עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי אנשים.. אחרי שה Nokia N73 שלי טבע בחצי ליטר בירה (וכמובן לא שרד את זה גם אחרי ייבוש של מעל שבוע) הצלחתי (למרות שלא מגיע יל ואין לי ביטוח עליו) לקבל מכשיר חדש.. לא היתה לי ממש אפשרות לבחור. אם היתה לי אפשרות לבחור סביר להניח שהיתי בוחר מכשיר אחר. המכשיר שאני מקבל הוא LG Viewty או בשם שלו בחברה : Ku 990 בסה"כ יש לו מצלמה טובה ואינטרנט 3.5 על מסך גדול (3 אינץ) וזה מה שחשוב לי.. בכל מקרה, מספר שאלות אם תוכלו לעזור לי בזה : - באיזה כרטיס זכרון המכשיר תומך? מישהו אמר לי שהוא שם 4 גיגה מיקרו וזה עבד.. באתר של LG כתוב Up to 2gb . יש לכם מושג? - איפה אני מוצא גירסאת תוכנה חדשה יותר? (באתר היצרן לא הצלחתי) יש בכלל? ואיזה מערכת הפעלה יש לו? אני מניח שזה לא סימביאן. - מכירים אתר…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  2. אני מקבל במתנה, בלי התחכמויות, את אחד המכשירים, ואני לא יודע איזה לבחור. אף פעם לא היה לי פלאפון עם מסך מגע אין לי מושג אם אני אסתדר עם הF480, שולחים לי אותו לשבועיים ניסיון... הW705- שמעתי שהאיכות שמיעה שלו גרועה והרמקולים במיקום לא טוב. כמו כן, מה זה בדיוק הWIFI הזה שכולם מדברים עליו? WIFI יש רק ב705 ולא ב480 ה705 בא עם 4 ג'יגה זיכרון במתנה וה480 רק עם ג'יגה אחד (זה שולי ביותר אבל אני מנסה להתחשב בכל מיני קריטריונים) חיבור האוזניות של ה480 אינו אוניברסלי, גם של ה705? חשוב לי מאוד הקטע של המוזיקה מכיוון שאין לי אייפוד או נגן מוזיקה ואני שומע רק בפלאפון. מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הדילמה? תודה רבה! D=

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, http://www.ebay.com/itm/170825825362?var=470107535162&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 זהוי המקלדת שמחוברת לטאבלט 10" על אנדרואיד ICS. לא ניתן להחליף לעברית כאשר המקלדת מחוברת לטאבלט. האם מישהו מכיר, יודע, שמע על המצב הזה?

• 2 תגובות
    • 4.9k צפיות
  4. Started by gbox,

בס"ד נתחיל עם ממשיכו של הN93 הלא הוא N93I היום התפרסם המפרט הטכני שלו: Size: 119 x 56 x 28 mm Display: 2.4" TFT display with 262.000 colors and a QVGA resolution Camera: 3.2 Mpixel camera with Carl Zeiss optics, auto focus, flash, optical zoom and DVD-like recording Memory: 50 MB + MiniSD memory slot Connectivity: Mini-USB port, Infrared, Bluetooth, GPRS, EDGE, 3G/UMTS, Wifi 802.11b/g Messaging: SMS, MMS, Picture messaging, Email Operating system: Symbian operating system with Series 60 3rd Edition user interface Miscellaneous: FM-radio, Stereo speakers, Video-out, Flight mode הסיקור הבלעדי כרגע המלא על הנוקיה N95 המהמם:http://soaileek.net/nokialist/20…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. דגמי ה-Realme 9 Pro וה-Realme 9 Pro Plus זוכים להשקה מקומית רשמית - לפני המתחרה המרכזי הישיר של Xiaomiלכתבה

6. דגם ה-Galaxy Z Flip 5G מספק תוספת עוצמה לדגם שכבר זמין בחנויות מתחילת השנה הנוכחית - וגם צמד גוונים נוספים שככל הנראה יככבו בהכרזה הרשמית על דגמי ה-Note החדשים בתחילת אוגוסט לכתבה

