עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, יצא לי לשמוע היום באייפוד טאצ', איכות השמע הייתה מדהימה, חיה,באסית, נקייה ווליום גבוהה (ועדייו שומעים נקי) וכ"ו וזה עוד עם האוזניות הלבנות הרגילות. יש לי את הסנסה קליפ ואיכות השמע בכלל לא מתקרבת לאיכות של האייפוד. אבל... המחיר... האם יש נגן זול יותר (והאמת גם קטן יותר) שנותן את אותה איכות השמע?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by KL-xXx,

שלום, לכולם יש לי נגן Iriver T30 ואני מאוד נהנה ממנו (בעיקר מאיכות הקול), אבל בזמן אחרון הוא עושה בעיות נדלק לבד וגומר סוללה (כך שכל פעם אני צריך להוציא אותה ממנו כשהוא לא בשימוש) אני מתחיל לחפש לו מחליף הנקודות שלי הם: 1. שיהיה קטן 2. לא צריך שיציג לי תמונות, אבל שיציג לפחוש 3 שורות 3. איכות הקול טובה מאוד (האוזניות שלי הם Sennheiser CXL400) 4. שהסוללה תחזיק כמה שיותר זמן (פה יש לי התלבטות: אני לא סגור על איזה סוג נגנים ללכת - עם או בלי סוללות AAA, כך ששני האופציות פתוחות) 5. שהזיכרון יהיה לפחות 2GB 6. גג המכיר הוא 150$ (יש לי אפשרות לקנות בחו"ל) אחד הנגנים שאהבתי הוא Iriver S10, מאוד קטן ויפה, אבל הסוללה שלו מחזיקה 4-5 שעות והוא רק 2GB (למרות שזה יכול להספיק לי) אשמח מא…

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Lumber Jack,

היי אני רוצה לקנות מכשיר DVD חדש, כמה מאפיינים שחשובים לי: * שיקרא סרטים מHD חיצוני דרך הUSB בצורה נורמלית (כי יש כאלה שאי אפשר להעביר קדימה ואחורה מהUSB למשל) * HDMI * שיקרא כתוביות לא מודבקות (קובץ של כתוביות) אני מניח שמכשיר כזה קשה למצוא (או שלא?) אבל אם יש לכם המלצה לאחד כזה, אני אשמח מאוד. תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by tsabar,

טוב תראו מעשה די מטומטם שקרה וזה קצת בעייתי בוא נגיד שנכנסתי לבריכה (בטעות) עם הטלפון בכיס :s07: אחרי בערך 10 דקות שמתי לב הוצאתי אותו ויבשתי אותו מבחוץ הוא יבש לגבי הבפנים בפנים אין לי מושג מה קורה שם אמרו לנסות לשים אותו באורז כדי שזה יספוג את המים אבל כמו שאמרתי הוא יבש מבחוץ אחר אמר לי לפרק אותו לגמרי ולייבש עם פן הבעיה שאני לא מצליח לפרק אותו שום מברג לא מתאים לבורג המוזר הזה למשהו יש רעיונות? :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום. אני מתכוון לרכוש פלאפון בחול omnia hd ויש לי כמה שאלות של מה אני צריך להגיד למוכר כדי שהמכשיר יסתדר בארץ. אני יודע שצריך לשאול אותו אם המכשיר הוא sim free והמכשיר UNLOCKED (פתוח) והאם צריך לשאול אותו אם זה הגרסא האירופאית? (כדי שיתאים לשיחות וידיאו) ואם יש עוד שאלות חשובות שאני צריך לשאול או שתתקנו אותי במה שאמרתי זה מאוד יעזור לי. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  6. אני מקבל במתנה, בלי התחכמויות, את אחד המכשירים, ואני לא יודע איזה לבחור. אף פעם לא היה לי פלאפון עם מסך מגע אין לי מושג אם אני אסתדר עם הF480, שולחים לי אותו לשבועיים ניסיון... הW705- שמעתי שהאיכות שמיעה שלו גרועה והרמקולים במיקום לא טוב. כמו כן, מה זה בדיוק הWIFI הזה שכולם מדברים עליו? WIFI יש רק ב705 ולא ב480 ה705 בא עם 4 ג'יגה זיכרון במתנה וה480 רק עם ג'יגה אחד (זה שולי ביותר אבל אני מנסה להתחשב בכל מיני קריטריונים) חיבור האוזניות של ה480 אינו אוניברסלי, גם של ה705? חשוב לי מאוד הקטע של המוזיקה מכיוון שאין לי אייפוד או נגן מוזיקה ואני שומע רק בפלאפון. מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הדילמה? תודה רבה! D=

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by neogod,

כנראה עדו חודש אני אהיה בחו"ל (או שאני אבקש מקרוב משפחה שיהיה בחול) ואני רוצה לקנות שם מכשיר סוללרי כרגע אני מתלבט בין : palm pre - שכל הביקורות עליו רק מהללות את המכשיר . meizu m8 - שאני לא ממש מכיר אותו. htc g1 - ששמעתי עליו ביקורות חלוקות לטובה ולרעה. blackberry storm - גם מכשיר שאני לא ממש מכיר. מה שחשוב לי במכשיר זה WIFI ,גלישה נוחה ,מולטימדיה- בעיקר MP3 , זמן סוללה ארוך ככל האפשר ,אפשרות התקנה של תוכנות צד ג' ,יומן נוח לשימוש ,תמיכה בעיברית (לפחות בשליחת SMS והכי חשוב שיהיה ניתן לרכוש אותו SIMFREE שיתאים לרשת אורנג' (כרגע יש לי סים דור 3) כמו כן אשמח לשמוע דעות על המכשירים .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Yonatan-A,

אהלן. אני טס לארה"ב בשבוע הבא, ואני רוצה לקנות לעצמי שם נגן חדש. אני רוצה שהוא יעלה בערך עד ה500 דולר (עדיף פחות). מבחינת וידאו, זה פחות חשוב לי מאיך שהנגן נראה נגיד, או מאיכות השמע שלו. הדבר שהכי חשוב לי, זה חיי בטריה. אני ממש צריך נגן שיוכל לעבוד לי הרבה זמן. בקיצור, אני אשמח להצעות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  9. שלום, פעם היו לי סוללות נטענות של GP עם מטען, איבדתי את רובן ויש לי 2 סוללות מעפנות עם מטען שבקושי מתפקד. רציתי לשאול אם הסוללות האלו משתלמות, כי אם כן אני מעוניין לקנות מטען + 4 סוללות AA סוללות+4 AAA שאני אקח את הכי חזקות שיש. אז שווה לקנות את הסוללות האלה או שיש משהו יותר טוב בשוק? ואם כן כדאי אז יש המלצה לסוג מסוים של מטען טוב שיכול להטעין גם AA וגם AAA (לא בהכרח באותו זמן)

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  10. שלום לכולם! היום בשעה טובה קיבלתי את ה-D2 שהוט פשוט מכשיר מצויין ושבאמת עולה על כל הציפיות, מה שכן אני לא כל כך מצליח לסדר את השירים והפלייליסטים. ואני אשמח עם תעזרו לי עם זה: 1.איך אני בכלל יוצר פלייליסט? 2. איך אני גורם לזה שהשירים בפלייליסט\תיקייה יסודרו לפי הסדר שהם נוספו לנגן, זאת אומרת שהשיר הראשון שינוגן כאשר אני בוחר תיקייה\פלייליסט יהיה השיר האחרון שהועתק לנגן? 3.יש איזה תחליף פחות מסורבל ל-JETAUDIO? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by BeN-T,

אחי בניורק עוד חודש ואני יכול להביא את ה- Omnia hd האם שווה לי להיא אותו? אני יוכל להתקין על הסמביאן שלו עברית? או שכדאי להביא כבר את ה-omnia i900 כמו שיש בארץ.רק יותר זול.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני מחפש את הפאנל הכסוף לנוקיה 6260 פלוס מקשים ולא מוצא, מצאתי כמה חנויות בגוגל שטוענים שיש להם. אבל נראים לי די מפוקפקים. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג אותו? תודה.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  13. אז ככה הזמנתי מ DX דברים קטנים ועכשיו אני רוצה לקנות משם פלאפון יש לי מכשיר טוב ואני רוצה עוד אחד שלפעמים אני ישתמש בו מצאתי מכשיר שאהבתי אני לא מחפש הרבה פונקציות אני מחפש משו שנראה טוב וזול מצאתי את זה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26066 והמחיר ממש מצחיק עכשיו השאלות שלי הן: אני יצתרך לשלם עליו מכס? אם כן אז איך אני יכול להמנע מלשלם? הוא יעבוד בארץ מבחינת תדר? קראתי קצת וראיתי שהאתר אמין וגם ניסיתי אותו אבל יש מספר אנשים שאמרו שהזמינו פלאפון ולא קיבלו אותו האם הסיכוי שזה יקרה לי גבוה? אשמח לשמוע דעות מאנשים מידע לא משנה מה אני מודע שזה מכשיר סיני לא הכי אמין והכל זה לא צריך להגיד 250 שקל אני רואה את זה כעוד צעצוע לא כמכשיר ראשי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום! אני מחפש טלפון סליידר {ככה אני אוהב} מה שאני צריך : מצלמה טובה גם וידאו לפחות 3.2 ומעלה מ"פ עם פלאש! רמקולים חזקים ואיכותיים מסך גדול מומלץ שיהיה דק אני בן 12 וחצי וזה מה שאני צריך בערך לדוגמה אני לא רוצה את 6600S בגלל שאין לו מקשים של הגברה או כפתור למצלמה. תודה לכל העוזרים ומלץ למי שיש לו נסיון

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  15. היי, ראיתי שיצא לאחרונה המכשיר החדש מבית Google עם מערכת הפעלה מעודכנת cupcake 1.5 האמת שהוא נראה דיי טוב, לאחרונה מכרתי את ה iPhone למטרת שידרוג ל 3GS , היה ממש שווה (עשיתי רווח טוב) אני בנתיים עם Classic 6120 של NOKIA אז מה אתם אומרים ? G2 או 3GS ? אני לא חושב שהם מתחרים ראש בראש, 2 נישות שונות. אבל אני מתעניין ב G2 , משהו התנסה עם האנדרואיד או עם ה G1 ? ויכול לתת חוו"ד?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Wideblade,

היי... אני הולך בקרוב לרכוש את הC320 של MIO עם MIOMAP 2008.. שמעתי שהדבר לא משהו, ושרצויה התוכנה IGO8.. האמת היא שלא חשוב לי כל הקטע של התלת-מימד.. אני פשוט רוצה תוכנה בלי טעויות ובלי שטויות, שלא תגיד לי לפנות ימינה בשדה, או כשאני מגיע לצוק להמשיך ישר.. ואמרו לי שלMIO MAP יש בעיות כאלה, ושלIGO8 יש הרבה פחות.. עכשיו חיפשתי בחנויות את השירות להחליף תוכנה, אבל אף חנות לא מציעה כזאת אופצייה... אפשר להחליף בעצמי באופן לא פיראטי? יש חנויות שעושות את זה ופספסתי? :\ תודה מראש על התשובה (:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן! מתקינים לי ברכב דיבורית Bluetooth ל3120C NOKIA. בנוסף יש לי עוד מכשיר של נוקיה - E65. האם הדיבורית תתאים גם למכשיר השני שלי? (לא מבחינת התושבת של המכשיר, אלא מבחינת החיבוריות של הBluetooth). תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  18. אהלן, אני מחפש לרכוש מכשיר הקלטה קטן (גודל של DOK) שיאפשר הקלטת סאונד איכותית ולאורך הרבה זמן. נאמר יממה לפחות. כמו כן, יהיה נחמד אם הוא יהיה גם נגן מוזיקה טוב. יהיה יתרון טוב אם אוכל לתפוס אותו על הצוארון של החולצה כמו הנגני מוזיקה הקטנים. כמו כן, אני רוצה להקליט כשהוא תפוס לי על הצואר ואני רוצה שהוא יקליט בצורה סבירה קולות קצת רחוקים ממני, לא רק את הדיבורים שלי. הוא אמור לשמש כרגע להקליט ימים שלמים של סאונד כשהוא עליי (לאיזשהו פרוייקט) ובעתיד להקליט הרצאות בלימודים ולשמוע מוזיקה. ראיתי בזאפ את הSANSA קליפ, הוא נראה לי מתאים, מה דעתכם עליו? ועוד משהו - ראיתי כאלו שמציגים וידאו - האם יש כאלו שגם מקליטים וידאו? ואם הוא יהיה גם זול אז בכלל שיחקתם אותה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם. אחי בעוד חודש יגיע לניורק ואני רוצה שיקנה לי שם מכשיר. ואני מאוד אהבתי ושמתי עין על ה-samsong omnia hd מה אתם אומרים מכשיר טוב? הבנתי שהמערכת הפעלה שלו תיהיה סמביאן החדשה והמעבד יותר חזק. או שראיתי לאחרונה שיצא גם omnia 2 הנתונים שלו כמו של ה-hd בדיוק רק שהמסך שלו לא משדר hd ?

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  20. Started by KFL,

יש לי nokia n97 ושמתי לב שרק מתי שאני פותח את המקלדת אז המסך מתהפך לרוחב. אם הוא סגור הוא לא יתהפך... מישו יודע איך משנים/מתקנים את זה??? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שאלה בכותרת: כמה המקסימום זיכרון שאפשר להרחיב ל- D2 של Cowon כזה לדוגמא אפשר? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3366&CatCode=321

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by arad gonen,

שלום אני טס בעוד שבוע לניו יורק והייתי רוצה לקנות שם אייפון... האם זה אפשרי? כי המחיר בארצות הברית נמוך משמעותית מהארץ (המחיר בין 800-900 ש''ח) תודה מראש ארד גונן! ;D

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by sgt_flippy,

נגן cowon A3 נהדר שלי הלך לעולם יותר טוב ואני רוצה להחליף אותו בS9 האם יש התרשמויות כלשהן מהמכשיר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eladh16,

שלום יש לי את הפלאפון C510 של סוני אריקסון, והורדתי מפה - http://www.skype.com/intl/en/mobile/#panelPreset2 את גירסת ה Skype לפלאפון. התוכנה עובדת טוב בפלאפון ומוצגת טוב, הבעיה היא כאשר הוא שואל אותי את פרטי החשבון סקייפ ואת מספר הפלפאון שלי אז אני מכניס לו אותם והוא רושם שפרטי ההתחברות או מספר הפלאפון שגויים. והם נכונים לחוליטן! בדקתי וניסיתי שוב ושוב וכל פעם הוא אומר לי שפרטי ההתחברות או מספר הפלאפון שגויים. מה אפשר לעשות? את המספר רשמתי בדיוק את המספר שלי, אולי צריך להוסיף עוד תוים או משהו כזה? אשמח לעזרה... ועוד שלאה, מישהו פה ניסה כבר לדבר ב Skype שבלפלאפון, עבד לו? איך שומעים? ושאלה אחרונה, האם זה עולה כסף מבנחית חברת הסלולר?, אני ב Orange. תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by omrialon,

היום אחרי כמה חודשים שלא נגעתי באייפוד שלי החלטתי לשים עליו כמה שירים (הוא היה ריק לפני) , אז שמתי עליו דרך האייטונס והכל היה סבבה שמה ושהדלקתי אותו לא היו שמה שום שירים והוא נשאר ריק, למרות שבהגדרות-> אודות רשום שהוא לא ריק ויש עליו מידע. מה לעשות?? ניסיתי לעשות איפוס דרך האייפוד עצמו וזה עדין נשאר ריק. תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים