עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בימים הקרובים אני מתכוון להחליף את המכשיר שלי שכנראה כבר עשה את שלו. שמעתי על מכשיר הNOKIA 5800. האמת התלהבתי ממנו, עד שהחזקתי את המכשיר. המסך היה נראה לי מאוד צר, אך עם זאת ארוך. דבר שדי הוריד את חשק הקניה. למי יש אותו? אפשר לקבל עצת קנייה? ממה התרשמתם מהמכשיר? ממה התאכזבתם? כדאי\לא כדאי לרכוש?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  2. Started by esaly,

מכירים את זה כשמפעילים את המכשיר יש את הלוגו של אורנג' עם הלוגו שלהם ("נשמע מצויין - נשמע אורנג') אחרי הפתיח של נוקיה? למישהו יש מושג איך מעיפים את זה? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  3. Started by jetman,

היי חברים ,לפני כמה ימים קיבלתי במתנה את הנגן הזה בגרסת ה 2GB, הבנתי שניתן להוסיף לו זכרון דרך כרטיס microSD ,באתר או במדריך משתמש לא מעצתי זכר ל התאמה של קיבולת כרטיס זכרון ,והנגן . בפורום שלהם הבנתי שעם כרטסי 8GB הוא עובד אבל לחלק מהמשתמשים יש בעיות עם ,לא ממש הבנתי על איזה גרסה הם היו. אז השאלות הם ,עם יש פה מישהו עם הנגן הזה ומשתמש בכרטיס זכרון של 8GB ופחות ? ואיך הוא עובד ? תציינו לי גם על איזה גרסה הנגן שלכם . תודה , ועוד כמה דברים ,גם עם אני קונה ,אני קונה במקום אחד ,הבנתי שמהירות ההעברה לכרטיס זכרון בנגן לא מהירה ממש ,ביחס לשימוש ב קורה כרטיסים ,יש בבאג יש את super microSDHC זה בעצם חבילה שכוללת קורה כרטיסים זעיר + כרטיס microSDHC . וחשבתי כמוון על להוסיף ל…

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  4. Started by dudidu08,

יש לי את הדגם C510 העברתי לו כמה שירים בעברית וכשאני נכנס לנגן דרך מדיה כל השירים הישראליים כתובים לי בג'יבריש ואי אפשר ככה למצוא שירים שאני רוצה לשמוע למה זה ככה? דרך הארגונית->מנהל הקבצים->מוסיקה אני רואה את כל השירים כתוב בעברית וברור אבל אני רוצה לשמוע מהנגן דרך המדיה למה זה בג'יבריש? איך מסדרים את זה??

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by Cyanide,

אני מתלבט בין שלוש דגמים: W980 W595 C510 חשוב לי שתסבירו לי מה ההבדלים בינהם ועל מה אתם ממליצים.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by psychuil,

הGPS במכשיר שלי פתאום לא עובד, ניסיתי בשטח פתוח והכל. ולפני כחצי שנה הוא עבד כמו גדול עם FreeMap, ברגע שעברתי לWaze אין כלום \:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by David_Beckham,

בשעה טובה רכשתי אתמול את המכשיר . אם מישהו יכול להביא לי אתר לערכות נושא למכשיר . תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. למישהו יש מידע איך ואם בכלל אפשר לפרוץ את המכשיר לרשת אורנג'?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  9. Started by HellBoY,

איזה מבין השלושה עדיף? בעקרון תכונות שחשובות לי זה מוזיקה, איכות מצלמה סבירה ושיהיה נוח לתפעול. שלושתם מוצעים לי באותו המחיר. אשמח לקבל התרשמות כללית מבעלי המכשירים הנ"ל לגבי שימוש יומיומי. תודה מראש.

10. Started by לאנד,

שלום . האם מכשיר כזה ניתן לפתוח אותו בארץ - עם תוככנות הפריצה ו / או דרך משווקים ??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני כבר שבוע מתלבט איזה פלאפון להביא מחברת פלאפון ואני עדיין לא יודע מצד אחד יש את הסמסונג U900 מצד שני את הסוני אריקסון C905 שמעתי שהסוני אריקסון משמיע מוסיקה בווליום נמוך מאוד ביחס לסמסונג אבל מצד שני יש לו מצלמה יותר טובה וחיישן תנועה... תעזרו לי בבקשה לבחור פלאפון מחברת פלאפון בלבד בבקשה אפשר גם להמליץ על פלאפון אחר מהחברה.. תודה מראש לכל העונים!!!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by alexbmw,

שלום ,יש לי nokia n93 וכידועה הוא תומך רק בmini sd ולי יש רק mini sd של 512 מגא ביט ,אבל לעומת זות יש לי המון כרטיסים micro sd בנפחים גדולים יותר ,השאלה שלי היא האם אני יכול להישתמש במתאם ,מmini sd לmicro sd או שלהישתמש במתאם בפלאפון יוצר בעיות ?

