עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה איזה דפדפן אחר יש לE71??.. פיירפוקס יש?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ccc,

לפי מה שאני רואה, כל הCLONES הסינים הם טלפונים פשוטים ביותר עם מצלמה, דואל סים, ומסך מגע.. אין בהם יותר שום דבר חוץ מזה. השאלה שלי מה הוא הCLONE המוצלח ביותר ? (כזה שמכיל GPS+WIFI ) (כן גם לי יש דוד בסין) תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by eliezer,

מעוניין לרכוש מודל כל שהוא של GPS בלי להבין כל כך בנושא. ראשית תודה לכותבים בפורום - אני קורא כל post ומחכים יותר כל יום שוקל לרכוש 255W של נובי מאמזון ארה"ב ב- $200, פלוס כמה גרושים נוספים עבור כרטיס SD שני גיגה. מישהו מכיר NUVI ויכול לתת המלצות/אזהרות? האם ניתן להשיג בארץ מפות למודל זה? האם קיימות מפות IGO8 עבורו? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by yousux,

יש איזה דגם מומלץ ? שיהיה נוח באוזן ולא יפול, שישמעו ברור משני הצדדים ושהבטרייה תחזיק זמן שימוש סביר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by avil32,

היי אני מחפש נגן גדול (באזור ה-60gb), כשבעקרון הוא ישמש אותי למוסיקה. יש למישהו רעיון על נגן מוצלח?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by yaloner,

בשיטוטיי ברשת היום נתקלתי ב- Plantronics Calisto: http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/home/telephone-headset-systems/calisto-pro זה נראה לי בדיוק מה שאני צריך כפתרון תקשורת אולטימטיבי. יש עוד דברים כאלה של חברות אחרות? אולי קצת יותר זולים?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  7. ??? פשוט המשפחה עברה ל orange ואני רוצה גם . אגב כמה פריצה אמורה לעלות?

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  8. היי, באמצע תפעול רגיל של המכשיר, פתאום אני לא יכול לקבוע תמונות כרקע במסך. התקנתי את ה blackmagic (ערכת נושא יפה)\ עשיתי לו הסרה ושוב התקנה, ועדיין לא ניתן לבצע שום דבר. מוסיף, שגם לאחר הסרה של ה blackmagic, לא ניתן לקבוע תמונה כרקע מסך.. הסרת התוכנה עשתה לי קצת בעיות כיוון שבהתחלה היא לא היתה מוכנה לבצע UNINSTALL, ורק לאחר שהעברתי את ה CAB של התוכנה אל המכשיר ועשיתי התקנה על התקנה, אז הוא מחק את התוכנה והתקנתי שוב מחדש. התקנתי גם את התוכנה שנותנת אופציה לראות רקעים על כל מסכי ה TF3D ולא רק על המסך "היום" הסרתי גם אותה ועדיין, לא עובד. יש עצות מה צריך לעשות? עשיתי SR ושומדבר...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by x-pert,

ראשית, יש כמה דברים שלא מובנים לי אחרי כמה שיטוטים ובירורים שעשיתי - אין נגן ברמה גבוהה שהוא רק נגן מוסיקה? פשוט לראות וידאו בנגן לא כ"כ מעניין אותי, אבל אני מחפש נגן עם הרבה מקום 80GB + לפי מה שחיפשתי, כל הנגנים האלו - הם נגנים של וידאו ויש בהם מלא תכונות שאני לא כ"כ צריך, לכן אני שואל. אני יודע שאני רוצה iAudio כנראה מכיוון שלפי מיטב הבנתי והתרשמותי - זהו הנגן שמקליט באיכות הכי גבוהה מבין החברות. הבנתי שבiPod אין אפשרות הקלטה, אלא עם אוזניות מקליטות שקונים במיוחד. למישהו יש מושג אם זה נכון? אני מוסיקאי, אני צריך משהו שגם מקליט חזרות (תופים, בס, חשמלית וכו') באיכות טובה. לחבר שלי היה מכשיר iAudio של 30GB, לא יודע בדיוק את שם הדגם, הוא השאיל לי אותו לכמה ימים, והוא פשוט ה…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by oren12,

אני רוצה לקנות פלאפון חדש מרשת אורנג' שיהיה עם איכות קול טובה, איכות מצלמה טובה, ואורך חיי סוללה ארוך.. כרגע אני עם E65 אני רוצה לשדרג אותו התקציב לא מוגבל תודה. נ.ב. אני סטודנט עתודאי שנכנס למסלול חיילים אז שיהיה פלאפון שיתמוך לי במסלול

