיד "טהורה" לכתבה
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש אתר שמראה מבצעים ותוכנות בתשלום שהפכו לחינמיות בגוגל PLAY .
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני עוד מעט הולך לעבור תוכנית ואני צריך לבחור מכשיר בסלקום..ואני לא יודע איזה לקחת אני מחפש מכשיר כמובן עם נגן מוזיקה גלישה באינטרנט וכ'ו אבל גם חשוב לי מאוד שהוא לא יהיה מקרר כבד ושזמן הסוללה שלו יהיה בגדר הסביר בוא נגיד שלא תוך שעתיים יירד לי פס סוללה..גם שלא יהיה איטי..שמתי עין על הN86 החדש איך הוא..ואני ישמח לקבל עוד המלצות על מכשירים אחרים..אני מחליף מנוקיה 3100 אז תבינו..
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חודש גוגל פרסמה בGoogle Maps - שירות המפות שלה, מפה חדשה לישראל עם כל הרחובות בעברית. הבעיה היא שבתוכנת Google Maps Mobile אי אפשר לגשת למפה הזאת ואי אפשר לראות את המפה החדשה בגלל הסכמים של גוגל עם חברת מפה. יש לי פתרון שאיתו אפשר להוריד את המפות ישירות לפלאפון, אבל קחו בחשבון שבשביל הנחיות התוכנה חייבת אינטרנט. אני מדבר על פלאפונים שמריצים ג'אווה, במילים אחרות כל פלאפון כמעט. לא חייבים GPS מובנה, אפשר להשתמש בתוכנה רק כמפה. אז אם מישהו מעוניין, הנה מדריך שכתבתי: 0. תורידו ותתקינו את התוכנה GMaps מhttp://www.mgmaps.com/download.php 1. תכנסו ל http://www.mapcacher.com, תבחרו בSatellite בצד, תעשו זום לישראל ופשוט תלחצו על המפה בשביל ליצור מלבן שיכיל את המפ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
Huawei Ascend P7 הוכרז היום בפריז. לדעתי מכשיר נחמד ביותר וכך גם המחיר אך בעקבות השקתו של האחד+אחד לא יצליח כל כך אולי רק באסיה. קישור: לחץ כאן.
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
ברשותי המכשיר הבא: נוקיה 6230I (עם סים בפנים של סלקום) אני מעוניין לרכוש את המכשיר הבא: נוקיה N85 (מיד 2-מבחור שרכש אותו בפאלפון) האם המכשיר תומך בסים שלי? אם לא מה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש פלאפון חדש בשביל אמא שלי, עדיפות הגבוהה היא ל touch ברמה גבוהה כד כמה שאפשר , ו wifi . אני ישמח להמלצות תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לצד מכשירי הנקסוס השיקה גוגל גם טאבלט אנדרואיד חדש, שיוצא מגבולות המותג ומתיימר לספק יכולות מתקדמות במיוחד תודות לשבב ה-Tegra X1. מתכון מנצח או סתם ביזבוז כסף? לכתבה: http://hwzone.co.il/טאבלט-ה-pixel-c-של-גוגל-הוא-הפתעה-מרשימה-לחוב/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מעלה סרטים ומוזיקה ל-gps שלי? יש לי gps novogo בעל התוכנה igo8
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
הדגם החדש מבית המותג העולם של Xiaomi מציע יחס עלות-תועלת שקשה להישאר אדישים אליו - בייחוד אם עדיין אין לכם עניין בתקשורת הדור החמישי שמתפתחת במהירות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקבל הצעות למכשירים פשוטים ואמינים. אין צורך בפיצ'רים למיניהם ועדיף לא דור 3 (אם כי אפשרי). חשוב שהמכשיר יהיה נוח לשימוש ושהטקסט יהיה ברור. חשבתי על המכשירים 3120 קלאסיק ו- 3500 קלאסיק של נוקיה. אשמח לעוד הצעות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
הרשת גועשת על האייפון 4S החדש, גם כאן בפורום הויכוחים הרגילים, ועכשיו נוספה לה גם הידיעה על מותו של המנכ"ל האגדי סטיב ג'ובס. לכל אוהב חומרה באשר הוא זהו יום עצוב, ואין ספק שגם אם אתה אוהב\ לא סובל את אפל, לג'ובס הייתה דרך וראיית עולם מאד מיוחדת שהשפיעה על כולנו בדרך ישירה או עקיפה בכל הקשור לתחום שאנחנו כל כך אוהבים וצורכים, ג'אדג'טים ומיחשוב. אני מצר מאד על מותו... http://hwzone.co.il/news/136130