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  13. אני מתכנן לקנות נגן MP3 מארה"ב. הדרישות שהכי חשובות לי הן כפי שכתוב בכותרת, ובנוסף גודל נורמאלי ולא לבנה מבית ארקוס למשל. שטח אחסון גדול מבחינתי זה 80GB לפחות. זמן סוללה ארוך מבחינתי זה לפחות 25 שעות של נגינת מוזיקה רציפה. תמיכה במגוון פורמטי וידיאו גם תתקבל בשימחה. האם יש חיה כזאת? תקציב אזור 400$ עדיף פחות. תודה לעוזרים וחג עצמאות שמח.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by alonpartuk,

יש לי מכשיר נוקיה 6288 יש לוכרטיס זיכרוןmini cd של sandisk וכשאני מעביר אותו למכשיר אחר הוא מבקש ממני ססמה - הבעיה היא שאין לי מושג מה הססמה! איך אני יכול לאפס\ לפרוץ את הססמה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Elad87,

טוב אז יש לי N85 סיימתי להתלהב מכל שאר הדברים הרגילים והפשוטים שיש בטלפון הבנתי שסמביאן זה פתוח להכל ואני יכול להתקין הרבה דברים כמו windows אז מה עושים? אני רוצה משחקים ערכות נושא תוכנות מעניינות שהמסנג'ר יעבוד עם ה wifi ולא עם הGPORTAL איך אני מתקין דברים כאלו ואיפה אני יכול למצוא אותם? שחכתי לציין שזה יהיה דברים חוקיים כמובן כדי שלא יהרס המכשיר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. אהלן חברים, החלטתי שאני רוצה לפנק את עצמי ב EBOOK READER, אבל אין לי שום ידע בתחום... על מה להסתכל? איזה תקציב להקציב? מי נגד מי? למה? כמה? תנק'ס

• 17 תגובות
    • 4.8k צפיות
  17. היי חבר'ס.. רוצה מכשיר שיהיה ייעודי למוזיקה. עד אזור האלפיה (כולל לוח מקשים עברי). לא יד שניה. תוכנות שמעניינות אותי: חיבור native 3.5 לאוזניות (מתכוון בחדר שינה לחבר לרמקולים 2.1 של harman/kardon) תמיכה ב-A2DP (לשימוש עם S9 ברכיבה על האופניים) אם יש לו נרתיקי זרוע ייעודים למטרה זו, זה גם נחמד. כפתורים ייעודים למוזיקה שמגיעים אליה בלחיצת כפתור ללא כניסה לתפריטים - חובה! העתקת שירים פשוטה ויצירת פלייסליסטים מספריות אם ניתן. תמיכה ב-TRACKID או משהו בסגנון. הצגת תמונת המתקשר על כל המסך. דק שלא מפריע בכיס זה נהיידר. לא מעניין: צילום בחושך, WIFI, הצגת סרטים, קיבולת נפח מרשימה. מתלבט בין הדגמים שבכותרת אלא אם כן יש עוד משהו לשקול שלא חשבתי עליו? ישנה נטיה קלה לנ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by GLP,

שלום לכם, אבא שלי רוצה לקנות ג'י.פי.ס. , האו צריך משהו פשוט לשימוש ובנוסף אמרו לו שיש כאלה שיודעים להתריע על מכמונות מהירות. מישהו מכיר משהו כזה? זה קשור למכשיר עצמו או לתוכנה? פשוט אין לי כל כך מושג בתחום, אף פעם לא השתמשתי ב GPS, אז אשמח לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  19. Started by t-macc,

האלן היה לי את U10 של IRIVER נאבד לי.חיפשתי את U20 ומשום מה לא מוכרים אותו בארץ. אני רוצה משהוא בסגנון שיהיה לפחות 4 גיגה. תודה

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. במילה אחת: אכזבה!!!! http://www.forum.nokia.com/devices/N97 מעבד ישן ויחיד! במקום לשים 2 מעבדים של TI הם שמו מעבד ישן! קצת יותר מהיר מה 5800. בכל זאת מכשיר שעובד ממש ממש מהר, כל העולם ציפה שנוקיה שמו 2 מעבדים חדשים של TI. בכל אופן, אני N97 לא קונה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי בעיה שכל פעם שאני מחבר את האייפוד למחשב הוא מקפיץ לי את השעה קדימה. חשבתי שזה סתם איזה משהו בהגדרות שאני לא עושה טוב אבל שחיפשתי בגוגל ראיתי תלונות של אנשים בלי סוף על הנושא הזה אפילו בפורומים רשמיים של אפל. ואף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה. יש פה עוד מישהו שזה קורה לו?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  22. שלום . אני קיבלתי מכשיר - . ומעוניין להשיג תוכנת עברית חינמית למכשיר זה .iPod touch 8GB .

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by esaly,

מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? אגב, גם במצב "שקט" שומעים את צליל התריס... תודה מראש...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מישהו יודע מתי הוא מגיע לארץ sony ericsson idou והאם הוא הוא יגיע לסלקום

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  25. Started by NIRAN,

שלום אני כרגע בארה"ב ומחפש המלצה לPMP איכותי עם נפח סביר + שיכול לנגן HD (גם על הטלוויזיה) ראיתי את הביקורת על הCOWON O2 שנשמע נהדר אך בפועל לא מספק את הסחורה, אז אילו מתחרים יש לו?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים