עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש לי את הCX300 II ואני משתמש בפלאפון שלי בתור נגן n95 8GB עד לא מזמן חשבתי ששומעים טוב עד ששמעתי את האוזניות על נגן על cowon לצערי אין לי כסף לנגן של cowon ואני גם לא מחפש את הנפחים הגדולים האלה הסאנסה נשמע מאוד דומה לרמה של הפלאפון יש משהו באמצע? נטו מוזיקה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=pmp2gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=4845&aff=Zap〈=he אז כדאי? אם יש משהו יותר משתלם אז התקציב עד 600 שח".

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by parker,

אני עומד להתחיל ללמוד באוניברסטיטה, והחלטתי שאולי יהיה כדאי לי לקנות אחד. אשמח לקבל המלצות למחשב כף יד שיתאים לצרכים לימודיים. מכיוון שאני ממש לא יודע כמה מחשבים כאלו עולים אני לא אתן תקציב, אלא רק אבקש המלצות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by dog,

הטאבלט החדש לשל לנובו שבניגוד לקודמו ( 700) בא עם מעבדי i . כרגע נמצא למכירה רק בקספ וחסר אצלם דגם מסוים אותו אנו מעניינים לקנות. מדובר בדגם עם i7 , 16 גיגה ראם ו 512 דיסק ssd. http://www3.lenovo.com/us/en/tablets/windows-tablets/miix-series/Lenovo-MIIX-720-12IKB/p/88IPMX70799 קספ הביאו מדגמי ה 16 גיגה i7 רק כוננים של 256 ו 1 טרה. כרגע המכשיר הזה עדיין לא מופיע בשום חנות אחרת בארץ. בהפצה הרשמית בארהב, שגם היא החלה ממש לא מזמן, יש את דגם ה 500 גיגה. התקשרתי למה נקרא " לנובו ישראל", לנסות לברר אם ומתי מתוכנן להגיע הדגם הנל, אבל מסתבר שהם רק מעבדת תיקונים ולדבריהם אין להם על מידע על נושאים כאלו. בכלל, כל הייבוא של לנובו לארץ נראה כמשהו קצת לא מסודר. …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום רב. עד היום לא השתמשתי בשום פלאפון נורמאלי,בואו נגיד עם מסך מגע. כן,אני מרגיש זקן חעחע. היה לי נוקיה מקרר ישן שנים וסוני אריקוסנים למינהם אבל הגיע הזמן להשתדרג. אני ממש לא מבין בזה,וגם אף פעם לא התעניינתי כלכך אז אני מקווה שתעזרו לי. בגדול אני חייל אז אני מעוניין לחסוך כמה שיותר כסף אך אני לא מעוניין לקנות ביד שנייה,אלא מכשיר חדש. התקציב שלי הוא לא גדול אך אני יכול להסתדר עם מחירים רק לא להביא לי מחירים של 3 אלף שקל. פשוט אני מעוניין לחסוך כמה שיותר כסף אז הייתי שמח לשמוע מה אתם ממליצים. בעקרון אחרי שיחות עם חברים די נסגרתי על הגלקסי S2 ששמעתי שהוא אחלה פלאפון ומחיר נוח. אני די מעוניין להשאר בטווח של ה1500-1800 שקל כי אני לא כזה חובב גדול של פלאפונים. אבל להוסיף פה ו…

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  6. הבנתי שיש עדכון OS6 למכשיר שלי 9300 רציתי לדעת אם כדיי לי לשדרג? ויש תמיכה בעברית?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by dj_horse,

שלום! אני מתעניין במחשבי כף יד ומצאתי שני דגמים שהם:HP IPAQ RX5940 Asus A639 מבקש המלצה,הבדלים וכול דבר שתוכלו להגיד לי על האחד לעומת השני כדי לדעת הפרשים ביניהם אם קיימים. כול מה שתוכלו לספק מכול התחומים יעזור. תודה לעוזרים.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אני רוצה לקנות נגן, וראיתי את שני הנגנים ושניהם נראים טוב והייתי רוצה חוות דעת עליהם.. עוד לא החלטתי בקשר למקום שאני ארצה.. אני מתלבט מאוד בקשר לכך.. :\ אני אחליט בקרוב .. בנוסף, ההבדל של הפלאש וההרדיסק רציני?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  9. שלום חבר'ה, פתחתי אפליקציה, אשמח אם תנסו... האפליקציה מאפשרת ביצוע מגוון של פקודות קוליות בעברית, ובהגדרה אישית. ניתן לחייג, לשלוח אסאמס, להשתמש בוייז, לשלוח מייל,לשלוח ווטסאפ, להפעיל אפליקציות, להפעיל שעון מעורר ועוד... הכל ע"י דיבור, ללא לחיצות כפתור מיותרות. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.HC.hebrewcommands

