גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
http://www.youtube.com/watch?gl=US&v=RAq5lFQFyMI זה התשובה שלהם אחרי שנים של פיתוח ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש פלאפון חדש לאחר שהקודם טבע התקציב שלי הוא בערך 1000 שקל, אפשר לנדוד קצת צפונה חשוב לי שיהיה לו חריץ הרחבה תומך SDHC, מצלמה כמה שיותר איכותית ושיהיה לו חיבור אוזניות סטנדרטי יהיה נחמד אם הוא יהיה סימביאן אבל זה לא ממש קריטי ובסך הכל שיהיה לו ממשק נוח ולא יותר מדי מצועצע המכשיר שהכי תפס את עיני עד עכשיו הוא הנוקיה 5310 ועוד שאלה בקשר לחנויות, אם מישהו יכול להמליץ על חנות שמומלץ לקנות ממנה(שמעתי חוות דעת טובה על eline) אבל נגיד במקרה של ה5310 יש חנות בשם omega phones שזולה בצורה ניכרת, מישהו מכיר אותה במקרה? רצ"ב קישור http://www.omega-phones.co.il/Product.asp?productid=194 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב... היום אני עם V3 ואני ממש לא מרוצה מהשירות של פלאפון. מהעבודה אני עם מכשיר של סלקום, וזה נראה לי טבעי להחליף את הפרטי גם לסלקום. ראיתי את המכשיר הזה Sony Ericsson C902: http://www.cellcom.co.il/shop/phones/sony_ericsson/c902/Pages/default.aspx?Segment=I&saleType=ACT התכונות עם הדיל באתר נראה לי סביר. יש למישהו המלצה אחרת או המלצה בכלל? אני אשמח. תודה מראש אגב דרישות שכחתי: החזר חודשי לא יותר מ- 50 ש"ח מצלמה נגן מוסיקה דור 3.5 הרחבת זכרון, כמה שיותר, יותר טוב. זמני דיבור והמתנה ארוכים.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, עכשיו כשפורסם הקטלוג החדש של פלאפון, אשמח להעזר בעצתם של מומחי הפורום. אני צריך מכשיר טוב בדגש לשימושים עסקיים: קבלת מיילים פשוטה ומהירה, כתיבת מיילים קצרים ו-SMSים בקלות. קריאת מסמכים מצורפים וקבלת פקסים. חייב לכלול GPS, בלוטות', ו-WiFi. כמובן שמצלמה טובה ונגן מולטימדיה טוב הם בונוס אבל פחות חשובים. נציג של פלאפון אמר לי שה-E71 תפור עליי (השתמש במילה הזאת ממש), אבל אשמח לשמוע חוו"ד של אנשים שלא מרוויחים מזה... תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אחרי נפילה קטנה על השולחן אני לא רוצה שברים או שריטות בפינות של המכשיר, ראיתי שיש חיפוי סיליקון / אלומיניום למכשירים הנ"ל ואני רוצה להזמין אחד... כרגע אני משתמש בנרתיק מסוג DLO כמו שיש לאייפון, אבל אני לא יודע אם כשאני שם עליו את החיפוי סילקון אם הוא יכנס לנרתיק בכלל.. בכל מקרה, מה עדיף להזמין? ראיתי במכלוף את המוצר הזה http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=465456&Cat2Cat1ID=3532&Cat2ID=5582&aff=Zap〈=he שווה?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מה התוכנה הכי עדיפה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב ! יש לי מכשיר מוטורולה V6 ובו אירועים שנקבעו בלוח השנה המובנה של המכשיר ברצוני למחוק / לאפס את כל הלוח השנה המובנה שבמכשיר כך שלא ישאר אף אירוע .. מישהו יודע ויכול להסביר לי במדויק כיצד מבצעים איפוס מלא(=כולל) של לוח השנה שבמכיר בלבד ?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הפלאפון חייב ליהיות ולהקנות מרשת אורנג'. הדברים שהכי חשובים לי זה איכות המצלמה, מערכת הפעלה נוחה ו-GPS. כמובן שהפלאפון צריך ליהיות כמה שיותר יעיל מבחינת תמורה של כסף\מוצר. האפשרות הכי טובה שאני העלתי היא ה-N95 של נוקיה. אם למישהו יש הצעה אחרת או משהו שנראה לו יותר טוב בפלאפון אחר, אני אשמח לעזרה.
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אפשר להשתמש באוזניית BT אחת בשני טלפונים סלולאריים שונים? אם זאת אוזנייה מיוחדת אפשר את שם הדגם ?
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום אני מעונין בGPS אבל לפי הבנתי GPS יעודי מגיע עם תוכנה ואתה תקוע אתה לטוב ולרע אז אני חשבתי על אחד מהמכשירים של MIO את P360 או P550. מה דעתכם עליהם? ואיזה עדיף לפי מה שראיתי את הP550 ניתן לקנות amazon ב155$ לP360 לא מצאתי מאיפו לקנות משהו יכול להביא לי חנות טובה ואמינה באצות הברית? חשוב לי מארצות הברית כי קרוב משפחה בא משם ויוכל להביא לי את זה בזול
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי אני מחפש נגן בגודל של 40+ גיגה, שיעבוד לפי תיקיות. לא חשוב לי הוידיאו, אבל יהיה נחמד אם הוא יראה תמונות. אני מעוניין להשקיע כ 170-200 $ קנדי ? הייתי שמ חלהמלצות לנגנים שעונים על הדרישות האלו. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה תוכנה הכי כדיי?!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת איזו תוכנה יותר טובה, DESTINATOR 7 או I-GO 8? אני יודע של-IGO יש תצוגת תלת מימד מלאה, אך האם היא יותר טובה בדברים אחרים?
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
אני חושב אולי לקנות אחד מהדגמים, הבעיה שיש להם נפח זכרון די קטן, 8 ג"ב (או 16 ג"ב בגרסה היותר יקרה, וגם זה לא הרבה יחסית) הבעיה שיש לי הרבה אלבומים בפורמט של אפל לוסלס שהנפח שלהם 200-300 מ"ב, ולכן הנפח הזה נראה לי די מעט (עד עכשיו היה לי אייפוד וידיאו עם 30ג"ב). אני זוכר שבדגמים מסויימים של האייפוד, בשאפל (ואולי בנאנו?) הייתה אפשרות כשעושים סנכרון בין המחשב לאייפוד לעשות שאייטיונס אוטומטית תבצע המרה ל KBPS יותר נמוך ככה שהקבצים יצאו הרבה יותר קטנים (במילא באייפוד עצמו אין ממש הבדל באיכות הסאונד). מישהו יודע אם יש אפשרות כזאת גם בטאצ'\אייפון? תודה
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני השגתי מחו"ל את הפלאפון G1 של HTC. באמת פלאפון מצויין. הבעיה שהוא כולו באנגלית וכשאני גולש באתרים בעברית אני רואה ריבועים במקום האותיות. האם יש איזשהי דרך להתקין בפלאפון עברית? או אולי להוריד איזה תוכנה (זה מערכת הפעלה של גוגל עם קוד פתוח). תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם היום קניתי את הנגן sansa clip 4 gb ואמרו לי שיש אפשרות להוסיף לו תמיכה לעברית דרך האתר של סנסה ניסיתי וכל השינוי הוא שרואים עברית, אבל היא הפוכה.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני והמשפחה שלי בקרוב עוברים מפלאפון לאורנג' (עקב בעיות קליטה ספציפיות) ורציתי לדעת האם הN85 שמוצע ברשת אורנג' נחשב משתלם. בשימוש מעל 100 ש"ח (שאת זה אנחנו עושים - כל אחד בנפרד) מחיר המכשיר עומד על 49 ש"ח בחודש כלומר 1764 ש"ח (למכשיר). בהתחשב שצריך לשלם גם על חבילת גלישה , האם המחיר הזה נחשב אטרקטיבי? (בזאפ המחירים מתחילים באזור ה-2400 ש"ח) האם המכשיר הזה נחשב למוצלח? מה ההבדלים העיקריים בינו לבין הN96 או ה-N95 8GB?