גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים אבל אני נועשות מחפש אחר גרסא עובדת של ה " marble maze " לנוקיה 5800 שהיא לא גרסאת india או משו כזה.. בנתיים לא הצלחתי להתקין אף אחת חוץ מאת ה " India " שאחריי שלוחצים עלייה היא לא עולה
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
ברשותי נגן חדש ( Cowon Q5 )ואני מעוניין להוסיף כל מיני תוכנות - איזה תוכנות נוספות קיימות לנגן זה ?? או איזה אפשרויות הרחבה נוספות אפשר להתקין עליו ?? האם ניתן להתקין IGO -8 .. תודה למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז יש לי אפשרות שידרוג בואו נגיד למה שאני רוצה.. אני רוצה מצלמה טובה מכשיר מוזיקה טוב אינטרנט שיהיה חזק ואמין ורצוי קונסולת משחקים חמודה.. מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי MONKEY BALL ושמתי בתיקיית הAPP בITUNES ואז חיברתי את האייפוד טאצ' דור שני שלי אבל אחרי שזה סיים את הסינכרון זה כתב שאי אפםשר היה להתקין בגלל שלא ניתן היה לאשר את זה או משהו כזה... אני חושב שזה כנראה כי המכשיר לא פרוץ.. הבנתי שפריצה יכולה להעשות ע"י תוכנה בלחיצה אחת בלי שום כיבוי וכאלה אבל זה יכול למחוק את כל מה שיש במכשיר לא? או שיש דרך לעשות פריצה בלי למחוק? אפשר גם קישור לפריצה כי תמיד אומרים לחפש בנעוץ אבל יש 8 אפשרוויות לפריצה ואני לא יודע מה הכי טוב =\ תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן! אשמח אם מישהו יוכל לתת לי חוות דעת על הטלפון. בעיקר חסרונות ויתרונות שלו. (יש לי אפשרות להשיג אותו ואני רוצה לדעת אם כדאי). עוד שאלה, האם יש לו GPS מובנה? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
איך אפשר לבטל את הציפצוף כל כמה שניות כשאני מקליט שיחה? הבנתי שזה קיים רק בנוקיות. ואיך אני מעביר הודעות נכנסות מהמכשיר לכרטיס סים ו/או למחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי פה ולא מצאתי http://uk.samsungmobile.com/supports/softwaremanuals/pcStudio31.do
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע איך המכשיר הזה, הוא טוב שמעתי שיש לו בעיות בלוח שנה, ידוע לכם משהו על זה? אם תקנו את זה כבר? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישו יכול להגיד לי מה ההבדל בין c905 לc905i תודה לכולם!!! 8)
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש 5800 xm ורציתי לשמוע את חוות דעתכם, מעבר לכל מה שקראתי עליו באינטרנט. אני מתכוון לרכוש את המכשיר לבדו בחנות, ויש לי כמה שאלות: 1) רציתי לדעת קודם כל מה אני צריך לדעת לגבי רכישה מחנויות רגילות, האם זו "חבילה מלאה" עם אחריות וכ'ו? אני צריך הכוונה וטיפים לגבי הרכישה. 2) הטלפון יהיה לרוב בשימוש בגרמניה, ליתר דיוק במינכן עם המפעילה O2, אם זה משנה משהו, ולפעמים גם בארץ. האם תאימות המכשיר היא בסדר? 3) המכשיר מיועד לשימוש קליל יותר, ז"א בעיקר מוזיקה, קצת משחקים ומולטימדיה כמו תמונות וסרטונים (צילום, צפייה ואכסון). האם אני בכיוון הנכון? בחרתי את המכשיר בגלל שאני ממש אוהב את כל הפיצ'רים שלו אך אשמח להצעות אחרות שממוקדות יותר בצרכים שציינתי ועדיין דומים…
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
האם יש תוכנה שיכולה להחליף את mini opera?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי אפשרות להביא את פאלם פרי CDMA החדש לארץ האם אוכל לקבל פה קו , בפלאפון לא יודעים אין עם מי לדבר שם !!! ( טיפשים ) האם משהו יודע או שצריך לחכות לגרסת GSM. אגב קראתי פה כמה וכמה הערות על כך ש GSM יותר טוב מ CDMA . וזה ממש לא נכון !!! GSM היא יותר פופולרית עקב מכשירים שמתאימים לה. מבחינת שיטת עבודה CDMA הרבה יותר טובה עם שימוש בצ'יפים במקום בייטים ווקטורים אורתוגונלים שימוש רוחב הפס האופטימלי לעומת GSM שמוגבלים על תדר מסוים וההשפעה על המרחב התדר. ממתין לתשובה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין את תוכנת בבילון על מחשב כף יד או שלמחשב כף יד אמורה להיות תוכנה מיוחדת שמותאמת לו?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין ברכב שלי דיבורית למכשיר Nokia 6070 זה מכשיר ללא bluetooth אשמח לקבל המלצה לדיבורית מתאימה. תודה
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
-
אהלן, לא מזמן הזמנתי את המגן מסך של MARTIN FIELDS, שלפי שמועות רבות נחשב לאחד הטובים.. ובכן בכל מקרה, לאחר נסיון של מגן מסם מהדגם שלו (לא זול כלל יש להגיד, 17 דולר ליחידה), המגן נשרט בקלות יתרה כמעט מכל דבר, וכרגע המגע על המגן מרגיש כאילו יש עליו "חול", במיוחד שאני עובר עליו עם העט סטילוס. יותר מזה לפעמים אפילו שימוש בעט סטילוס היה גורם לשריטות על המגן...שזה פשוט לא יאומן, זה לא שהעט בעל ראש חד כלשהו או נשרט ממשהו..בקודם זה לא היה קורה בכלל. אני יציין שקיבלתי עם המכשיר מגן מסך שלדעתי היה פי כמה וכמה יותר איכותי ממנו, ובקושי נשרט! היה עמיד מאוד ואני קצת מתאכזב שהחלפתי ביניהם. בכל מקרה רציתי לדע האם מישהו מכם מכיר מגן מסך שיהיה איכותי ולא מהפשוטים הרגילים כי ישנם כאלו …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם אפשר לכתוב בעברית? הבנתי שהמטען לא כלול. האם אפשר לקנות היכן שהוא (וכמה עולה), ואם לא, אז איך מטעינים? הבנתי שאיכות השמע בנגן טובה. איך היא ביחס ל-sansa fuze? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהתוכנה המקורית שלהם HotSync כבר מזמן התייאשתי, היא מייצרת בעיות על גבי בעיות \= מישהו מכיר תוכנה טובה שעובדת עם המכשירים האלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
קניתי מטען בטריות+בטריות 2500MH כתוב לפני השימוש CHARGE ואחר כך DISCHARGE מלא -- 3-- פעמים ! CHARGE או קיי ..אחכה עד שיסתיים לטעון אותם אבל מה הכוונה שלהם ל DISCHARGE איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות IPHONE בארץ (כן זה יקר בארץ אבל אין אפ אחד שנוסע לחול בזמן בקרוב לצערי :'( ) בכל אופן שמעתי שיוצאת בקרוב גרסה יותר מעודכנת, אז האם שווה לקנות בכלל עכשיו או עדיף לחכות ? אם כן לקנות אז איפה כלומר יש לכם המלצה על חנות כלשהי ( אני גר באזור חיפה -אם מישהו מכיר באזור זה יהיה מצוין) בינתיים המקום שמצאתי הוא ב http://www.tikcom.co.il/Product.asp?Pid=iphone16GB3G2&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE המחיר נראה עוד איכשהו סביר לפי שZAP זה המחיר הכי נמוך. ואין לי בעיה ללכת ולקנות אבל השאלה שלי היא מה ההבדל בין(וסליחה על הבורות ) simfree טורבו סים לבין "מכשיר פתוח על ידי היצרן" והאם שווה להשקיע עוד 600 שקל תוספת על זה ? תודה מראש לכל העונים....
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סוףסוף מכשיר עכשיו העניין שמצאתי אחד ביד שנייה עם מטען כבל אוזניות הכול אורגינלי. אבל אין קופסא או הוכחת קנייה. שאלת המיליון היא האם יש דרך לברר אם המכשיר גנוב אולי למה הבנתי שאם הוא גנוב אני לא יכול להשתמש באקונט אצל אפל. האם האקונט באמת כזה נצרך? או שיש דרך להשיב סיסמא שלו או משהו למה גם אם הוא לא גנוב אולי מישהו פתח על המכשיר משתמש כבר ולא יהיה לי גישה אליו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי מעוניינת לקנות טלפון חדש (שלה דפוק לגמרי ומתקלקל כל שבועיים) והיא שאלה אותי מה אני חושב על הטלפון סוני אריקסון W705. אני לא כל כך מבין בזה אז אני שואל פה. איך הטלפון הזה (כל הפאשלות וכל היתרונות)? ואיך הוא לעומת נוקיה 6500S? (אולי אני אתן לה את שלי במקום לקנות אחד חדש) נ.ב. אם אני כבר פה אז מה אתם אומרים על נוקיה 5800 EXPRESS MUSIC??? מצד אחד רוב הביקורות שמצאתי באינטרנט הם דיי טובות אבל רוב התגובות של אנשים הם לא משהו... אנשים לא אוהבים בו הרבה דברים. מה אתם אומרים? תודה
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
האם יש נגן מוזיקה חלופי טוב לסימביאן ? עם זה משנה אז זה n93 .
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-