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום לכולם, אני נתקלתי באינטרנט בכול מיני טלפונים סלולריים שאי אפשר למצוא בארץ אצל החברות הגדולות. למשל ראיתי שיש טלפון שאפשר לשים בוא שתי כרטיסי SIM ויש לו צג מגע וראיתי טלפון שהוא חיקוי די קרוב ל I PHONE רק במחיר יותר זול וגם שעון יד עם טלפון נייד מובנה בתוכו וטלפון עם טלוויזיה והמחנה המשותף לכול הפלאפונים הללו זה שהם מיוצרים בסין, ובגלל שהסינים לא יודעים מה זה זכויות יוצרים הם פשוט לוקחים מכול מי שהם רוצים את הטכנולוגיה שלו, ומרכיבים טכנולוגיה מטורפת. אז למה אין את המכשירים הללו בארץ ???? האם זה אסור למכירה ? או האם מישהו מכיר מקום רציני ואחרי שאפשר לקנות מימנו את המכשירים הללו ? (לא איזה מודעה ביד 2 או משהו דומה ) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. Started by PCall,

מה אתם אומרים על הפלאפון? שווה לקנות אותו ב1000 ש"ח , יד שנייה , עם מטען , 512MB זיכרון.. שווה?

12. Started by benor,

מחפש המלצה לאחת כזו, 0 - 100 ש"ח אפשר לחרוג, העיקר שישמעו כמו שצריך.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  13. Started by gbox,

בס" הכירו את המלינדה כנראה k320 פרטים בהמשך http://2send.us/uploads/9934526e23.jpg

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Meizu M6 Meizu M3 Cowon D2 I AUDIO 7 Creative Zen V Plus IRIVER U10 אני צריכה שבנגן יהיה: רדיו מוזיקה מן הסתם. הקלטה - ואיכות הקלטה טובה.(רשמקול) ושהסוללה לא תיגמר מהר סרטים ומינימום 1 גיגה. אלו הדברים הבסיסיים. מכשיר חזק ולא עדין, כי יש לי ידיים שמאליות. -------------- אם יש הצעות אחרות אשמח לדעת..

• 96 תגובות
    • 8.7k צפיות
  15. Started by whitiger19,

הסתדרתי - אפשר למחוק

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by IAF.ofek,

היום בבוקר ראיתי בתוכנה Sansa updater שיש עידכון firmware חדש לסאנסה e260 שלי (גרסת 1.02.15), התקנתי,ולהפתעתי גיליתי שסאן דיסק הוסיפו תמיכה בפונטים עבריים! אז כרגע זה טיפה צולע ועברית עוד הפוכה ולא מלאה,אבל זה כבר משו,ועם תוכנות מתאימות לדעתי אפשר לסדר את זה. הנה דוגמא של העברית כרגע (שימו לב שהעברית הפוכה,היה צריך להיות כתוב "מופע הארנבות של ד"ר קספר"

• 27 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by אמיר יצחקי,

אין מילים! תגידו יש את הפלאפון הזה בארץ??

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  18. בזמן שסמסונג ו-Huawei נאבקות בחוקי הפיזיקה בנסיון ליצור מכשירים חכמים עם מסכים גמישים ומתקפלים - ב-LG מסתפקים בהשקת דגם דגל חדש שאליו תוכלו לחבר בקלילות מסך משני נוסף במידה ותזקקו לכך לכתבה

19. מעוניין לקנות כמתנה להורים מסגרת דיגיטלית. סה"כ מעוניין בתפעול פשוט וצרכים בסיסיים יחסית של להריץ מצגות פשוטות. מתלבט בין: Samsung SPF107H vs LG F1020N מודה מראש על עצות. יוני

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by (iriver H10),

חחחח.. http://www.youtube.com/watch?v=fliwEZLpK4w&mode=related&search=

21. ביקורת: MacBook Air 2020 לאחר 3 שבועות של שימוש לכתבה

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  22. Started by davidreznic,

היי. אני לא מצליח להפעיל קבצי וידאו על המכשיר הנ"ל. כשאתה בוחר קובץ ולוחץ על PLAY הוא מראה את השעון חול לכמה שניות ואז עובר לקובץ אחר. ניסיתי להתקין את התוכנה שמצורפת אבל לא ממש הבנתי מה לעשות איתה. מישהו יכול להסביר לי בבקשה? תודה F/A-18

23. Started by pxst17,

גלקסי 4 או LG G2? ובמה בדיוק? איזה מכשיר עדיף והאם זה הבדל משמעותי? וזה נכון שהסוללה ב- MOTO G עדיפה על זו של ה-G2?

24. Started by hp,

שלום, אבק/ש לקבל המלצות מה עדיף לרכוש טיים מנהלים או נגן mp3 שיש בו טייפ מנהלים מובנה? הצורך שלי הוא להקליט הרצאות באונברסיטה . אבל הבנתי שגם בנגני mp3 יש יכולות כזו,השאלה אם מישהוא ייודע האם איכות ההקלטה בנגני mp3 טובה? אודה לכל מי שיוכל להמליץ מה עדיף לרכוש ? כמו כן אשמח לקבל המלצות לדגם מסוים תקציב כ 500-600 ש"ח. תןדה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. חיישני צילום מתקדמים עם רזולוציות צנועות, מסך 4K שאין כמעט לאף חברה אחרת וגם דגם מיני ששומר על רוב היכולות של האח הגדול - סוני כנראה לא תהפוך ליצרנית הסמארטפונים הכי מצליחה בתחום לפתע, אך גם לא מציגה שום רמזים על תכנון לוותר על הסגנון הבלתי רגיל שמלווה אותה מתחילת הדרךלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.