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  11. מדובר במכשיר 5610 או יותר כללי גירסה S40

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. המסך של ה Sansa E-250 מת, ואני צריך לקנות נגן חדש. יש לי אוזניות JBL Reference 220. ההתלבטות שלי היא בין ה Sansa Clip 2G שעולה 170 שקל, לבין ה Cowon I7 שעולה 350. עכשיו יש לי שאלה - האם ה COWON יתן סאונד יותר טוב מאשר ה CLIP עם אוזניות כמו שלי? יהיה הבדל מורגש? אני רוצה לקנות היום בערב. (צריך את זה למחר) תודה.

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by ORBIT,

במדור חדשות באתר ישנה כתבה מתאריך 16.09.2008 על מקרן יד http://hwzone.co.il/news/1221587348/75259/ 'פיליפ' מתגובה מספר שלוש הציג קישור ביוטיוב למקרן יד לייזר בגוף הכתבה (כאן באתר) לא הייתה התייחסות למקרן הנ"ל, בכתבה ביוטיוב (הועלה לפני כשמונה חודשים) נאמר שהמכשיר אמור להיות משווק בעוד כשנה (כלומר, בעוד כארבעה חודשים) ועלותו כ-60 דולר כמכשיר המובנה בטלפון סלולרי, וכפריט בודד כ-200 דולר. האם יש למישהו מידע מעודכן לגבי המכשיר הנ"ל? מתי ישווקו אותו באופן סופי יחד עם מחיר סופי? אני לא מפסיק לפנטז על המקרן הזה

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by eliezer,

מבוטל

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  15. היי, אחרי נפילה קטנה על השולחן אני לא רוצה שברים או שריטות בפינות של המכשיר, ראיתי שיש חיפוי סיליקון / אלומיניום למכשירים הנ"ל ואני רוצה להזמין אחד... כרגע אני משתמש בנרתיק מסוג DLO כמו שיש לאייפון, אבל אני לא יודע אם כשאני שם עליו את החיפוי סילקון אם הוא יכנס לנרתיק בכלל.. בכל מקרה, מה עדיף להזמין? ראיתי במכלוף את המוצר הזה http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=465456&Cat2Cat1ID=3532&Cat2ID=5582&aff=Zap〈=he שווה?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by yousux,

http://www.youtube.com/watch?gl=US&v=RAq5lFQFyMI זה התשובה שלהם אחרי שנים של פיתוח ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם, עכשיו כשפורסם הקטלוג החדש של פלאפון, אשמח להעזר בעצתם של מומחי הפורום. אני צריך מכשיר טוב בדגש לשימושים עסקיים: קבלת מיילים פשוטה ומהירה, כתיבת מיילים קצרים ו-SMSים בקלות. קריאת מסמכים מצורפים וקבלת פקסים. חייב לכלול GPS, בלוטות', ו-WiFi. כמובן שמצלמה טובה ונגן מולטימדיה טוב הם בונוס אבל פחות חשובים. נציג של פלאפון אמר לי שה-E71 תפור עליי (השתמש במילה הזאת ממש), אבל אשמח לשמוע חוו"ד של אנשים שלא מרוויחים מזה... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן חברים יש לי Nokia 6120 Classic עם כרטיס זכרון של ג'יגה, ואני רוצה לשדרג את הזכרון. מה גודל הכרטיס המקסימלי שהמכשיר מקבל? לפי נוקיה - 2 ג'יגה: http://europe.nokia.com/A4399011 חיפוש קצת יותר מעמיק מעלה טענות לגבי תמיכה ב-4, 6 ואפילו 8 ג'יגה: http://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_6120_classic http://www.gsmarena.com/nokia_6120_classic-1958.php http://discussions.nokia.com.au/discussions/board/message?board.id=phones&message.id=31397 מה דעתכם? האם מישהו ניסה יותר מ-2 ג'יגה במכשיר שלו? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  19. עדיין לא חשבתי על תקציב אבל אני מעוניין לדעת איזה נגן עם האיכות הגבוהה ביותר ואז אני יחשוב אם להשקיע עליו את המחיר.שמעתי פעם שה creative zen vision m עם האיכות הגבוהה ביותר אבל זה אכן נכון לזמנו. גם לגבי אוזניות אני רוצה לדעת לגבי איכות שמע the best אבל שיהיו קטנות או כפתור או in ear . ושיהו תואמים לנגן! .גם שמעתי אז על הe4c. אם אפשר להביא לי לינק או דגם מדוייק .תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Wideblade,

