גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לקנות את ה asus a696 אני רוצה שיהיה כרטיס זיכרון גדול האם המכשיר מקבל כרטיסי זיכרון SDHC של 8G , עדיף 16G האם מישהו ניסה ? אולי סוג אחר (MMC וכו'), אבל גודל זהה ? האם מקבל ULTRA / EXTREME ? אני כנראה אקח SanDisk אלא אם כן יש המלצות אחרות. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי אייפון 2G הראתי לו והוא די התלהב, הוא צריך לגלישה באינטרנט בלחסל תזמן בעיקר, כי הוא הרבה בצבא אז החליט גם לשדרג השאלה אם המסך מגע מרגיש אותו דבר כמו האייפון שלי? התקציב שלו אלפיים שח ככה והאם משחקים וכו' יעבדו חלק בלי תקיעות? איזה מכשיר יותר חדשני מבחינת מעבד ומאיץ גרפי? תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
-
הי אז יש לי פלאפון והוא לא דור 3 ואני רוצה לקנות את הפלאפון הזה SAMSUNG F480 דרך מישהו פרטי והשאלה שלי האם אפשר להעביר את הסים שלי שזה אומר את המספר וכל החבילה לפלאפון שאני רוצה לקנות ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי אוזניית בלטות' מדגם Motorola H680 האם בעזרת תוכנה כלשהי אני יכול להפוך אותה למיקרפון ורמקול דרך המחשב, או פשוטו כמשמעו לדבר בתוכנה "סקייפ" בעזרתה? (ברשותי "דונגל" בלוטות' במחשב) אשמח לשמוע את תשבותכם.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי מכשיר SAMSUNG F480 שתומך בקבלת עדכוני RSS ישירות למכשיר. ניסיתי לקנפג אותו לקבל עדכונים (תחת ישומים - קורא RSS - אפשרויות- הוסף - ורשמתי את הלינק שלגביו אני מעוניין לקבל את העדכונים _במקרה שלי: http://feeds2.feedburner.com/releaselog)) וזה לא עבד. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קימבנתי אייפון לעצמי אבל לצערי אין אוזניות, איפה אפשר להשיג? תודה
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
האם אפשר למצוא עדכונים לתוכנת הניווט IGO8 באינטרנט?? זתומרת כדי להתקין את זה על הכרטיס SD של הGPS??? זתומרת עדכונים שישפרו קודם כל את מפות הארץ ודבר שני את כל העניין של התלת מימד שיהיה יותר מגניב תודה חג שמח
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הסתובבתי קצת בת'ראדים שונים בפורום, ונדהמתי לראות איך אנשים נופלים אחד אחרי השני בכל מיני פלאפונים או מכשירי כף יד תומכי Windows Mobile 6, בעיקר בשל המלצות מחברי הפורום. אינני מתכוון לזלזל באף אחד, אלא רק לספר על חווית השימוש הפרטית שלי. היו לי כמה HTCים ואריקסונים בחיי, והייתי דיי מרוצה מהמכשירים. ואני אחד שניצל את אפשרויות המכשיר כמעט עד תום, משימוש בג'ימייל באופן קבוע, דרך GPS, שימוש במכשיר כמודם למחשב נייד ואפילו כניסה למחשב הנייח מרחוק, ועוד הרבה שבטח שכחתי... בכל אותו זמן הייתה לי דעה דיי רגילה על האייפון, אך אם לומר את האמת, מעולם לא ראיתי אחד עד לאותו יום. לפתע באחד הימים נפל לידי אייפון, ופשוט נפלתי מרצפה לכסא! תקשיבו, זה לא בר השוואה בכלל, וודאי שלא …
-
- 127 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
אממ אז ככה.. הורים שלי כרגע נמצאים בארה"ב,נאמר להם על מכשיר שהוא גם מצלמה רגילה,מצלמת וידיאו, ניתן לראות בו סרטים וגם לשמוע מוזיקה..מישו שמע על כזה דבר? אמרו להם שזה נקרא אייקון או משו כזה.. תודה לעוזרים(:
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום. אנחנו במשפחה מנויים בפלאפון ואנחנו רוצים להחליף מכשירים (ומעדיפים לעבור חברה). אני בעיקרון חושב ללכת על N85/96(תלוי בחבילה שיצעו לנו)... עכשיו רציתי לדעת איזה מכישר של סוני אריקסון ברמה של המכישרים האלה? ד"א: סלקום/אורנג'?
