עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מגרעת קדמית עגולה וקטנה וגם מערך צילום אחורי מאסיבי שמסודר בריבוע - הדגם החדש של הסינית המובילה כבר כמעט מוכן לקרוא תיגר על ה-Note 9 לכתבה

2. Started by Dan Moran Gritz,

היי אני מחפש תוכנה פשוטה שיהיה אפשר להתקין אותה על הנייד של הילד ולראות את התכתבות ה WhatsApp בזמן אמת או אם לא אפליקציה איזשהי דרך פשוטה לעשות את זה תודה

3. בחברת הענק הודיעו רשמית על הפסקת התמיכה ב-Windows Phone על כל סוגיה וגרסאותיה - במקביל לדיווחים על ירידה לנתח שוק מינימלי ומצחיק במיוחד לכתבה

4. מערכת MP3 לרכב עד 500 ש"ח מה ממליצים?

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  5. Started by עוד מישהו,

אז ככה, התחדשתי במכשיר HTC 8X אתמול ו... אין אפליקציות! כאילו יש אבל לא מספיק. כרגע מה שהכי חסר לי זה WAZE ו TUNEIN (אני יודע שWAZE אמור לצאת ברבעון השני של 2013) מלבד זה המכשיר דיי מגניב וקליל... רק נראה לי שהסוללה לא הכי חזקה שיש... בכל מקרה יש פה אנשים עם WP8 ויכולים לתרום בנושא? כמו אפליקציות או פריצות למינהם למכשיר... נ.ב. סתם למי שתוהה. יש משולש מעצבן בשורה למעלה איפה שנמצאת החווי של הסוללה והשעון שבעצם מראה שאני נמצא על ROAMING (אני בגולן טלקום) מקווה שימצאו אפליקציה שתסתיר את זה כי זה דיי מעצבן בעין וכמו כן הכפתורים הפיזיים דיי שקועים במכשיר, אז דיי קשה לזהות אותם.

6. ערב טוב חברים. לפני שחצי שנה הטלפון שלי מסוג - אנדרואיד LG G4 התחיל לעשות בעיות בעלייה והיה מתחמם ייתר על המידה ברוב המקרים. בעת העלייה המכשיר היה תקוע לפחות 15 דק' על ההודעה : " ממטב יישום 1 מתוך 1 " עד שלבסוף הוא היה עולה. לפני כ-חודשיים ביצעתי למכשיר איפוס FACTORY ונדמה היה שתקלת העלייה וההתחממות נפתרו עד שביצעתי שחזור מגיבוי אחרון. לפני כ-חודש ביצעתי למכשיר שוב איפוס FACTORY ללא שחזור מגיבוי ואכן נדמה היה שהתקלה נפתרה עד היום ... אז : לאחר שחרשתי - קראתי - בדקתי - ישבתי - ניסיתי - נכשלתי - ניסיתי שוב - שוב נכשלתי - מצאתי פתרון! מחיקה של אפליקציה פשוטה בשם - ZEDGE פותרת את הבעיה ... למה אני מפרסם את זה…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. היי אני מקווה שמישהו פה יוכל לענות לי על השאלה קראתי באתר כתבה לגבי מערכת הפעלה חדשה לטלפון ubuntu touch ובחלק מהכתבה נאמר שהיא יושבת ישירות על החומרה כמו ios ולעומת זאת אנדרואיד מתקשרת עם החומרה דרך אמולציה. http://hwzone.co.il/gadgets/articles/Ubuntu_For_Smartphones_Editorial/2 השאלה שלי קצת כללית אבל אני בעיקרון מחפש הרחבה על הנושא ובעיקר מעוניין לדעת למה גוגל לא משנים את זה כך שאנדרואיד תעבוד ישירות על החומרה ? תודה על התשובה ואשמח גם אם יש למישהו הפניה לחומר קריאה בנושא

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. חבר שלי העביר לי אייפון 3GS פרוץ עם מסך שבור תיקנתי את המסך והכל עבד טוב.. רציתי למחוק את כל הדברים ואפלקציות שהיו שם ולהתקין דברים חדשים אז עשיתי פורמט דרך המכשיר ועכשיו כשאני מדליק את המכשיר הוא נתקע לי על הלוגו של אפל אני לא יכול לכבות את המכשיר רק כשנגמר החשמל ואני והמכשיר לא מוזוהה באייטונס אז אני לא מצליח לעשות ריסטור. מישהו יודע מה אני יכול לעשות ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לרכוש מכשיר סלולארי של חברת HTC שמגיע עם מערכת הפעלה ANDROID, אחד מהשימושים העיקריים שלי (חוץ משיחות כמובן), הואע שימוש ב-GPS (מובנה במכשיר), אני מנסה לברר האם המערכת הזאת תומכת בתוכנות ניווט (IGO, דסטינטור או כל תוכנה נורמאלית אחרת שעוזרת לנווט בדרכים - לא בעזרת השירות של סלקום או אורנג'), יש למישהו נסיון עם מערכת ההפעלה הזאת? היא תומכת בתוכנות המוכרות בשוק היום? בתודה מראש לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by itsik1231995,

אני מחפש אנרואיד 4.1 ל SGS2 שלי אפשר לקבל המלצות על מערכות יציבות וטובות ? ומדריך איך עושים את ההתקנה והכול .... תודה

11. Started by vista,

שלום יש לי טאבלט של אסוס (MeMO Pad 7 ME170CX), והמטרה לשמה קניתי אותו היא ניהול ספריית מוזיקה והשמעה למערכת סאונד. הבעייה היא שברגע שאני שם הרבה מוזיקה בטאבלט, הוא נתקע! שמתי למשל כ 10GB של שירים, והאפליקציות מוזיקה התחילו לעבוד לאט ולהתקע, או לתת שגיאות של "אי אפשר לנגן את השיר הזה". חשבתי אולי להחליף למערכת הפעלה אחרת, אולי למשהו יעודי למוזיקה... יש דבר כזה? (כרגע יש אנדרואיד 3.4.43, בילד של אסוס MeMo_Pad)

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Virus x,

ערב טוב! האם יש איזה שהיא מערכת הפעלה למחשב כף יד שתהפןך אותו למחשב רגיל או הכי קרוב לזה?? או דרך כלשהי להתקין LINUX\WINDOWS??

