גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
דווקא סדרת הביניים הוותיקה תהיה הראשונה ליהנות מטעינה חוטית משוגעת של 210 וואט - עבור קיבולת צנועה יותר מזו שאנחנו רגילים לראות במכשירים חכמים גדולים בשנת 2022לכתבה
-
- 0 תגובות
- 331 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, בגדול השאלה בכותרת. האם המכשיר הנ"ל יתאים לעבודה ברשת יו-פון? בכוונתי להזמין מחו"ל ורציתי להיות סגור לגבי זה.. קישור למוצר נ.ב אני מקווה שזה הפורום המתאים, ראיתי כמה פורומים שיכולים להתאים לשאלה..
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש דילמה עם שיחות נכנסות ממספרים לא מזוהים. אני משתדל לא לענות לרוב עקב פניות לא רצויות ממרכזי שיווק ופרסומות מוקלטות. בעיה שגם שיחות מגוף צבאי נכנסות מדי פעם ממספר לא מזוהה. קודם אני רוצה לשאול אם זה דבר מקובל בצבא ליזום שיחות ממספר לא מזוהה. נניח זה כן, אז האם יש פתרון לדילמה שמאפשר להבדיל בין שיחות לא רצויות לשיחות חשובות? תודה וסליחה אם שירשור זה שייך לפורום אחר.
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
טאבלט ה-OnePlus Pad נראה כמו מוצר מתקדם ומסקרן שמצטרף אל ההיצע הקיים בעולם מסכי האנדרואיד הגדולים - אך מה שמעסיק חלק גדול מהמשתמשים ברשת כעת הוא האותיות הקטנות שחושפות שיטה חדשה עם פוטנציאל בעייתי לשמירה על טכנולוגיית הטעינה המהירה במוצרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. כן, אני יודע ש"פלאפון" פחות אטרקטיבית משאר החברות מבחינת מכשירים, פשוט עדיף להשאר אצלם מאשר להוריד קנס של אלף חמש מאות שקל למישהו יש את אחד הדגמים ויכול לחוות דעה ? או שאולי הA900 אוכל את שניהם ? אני קורא כאן ביקורות טובות על שני הדגמים... תודה מראש לעונים !
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כרגע מריץ אנרואיד 2.3 - ניתן לשדרג ל 4.0.1 אך יש עדיין בעיות בגירסא זו וגם אין מרקט. CPU: AllWinner A10, Cortex A8 Many-Core, clocking at 1.0~1.2GHz, overclocking can reach 1.5GHz GPU: Mali-400 OS: Android 2.3 Gingerbread Build-in,but we can offer firmware for Android Ice Cream Sandwich 4.0 Beta, support Flash 10.3 online video playback 512MB DDR2 RAM + 8GB Nand Fast Flash Memory Display: 7-inch 16:9 LCD 5-Point Capacitive touchscreen, pinch to zoom, resolution 800*480 Video: 2160P hardware decoding, full formats support, SuperHD 2160P video & MVC-3D video playback Input & Output: HDMI 1080P full HD output, mini USB port, microSD card slot, etc. Camera:…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אנא קראו תכתבה שכאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3665740,00.html מישו יכול להגיד לי האם גם בנוקיה 5800 יהיה את האפשרות לשלוח מסרים מידיים דרך הICQ?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מה המצב אנשים, אני רואה שעכשיו לכל מפעלה יש חבילות ללא הגבלה שמשתנות בנפח הגלישה, אני לקוח סלקום אם התחיביות למכשיר BB9700 שבקרוב ימכר ב EBAY עקב מסך שבור שאיני מעוניין לתקן. השאלה היא העצם כמה נפח גלישה צריך אם אני ישתמש רק במיילים וגלישה באתרים שונים 20-30 דקות ביום? בלי שום קשר לחבילת הגלישה, עלות החבילה עצמה היא 200 שקל. אם חבילת גלישה של 500MB בזיכוי מלא, או חבילות גדולות יותר אם זיכוי חלקי, בנוסף אני ינצל את חוק ניתוק הזיקה כדי להוזיל עוד יותר, בסופו של דבר אני יכול לקבל חבילה ללא הגבלה אם נפח גלישה של 500MB ב170 שקל אחרי כל הזיכויים, הם לא מגבילים מהירות ז"א אז כמה שתקבל זה מה יש. מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
