גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אחרי שה k610 שלי הלך לעולמו, אני זקוק לחבר חדש. הדבר הכי חשוב מבחינתי זה שיהיה קטן ודק, בנוסף עם זמני סוללה נורמליים, וכמה שיותר חדש טכנולוגית. סימביאן ממש לא נחוץ ואני אפילו מעדיף שלא... חשבתי על ה Sony Ericsson W890 שהוא ממש קטן וקל. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w890-2172.php בנוסף הוא לא נראה מפגר טכנולוגית משאר הח'ברה החדשים. מה אתם אומרים על הפלאפון? יש המלצות לעוד פלאפונים מתאימים?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המכשיר עצמו מתאים לי מכל הבחינות והפנקציות המגניבות שיש בו , רק דבר אחד שאני לא כל כך מרוצה ממנו זה ה 32 gb , רציתי לדעת לפני הקניה עצמה עם בקרוב השנה יושק מכשיר , עם נפח גדול יותר של 80 או 120 נגיד . אני יודע שהמכשיר לא מבוסס על כונן קשיח אבל עדין זה אפשרי תאורתית כן , אבל זה יצא לפועל בקרוב ? אם כן , אני ידחה את הקניה תודה
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
תראו יש לי את כל כלי העבודה הדרושים להתקנה . אני לא צופה בעייה מבחינת הקמת התשתית הבסיסית. אני מעריך שאני אצטרך לשלם סכום קטן יחסית לבעל מקצוע עבור כיוון סופי של זווית הצלחת וה-LNB וזאת מפני שאין לי את הציוד המיוחד שמסוגל לנטר את חוזק האות של הלווין בהתבסס על הזווית שלו לאופק. (אולי אפשר להתגבר על העדר הציוד המיוחד בעזרת מקלט טלוויזיה קטן ומקלט לווינים שימוקמו בזמן ההתקנה על הגג- אולי זאת לא השיטה הכי מדוייקת לכיוון סופי ,אבל אולי היא תספיק לצורך כיוון ללוינים עם סיגנל חזק יחסית באזורנו כמו -AMOS,HOT-BIRD,SERIOUS ). שמעתי על מקומות בדרום תל-אביב שמוכרים קיטים שלמים מוכנים להרכבה עצמית. אם אתם מכירים חנויות כאלו,אודה לכם מאוד אם תרשמו את שמותיהם ו\או לפחות את מיקומם המשוע…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים מכשיר הניווט שלי מנווט אותי לא נכון ובצורה מעצבנת בת"א נכנסתי לאתר של מיו והבנתי שאפשר לעדכן מפות אונליין אבל אין שום קישור לזה בשום מקום אז אם מישהו נתקל בזה פעם אז אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 19.5k צפיות
-
-
חשוב שיהיה אמין ומהיר, לא כמו הN73 שיש לי שהוא ממש סיוט מצלמה לא הכי חשובה אבל רצוי 3.2 מגהפיקסל ויותר לא חשוב מוזיקה עדיף יש ראשונה (אורנג') אבל אם שווה מאד יד שנייה אז גם בא בחשבון. תקציב 1300 ש''ח תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
למחשב שי מחובר Bluetooth Dongle USB כדי לתקשר בין ה N95 לבין המחשב, נוסף לי אייקון של Bluetooth ב Tray של Windows Vista 64bit, כאשר אני מנסה להוסיף זיהוי התקן (N95), הוא מזהה את המכשיר שלי, אבל : אם אני בוחר להתחבר ללא סיסמא (PassKey), הכל עובד מצויין, ה N95 מזוהה, אני יכול לשלוח ולקבל קבצים מהמחשב ל N95, ולהיפך. אבל אם אני בוחר להתחבר עם סיסמא, קופצת לי ההודעה ב N95 המבקשת להזין את הסיסמא שבחרתי במחשב, אני מזין אותה, אבל במחשב כתוב לי שהחלפת הסיסמאות לא הצליחה. כלומר, אם אני בוחר להתחבר ללא סיסמא, הכל עובד מצויין, אם אני בוחר להתחבר עם סיסמא - לא מצליח. הבעיה האמיתית היא כאשר אני מנסה להתחבר בעזרת Bluetooth לתוכנה Nokia PC Suite, ודרכה אי אפשר להתחבר ללא סיסמא (חובה להז…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אז ככה יש לי DVD נייד קורא DIVX...קניתי בתאילד...לא משהו מטורף... עכשיו אני רוצה לקנות HD נייד של 160/250 בגודל 2.5 ולחבר לו....השאלה האם הוא קורא אותו?.... יש מצב שיש לו איזה הגבלה טכנולוגית לקרוא נפחים גדולים?? מה לגבי החשמל?....מאיפה הוא מושך אותו?? תודה...
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש נגן מוזיקה חדש. הקודם שלי (iaudio X5L- מיושן למדי), הפסיק לעבוד. כמובן שמבחינת המחיר אני אשמח למחיר נמוך מזה, אבל זה הגבול העליון. האמת היא שאני גם לא מעודכן לגבי השוק היום- אם כל הנגנים כבר באים עם יכולות וידאו גבוהות או לא, אבל אני מניח שאם יהיה בנגן ההוא יכולות וידאו גבוהות, זה יהיה ממש טוב. כמובן שאני צריך שיהיה נפח אחסון גדול מאוד. במידה ויש PMP שעולה יותר מ3500 ש"ח, אבל שווה את ההשקעה, אני אשמח לשמוע גם עליו. כמו כן, אני צריך שיהיה זמן בטריה ארוך במיוחד, ואם אפשר, אני ארצה לשמוע הסבר לגבי הנגן, ולמה כדאי אותו. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום . במשך שבועיים אני מחכה שהיה במלאי של אורנג את ה 5800 אבל אין ונמעס לי לחכות ראיתי שהגיעה אבל תמיד שאני הולך לסניפים שלהם אין במלאי. תוכלו לתת לי מכשירים מעניינים מאורנג במחיר של לא יותר מ30 שקל לחודש שאתם ממליצים אליהם? בנוסף איך הסוני אריקסון w595?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
חבר הביא לי את המכשיר ויש לו מערכת הפעלה מוזרה כזאת שרואים בה 4 איקונים - הגדרות - תמונות - שמע- וניוט- איך אני מתקין עליו את התוכנה?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט אם לקנות את המכשיר הזה...מה מיוחד בו?יש לו 8 ג'יגה זיכרון?איך המסך מגע שלו? איך המשחקים שלו?מה הקטע עם החיישני תנועה? מה עוד יש בו מיוחד ששווה להשקיע בו?זה כמו אייפון בתכלס? המסך מגע שלו מגיב לאט כזה או מהר? וזה מסוג הפלאפונים שיהיה לי נמאס ממנו מהר או שאני ארצה כל הזמן להשתמש בו? תודה
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה קניתי היום מכשיר Sansa Clip. הבעייעה היא שכשאני מחבר אותו למערכת שלי ומגביר ת'מערכת עד הסוף וגם במכשיר מגביר עד הסוף, פשוט שומעים חלש! אם אני מחבר דיסקמן (ישן) למערכת יש עוצמה ושומעים חזק. כשאני מחבר אוזניות ל SANSA CLIP גם עושה רושם שהוא מנגן חזק (יחסית). האם הגיוני שהוא לא עוצמתי מספיק כדי שאני אשמע חזק אלא רק ממש בינוני? מה עושים?!.... תודה. עריכה: הסתדרתי , קצת שיחקתי בהגדרות יש שם אופציה בווליום "נורמאל" או "היי (גבוה)" כנראה למצב של חיסכון בבטרייה, אחרי שהעברתי להיי זה כבר היה יותר טוב ואחרי ששיחקתי באקולייזר זה כבר להיט. תודה ערב נעים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני לא טועה יש לי את הDVD הזה : http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1695&CategoryID=169&Page=1 או גירסא אחרת של טושיבה אבל הוא נראה בדיוק ככה. הלכה העינית לפי מה שהבנתי. אין אחריות והוא נקנה בארצות הברית. איפה אני יכול לתקן?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אם אני קונה אייפון דור שלוש עם עברית, כשאני מעביר אליו שירים דרך אייטיונס עם שמות קבצים וגם טאגים בעברית, אני אראה אותם במכשיר בעברית בצורה חלקה, לא מהופך ולא בג'יבריש? ועל הדרך, חייבים להשתמש באייטיונס כדי להעביר אליו קבצים?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשבוע היתחדשתי בנוקיה 5800החדש והחמוד, מכשיר מצויין ובאמת שווה רק בעיה אחת מעצבנת אותי אני חובב סדרות מושבע וכשהעברתי קובץ mp4 שהוא אמור לקרוא זה לא עבד. אולי יש תוכנה שיכולה לעזור לקודד נכון? בתודה האדום האגדי
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, ברשותי GPS מסדרת MIO MOOV 200, שכלולה בו תוכנת ה-MIO MAP. ברצוני לשאול האם אפשר לשים את התכונה IGO במקומה? שמעתי שזה יוצר בעיות, ועדיף לא להתעסק עם זה. תודה רבה, חיים.