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש ברשותי פלאפון מדגם 3100 של נוקיה (צביקה פיק). המכשיר לא מזהה שום כרטיס סים, לא של סלקום ולא של אורנג'. איך אפשר לבדוק אם הוא מקולקל או סתם חסום?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מכשיר לבחור ברשת סלקום . התכונות שחשובות לי זה קודם כל שהמכשיר יהיה מהיר ולא יתקע (כמו רוב המכשירים של נוקיה . שנית שיהיו לו יכולות מדיה כגון ניגון MP3 נוח וסרטים ,זיכרון רצוי כמה שיותר 2-8GB ,מצלמה וחיבור WI-FI . כמו כן רצוי שתיהיה ל מערכת הפעלה סימביאן או WM (אבל לא חייב) ומסך מגע -אני מעדיף בלי כי כל המכשירים עם מסכי המגע הרבה יותר עדינים!!! וגם כרגע יש לי מכשיר של סוני אריקסון ואני דיי מרוצה ממנו לכן אם יש מכשיר של סוני שעונה לצרכי אז עדיף ! עד עכשיו ממה שראיתי המכשירים שמדברים אליי הם הN95 ,רנואר .C902 ,W902 ,W705 והאומניה אז אני אשמח לשמוע דעות והצעות למכישירים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכם, חיפשתי על העניין הזה, אבל לא מצאתי דיונים משמעותיים. מה ההבדל בין הייצור האסייתי לבין הייצור האירופאי? האם כלל ישנו הבדל כלשהו? אני לא מבין, למשל - מדוע עלי להוסיף בין 149 ל-199 ש"ח בשביל ייצור אירופאי? מה אני מקבל על-כך? כלומר, האם זה רק העובדה ה-"ידועה", שהייצור הסיני הוא לא איכותי, בעוד שהאירופאי הוא כן? אין משהו משמעותי יותר מכך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מחפש GPS בתקציב של 1000-1500 ש"ח הדברים החשובים הם: - קליטת לווינים מהירה - זמן תגובה מהיר - כולל אביזרים לרכב - ואם אפשר גם מטען לבית תודה מראש נ.ב יש אפשרות גם למחשב כף יד עם התוכנה ומקלט GPS
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות פלאפון חדש מהפלאפונים החדשים של חברת פלאפון. בינתיים, זה שהכי משך אותי הוא הסוני אריקסון C905. אני מתלבט בינו לבין ה-OMNIA של סמסונג וה-E66 של נוקיה. למישהו יצא להכיר את המכשירים האלה? איך כל אחד מהם והאם הם נוחים? תודה!
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי IPHONE 3G 8GB הבנתי שהוא פרוץ אני חושב כי אני יכול להתקשר ואפשר להתקשר אלי אם זה ההגדרה של פרוץ והוא בגירסא 1.1.4 אממ רציתי לשאול *איך מתעסקים עם העברות שירים אליו *האם לעדכן גירסא אם כן איך ולאיזה גירסא והאם זה יפגע לי בפריצה *אפשר אתר שמדריך את השימוש בו סרטונים וכו' זה ממש יעזור תודה רבה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר בקשר לדגם איכותי וטוב כמו xh 4700. האם יש משהו כמוהו / ו / או יותר טוב ?? שאלה שניה האם ניתן להתקין עלמחשבי כף יד . את תוכנת Windows XP Remote Desktop. או משהו דומה לשליטה מרחוק על תוכנת עבודה ב -P.C . במשרד . תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הנגן שלי מתחיל לגסוס(נגמר האחריות) אני מטעין אותו כל הלילה ובבוקר הוא נמצא על 3 ברים ואז שאני שומע 2 ברים הוא נהפך לשתיים ואז עושה לעצמו אתחול וכל מיני שטויות (הנגן הוא אחד הטובים שהיה אצלי) יש המלצות לדור המשך? התקציב הוא בין 1000-1500
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני בעליו של iriver h320 ישן וטוב עם 20 ג'יגה, בואו נגיד שבשנה האחרונה זה לא כ"כ מספיק לי ואני רוצה נגן חדש עם הרבה יותר שטח איחסון. הבנתי בזה פעם הרבהיותר אבל עזבתי את זה מאז שקניתי את שלי לפני כ4 שנים... אשמח להצעות עד כ250 דולר בארה"ב, חשוב לי מאוד נוחות השימוש ואיחסון השירים , אני יודע שכבר השוק שלהם לא מפותח כמו שהיה פעם, אבל זה מה יש.. תודה רבה וחג שמייח!
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש לי מכשיר MIO MOOV 200 יש הלב תוכנה מובנת miomap08 ..הורדתי IGO 8 אבל אני לא יודע איך להתקין יש לי SD 2 גיגה... איך אני מפיל את זה???? תודה
-
- 5 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הנוקיה n85. והמון אנשים אמרו לי שהוא הפלאפון הכי טוב בסדרת N של נוקיה. רציתי לדעת מה מיוחד בו כל כך שהופך אותו לפלאפון הכי טוב? תודה רבה לכולם בבקשה תשובות
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לרכוש גאדג'ט (עוד לא החלטתי איזה - זאת מתנה ליום הולדת שלי), אני מחפש אתרים שמוכרים גאדג'טים (כדי לקבל רעיונות למוצרים נחמדים). אודה לכל מי שיוכל לשלוח לי שם של אתר שמבצע משלוחים לארץ. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי IPOD VIDEO בן 3 עוד מעט, עם 30 ג'יגה. ובזמן האחרון קורה לי מלא פעמים שאני מחפש שיר ספציפי ואני לא מוצא אותו ואז אני מחבר אותו למחשב ורואה שהוא נעלם לי מהאייפוד. ככה לפחות 50 שירים נעלמו לי. אני משתמש באייפוד כל יום, לפחות שעה ביום. מישהו מכיר את הבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-