עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by omrij,

מיועדת למכשירים סלולריים מבוססי atom 2010 הולכת להיות שנה מעניינת לשוק בסלולר

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  2. Started by pit18,

שלום אני מעוניין לקנות מכשיר חדש של נוקיה שתומך בסימביאן והמכשיר היחיד שמצאתי הוא ה 6680 (שאני לא בטוח שעדיין נמכר ), אבל גם הסתכלתי על ה- 6280 וה 6233 .. אני מעוניין להתקין בטלפון שלי תוכנות ומשחקים (אני חייל) ולכן רציתי לדעת האם עליי ללכת על ה6680 שהוא קצת ישן אבל נראה לי שהוא הכי תומך בתוכנות חיצוניות בגלל הסימביאן או על אחד האחרים תודה מראש לעונים !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by roll,

שלום חברים. אבא שלי קנה את המערכת הזאת השבוע.. תחילה הוסבר לנו שהמערכת אינה תומכת בעברית, אולם היא כן תומכת בכתוביות בעברית.. ניסיתי לשים סרט עם כתובית (גם sub וגם srt) והוא משום מה לא קורא את הכתובית (לכל הספקנים - הכתובית והסרט באותו השם בדיוק). אני כן הגדרתי באפשרויות של המערכת את ה"גופן" בעברית ( IW - לפי מה שכתוב במדריך). יכול להיות שאולי אני צריך לשים את הכתוביות בסיומת אחרת מאשר sub או srt? אז אם מישהו מכיר את המערכת הזאת זה יעזור לי מאוד.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by iMeash,

אהלן, אני מעוניין לקנות מערכת מולטימדיה לרכב. שתהיה פשוטה משהו באיזור ה -200 שקלים (הבנתי שיש ב aliexpress) שתתאים לניסאן מיקרה שנת 2017. מה שחשוב שיהיה בה CARPLAY של אפל. (אני רוכש את המערכת נטו בשביל שיהיה וויז במסך) למישהו יש המלצה? והאם אני יכול להרכיב דבר כזה בעצמי?

5. Started by Omri643,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345133.0 ב 15.7 יתקיים בטיילת חיפה(בנייני עזריאלי) מפגש משתמשים של HWZONE כולכם מוזמנים לבוא, עם דגש על כאלה עם ציוד אודיו איכותי\ גאדג'טים\ כל מה שקשור לפורום הזה... לכל הפרטים, כנסו ללינק שלמעלה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  6. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247965.0

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by hararim,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם המפות של IGO MORE ו- IGO 8 הן אותן מפות. יש לי מכשיר עם ה- MORE ואני מעוניין להכניס אליו מפות של אירופה אבל מוצא רק מפות ל-8.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני מחפש איפה אפשר להשיג מפות דרכי ישראל עדכניות לתוכנת סלולאר NDRIVE (תוכנת GPS) למערכת הפעלה SYNBION לצורך העיניין מכשיר NOKIA E52. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by איתן מ,

היכן ניתן להוריד ת של אירופה וארה"ב לתוכנת IGO 8? איתן

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by zeevfl,

ברשותי מחשב כף יד דגם - HPrx5940-. יחד עם תוכנת ניוט מדגם Tom TOM NAVIGATOR 6 -. כרטיס המחשב הינו בנפח 1.76 gb כעת יש לו נפח פנוי של 256 mb אני זקוק למפות של טומטום לצפון מזרח ארה"ב וכן אונטריו וקוויבק בקנדה. נא עצתכם. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by nirlahav,

שלום לכל חברי הפורום, לפני מספר חודשים כשטיילנו בספרד קיבלנו במתנה מכשיר GPS. המכשיר הוא של חברה בשם Belson והדגם הוא BNP-401. (לא הצלחתי למצוא כמעט שום מידע על המכשיר הזה באינטרנט). המכשיר הוא מערכת סגורה (כלומר לא PDA אל PND) המריץ Windows CE.NET ותוכנת הניווט היא Destinator. המכשיר הגיע עם תוכנה (חוקית כמובן) ומפות ניווט של כל ספרד. עכשיו כשחזרנו מהטיול אני מעוניין להשתמש בו לניווט בארץ ולשם זה אני צריך מפות של ישראל. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג מפות כאלו (חנות, טלפון, יד שניה וכו') והאם בכלל ניתן להטעין על המכשיר את המפות (המכשיר לא תומך בעברית כמובן). אשמח לקבל כל עזרה בנושא, תודה מראש, ניר

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  12. Started by Amit_Alcobi,

אני יודע שיש לו GPS אבל האם יש מפות שעובדות על המערכת הפעלה שלו?

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. סמארטפון הביניים הבא מבית גוגל יכול לזכות לרגע התהילה שלו במהלך החודש הבא - עם מחיר בסיס של 300 דולר בלבד אשר יאתגר את העלות של ה-iPhone SE 2 לכתבה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  14. הנה עוד מכשיר מבית חברת BBK Electronics שנשמח לארח כאן בישראל בעתיד - עם שבב הדגל הטרי מבית קוואלקום בתוכולכתבה

15. האם נראה את הדגם הזה מגיע לישראל ומנסה לאתגר את הדגם הטרי מבית אסוס באמצעות תמחור מופחת?לכתבה

