גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שבב ה-Exynos 9825 שמפעיל את מכשירי ה-Note 10 מציע מאפיינים שזהים כמעט לגמרי לאלו של שבב ה-Exynos 9820 אותו כבר הכרנו בתחילת השנה - אך הוא מבוסס על טכנולוגיית ייצור חדשה ומבטיחה בהחלט שתוכל להשתלט על התחום בשנים הקרובות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
- 2 followers
-
-
צמד מכשירי ביניים מרשימים מאוד מבית Xiaomi מוסיפים עוד כאבי ראש להתלבטות הצפויה עבור כל אלו המעוניינים בשדרוג בעלות של פחות מ-1,500 שקלים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, איך אני מבצע ROOT ובכלל החלפת ROM על מכשיר לא מוכר כל כך? יש לי K-Touch W700+ אין לו ROOT אין לו Play Store, וכזה שמותקן חיצונית קורס לא מוצא איך לבטל Fast Boot לא מוצא דרייברים למחשב תודה.
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה פלאפון עדיף: Sony Ericsson K610i או Nokia 6131 חוץ מהמסך הSE לוקח לא? ו256 אלף צבעים זה מספיק? פשוט בNOKIA יש 16 מיליון תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
ויכול לאמר לי אם ניתן כביכול "להרחיב" את זיכרון המכשיר ע"י הכנסת כרטיס זיכרון עם המתאם ???? כלומר האם האייפד יכול לקרוא מהכרטיס ישירות ולנגן סרטים וכו'.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
יש לי k610i והזום בו ממש ממש קטן. יש איזשהי תוכנה שמאפשרת הוספה של זום לפלאפון? :\
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב! רציתי לדעת מהו התעריף מskype לבזק, ואיפה אני יכול לבדוק תעריפים. ראיתי איזה אתר שכתובים תעריפים אבל לא הבנתי אם זה כולל מע"ם או לא וכו'... תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסמארטפון החדש והמעניין של Redmi ו-Xiaomi מסתפק בהגנת IP53 בסיסית באופן רשמי - אך בפועל תוכנן ועוצב על מנת לשרוד אתגרים רבים שונים בהם עלול להיתקל לאורך מחזור החיים שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני הולך היום לאורנג' לשדרג תוכנית ולרכוש מכשיר חדש רציתי לדעת איזה מכשיר הייתם ממליצים אני ממש לא רוצה את הNOKIA N93 וכאלה שממש מאיטים. אבל מצד שני אני מעוניין במכשיר התומך ב WIFI וגלישה סוללרית (עד כמה שאפשר) איזה מכשירים ישנם בשבילי? תודה נ.ב. Navigator 6210 שנראה נחמד. אבל אני ממש מעוניין בניסיון אישי שלכם תודה
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לדיבורית בלוטות' תקציב: כמה שפחות..איזור ה-100 לא יודע איך זה עובד מבחינת תאימות לפלאפונים אבל עדיף שיהיה תואם לכמה שיותר, הנוכחי שלי הוא K610 וכפי שאפשר לנחש לא קניתי אותו אתמול לכן הוא יוחלף באחר בהזדמנות.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את התוכנה והעידכון של הסנסה אני לוחץ על הקובץ בעיברית והוא אומר לי את זה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/cedar?cc=il&lc=he#view=overview אהלן, יש לי N95 שעומד למות בכל רגע (מזמם בטעינה, מת אחרי 30 דקות של שיחה וסובל מבאג מעצבן שפותח את תוכנת המצלמה). בנוגע לסמארטפונים למיניהם אין לי שימוש, למעשה למשפחה הקרובה שלי יש 3 אייפונים (4 ו3GS, כנראה יהפכו כולם ל4S בעתיד), בנוסף אחותי ובדת במוקד תמיכה מיוחד לסמארטפונים באחת הרשתות הגדולות ככה שמספר מכשירים מהמובילים בשוק עברו אצלי כשהיא התלמדה בהם. לא מעניין אותי כל כך סמארטפונים מתקדמים מאין אלה מכיוון שאני לא נהנה ולא נוח לי כל כך להשתמש בהם למטרות שמעבר לשיחות ואולי גלישה מינורית כלשהי מעת לעת. לדעתי הרבה יותר פרקטי להשתמש במחשב טאבלט עם גישה לאינטרנט בדור 3/WIFI ב…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, חבר מעוניין לרכוש במבצע אחד מהמכשירים בכותרת, השאלה איזה עדיף? שניהם נמכרים ב1120 שקלים לגרסת ה-16 גיגה.
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש למישהו מושג מתי N77 יגיע לארץ? והאם הוא יצא כבר בעולם?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום רב אשתי קנתה גלקסי 2 פלוס ב ksp. המכשיר היה אצלה חודש וקרס פתאום. בסלדון פירמטו אותו בלי לשאול אותה (הם טענו שהם לא חייבים לשאול, למרות שאם היו אומרים לה היא היתה מוכנה לשלם בשביל גיבוי). הם לא מוכנים להחליף לה למכשיר חדש למרות שדי ברור שזה הולך לקרות עוד בעתיד. גם בחנות מתנערים לגמרי. אומרים לה שכל פעם שזה יקרה שתלך לסלדון ויתקנו לה (כמובן, יפרמטו לה קודם וכל התכנים יילכו). מצחיק מאד... בסלדון טענו שהיה עומס של תכנים. זה ממש מצחיק. היא בקושי שמה שם דברים. כמעט לא היו אפליקציות, רק מעט תמונות - כמעט מצב התחלתי. אמרו לה שם משהו על גרסה שצריך לעדכן בשביל תכנים רבים. לא ברור. כאמור, זה ממש לא רלבנטי לטלפון שלה. היא ניסתה בסמסונג ישראל ולא הצליחה למצוא איך פונים אליהם.…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב לי שהיה WIFI ומערכת הפעלה פתוחה. אני יקנה בחנות פרטית. כעיקרון אני חושב על N85/N86. או שחשבתי להוסיף עוד כסף ולקנות את NEXUS ONE. שמעתי על הפל' הזה הרבה דברים טובים..(איפה אפשר לראות אותו בתצוגה?)
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קיבלתי היום בצוהוריים הודעה עם המילה "ניסיון" ממספר 068554554. לא התקשרתי בחזרה אבל ניסיתי לשלוח הודעה לברר מי זה וההודעה לא נשלחה. האם זה חדש של ספאם? מישהו נתקל בזה? ממה שביררתי זה היה פעם קידומת של פלאפון בכלל...
-
- 2 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
עם שינוי נוסף לאסטרטגיה בתחום המכשירים הסלולארים של סוני, החברה תנסה להוזיל את עלות מכשיריה לשוק הגבוה ותוריד גם את צפי המכירות השנתי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%aa%d7%a4%d7%a1%d7%99%d7%a7-%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%a8-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%a0/
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי כבר שנה בערך nexus one וואלה לא היה לי איתו אף פעם בעיות רציניות ומשמעותיות שריסט לא פתר אותן ואני מרוצה מכל רגע אך היום התקנתי spool וכשהתוכנה עלתה המכשיר נכבה בפתאומיות. כשהדלקתי אותו עלה מסך הפתיחה (האנימציה של ה-X הזה) וזה כבר ככה רץ בלופים שעה עד שהוצאתי את הסוללה ניסיתי שוב וזה עדיין ככה לא מתקדם. משהו נתקל בבעיה כזאת/דומה ויודע מה הפתרון? ובכל מקרה, אפשר לעשות גיבוי למכשיר כשהוא במצב כזה ואז להתקין עליו רום חדש? יש לומר שהמכשיר עם רוט ועם גרסת סטוק אנדרואיד 2.3.3. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט לגביי האחריות של המכשיר. יש אחריות של GO MOBILE ויש אחריות של יבואן רשמי. השאלה שלי היא אם יהיו עדכונים בשניהם?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש בעיה ברכישה מטענים ובטריות ב-EBAY? המוגדרים מקוריים ולא מקוריים? ויש בטריות עם mA גבוה האם יש בעיה בהם?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
נקרעה לי גומיה באחת האוזניות ואין להשיג דבר כזה....
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי רק אפשרות כתיבה בעיברית והייתי רוצה שגם מערכת ההפעלה תהייה בעברית-יש מצב?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי במכשיר הזה לפני שעתיים, מאוד מרוצה אבל כבר משועמם, בעבר היה לי SGS1 שבו התקנתי אינספור רומים וכו' ככה שאני לא טיפש גמור בתחום. הבעיה היא שאני לא מוצא מדריכים נורמליים שפונים למתחילים, מישהו כאן אולי יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-