Doogee הסינית מצטרפת למירוץ חיי הסוללה ומציגה מכשיר המכיל מפרט ביניים, סוללת 6,000mAh נדיבה ביותר ותג מחיר תחרותי לכתבה: http://hwzone.co.il/doogee-s6000-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%aa-6000mah-%d7%90%d7%99%d7%9e%d7%aa%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%95%d7%91%d7%96%d7%95%d7%9c/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עברתי היום להוט מובייל, וזה נראה כאילו שהמכשיר לא יודע "לנדוד" כשצריך לרשת פלאפון. היה מקרה היום שהגעתי למצב בלי קליטה וזה בכלל לא "נדד" לפלאפון. (בבאר שבע ...) בנוסף, בבדיקת מהירות גלשיה דרך הסלולרי הגעתי לנתונים הבאים : (פינג ממש גבוה לדעתי, ומהירות הורדה לא גבוה מי יודע מה. ראיתי כאלה שמגיעים למהירויות של 6-7-8MBPS. נ.ב בזמן בדיקת המהירות - הקליטה הייתה מלאה.) עריכה : בנוסף - פינג של 200-300 לירושלים :s05: יש ברשותי SENSATION 4G שעודכן לפני כמה ימים לICS מקורי של T-MOBILE. מה אפשר לעשות במצב כזה? יש מצב שהפלאפון(המכשיר עצמו)הוא הבעייתי במקרה הזה? אפשר לעשות משהו עם המכשיר על מנת לשפר זאת? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הסמארטפון הקמור והמרהיב של סמסונג מוצע באיביי בעבור 660 דולר, ויש גם אפשרות למשלוח לישראל לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ה-galaxy-s6-edge-נמכר-באיביי-בהנחה-של-כ-100-דולר/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מוטורולה מוכרת את מכשיר הדגל שלה משנה שעברה במחצית ממחיר ההשקה המקורי שלו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הדור-השני-של-ה-moto-x-זמין-באמזון-ב-300-דולר/
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איפה (חנות) הכי משתלם לקנות wii? אני יודע שבחו"ל הכי משתלם אז בלי הערות על חו"ל בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
קצת רקע, אני מתכנת asp.net במקור מעולם הwindows מה שאומר שאתרים שלי אני מאחסן מידע בשרת iis וגם על אותו hosting אני מאחסן sql server שמטפל לי בכל הנושא של הדטה בייס, אז השאלה שלי היא כזאת אני התחלתי קצת לתכנת על אנדרואיד ואני עושה חלון לוגין, ודף הרשמה.. השאלה שלי היא כזאת את המידע שאני רוצה לשמור בטבלה של אותו יוזר אני רגיל בעבר לשמור את זה בsql server ובזמן הלוגין אני מחפש בטבלה את האימל והסיסמה ... ואם כן אם יש ולידציה אני מעביר לחלון הבא.. השאלה שלי היא האם באנדרואיד זה אותו דבר? איפה אני מאחסן מידע ? ואני יודע שאני יכול לשמור על המכשיר עצמו אבל אני לא רוצה לעשות את זה .. אני רוצה לעשות אפליקציה שבעצם מכשיר שלי יוכל לקבל מידע ממכשירים אחרים לדוגמא chat ... הבנתי שאני …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום . יש לי IPod Touch 4 כאשר רציתי להוסיף שירים למכשיר אז היה מופיע לי סימן של המכשיר ממנו הייתי מעביר שירים אל המכשיר. לפני כמה חודשים הורדתי את הגירסה החדשה של Apple ומאז אני לא מצליח להעביר שירים למכשיר. מה עליי לעשות ? ..............................................................