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
במידה והתעניינתם ב-Galaxy S6 Edge של סמסונג אבל רציתם שיהיה בומבסטי אפילו יותר, החל ממחר לסמסונג תהיה הצעה רלוונטית מאוד עבורכם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/יממה-לפני-ההכרזה-הרשמית-כל-הפרטים-על-ה-galax/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים כמה שאלות בנועגע לpsp.... אני שוקל לקנות psp העניין הוא המשחקים והסרטים... כאילו אם אני קונה את המכשיר וקונה רק כרטיס זכרון...בלי הדיסק יו אמ די... תהיה לי בעיה להעביר סרטים ומשחקים? ובכלל איך הולך כל הקטע של המשחקים והסרטים? מאיפה אפשר להוריד ואיך להעביר למכשיר? תודה מראש, ומקווה לקבל תשובה מהר... עומרי
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
הורדתי את האפליקציה ויש שם מלא מסוגי הטלוויזיה שלי, איך אני יודע מה לבחור? כל סוג שאני בוחר אני חוזר למסך המקשים ומנסה להנמיך או משהו וזה לא נותן לי ללחוץ על כפתורים, כאילו הכפתורים אפורים וכשאני לוחץ זה סתם משמיע רעש של רטט ולא עובד. יש לי ASUS ZenFone2
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
הי, אני מחפשת את הטלפון עם המצלמה הכי טובה שיש. ה lg g3 שלי מראה סימני גסיסה אחרי שנתיים...האם יש למישהו המלצה גורפת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מהתוכנה המקורית שלהם HotSync כבר מזמן התייאשתי, היא מייצרת בעיות על גבי בעיות \= מישהו מכיר תוכנה טובה שעובדת עם המכשירים האלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
האם אפליקציית שיתוף התמונות והסרטונים הפופולרית תהיה זו שתביא את המציאות הרבודה על הקהל הרחב? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום-המכשיר מסרב להידלק הוא ממש מת-מסך שחור. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה??הטענתי אותו כ 3 שעות ועדיין יש אור אדום אבל הוא לא נדלק!!!!פתאום סתם ככה החליט א להידלק יש למישהו רעיון מה קרה? זה ייתכן שהמכשיר מת לאחר 3 ימים?? יש לעודש מישהו את המכשיר ויודע אולי מה הבעייה??עריכה-אפשר לנעול סידרתי את הבעייה.הכל עובד.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
כשאני מדליק את הנגן (Sansa M250) הוא נתקע במסך הפתיחה, ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלכבות אותו. כשאני מחבר אותו למחשב זה בכלל לא מזהה שהוא התחבר. אתמול הוא פעל, והוא לא קיבל אף מכה מאז. מישהו יודע איך לסדר דבר כזה? או שחייבים לממש אחריות?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מתנה לידידה היא ממש רוצה ITOUCH אך הוא יקר מידי בשבילי אני מחפש תחליף פחות יקר (עד ה600 ש"ח) משהוא טוב שיוכל להריץ את אותם ישומים ושהיא לא תצתרך לשלוח אותו כול שנה לתיקון . בינתיים חשבתי על ה4PLAY X-POD לחבסר שלי יש אותו כבר שבועיים מכשיר נחמד תפס אותי במיוחד הקטע הם המצלמה אך אני גם כן אהבתי את הIKO UC-40 כי יש לו אחריות ל3 שנים מה שמעיד על איחותו אז מה לקנות? גם ה QTECK VISION נראה נחמד :s05:
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
לא נוח לי כל הריבועיות והשוליים המקומרים בלתי ניתנים להגנה. דעתכם החופשית...תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טכנולוגיה של חברה צעירה בשם Elliptic Labs מגייסת את הספקטרום העל-קולי לשליטה אינטואיטיבית ונוחה יותר במכשירים החכמים שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%a9%d7%9c%d7%99%d7%98%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%92%d7%a2-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%91/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-