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  13. Started by omrij,

מיועדת למכשירים סלולריים מבוססי atom 2010 הולכת להיות שנה מעניינת לשוק בסלולר

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  14. Started by pit18,

שלום אני מעוניין לקנות מכשיר חדש של נוקיה שתומך בסימביאן והמכשיר היחיד שמצאתי הוא ה 6680 (שאני לא בטוח שעדיין נמכר ), אבל גם הסתכלתי על ה- 6280 וה 6233 .. אני מעוניין להתקין בטלפון שלי תוכנות ומשחקים (אני חייל) ולכן רציתי לדעת האם עליי ללכת על ה6680 שהוא קצת ישן אבל נראה לי שהוא הכי תומך בתוכנות חיצוניות בגלל הסימביאן או על אחד האחרים תודה מראש לעונים !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by roll,

שלום חברים. אבא שלי קנה את המערכת הזאת השבוע.. תחילה הוסבר לנו שהמערכת אינה תומכת בעברית, אולם היא כן תומכת בכתוביות בעברית.. ניסיתי לשים סרט עם כתובית (גם sub וגם srt) והוא משום מה לא קורא את הכתובית (לכל הספקנים - הכתובית והסרט באותו השם בדיוק). אני כן הגדרתי באפשרויות של המערכת את ה"גופן" בעברית ( IW - לפי מה שכתוב במדריך). יכול להיות שאולי אני צריך לשים את הכתוביות בסיומת אחרת מאשר sub או srt? אז אם מישהו מכיר את המערכת הזאת זה יעזור לי מאוד.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by iMeash,

אהלן, אני מעוניין לקנות מערכת מולטימדיה לרכב. שתהיה פשוטה משהו באיזור ה -200 שקלים (הבנתי שיש ב aliexpress) שתתאים לניסאן מיקרה שנת 2017. מה שחשוב שיהיה בה CARPLAY של אפל. (אני רוכש את המערכת נטו בשביל שיהיה וויז במסך) למישהו יש המלצה? והאם אני יכול להרכיב דבר כזה בעצמי?

17. Started by Omri643,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345133.0 ב 15.7 יתקיים בטיילת חיפה(בנייני עזריאלי) מפגש משתמשים של HWZONE כולכם מוזמנים לבוא, עם דגש על כאלה עם ציוד אודיו איכותי\ גאדג'טים\ כל מה שקשור לפורום הזה... לכל הפרטים, כנסו ללינק שלמעלה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  18. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247965.0

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by hararim,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם המפות של IGO MORE ו- IGO 8 הן אותן מפות. יש לי מכשיר עם ה- MORE ואני מעוניין להכניס אליו מפות של אירופה אבל מוצא רק מפות ל-8.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני מחפש איפה אפשר להשיג מפות דרכי ישראל עדכניות לתוכנת סלולאר NDRIVE (תוכנת GPS) למערכת הפעלה SYNBION לצורך העיניין מכשיר NOKIA E52. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by איתן מ,

היכן ניתן להוריד ת של אירופה וארה"ב לתוכנת IGO 8? איתן

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by zeevfl,

ברשותי מחשב כף יד דגם - HPrx5940-. יחד עם תוכנת ניוט מדגם Tom TOM NAVIGATOR 6 -. כרטיס המחשב הינו בנפח 1.76 gb כעת יש לו נפח פנוי של 256 mb אני זקוק למפות של טומטום לצפון מזרח ארה"ב וכן אונטריו וקוויבק בקנדה. נא עצתכם. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by nirlahav,

שלום לכל חברי הפורום, לפני מספר חודשים כשטיילנו בספרד קיבלנו במתנה מכשיר GPS. המכשיר הוא של חברה בשם Belson והדגם הוא BNP-401. (לא הצלחתי למצוא כמעט שום מידע על המכשיר הזה באינטרנט). המכשיר הוא מערכת סגורה (כלומר לא PDA אל PND) המריץ Windows CE.NET ותוכנת הניווט היא Destinator. המכשיר הגיע עם תוכנה (חוקית כמובן) ומפות ניווט של כל ספרד. עכשיו כשחזרנו מהטיול אני מעוניין להשתמש בו לניווט בארץ ולשם זה אני צריך מפות של ישראל. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג מפות כאלו (חנות, טלפון, יד שניה וכו') והאם בכלל ניתן להטעין על המכשיר את המפות (המכשיר לא תומך בעברית כמובן). אשמח לקבל כל עזרה בנושא, תודה מראש, ניר

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  24. Started by Amit_Alcobi,

אני יודע שיש לו GPS אבל האם יש מפות שעובדות על המערכת הפעלה שלו?

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. סמארטפון הביניים הבא מבית גוגל יכול לזכות לרגע התהילה שלו במהלך החודש הבא - עם מחיר בסיס של 300 דולר בלבד אשר יאתגר את העלות של ה-iPhone SE 2 לכתבה

• 1 תגובה
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.