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  7. Started by big foot,

אם יש חיה כזו אשמח לדעת עם זה חבר שלי הוריד סרת למחשב כף יד שלו והוא לא מצליח ליראות אותו דרך המדייה פלייר שיש שם האם יש פיטרון בתודה big foot

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  8. טוב אין הרבה מה לפרט השאלה בכותרת.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום אנשים אני מעוניין לקנות ZEN M 30GB צבע לבן, כנראה בארץ בגלל האחריות... מישהו מכיר מקום אמין ? איך KSP בעניין הזה ? להתרחק ? לקנות ? ואיך IVORY מתמודדים עם שירות לגבי נגן כזה ? אשמח לשמוע חוות דעת בעניין... והאם יש חנות ממש זולה בארה"ב ששווה להזמין ממנה את הנגן (מחיר מתחת ל-200$) בלבן ? תודה !

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by bubugu,

אהלן, אני רוצה לקנות נקסוס 5 32 ג'יגה והבנתי שיש כל מיני חנויות שלא מופיעות בזאפ שמוכרות אותו במחירים זולים יותר. מישהו מכיר חנות כזאת אולי?

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  11. Started by FME,

אהלן, אני אסביר את הסיפור : אני קונה SGS3 מארה"ב בקרוב (הטלפון הקודם סיים את חייו עם שבירת מסך וחצי טלפון מרוסק ).. אני צריך לבדוק איפה מוכרים אותו באיזור (ניו-יורק). עכשיו, אני רוצה לדעת איפה מוכרים שם את הגרסה העולמית (לא של T MOBILE או AT&T וכו') - אני חיפשתי ולא מצאתי, אז אולי אתם יודעים? שאלה, אם באמת לא נמצא את הגרסה העולמית, ונקנה את אחת הגרסות של ארה"ב, יהיו בארץ בעיות קליטה או משהו בסגנון? (כמעט בטוח שאני עובר להוט מובייל או גולן). ועוד משהו: שמתי לב שהמעבדים בגרסות של ארה"ב שונים (במקום הexynos של סמסונג, יש את הsnapdragon S4) האם יש הבדל גדול בין המעבדים? מי באופן כללי יותר טוב? מי זולל יותר סוללה? אם יהיו עוד שאלות אני אשאל. תודה רבה לעוזרים. ע…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. עשיתי טיפה מחקר לגבי המחירים בארץ והגעתי למסקנה שב-eLine יש את המחירים ואת הדיל המשתלם ביותר: המכשיר עצמו ------------------------------------------ 2,875 ש"ח עידכון גירסה ל-2.2 + עברית מלאה ------------------- 340 ש"ח מגן מסך + מגן אחורי מבית היוצר קייס-מייט ---------- 149 ש"ח +אחריות לשנה סה"כ - 3,364 ש"ח זה יוצא יותר ממה שתכננתי לבזבז עליו.. והשאלה הנשאלת מסתתרת בכותרת: אילו חנויות בארה"ב באיזור לוס אנג'לס אני יכול לקנות את המכשיר במחיר הכי נמוך? והאם אוכל להתקין 2.2 + ממשק עברית מלא בעצמי בקלות? (יש לציין שיצא לי לעבוד ולפרוץ אייפודים למיניהם ולהתעסק עם ה-root שלהם). תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. אשמח להמלצות למקומות כאלה, תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, לכבוד הפורום החדש חשבתי לרכז את המקורות שנתקלתי בהם תוך כדי שאני למדתי לתכנת ל-iOS. את המקורות חילקתי לשלושה קטגוריות: רמת מתחילים - משתמשים אשר לא תכנתו מעולם, ואין להם ידע באף שפת תכנות. רמת מתקדמים - משתמשים אשר יש להם כבר ידע בשפות תכנות אחרות כמו C,Java וכו' ומעוניינים לעשות הסבה לפיתוח אפליקציות ל-iOS. פיתוח משחקים - משתמשים אשר מעוניינים לפתח משחקים ל-iOS (מומלץ בחום להתחיל מפיתוח אפליקציות ולהגיע לשליטה טובה ב-Objective C לפני שמתחילים לפתח משחקים). רמת מתחילים: שם המקור: iPhone Development Tutorial תיאור המקור: זוהי סדרת מדריכי וידאו (37 סרטונים) באתר Youtube אשר נכתבה על ידי משתמש בשם newboston. המדריכים מפורטים מאוד ומסבירים כל מה שצריך לדעת מה…

• 4 תגובות
    • 20.1k צפיות
  15. אתר מאוד מומלץ עם סרטונים והדרכות http://channel9.msdn.com/Series/Windows-Phone-7-Development-for-Absolute-Beginners

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום. אני מאוד רוצה ללמוד לפתח אפליקציות לאנדרואיד- אז כמובן באתי לhwzone כדי למצוא מקורות לאיפה להתחיל. אני חייב לציין שהתאכזבתי מאוד לגלות סטיקי לזה בשביל אייפון ( ) ושאין בכלל לאנדרואיד ( ) אני חושב שהגיע הזמן שייפתח כאן סטיקי לזה- אני אתחיל עם מה שמצאתי (תקחו לצומת לבכם שנכון לכתיבת שורות אלו לא התחלתי ללמוד ממש ואני רק מחפש מקורות (..אז החלוקה לא משו -מצטער) מתחילים: http://www.makeuseof.com/tag/write-google-android-application/ מתקדמים: http://iandroid.co.il/academy/ http://developer.android.com/index.html תרגישו חופשיים להוסיף.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. הסמארטפון המתקדם של אסוס נוחת בארצו של הדוד סם ועושה זאת בסטייל - עם מחירים מומלצים לצרכן של 200 או 300 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a7%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%91%d7%98%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%94-zenfone-2-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%90%d7%a8%d7%94%d7%91-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a0%d7%94/

18. Started by HananEafergan,

שלום רב לכולם! כבר זמן רב מאוד שאני מחפש לiPhone 4 שלי מקלדת נורמאלית להקליד איתה SMSים. אני די בטוח שבעיית הSMSים באייפון היא אצל רבים, ולא רק אותי מעצבן להקליד הודעות במקלדת QWERTY זעירה. מה שאני מחפש זה איזה משהו שאפשר אולי להוריד מה-Cydia שמשנה את המקלדת של ההודעות באייפון למקלדת רגילה כמו בכל סלולרי, מקלדת שלוחצים על מספר מסויים כמה פעמים עד לבחירת האות הנכונה (למשל לחיצה על 3 פעמיים בשביל האות ב'). אם קיים משהו כזה אשמח להיות מעודכן. תודה מראש והמשך ערב מצויין, חנן.

19. השאלה בכותרת מאז שהתקנתי את המקלדת החדשה הנ"ל אני מבסוט ראיתי שיש גירסא בתשלום של כ 7.5 ש"ח אבל לא הבנתי מה אני אקבל יותר בגירסא שבתשלום?

• 11 תגובות
    • 4k צפיות
  20. Started by IlanF,

המקלדת SwiftKey במבצע עכשיו בפליי, 5 ש"ח בלבד https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey

21. Started by CrackedBrain,

בקרוב אני מתחיל ללמוד ואינני רוצה לרכוש מחשב נייד שאין לי ממש שימוש בו. חשבתי על קניית מקלדת אלחוטית לטלפון שלי ולהשתמש במעבד תמלילים שיש שם ע"מ לכתוב את הדברים שאני זקוק להם. האם למישהו יש המלצה על מקלדת טובה שתעבוד עם הטלפון בצורה הטובה ביותר? אני מודע לבעיית גודל המסך, אני מקליד בצורה עיוורת. תודה.

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by demultiplexer,

אהלן, עשיתי עדכון למכשיר והוא החליט שהמידע שלי נפגם ועשה factory reset... התקנתי את כל השיט מחדש אבל אני לא יודע מאיפה אפשר להוריד את המקלדת עברית שקיבלתי איתו (של המילטון). מישהו מכיר? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  23. האפליקציה הנודעת היא הראשונה להפעיל רשת עצבית מלאכותית ולומדת במטרה לשפר משמעותית את הצעות ההקלדה לכתבה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  24. שלום, האם מישהו מכיר מקלדת ANDROID המציגה תווים של עיברית ואנגלית על אותו מקש , כמו מקלדת מחשב ? תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  25. מקלדת ועכברk400 logitec מתחבר לסמארטפון? יש לי lg g3.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.