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום. אח שלי רוצה לקנות IPHONE אז רציתי לדעת... הוא חייב לקנותUNLOCKED או שאני יכול לפרוץ בעצמי? כי UNLOCKED עולה 600 ורגיל עולה רק 300 ורציתי גם לדעת איזה רמקולים ניידים ב500-400 שקל כדאי לקנות בהתאם....
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אייפוד טאצ' ואני רוצה לשמוע את דעתכם על המכשיר.. עד כמה הוא משתלם.. ואם יש לכם אופציות דומות בערך באותו סכום, מן הסתם חשוב שיהיה איכותי ופחות או יותר זהה לאייפוד טאצ' באפשרויות שיש לו.. תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שיזמין לי את המוצר הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=190295447791 אני מוכן לתת לו פלאפון samsung f480 חדש שנקנה מלפני פחות מחודש במצב חדש ללא שריטה עם כל הכבלים, החוברות והקופסה .
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעצתכם קניתי את הנגן ואני ממש מבסוט ממנו. איכות סאונד נהדרת שעות נגינה בלי סוף ונוחות ראויה לשבח. אבל יש לי בעיה איתו... הנגן מפורמט מהחברה ב-FAT32 רציתי לדעת אם אפשר לפרמט את הנגן לפורמט NTFS תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום רב, המסך של הטלפון שלי ניסדק אז אני די בדחיפות רוצה לתקן אותו. מישהוא יכול להמליץ לי בבקשה על חנויות באיזור חיפה שיוכלו לעזור לי וכמה זה צריך לעלות. אם לחילופין מישהוא מכיר חנות שתמכור לי מסך אני ישמך להחליף אותו בעצמי. המון תודה אני
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום,לצערי איבדתי לפני כמה זמן בצבא את המתאם לcreative vision m שלי (דגם 30gb) לצערי המתאם הוא הדבר היחיד שבעזרתו ניתן להתאים את המכשיר. חיפשתי בחנויות ובאתרי יד 2,ולהביא מחו"ל נראה לי יקר מדיי. האם יש פה מישהו שמעוניין למכור לי אחד או להפנות אותי למקום שבו אוכל לקנות כזה במחיר שווה נפש? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מהפטפטנים. למעשה התשלום החודשי הממוצע שלי עומד על עשרות שקלים בלבד, בגין שיחות. לא רוצה להתחייב לשום חברה ולא רוצה לשלם שום תשלום קבוע. אני גם לא רוצה שום עסק עם חברות הסלולאר החמדניות. כבר נכוויתי מהם בעבר. מבחינתי עדיף לשלם פי שניים על זמן אוויר במסלול PRE-PAID ",כלומר TALKMAN\BIGTALK\EASY . מצד שני אני מעוניין באפשרות ביצוע שיחות וידיאו ובכוונתי לרכוש מכשיר שתומך בזה, כלומר מכשיר דור שלישי GSM עם מצלמה קידמית ואחורית האם סלולארי-"PRE-PAID ",כלומר TALKMAN\BIGTALK\EASY מאפשר ביצוע שיחות וידיאו בהנחה כמובן שגם לצד השני יש מכשיר שתומך בזה. (לא מעוניין בשום מסלול גלישה) טעינת המכשיר שארכוש תתבצע באמצעות אותם כרטיסי גירוד שנימכרים בכל פיצוציה.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם יש דפדפן חלופי?...מיני אופרה...או פיירפוקס?.. ועוד משהו... זה הגיוני שלוקח לי איזה 10 דקות להתחבר ללוין של GPS...זה נראה לי מלא זמן... אולי צריך איזה שינוי בהגדרות??..
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות GPS בתקציב של עד 1000 שקל אני לא יודע מה כדי ולא מבין בזה כול כך אשמח מאוד להצעות תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-