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3659402,00.html מעבר לזה שהמערכת הפעלה עצמה לא מאפשרת מגוון תוכניות צד שלישי כמו הסימביאן, איך הוא בשאר הדברים במיוחד בדברים שלשמו הוא נועד (מכשיר עסקי) ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על המילון האנגלי-עברי המדבר בלינק המצורף: http://zap.co.il/search.aspx?keyword=topmate לא הצלחתי להבין אם יש לו יציאת אוזניות שאפשר להשתמש בה במקום הרמקול המובנה שהוא זוועתי,על פי הביקורות בזאפ של אנשים שקנו אותו.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי, יש לי ויכוח עם חבר שלא מאמין לי שחברות הסלולר לפעמים חוסמות תכונות מסויימות במכשיר הסלולארי. אני מתכוון לחסימה למשל של בלוטוס, או חסימה להפוך שיר MP3 לצילצול... או לקבל בבלוטוס רק גודל מסויים של קובץ. מבקש את עזרתכם אם יש לכם מידע כולשהו על הנושא. תודה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות נגן MP3, כך שתהיה לי שליטה על איזה תיקיה לשמוע. עד עכשיו היה לי את הנגנים הראשונים שיצאו (אלה עם החיבור USB מובנה.), לא ממש אפשר לי שליטה על איזה תיקיה אני רוצה לשמוע באותו רגע. (הייתי צריך להריץ הרבה שירים קדימה/אחורה כדי להגיע לשירים שאני רוצה). אני רוצה לקנות מכשיר פשוט אבל עם איכות אודיו טוב, משהו כמו iPod. תקציב לזה בערך 300 ש"ח. תודה מראש, ליאור
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אני בעליו הגאה של COWON D2 ומרוצה ממנו מאוד, משרת אותי בנאמנות כבר שנתיים... אבל לאחרונה הוא התחיל להראות סימני גסיסה, ולכן אני מעוניין לקנות נגן חדש אבל ללכת על זה בגדול, תרתי משמע, אני רוצה מסך גדול (עדיף שיהיה מגע, כי ככה התרגלתי) ווידאו ומוזיקה שלא נופלים מהD2, אני מאוד רוצה שיהיה בו אינטרנט, ומקום איכסון גדול (מבוסס HDD ולא FLASH). על כל זה אני מוכן להוציא עד 2000ש''ח עדיף כמה שפחות, (חייל אני מקווה שאתם מבינים אותי).
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה...היום אני נמצא עם מוטורולה L7C...המכשיר עצמו על הפרצוף.... עכשיו נכנסה הרשת החדשה שלהם...אני רוצה לדעת איזה מכשיר טוב יש להם... אני חשבתי על הE71....מה אתם אומרים יש משהו אחר... אני לא מחפש מהמכשיר הרבה.... שיהיה נוח...ובטריה להרבה זמן...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דיברתי עם מישהו שמעוניין לעשות כזה דבר באיפוד - ליצור 2 איקונים שלחיצה עליהם תנגן מיד סרט מוגדר עוד איקון שיציג מצגת PP עוד איקון שיפעיל PDF בגלל שעוד אין לי איפוד ואני עוד לא רוצה לקנות אחד כזה בלי שאני אדע עד כמה זה אפשרי, אבקש לדעת מבעלי האיפוד אם אפשר לעשות את הדברים האלה בלי לפרוץ את האיפוד או, אם יש תוכניות כאלה שאפשר לקנות/להוריד
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היכן ניתן להתקין תפריט עברית לנוקיה N95 8GB שנרכש בארה"ב? לוח מקשים עם עברית?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-