גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
:yelclap: לי מה שכן יש לי כמה שאלות. איך אני יכול בSMS לא להשתמש במקלדת ? כי לפעמים אני רוצה להשיב במילה כן - ובשביל זה לפתוח ? האם יש דרך כמו בE66 - שכאשר אני מקבל SMS , אני אראה את תחילת הטקסט בלי לפתוח אותו ? האם אפשר לחפש באנשי הקשר (עם אותיות) בלי לפתוח את המקדלת ? והאם ניתן ליצור יותר משני בארים של קיצורי דרך (ואני לא מדבר עם קיצור דרך בודד אלא של ארבעה) ?? ושאלה אחרונה האם אפשר לעשות שלרוחב יראו תמונה אחת ולאורך אחרת ?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לרכוש מכשיר סלולרי מארה"ב מקרוב שמגיע לביקור, מכשיר של סאמסונג Samsung I9100 Galaxy S II http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php 1. אלו פרטים אני צריך לבדוק כדי שמכשיר זה יעבוד בארץ Open SIM מטען ל 220V 2. לגבי השפה עברית איך ניתן להוסיף את השפה העברית על מערכת האנדרואיד ? 3. האם המכשיר יוכל לעבוד על ה SIM הנוחכי שברשותי ללא צורך בהחלפת מספר ? (אוראנג'). איזה טיפים תוכלו לתת לי... תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מכשיר הדגל החדש מכיל אך ורק מסך בחלקו הקדמי - ויוצע גם בגרסת דור חמישי בתחילת השנה הבאה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
- 1 follower
-
-
המעסיק שלי נתן לי אייפון 4 במצב חיצוני לא מזהיר, שהוא התכוון לזרוק. מסתבר שהוא עבר הרבה ידיים במפעל ובמבית של המעסיק עד שהטלפון הגיע למצבו הנ"ל. חבל שהוא הגיע אלי בזמן שהלפטופ מושבת בגלל שהדיסק לא תקין ואין לי דיסק להחליף לו כרגע (הנייד הוא מק של אפל שתיקנתי לפני מעל שנה, וכבר היה בו אייטיונס והכל). כיוון שאני לא ממש שש להתקין בנייח אייטיונס, יש לי בעיה לפרמט אותו כעת, אבל זו לא הבעיה האמיתית. הבעיה היא שהחלק האחורי שבור מאוד, וגם המסך מכיל שברים. במאמץ ובשיטות מאולתרות הצלחתי להוציא את ברגי הפנטלוב האיומים שבתחתית המכשיר, בכל מיני שיטות מאולתרות מאוד כמו קיסם ונייר אלומיניום, ואפילו שימוש בג'בקה O_O. עכשיו יש לי גישה פנימה, ומדבקות האחריות שמזהות חדירת מים נותרו לבנות …
-
- 26 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ראיתי Samsung Galaxy S5 או LG G2 16GB במחירים של 650-750 ש'ח - לא יד שנייה אלא חדשים מחנות. נראה לי שיש לא מעט פרמטרים בהם הטלפונים האלה עולים על טלפונים חדשים באותו מחיר כמו למשל מצלמה, ממשק משתמש ועוד. בהינתן שמצלמה חשובה לי ושאני משתמש בטלפון בנוסף בעיקר רק לדיבור, גלישה ווייז ו"עמוד ענן" , כדאי לקנות אותם למרות שזה מודל ישן? יש איזה סיכון? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני לפני הזמנת ZVM מחו"ל ונתקלתי באתר www.mustop.com, רציתי לדעת אם מישהו שמע\מכיר\השתמש בשירות הזה ? האם הם אמינים ? אני לא מבין בדיוק ממה הם עושים את הרווח שלהם ? בנוסף אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על אתר אמין וטוב בארה"ב שעושה משלוחים לארץ ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
הכוונה היא שברגע שאני מתחיל לרשום כתובת איימיל או את השם אליו אני רוצה לשלוח לא מופיע לי שום אופציה... לפני הייתי רואה אם הייתי למשל מתחיל לרשום אות M הייתי ישר רואה את כל האופציות של אנשי הקשר ששלחתי אליהם בעבר שיש בהם את האות. במחשב אני כן רואה. איך פותרים בעיה זו?
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
עדיין קיים יצור כזה? אני "רואה" רק Ipodים כאלה... וכל הנגנים המבוססים זיכרון פלאש נורא יקרים יחסית לכמות האחסון שהם מציעים...
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
העליתי ביקורת וידאו באנגלית, המוצר נקנה מאמזון, כולל את כל הפונקציות של דאבל דין אך מתאים לכל רכב עם דין אחד בשל מסך חשמלי 7" נשלף, פאנל חיצוני נשלף, בלוטות' לשיחות ואנשי קשר, נגן דיסקים DVD, CD וכל היציאות לכרטיסי זכרון ו-USB. מערכת זו עברה רוט ו- XPOSED לפי מדריכים ב-XDA וניתן להתקין אפליקציות על כרטיס זכרון וכמובן ניווט בווייז ואפילו YES GO https://www.youtube.com/watch?v=xq_BBFmNcmo בקרו בערוץ לקטעי משחק מ- GTA V עם כל המודים הויזואליים, HALF LIFE BLACK MESA , המוד המעודכן למשחק הקלאסי ב- 4K
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני 4 חודשים קניתי מכשיר HTC Wildfire. מאז ועד היום אני רודף אחרי סלקום בכדי לקבל את ההחזר עליו. הייתי בסניף שלהם בראשון כבר איזה 3-4 פעמים,פעמיים סרקו לי את הקבלה,מספר שיחות למוקד שלהם.(שנדיר שיענו לך בו אחרי 5-15 דקות.לפעמים,מרב יאוש,אני פשוט מנתק ומנסה בשעה אחרת) היום התקשרתי,ולהפתעתי ענו לי אחרי 5 דקות. אמרו לי שהנושא בטיפול,ונציג X יחזור אלי עד 9 בערב. החבילות שלי: 1200 דקות+1200 SMSים=209 ש"ח. גלישה במהירות 1Mbit,ללא הגבלה=70 ש"ח. סה"כ:279 ש"ח לחודש. בינתיים,התקשרתי לרשת אורנג',והציעו לי את החבילה הבאה: 1000 דקות+1000 SMSים. 3,500 דקות למנוי אורנג'. חבילת 2GB גלישה.(מהירות עד 2.7Mbit) GPS+ערוצי טלוויזיה+Funtone. עלות:290 ש"ח. אני מקבל שם 48 ש"ח הטבת ניוד,ועוד…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רואה אנשים רושמים שהם קיבלו חבילות הרבה יותר טובות מכל מה שאני מצליח למצוא. אני אובד עצות. פרופיל השימוש שלי הוא 500 דקות שיחה ב 20 סמס מצאתי מכשיר שאני רוצה ב 3000 (פרטי) איפה אני מוצא חבילה משתלמת?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבב ה-Exynos 9825 שמפעיל את מכשירי ה-Note 10 מציע מאפיינים שזהים כמעט לגמרי לאלו של שבב ה-Exynos 9820 אותו כבר הכרנו בתחילת השנה - אך הוא מבוסס על טכנולוגיית ייצור חדשה ומבטיחה בהחלט שתוכל להשתלט על התחום בשנים הקרובות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
- 2 followers
-
-
צמד מכשירי ביניים מרשימים מאוד מבית Xiaomi מוסיפים עוד כאבי ראש להתלבטות הצפויה עבור כל אלו המעוניינים בשדרוג בעלות של פחות מ-1,500 שקלים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, איך אני מבצע ROOT ובכלל החלפת ROM על מכשיר לא מוכר כל כך? יש לי K-Touch W700+ אין לו ROOT אין לו Play Store, וכזה שמותקן חיצונית קורס לא מוצא איך לבטל Fast Boot לא מוצא דרייברים למחשב תודה.
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה פלאפון עדיף: Sony Ericsson K610i או Nokia 6131 חוץ מהמסך הSE לוקח לא? ו256 אלף צבעים זה מספיק? פשוט בNOKIA יש 16 מיליון תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
ויכול לאמר לי אם ניתן כביכול "להרחיב" את זיכרון המכשיר ע"י הכנסת כרטיס זיכרון עם המתאם ???? כלומר האם האייפד יכול לקרוא מהכרטיס ישירות ולנגן סרטים וכו'.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
יש לי k610i והזום בו ממש ממש קטן. יש איזשהי תוכנה שמאפשרת הוספה של זום לפלאפון? :\
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב! רציתי לדעת מהו התעריף מskype לבזק, ואיפה אני יכול לבדוק תעריפים. ראיתי איזה אתר שכתובים תעריפים אבל לא הבנתי אם זה כולל מע"ם או לא וכו'... תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסמארטפון החדש והמעניין של Redmi ו-Xiaomi מסתפק בהגנת IP53 בסיסית באופן רשמי - אך בפועל תוכנן ועוצב על מנת לשרוד אתגרים רבים שונים בהם עלול להיתקל לאורך מחזור החיים שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני הולך היום לאורנג' לשדרג תוכנית ולרכוש מכשיר חדש רציתי לדעת איזה מכשיר הייתם ממליצים אני ממש לא רוצה את הNOKIA N93 וכאלה שממש מאיטים. אבל מצד שני אני מעוניין במכשיר התומך ב WIFI וגלישה סוללרית (עד כמה שאפשר) איזה מכשירים ישנם בשבילי? תודה נ.ב. Navigator 6210 שנראה נחמד. אבל אני ממש מעוניין בניסיון אישי שלכם תודה
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לדיבורית בלוטות' תקציב: כמה שפחות..איזור ה-100 לא יודע איך זה עובד מבחינת תאימות לפלאפונים אבל עדיף שיהיה תואם לכמה שיותר, הנוכחי שלי הוא K610 וכפי שאפשר לנחש לא קניתי אותו אתמול לכן הוא יוחלף באחר בהזדמנות.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את התוכנה והעידכון של הסנסה אני לוחץ על הקובץ בעיברית והוא אומר לי את זה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/cedar?cc=il&lc=he#view=overview אהלן, יש לי N95 שעומד למות בכל רגע (מזמם בטעינה, מת אחרי 30 דקות של שיחה וסובל מבאג מעצבן שפותח את תוכנת המצלמה). בנוגע לסמארטפונים למיניהם אין לי שימוש, למעשה למשפחה הקרובה שלי יש 3 אייפונים (4 ו3GS, כנראה יהפכו כולם ל4S בעתיד), בנוסף אחותי ובדת במוקד תמיכה מיוחד לסמארטפונים באחת הרשתות הגדולות ככה שמספר מכשירים מהמובילים בשוק עברו אצלי כשהיא התלמדה בהם. לא מעניין אותי כל כך סמארטפונים מתקדמים מאין אלה מכיוון שאני לא נהנה ולא נוח לי כל כך להשתמש בהם למטרות שמעבר לשיחות ואולי גלישה מינורית כלשהי מעת לעת. לדעתי הרבה יותר פרקטי להשתמש במחשב טאבלט עם גישה לאינטרנט בדור 3/WIFI ב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, חבר מעוניין לרכוש במבצע אחד מהמכשירים בכותרת, השאלה איזה עדיף? שניהם נמכרים ב1120 שקלים לגרסת ה-16 גיגה.
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-