עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אוזניות הBT תופסות תאוצה ורציתי לשאול... מה לדעתכם (בעיקר בעליי אוזניות אלחוטיות...) איזה אוזניות אתם חושבים שהם הכי טובות? לי יש freepulse האיכות העיצוב והנוחות שלהם מעולים... אבל...הם לא תומכות AVRCP , HSP ובתוכנות VOIP למיניהם....

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  2. Started by HumanFly,

שלום רב, מזה זמן רב שאני מחפש מקום שמוכר אייפון 3G 16 GB בישראל במחיר הגון ולא בסברת ה 3600 שקל. איני יודע מה הפרוצידורה בכלל על מנת להחזיק מכשיר אייפון בארץ והאם כל המחירות האלו נחשבות כעברה על החוק. במידה ומישהו מכיר מקום שמוכר אייפונים חדשים במחיר הגיוני כגון 2700-2900 שקל אשמח להמלצות. טיפים, הסברים והבהרות בכל הנוגע לנושא האמופרי הזה "IPHONE" ועוד בישראל יתקבלו יותר מבברכה. שבת שלום, עודד.

• 39 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. שלום יש לי את המכשיר Live with walkman של סוני עם גירסת אנדרואיד של פלאפון. והיא הכי מעצבנת בעולם. חיפשתי גירסה אחרת שתומכת במכשיר (הבנתי שצריך להגיע עדכון לICS אבל מתי?) מצאתי CM 7.2. אין לי מושג איך מתקינים את הרום עם מישהו יכול לעזור לי במדריך? או אולי להמליץ על רום אחר יותר טוב (ICS?) ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  4. Started by timi88,

הנה משהו "נחמד" לכל רוכשי גלקסי אס 3 באשר הם. לאחר חיפוש בגוגל עלה לפני כי החיבור הישן (MHL) של הגלקסי אס 2 לטלוויזיה אינו רלוונטי לגלקסי החדש בשל שינוי סדר פינים במכשיר החדש (ככל הנראה דרך נוספת להזרים כסף לסמסונג), אז תשימו לב אם ברצונכם לרכוש את התוסף הנחמד למכשיר...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by netivi,

שלום לכל חברי הפורום, אשמח לקבל חוות דעת על המכשירים ועל המומלץ שביניהם..... כמו כן אשמח להצעות אחרות הכוללות את קריטריוניםהדומים לשני המכשירים:GPS+טלפון+WI-FI+B.T+חריצי הרחבה+USB+מחשב כיס. ASUS P525 http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=901&catId=246 HTC P3600 http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=7006

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  6. Started by DorM,

אם אני לא טועה יש לי את הDVD הזה : http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1695&CategoryID=169&Page=1 או גירסא אחרת של טושיבה אבל הוא נראה בדיוק ככה. הלכה העינית לפי מה שהבנתי. אין אחריות והוא נקנה בארצות הברית. איפה אני יכול לתקן?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by Mpro,

שמעתי על מבצע של 25 אחוז הנחה על אייפודים כאשר מחזירים מכשיר ישן של אפל זה נכון?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by אייל75,

שלום, אני עומד לעבור רשת, ורוצה לוודא איך אני מחליף SIM בלי לאבד מידע. עובר מסלקום להוט/גולן, עם מכשיר NOKIA E71. הבנתי שמה שנשמר על הסים זה אנשי קשר, הודעות סמס, שיחות אחרונות (עוד משהו?) השאלות - האם ואיך ניתן להעביר את כל המידע הזה לסים החדש? האם כדאי לעשות לפני כן גיבוי? והאם אחרי שהחלפתי - אפשר להכניס את הסים הקודם ולראות את הנתונים שהיו עליו, גם אם אני כבר לא אהיה בסלקום? תודה ;D

• 2 תגובות
    • 11.9k צפיות
  9. אהלן ב-3 שנים האחרונות היה לי סוני אריקסון 610 (כן כן הישן ההוא) ששירת אותי נאמנה. הוא כבר לא כ"כ עובד, והחלטתי לשדרג לאחד שאני אוכל גם לגלוש בו בשביל לבדוק מידע כשצריך, ושיהיו לו אפליקציות זמינות. משחקים/סרטים/יוטיוב/פייסבוק לא מעניינים אותי. מוזיקה כן. אז הדרישות שלי הם: טאץ' עם מסך גדול+לא דק! - שיהיה עמיד עד כמה שאפשר לנפילות ומכות, חריץ הרחבה לכרטיס זכרון / זכרון מובנה של 4 ג'יגה, רמקול חזק - גם לשיחות וגם למוזיקה, סוללה חזקה (כמה שאפשר), גלישה נוחה (כמובן שיהיה גם Wi-Fi), מערכת הפעלה נוחה עם אפליקציות זמינות ככל האפשר (לא משחקים...לא שזה משנה), GPS – למרות שזה קצת פחות חשוב. תקציב: עד 1000 ש"ח. הולך לקנות מחנות פרטית (לא מחברות הסלולר) - אין לי אחת ספציפית. לא שולל …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by iurkin,

שלום, אשמח אם מישהו עם ניסיון בקניית אפליקציות בגוגל פליי יענה לי על שאלה שיש לי. האם יש עמלה בנוסף למחיר האפליקציה בכל רכישה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  11. שלום רב, אני מתלבט בין שני טאבלטים: אזוס 700 (+רכישת סטיילוס נפרד) או סמסונג נוט 10.1. השימוש העיקרי יהיה: לצלם עבודות סטודנטים (אני מרצה), לרשום הערות על גבי צילומי העבודות, לשלוח את צילומי העבודות + ההערות אל הסטודנטים. מה המלצתך? תודה וכל טוב פיני מזרחי

12. Started by FME,

שלום, לא מזמן (בערך חודש קצת פחות..) קניתי את המכשיר. באמת טוב ונוח בסך הכל. מאוד מרוצה למכשיר אנדרואיד ראשון. בכל מקרה, אני רציתי לשאול משהו לגבי הביצועים של המכשיר. (אני מקווה שהנושא קשור לפה, אם לא בבקשה לומר לי - הסידור החדש של הפורומים קצת מבלבל אותי אבל אני אתרגל ) אז, כמו בכותרת, הורדתי את המבחן Quadrant הרגיל החינמי והתוצאה שקיבלתי היא 5100 טיפה יותר (מכשיר SGS3). זו תוצאה שנחשבת לטובה? אני פשוט חייב לדעת איך התוצאה.. זו שריטה אצלי שאני חייב לדעת משהו או שאני לא מפסיק לחשוב על זה ... תודה. נ.ב. רום סטוק הבנתי ספרדי .

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. אני מעוניין בכיסויי המתואר בכותרת, קניתי נקסוס 7 ישירות מגוגל, אבל הוא לא הגיע עם הכיסוי. הכיסוי נראה טוב ונראה לי שהוא יתאים לי. אם לא ניתן לקנות אותו בנפרד אני אשמח להמלצה לכיסויים העמידים של OtterBox, יש לי כזה ל-SGS3 והוא מוכיח את עצמו כל פעם מחדש. בכל אופן הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על עוד כיסויים שאתם יודעים שהם מגנים ונוחים לשימוש. אני משתמש בנקסוס בצורה ישרה ואנכית, כך שהכיסוי צריך להיות נוח לשני המצבים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. השקת ענק של סוני-אריקסון בישראל. בין השאר יגיעו המכשירים: K850, P1, T650, W910 ועוד!!! http://www.icell.co.il/article_112_SEnd_Press_Con.html תהנו!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by meidan,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את ה- HTC Mozart? האתר היחיד שמצאתי זה amazon.de http://www.amazon.de/HTC-Mozart-Smartphone-Touchscreen-Megapixel/dp/B0046Z7R6U/ref=pd_sim_ce_5 אבל הם לא מוכנים לשלוח לכתובת שלי.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by marselef,

שלום, התקציב הוא עד 1600 שח. מסך מעל 4 אינץ ומעבד שני ליבות... יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  17. מתחזקות ההערכות כי ענקית הטכנולוגיה תפעל לחיזוק מעמדה של מערכת ה-Android Wear בשוק הצעיר לכתבה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  18. Started by _BooM_,

אהלן, אני מחפש מחשב כף יד שיתן לי את האופציה להתנהל בצורה הזאת: שזה אומר לנווט בתקיות וכיוב', באותו אופן של הסרטון. 1. האם ניתן להתקין את האמולטר הזה על כל PDA שמריץ CE 5.0? 2. האם זו פריצה? 3. האם אפשר להתנהל רק עם האמולטר הזה? אשמח למידע וסיוע בנושא. תודה רבה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. השחקנית הסינית מתכננת לעבות משמעותית את היצע משפחת מכשירי ה-Miix שלה בעתיד הקרוב לכתבה

20. Started by J S Bach,

כותרת תודה. עריכה: ואם מישהו יודע גם איך אני יכול להתקין VOODOO דרך הרום מנג'ר זה יהיה ממש נמחמד לקבל הסבר. http://project-voodoo.org/

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. סים קארד,מה אני יכול לעשות? אמרו לי שיש מצב שבפלאפון זה יכול לעבוד מישהו יודע בוודאות אולי? תודה מראש!!

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by ccc,

מה אתם חושבים על הנגן הזה ? האיכות והגודל מושלמים בשבילי הכי מפריע לי, מה אם אני רוצה להחליף ממטאל עצבני לראפ ? אין מסך... מה עושים ? ואם אני רוצה לדפדף 20 שירים אחורה ? להתחיל ללחוץ שעה ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3470119,00.html

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  23. שלום, חודש הבא אני טס לארה"ב, אני מעוניין בטלפון חזק שיתמך באופן מלא בארץ חשוב לי נתוני מצלמה וסוללה טובים. (כמובן שיחד עם מעבד, זיכרון וכל היוצא בזה) להשתדל שלא יעבור את ה-5.5 אינצ' מבחינת תקציב אין תקציב, אני פשוט רוצה טלפון טוב שיחזיק מעמד :] אשמח להמלצה, תודה! נ.ב אני יהיה שם עד ה-17/4 אז אם יש גם משהו עתידי שצריך לצאת זה גם אופציה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום חברים. אחרי 3-4 רומים שונים שניסיתי על הגלקסי S2 שבכולם ללא יוצא מן הכלל הייתה בעיה כזו או אחרת (אי אפשרות גישה לכרטיס זיכרון מהמחשב, מצלמה שהתרסקה, אי אפשרות להשתמש ב WIFI DIRECT, והבעיה הכי גדולה שקיימת אצלי כרגע ברום CM - אי אפשרות להתמקד על לווינים ל GPS) - החלטתי לחזור לרום סטוק של היצרן. מכיוון שסופסוף שוחרר רום רישמי, החלטתי ללכת על אחד שכזה אך מכיוון שה"נקי" לא כולל עברית, בחרתי בזה: http://iandroid.co.il/forum/topic61693.html השאלה שלי מאוד פשוטה. יש שם הוראות התקנה, אך לא מצויין האם ההוראות הללו תקפות למי שמשדרג מגירסה נמוכה יותר או משנמך מגירסה גבוהה יותר. במקרה שלי אני עובר מרום של CM מבוסס 4.2.1 ורציתי לדעת האם ההוראות המצורפות קבילות גם במקרה של שינמ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ItachiSan,

שלום, כבר יצאה גרסה רשמית של פרויו לגלקסי אס? יש רום שמסדר את הבעיה של ה GPS? כרגע אני עם JG8... תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.