היי... אני מתכנן לקנות אפילו עוד מחר את האייפוד טאץ'. אני קונה דור שני כמובן, אפילו שעדיין אין לו פריצה- אני לא יודע עד כמה מותר לדבר על זה פה אז אני לא ארחיב... עכשיו, אני מתלבט בין הגרסא של ה8 ג'יגה לזאת של ה16. ההבדל במחיר הוא 400 שקל, ורק להשיג את ה1200 שקל האלה לגרסאת ה8 ג'יגה זה דבר מאוד קשה בשבילי... רציתי לשאול אותכם מנסיון... אני לא אחד עם מליון שירים, אני שומע הרבה שירים אבל אני לא מהמטורפים האלה עם 300 ג'יגה בייט... אני חושב שכל המוזיקה על המחשב שלי זה בערך 5 ג'יגה... אז רציתי לשאול, האם הגרסא של ה8 ג'יגה תספיק לאחד כמוני? כמובן שאני לא אדחוף לאייפוד את כל השירים שאיי פעם שמעתי, אני רק אשים את האהובים עלי יותר... אז האם הגרסא של ה8 ג'יגה תספיק לי לשירים וג…

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by Moon-Mage,

שלום, אני מחפש פלאפון חדש לאחר שהקודם טבע התקציב שלי הוא בערך 1000 שקל, אפשר לנדוד קצת צפונה חשוב לי שיהיה לו חריץ הרחבה תומך SDHC, מצלמה כמה שיותר איכותית ושיהיה לו חיבור אוזניות סטנדרטי יהיה נחמד אם הוא יהיה סימביאן אבל זה לא ממש קריטי ובסך הכל שיהיה לו ממשק נוח ולא יותר מדי מצועצע המכשיר שהכי תפס את עיני עד עכשיו הוא הנוקיה 5310 ועוד שאלה בקשר לחנויות, אם מישהו יכול להמליץ על חנות שמומלץ לקנות ממנה(שמעתי חוות דעת טובה על eline) אבל נגיד במקרה של ה5310 יש חנות בשם omega phones שזולה בצורה ניכרת, מישהו מכיר אותה במקרה? רצ"ב קישור http://www.omega-phones.co.il/Product.asp?productid=194 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, אפשר להשתמש באוזניית BT אחת בשני טלפונים סלולאריים שונים? אם זאת אוזנייה מיוחדת אפשר את שם הדגם ?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by Lirux,

אני רוצה לקנות לי נגן שיעביר לי את הזמן בצבא\נסיעות.. אחד הדברים שהכי חשובים לי זה ניגון וידיאו כי בזמן שאני בצבא אני מפסיד הרבה סדרות שאני רואה באופן קבוע.. כדי שאני אוכל להשלים את הפערים אני רוצה נגן סרטים טוב.. חוץ מזה חשובה לי איכות הסאונד ופונקציית ניגון השירים בכלל. מה שחשבתי עליו בנתיים זה: Cowon o2 - נגן סרטים קומפקטי 4.3 אינצ' שמנגן כמעט כל פורמט וידיאו ואודיו ללא צורך בהמרה עם נפח של 32g וסוללה שמחזיקה ל8 שעות ניגון וידיאו. יתרונות: מנגן סרטים ללא צורך בהמרה, נייד לעומת הnetbook, אפשרות הרחבת זיכרון עם כרטיס sd. חסרונות: פחות ניתן ל"נשיאה בכיס" לעומת ה- s9 Cowon S9 - נגן מוזיקה מעולה עם מסך amoled 3.3 inch סוללה מטורפת של 55 שעות אודיו ו11 שעות וידיאו מגיע רק עם…

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  24. ? אם לא אני צריך מתאם רדיו שמתחבר לIPOD אך עם זאת לא מבטל את החיבור שלו. אם לא הייתי מספיק ברור האביזרים של אייפוד בדרך כלל מתחברים לחיבור התחתון ואי אפשר לחבר לאחר מכן את האייפוד למערכת באוטו למשל, אני צריך אביזר רדיו שלא מבטל את החיבור.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  25. Started by JONathan144,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ל IPOD TOUCH איך אני יכול להפוך אותו לדיסק חיצוני שאני יוכל להכניב בו מידע?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים