עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. האם אתם הולכים לרכוש את Iphone 3GS ?

• 122 תגובות
    • 9.2k צפיות
  2. Started by MalaMadre,

אני לא מצליח למצא מטען לאייפוד הזה אז מי שיכול שיעזור!!! (יש לו חיבור מוזר, משהו ישן)

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  3. לפני שנה נגיד זאת הייתה הזדמנות פז, אבל עכשיו עם כל המהומה שמביאים אותו לארץ אני כבר לא יודע מה לעשות..

• 51 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. Started by otherside,

שלום. הייתי רוצה לדעת מה צורך יותר כוח בנגני mp3 - פלייבק או רדיו? האם זה תלוי נגן או שזה אחיד לגבי רוב הנגנים? תודה.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  5. יש לי בעיה בסמסונג טאצ'ויז F480. כל פעם שאני מצלם תמונות, ובא להעביר אחרי זה למחשב (בדרך כלל יום יומיים) אני שם לב שהתמונה נחלקת ל2 חלקים (לא בהכרח שווים) ומה שקורה זה שתמיד החלק התחתון זז ימינה (כמו שווארמה) כך שבחלק השמאלי אני מקבל את הסוף של החלק הימני או לפעמים אני מקבל בחלק הזה קטע אפור. הבעיה נפוצה? יש דרך לתקן אותה? הבעיה בפון או בכ.זיכרון? יש דרך לתקן את הבעיה? ויש דרך לתקן את התמונות? ניסיתי עם "צייר" אבל אי אפשר, צריך משהו מקצועי יותר.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש דיבורית BT לרכב עד 300 שיהיה עיצוב טוב ושתהיה טובה באיכות.. תודה..

7. היי כמו שכתוב בכותרת אני מחפש נגן MP5 שקורא DivX AVI RM RMVB (וידאו ללא המרה) זה נגן שיישמש לוידאו כך שאני אשמח למסך איכותי וגדול וכמובן אם יש רדיו מיקרופון וMP3 אז אני אשמח

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. למישהו פה יצא להתקין פעם windows mobile מההתחלה עד הסוף? מצאתי איזה גרסה באתר של מייקרוסופט (מוביל 5) . אבל כל פעם בזמן ההתקנה הוא נותן לי הודעה שחסרים TOOLS להמשך ההתקנה. וזורק אותי לאיזה לינק שיש שם VISUAL STUDIO אז התקנתי גם את זה.. אבל עדיין הוא ממשיך לזרוק אותי ללינק? אז יש למישהו מושג מה עוד צריך? מה השלבים? גירסא אחרת שעובדת? אפילו מובייל 2003. ד"א מדובר במכשיר GPS שכרגע יש עליו windows CE 4.2 תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by alexrta,

שלום לכולם. אחרי כמה שנים עם ה- IPOD NANO 3G החלטתי שצריך טיפה להשתדרג בעיקר כי איכות הקול פשוט מאכזבת מאוד ונשבר לי כבר מהאיטונס! עכשיו ממה שקראתי פה בפורום ה-COWON D2 הוא הנגן הכי מומלץ לתקציב שלי שעומד על 600 ש"ח, השאלה שלי האם כדאי לי לעשות את ההחלפה הזאת ועד כמה השינוי באיכות הסאונד תורגש (לנגן יחוברו JBL REFFERNCE 220 ובכלל ה-COWON מבחינת פרמטרים אחרים כמו נוחות שימוש זמן סוללה וכו'-עד כמה הוא יותר טוב מה-IPOD (או יותר גרוע?!) תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by kobibo,

מחפש נגן טוב ואמין עם כמה שיותר נפח. תמיכה בעברית חובה ( לא רוצה לראות את שמות השירים בג'יבריש). לא חייב להיות גם MP4 מה שחשוב שתהיה לו איכות שמיעה טובה ולא יותר מידי כבד ומגושם. טוב,יש חיה כזו ?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  11. סים קארד,מה אני יכול לעשות? אמרו לי שיש מצב שבפלאפון זה יכול לעבוד מישהו יודע בוודאות אולי? תודה מראש!!

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by KFL,

מישו יודע כמה עולה הn97 באירופה(נראלי ירדתי מהאייפון)?? ??? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  13. לאחרונה התחדשתי ב touch HD שרץ על פוקט פי סי WM 6 כעת אני מחפש המלצות לנגן סרטים עם קודקים משחקים וישומים מומלצצים אחרים. מישהו אולי יכול לעזור? תודה.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  14. אני מחפש לקנות נגן חדש וברגע שהתחלתי לקרוא פשוט הלכתי לאיבוד! אני הולך להתשמש בנגן בעיקר לספורט והכי חשוב לי זה איכות. מספיק לי 16 GB, מעדיף שיהיה רדיו ולא כל כך חשוב לי כמה הוא ג'אג'טי הוא יהיה! עד עכשיו היה לי Iriver מבוסס סוללה והייתי דיי מבסוט. השאלה היא אם הדגמים היותר מתקדמים שלהם גם טובים? תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by MalaMadre,

אז הבעיה העיקרית היא שאין לי מטען אז אם אתם יודעים מאיפה לקנות והכי זול שאפשר אני ישמח לדעת איפה תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  16. שלום לכולם ראיתי באתר של באג דיוטי פרי שיש שם את הMP3 הנ"ל במחיר הזה המחיר ל16 ג'יגה הוא זול במיוחד מה שמעלה קצת שאלות אם זה נגן שאמור לשרוד יותר משנה ואם הוא בכלל איכותי? אחרי הכל sandisk זו חברה טובה.. אשמח לקבל כמה שיותר מידע על הנגן וכמה שיותר מהר מכיוון שאני טס בימים הקרובים. תודה רבה מראש והמשך יום טוב!