16. היצרנית הסינית השאפתנית תחשוף בקרוב את מכשיר הדגל החדש שלה, שיציע שבב Snapdragon 820 לצד נפח חסר תקדים של זכרון RAM ההתפתחות בשוק הסמארטפונים לא עוצרת לרגע, כך נראה, וזמן קצר בלבד אחרי שהתחלנו להתרגל לעובדה ש-4GB של זכרון RAM מהווים את הסטנדרט החדש למכשירי דגל ואפילו למכשירי שוק בינוני גבוה – נראה כי בעוד ימים ספורים נקבל קפיצה נוספת קדימה, בדמות הסמארטפון הראשון בשוק שמכיל 6GB של זכרון אקראי דינאמי. המכשיר המדובר הוא ה-XPlay 5 של חברת Vivo הסינית, אשר אוהבת לחדש והייתה זו שהציגה בעבר אתהסמארטפון הדק בעולם וגם את הסמארטפון הראשון אי פעם עם מסך ברזולוציית QHD. הדגם החדש עתיד לכלול מסך 5.5 אינץ' ברזולוציית QHD ואולי אפילו עם קימור משני צדדי…

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  17. לקחנו לסיבוב את המחשב הנייד שרוצה להחליף עמדות גיימינג נייחות ענקיות - ה-Alienware Area-51M של היצרנית האמריקאית הנודעת. האם הוא מסוגל לעמוק בקצב? התשובות בפנים לכתבה

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  18. מכשירי הדגל החדשים של היצרנית הסינית הגדולה מביאים איתם חומרה מרשימה, אך נאלצים להתמודד גם עם אתגרים בלתי צפויים בשל החרם האמריקאי לכתבה

19. הפאבלט העצום של היצרנית הסינית יציע מפרט טוב יותר מהמשוער, במחירים נהדרים כמיטב המסורת זו הפכה להיות קלישאה לעוסה, אך נראה שאנחנו נאלצים לחזור אליה גם הפעם – Xiaomi הסינית ממשיכה להמציא מחדש את המונח 'משתלם' בשוק הסמארטפונים עם כל השקה של מוצר חדש, והפעם הכתובת היא שוק הפאבלטים, אותם מכשירים שמיועדים למי שמעוניינים לטשטש באופן כמעט מוחלט את ההבדל שבין טאבלט לסמארטפון. ה-Xiaomi Mi Max הושק רשמית, ולמרות ששמענו מספר גדול של דיווחים אודותיו במהלך השבועות החולפים – התוצר הסופי בכל זאת נראה מרשים ומשתלם עוד יותר ממש שהערכנו. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%A4%D7%9C%D7%A6%D7%AA%D7%99-%D7%90%D7%91%D7%9C-%D7%A9%D7%A4%D7%95%D7%99-%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%9…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. חברת Mediatek מפתיע עם צמד דגמים חדשים שמיועדים בראש ובראשונה למערכת ההפעלה האחרת של גוגל - בהתבסס על תהליך הייצור המשופר הטרי של חברת TSMCלכתבה

21. Started by elixvx,

ממש אין לי ידע בנושא, אז אני פונה אליכם. האם העבודה שהוט וגולן טלקום מקימות אנטנות סלולריות חדשות משל עצמן זה אומר שיהיה יותר קרינה? כלומר יותר אנטנות = יותר קרינה? או לא בהכרח? כי אותי זה די מדאיג שכל חברה קמה ומתחילה לפרוס אלפי אנטנות בכל רחבי הארץ. לא יותר הגיוני שיהיו אנטנות בבעלות ממשלתית או משהו, והממשלה רק תשכיר את האנטנטות לכל חברה בעלות כלשהי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מידע כללי תדרים: החברה עובדת עם תדר UMTS 2100Mhz בפריסה עצמאית ובנוסף יש לה הסכם נדידה פנים ארצי עם רשת פלאפון. מלבד זאת הרשת תמשיך לעבוד עם טכנולוגיית iDEN העתיקה של מירס. בשורה התחתונה- הרשת תעבוד בתדרים UMTS 850 / 2100 Mhz. ע"פ מנכ"ל החברה, יעקב נדבורני, עד סוף השנה החברה תגיעה ל-50% פרישה עצמאית, כאשר פרישה של 100% מוגדרת כ-2500 אתרים בכל רחבי הארץ. כרגע, ע"פ ההערכות לחברה יש כבר פרישה בכמה מאות נקודות ברחבי הארץ. ע"פ הערכות הם צפויים לסיים עד סוף השנה או בתחילת שנה הבאה (לדעתי האישית יקח קצת יותר). מהירויות: החברה מספקת קצב הורדה של עד ל- 42Mbps (בטכנולוגיית Dual Cell HSDPA), כאשר בחבילת ה-"ללא הגבלה" לאחר 3GB תואט הגלישה לכדי 512Kbps. המהירות ההתחלתית של משתמשי …

23. Started by taltarablus,

כמסורת, חברת iFixit פותחת את השעונים החכמים החדשים שהושקו, וכעת תורו של השעון הנחשק ביותר, ה-Moto 360 של מוטורולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9c-moto-360-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a6%d7%95%d7%a8%d7%94/

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Dan7hearz,

שלום, יש לי GPS מדגם GARMIN NUVI 205 הורדתי מפה של ישראל אבל זה לא כותב לי את השמות של הרחובות איך לתקן את זה ? עם יש למישהו מפה מעודכנת השמח ללינק תודה, דן

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. "ישראל על המפה: בסוף השבוע נוספה מפת ישראל ליישום Google Maps למכשירי אייפון, אנדרואיד, נוקיה, ווינדוס מובייל ובלקברי. הצעד נעשה, ככל הנראה, לקראת השקת האייפון בארץ בדצמבר" http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3367344,00.html בעלי אייפון צריכים לשדרג לגרסא 3.1 ומעלה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.