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
האם יש לנקסוס הזה טלפון סלולרי Samsung Galaxy Nexus I9250 סמסונג - זאפ אפשרות לשיחות וידאו דו צדדיות דרך הסקייפ? זה מאד חשוב לי הפרמטר הזה. ו.. האם גם למוטורולה יש אפשרות כזו? טלפון סלולרי Motorola RAZR XT910 מוטורולה - זאפ תודה ! _________
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות אייפון 4g בהונג קונג. אשמח אם תוכלו לתת לי לינק לחנות בהונג קונג שמשווקת iphone 4g ומה עלות המכשיר. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אהלן פרסמתי פה בעבר, אבל לא קיבלתי תשובה קונקרטית חוץ מהצעה שקפצה לי מבחוץ בלי קשר וירדתי ממנה. מקווה שזה בסדר לפרסם שוב, כי הפרטים קצת השתנו, ואני מעדיף שלא יהיה בלבול. אני רוצה לקנות רק יד שניה. התקציב לא יכול לחרוג את ה-1000 ש"ח. זאת אומרת שהמחיר יד ראשונה של המכשיר יכול להגיע ל-1500 או קצת יותר, ככה שיד שניה הוא לא יחרוג מה-1000. דרישות: טאץ' עם מסך גדול+לא דק! - שיהיה עמיד עד כמה שאפשר לנפילות ומכות (או שיהיה אפשר לקנות לו כיסוי עמיד מאוד), חריץ הרחבה לכרטיס זכרון / זכרון מובנה של 4 ג'יגה, רמקול חזק - גם לשיחות וגם למוזיקה, סוללה חזקה (כמה שאפשר), גלישה נוחה (כמובן שיהיה גם Wi-Fi), מערכת הפעלה נוחה עם אפליקציות זמינות ככל האפשר (לא משחקים...לא שזה משנה), תפעול שוטף…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היצרנית הסינית ממשיכה את המתקפה שלה על השוק המערבי עם דגם חדש שנראה כמו שילוב בין ה-Honor 5X ל-P9 Lite אפשר להתווכח על השיטות וההחלטות שלה, אבל אי אפשר לטעון שב-Huawei הסינית לא יודעים ליצור סמארטפונים כדאיים לשוק הביניים – בין אם דרך מותג הבת Honor שכבר הפך לאחד מהפופולריים ביותר במדינת המוצא, ובין אם תחת השם Huawei בכבודו ובעצמו. עתה אנחנו מקבלים הדגמה נוספת לכך, עם ההכרזה על גירסה בינלאומית לסמארטפון ה-Honor 5C, שיחל להימכר בקרוב בבריטניה ומדינות אירופאיות אחרות, דרך אמאזון וחנויות מקוונות נוספות, עם תג מחיר (כולל מע"מ מקומי) של 150 פאונד או 200 יורו בהתאמה, כלומר כ-850 ש"ח בלבד. ה-Honor 5C דומה לסמארטפון ה-Honor 5X הבינוני שכבר החל להימכר בארצות ה…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש תוכנה שמאפשרת לשלוח ולקבל פקסים? ואני לא מדבר על תוכנה שמחוברת לאיזה שצריך לעלות אליו קבצים. הרי, להקליט שיחה אין בעיה, לפענח גם צריך להיות אלגוריתם פשוט. ולשלוח בכלל נשמע לי קל, אז איך אני לא מוצא משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי את התשובה. אני יודע שלמכשירי SANSA של SANDISK אין תמיכה בתיקיות ולכן רציתי מכשיר אחר זול ואיכותי, ואמרו לי שכדאי את ה-T30. כמו כן אם מישהו רוצה לכתוב מה יתרונות / חסרונות שלו אני אשמח תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מחברת בזק : אייפוד טאץ' 4g ( נפח אינו ידוע בנתיים) + אחסון לשרתים של בזק בנפח 10gb תמורת 10שח ל 36 חודשים מה אתם אומרים ? האם כדאי ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-