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  17. Started by omerha,

היי, אז כנראה ההשקה לא נדחתה אני מוריד עכשיו את העידכון גודל 229.3MB

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  18. המכשיר יקנה בארה"ב. הדרישות הן WIFI, זמן סוללה ארוך עד כמה שניתן+נפח גדול עד כמה שניתן, ושיהיה מסוגל לקרוא קבצי FLAC או דומיהם חשבתי על האייפון, אבל כאחד שלא מסמפט את המכשירים של אפל וייותר נוטה לכיוון המתחרות רציתי לדעת איזה עוד אופציות קיימות בשוק.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by KFL,

שלום לכולם! זה בשביל אח שלי אבל אשתמש במילים כאילו אני רוצה וד"א הוא בכיתה י' אוקיי נתחיל, יש לי אפשרות לקנות אן את האייפון החדש או את הנוקיה n86 אני יודע שכולם יקפצו ויגידו לי תקח אייפון אבל תקשיבו חברה זה לא כ"כ פשוט... ועכשיו אני יסביר למה זה כ"כ מסובך מצד אחד אני חושב לקחת את הנוקיה בגלל העיצוב (סליידר דו כיווני) ומצד שני הוא בכיתה י' אז נראה יותר טוב לקחת את האייפון גי הנוקיה הוא יותר בשביל "ילדים".. (לפי דעתי) ד"א לא חשובה המצלמה בכלל ואין לי שום הגבלה למחיר. מצד אחד לאייפון יש המון משחקים אבל לn86 יש n-gage שזה מעולה. ועוד יתרון לאייפון כי עכשיו העולם עובר למכשירי מגע אז למה אני יקח מכשיר עם מקשים??? אתם יכולים להגיד לי מה כדאי יותר לקחת??? תודה רבה

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by Googleness,

אהלן, אז המכשיר בן שנה וחצי בערך +- לא זוכר במדויק ולא עשיתי בו שום דבר מעבר לשיחות טלפון, SMS וקצת שיחות וידאו. אז גיליתי שמגיע לי אינטרנט חינם מאורנג', ובין היתר החלתטתי להתעלל במכשיר במידת האפשר כל עוד אפשרי היהי לנהל בו שיחות. אז, 1. קראתי באיזה אתר שאפשר לשדרג את המחשב בגרסת FIRMWARE לגרסה של הSE K850i , פרקטי? נותן משהו? כדאי? 2. ראיתי מודים נחמדים באינטרנט שמשנים את הממשק משתמש, מכירים משהו כזה? 3. המלצות לתוכנות צד ג שאפשר להתקין על המכשיר יהיה נחמד. 4. ובאופן כללי כל המלצה על כיוון מחשבה של מה שאפשר לשדרג/להוסיף/לנסות על המכשיר מבלי להרוס אותו טוטאלית יתקבלו בברכה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  21. יש לי נוקיה 5800 ניסיתי fring ו- skype לשיחת וידיאו או קול דרך המחשב, אבל זה לא עובד. אני רוצה לדבר במסנג'ר בפלאפון עם מישהו במחשב זה אפשרי בכלל?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by tamirushb,

שלום לכולם. לחברה שלי היקרה יש יומהולדת וכמתנה היא מקבלת את האפשרות לבחור איזה נגן שהיא רוצה בתקציב של 1100 בערך. לאחר סקירות רשת קצרות התחלנו להתבלבל,ARCHOS , IPOD TOUCH , מה עדיף ?? מאיפה?? בכל מקרה היא מעוניינת במשהו שהיא תוכל לחבר אולי לטלויזיה או למערכת אשמח לתגובה מהירה - יש אפשרות לרכוש מארה"ב דרך חבר מחר

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. זה רשמי, האייפון בישראל http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3306185,00.html אין הרבה מילים חח

• 107 תגובות
    • 9.6k צפיות
  24. Started by sapartil,

הנגן תומך wmv הקובץ עם סיומת wmv בסוף ההעברה מהמחשב לנגן אני מוצא את הקובץ בקטגוריית המוסיקה ולא בוידאו ,למה זה ?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by rayula,

היי. מישהו יכול להסביר לי מה זה החיישנים שכותבים עליהם? מה הם עושים ואיך? הכוונה למכשיר N85. אשמח לקבל תשובה. תודה רעיולה

• 1 תגובה
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים