גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מסך חייב להיות 10.1 אינטש (ומעלה אם יש) חובה של 32G נפח זיכרון ועדיף יותר (לא קריטי עם פנימי או אם אפשרות הרחבה, עדיף לי שתהיה לו אפשרות להרחיב אף מעבר ל32 בסיס) המכשיר ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, עיון במסמכים (מומלץ גם שיוכל לאכול WORD) מעוניין במכשיר מומלץ ואמין *קיבלתי המלצה להזמין מחול PIPO - ראיתי מלא סוגים ורק הסתבכתי יותר אשמח לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קישור להורדת רום סטוק לGalaxy S2 האחרון שיצא, עם עברית (שזאת הגרסא של אורנג'). ניסיתי להוריד כבר כמה פעמים מהקישור ב-sammobile, דרך hotfile, ההורדה מגיעה ל100MB+ ונעצרת :\
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
כשאני עושה תזכורת של אירוע או משימה, כשמגיע המועד של האירוע/משימה יש רק צפצוף אחד. אני רוצה שזה יצפצף בלי הפסקה עד שאלחץ על כפתור כדי להשתיק אותו. איך אפשר לעשות את זה? יש אולי אפליקציה שעושה תזכורות יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש לתייר מחו"ל כרטיס סים כדגמת טוקמן או talk & go לטעינה מראש. אני מעוניין שחוץ מהוצאה וקבלת שיחות ו- SMS גם יוכל לגלוש ברשת הסלולרת (waze... וכו') האם יש כרטיסים כמו בחו"ל שניתן לקנות בחנויות והם טעונים בזמן אויר וזמן גלישה? באילו חנויות? תודה, אורי
-
- 1 תגובה
- 9.9k צפיות
-
-
אז אחרי שלוש שנים עם האייפון 4 שלי שהתחיל לעשות בעיות ותאמת גם די נמאס עליי אני בזמן הקרוב מתכנן להחליף אותו ואני מתלבט בין שני מכשירים HTC one ו- Galaxy S4 מה שחשוב לי שיהייה מהיר (מן הסתם), צריכת מדיה ברמה הכי טובה מבחינת איכות תמונה וסאונד (מוזיקה, סרטים, אינטרנט), מצלמה טובה, ממשק משתמש נוח וכמובן סוללה שתחזיק להרבה זמן מה מבין שניהם עדיף?
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
אהלן! יש לי גלקסי 3 גירסא I9300XXELKC. אני רוצה להתקין CF-Auto-Root, הבנתי שהוא הכי נקי והכי פשוט. רציתי לדעת האם לגירסא של האנדרואיד שלי אני צריך גירסא מתאימה של CF או שזה בסדר להתקין את האחרונה. רציתי גם לדעת האם זה משנה באיזה גירסא של Odin אני משתמש או שגם פה אין חשיבות? תודה רבה, רגב.
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד פיתוח תכנות לאפליקציות, IPHONE/ANDROID, ומתלבט מאד האם התכנים בקורסים של ג'ון ברייס/הייפראקטיב/האקריו באמת הם אלו שיקנו לי את הידע הרלוונטי? כל מכללה יש לה תוכנית מאד ארוכה ומלא תכנים שאין לי מושג ברור ואמיתי האם הם רלוונטיים להכשרה הזו האם יש מכללה מומלצת יותר? האם מעסיקים יעדיפו מעבר לתעודת מכללה, תעודת מבחן של אורקל/אפל? כרגיל - תמיד ניתן ללמוד לבד...אבל בואו נמנע כרגע מההמלצה הזו, כיון שאני אדם שצריך מסגרת כדי להביא תפוקה. וגם אם נניח הייתי לומד לבד...מהם התכנים התכלס שעליי ללמוד? בכדי לפתח ולעצב אפליקציה ידידותית? תודה על כל פיסת מידע מראש
-
- 1 תגובה
- 5.8k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות טאבלט לאדם מבוגר בעל הבנה בסיסית במחשבים. צריך לשמש לסקייפ, פייסבוק, גלישה, תמונות מהנכדים... אולי קצת משחקים. ההתלבטות העיקרית היא בין אנדרואיד של סמסונג ואייפד. אני נוטה יותר לאייפד, נראה לי שיש לו הכי פחות פוטנציאל סיבוכים לאנשים לא טכנולוגיים, ועם מערכת הפעלה נוחה יותר מחלונות 8. אבל לא בטוח, אז אשמח לעזרה... בנוסף, אם מישהו התנסה בשני הסוגים, האם עדיף מסך מיני או רגיל? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלןם, היום ניסיתי לחבר את המכשיר למחשב והוא פשוט לא מזהה את הטחפון, לפני יומיים חיברתי הכל היה מצויין, מה יכול להיות התקלה?
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
שלום רב. שלום. יש לי את התוכנה אגרון במחשב. האם אפשר לפתח אפליקציית אגרון לאייפון?. ויש לציין שאני לא יודע תכנות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בטלפון סלולרי שהתכונה החשובה ביותר שלו מבחינתי היא הקלטת שיחות. כרגע יש לי WIN 8 שחסום להקלטה מבחינת מערכת ההפעלה ככה שגם תוכנות שעבדו בגרסאות אחרות לא עובדות עליו. היה לי אנדרואיד (גלקסי דור ראשון) שהקליט בצורה לא טובה, הקלטה אכן התרחשה אבל איכות ההקלטה לפעמים לא היתה טובה מספיק, ולפעמים היו דברים שלא נקלטו כמו שצריך. לאייפון שהיה (3GS) לא מצאתי בזמנו תוכנית שתקליט. אני מתחיל להיות נואש, מבחינתי תמליצו לי על טלפון אובונטו אם ההקלטה שלו טובה אבל אני חייב טלפון כזה. האם למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למטען חיצוני שיהיה קל וקיבולת כמה שיותר גדולה. אני מתלבט אם להזמין מטען סיני פשוט, או אחר מחברה מוכרת אבל שהמכיר יקר יחסית. במידה ואני לוקח מחברה מוכרת חשבתי ללכת על זה. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מכונת תספורת לראש שלא תעלה מעל 500 ש"ח שתהיה עם סכין רחבה ועם דרגות חיתוך עד 6 מ"מ דגש על מנוע חזק! עם כבל הטענה ואופציה לנורית חיווי סוללה *עריכה החלטתי לקנות את המכונה Moser 1881[h=1][/h]
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פלאפון ישן, דור 2 (כן, עוד קיימים כאלה..) אם אני קונה סמארטפון יש אפשרות להישאר עם אותו מספר של הפלאפון הישן?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום, אני כבר מחפש ב-aliexpress שעה טאבלטים ואני כבר מיואש- יש כ"כ הרבה חברות, דגמים, מפרטים ומחירים שאני כבר הלכתי לאיבוד. אלה הדרישות. מסך: רצוי 10 אינטש אבל גם 7 בסדר איכות מסך - HD WiFi: שיהיה עם מהירות גבוהה ויאפשר סטרימינג בLAN לסרטים באיכות גבוהה Bluetooth: ראיתי שלהרבה טאבלטים אין- אני רוצה שיהיה סוללה: לא פחות מ-4 שעות בגדול השימוש הוא כפי שבטח הבנתם הוא לגלישה וצפיה בסרטים. יש טאבלט בטווח מחירים שעונה על הדרישות או שאני מגזים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לאחר הרבה מחשבה ובירורים החלטתי לרכוש את הטאבלט asus memo pad 10.1. הבעייה עכשיו שאני לא יודעת מה עדיף הטאבלט אשר מבוסס על גירסת הווינדוס 8 או זה המבוסס על גירסת האנדרואיד? אשמח אם תוכלו לעזור לי ולייעץ לי מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעתיק כאן פוסט מפורום אחר, כי הבעיה זהה גם אצלי: כאשר אני פותח את המפות, המיקום מופיע כראוי - בירושלים, אבל כשאני מחפש כתובת ולוחץ על "נווט" כאשר היציאה מוגדרת כ "המיקום שלי" הוא תמיד יוצא מאיזור רוטשילד בתל אביב (למרות שאני בירושלים) הנסיונות שעשיתי (ללא הועיל כמובן): 1. איפשרתי הסטוריית מיקומים, הגדרות המיקום מסומנות על GPS, ה GPS פועל (ויש שמים פתוחים מעלי), שאר אפליקציות הניווט פועלות כראוי (מציגות את המיקום שלי כמו שצריך). 2. ניסתי לשנות את הגדרות המיקום למיקום משוער על פי רשת. 3. התנתקתי מחשבון הגוגל שלי/ התחברתי לחשבון אחר (כדי לשלול באג שיכל להגרם בגלל הסטוריית המיקומים). 4. הסרתי והתקנתי מחדש את גוגל מפות, ניסיתי גם לנקות את הקאש וכו' כאשר אנ…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
יש דבר כזה ? ראיתי שיש גרסאות נייטליז של CM 11 ל MOTO G מישהו מכיר משהו אחר ? אני יודע שזה לא גדם מאוד פופולרי אבל אולי בכל זאת (: ?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אפשרתי ל hangout לקבל את הSMSים שלי כדי שהשיחות בhangout והsmsים יהיו במקום אחד, התחלתי לקבל SMSים מאנשי הקשר שלי אבל בלי השם שלהם רק במספר עם קידומת של ישראל, בדקתי באפליקציית ההודעות הרגילה וההודעות מופיעות שם עם השמות של האנשי קשר שלי. אני חושב שהוא לא מצליח לזהות את המספר בגלל הקידומת +972 מופיעה לפני כל המספרים בhangout, מה אפשר לעשות? יש לי משהו כמו 200 אנשי קשר ואני לא מתכוון לעשות את זה אחד אחד, למה הוא לא מצליח לזהות את המספרים? ומה אני צריך לעשות בשביל שזה יעבוד כראוי?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
רכשתי Nook HD 32GB מאמזון לפני כשבוע. היום קיבלתי אותו ורציתי להתחיל לעבוד איתו, ביצעתי רישום ל B&N וניסיתי להתחבר למחשב. ה PC לא רואה אותו. טוב, אמרתי לעצמי, נפתור את זה מאוחר יותר ובנתיים כדאי להטעין אותו (הוא הגיע עם סוללה ב 75%). חיברתי את כבל ה USB שבא עם ה NOOK למטען שלהם (דרך שנאי תיאום 220 ל 110) ו... נאדה. בדקתי באינטרנט וראיתי כי ישנו לד קטן ליד חיבור ה USB שאמור להדלק במצב טעינה. אצלי הוא לא נדלק. הסתכלתי בקונקטור שלהם (משהו דפוק לחלוטין עם 30 פינים) וראיתי כי כנראה שבורה שם חתיכת פלסטיק זעירה (חצי מילימטר) ואולי זה מה שגורם ל NOOK לא לזהות חיבור. להזכיר לכם, מכשיר חדש לחלוטין! כרגע יש לי מספר בעיות חמורות עם כל הסיפור הזה. לאחר צ'אטינג עם ה"תמיכ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האפליקציה של פייסבוק (אנדרואיד) תמיד פתחה לי חלון ששאל אותי עם איזה אפליקציה אני רוצה לנגן את סרטוני הוידיאו- ואז הייתי בוחר להוריד את הוידיאו (עם מנהל ההורדות של ES) כדי לצפות בו מאוחר יותר, או לנגן את הוידיאו אם היה לי זמן. לפני כמה ימים (אולי שבוע) האפליקציה של פייסבוק התחילה לנגן לי את סרטונים מתוך האפליקציה בלי לשאול אותי כלום (אני מניח שהיא עברה עידכון- אפשרתי עדכונים אוטומטיים). איך אני יכול לחזור לכך שהוא מקפיץ לי חלון ששואל אותי מה אני מעדיף? אני מעוניין להמשיך להוריד סרטונים מסוימים- וגם אני לא אוהב כ"כ את הנגן של האפליקציה. חיפשתי אם יש הגדרה שאני יכול לשנות אבל לא מצאתי, אפילו חשבתי שבחרתי נגן דיפולטי בטעות ואיפסתי את כל ההגדרות של האפליקציות- אבל זה …
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
דגם המוצר: אייפון 5 מפרט טכני מתומצת:צבע לבן, נפח 16 GB מצב המכשיר: כחדש אביזרים נלווים:מגן מסך + מגן קשיח למכשיר, מגיע עם הקופסא המקורית הכוללת: מטען(מקורי), אוזניות, מגן מסך שמולבש על המכשיר (רצוי להחליף) המוצר מקורי: מטען מקורי שנאי + כבל מקורים ולא הסיניים החליפיים. מחיר: 1900 תמונות: אזור מכירה: חיפה והקריות , יש אפשרות למשלוח בתוספת תשלום. יצירת קשר: פייסבוק - Gal Etinger, 0548018373, דואר אלקטרוני galetinger511@gmail.com.
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
גלקסי 4 או LG G2? ובמה בדיוק? איזה מכשיר עדיף והאם זה הבדל משמעותי? וזה נכון שהסוללה ב- MOTO G עדיפה על זו של ה-G2?
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין לקנות סמארטפון זול יחסית עד 1000 שקל, ואני מחפש משהו אמין וטוב יחסית למחיר הזה. אני יודע שקיימים בשוק טלפונים חדשים שעולים ככה (וואווי וכאלה), אפילו עם טאץ', אבל הייתי מעוניין לשמוע המלצות בנושא.. חשוב שיהיה ממשק בעברית ונוח לשימוש גם למישהו מבוגר שפחות מתעסק עם כל הדברים שיש לטלפון להציע (אבל עדיין מחפש להפעיל אפליקציות מסויימות כמו ווייז וכו'). המלצות יתקבלו בברכה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי במכשיר LG G2 16GB חדש חדש. הגירסה שקיבלתי איתה זה 4.4.2 אני מניח שהיא הכי חדשה אני לא כל כך מבין כי עברתי מי אייפון 5. עכשיו הבעיה שיש לי הרבה ניתוקים ולא תמיד קליטה מלאה בבית בWIFI שלי.(לעומת זאת שמכשירים אחרים בבית לדוגמא אייפון 5 אין ניתוקים והקליטה מלאה) היום היה לי מקרה שהתנתק לי הWIFI מהמכשיר ואני מסתכל באייפון 5 אחר שיש קליטה מלאה והכל עובד ואצלי הוא התנתק ומתחבר (בלי קליטה מלאה) הבעיה היא במכשיר(וויאיפי עצמו) ניסיתי הכל לנתק את המודם , לעשות ריסט וזה לא בעיה במודם או באינטרנט בבית שלי יש 2 קומות בקומה למטה המודם HOT BOX ובקומה למעלה יש נתב של EDIMAX שהוא קולט אינטרנט מהמודם למטה ומעביר אותו למעלה. עכשיו כשעולים למעלה הויאיפי במכשיר עושה סוג…
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-