גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
האם יכול להיות שהשלט הזה יעבוד גם לטלפונים אחרים? http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-Remote-Control-Multimedia-Camera-Shutter-for-iPhone-4S-iPad-3-M891-/380495497328?pt=AU_Electronics_Accessories_Remote_Controls&hash=item58974c8870 אני פשוט צריך שלט לטלפון שלי שאני יוכל להעביר שירים בזמן שאני משדר לרדיו עם טלפון שירים זה יכול להתאים לN8? כי סך הכל זה אביזר בלוטוס תודה
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
קראתי שהשיקו אתמול את האקספריה Z החדש. מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו??
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום, יש לי S3 ואני מטעין אותו כל לילה דרך המחשב.. המטען המקורי שלו הוא עם חיבור אמריקאי (לא קניתי בארץ) ואני צריך מטען לשימוש מחוץ לבית (לא נח לי לשים את המתאם על המטען האמריקאי) ניסיתי כל כך הרבה מטענים סיניים, אבל אף אחד מהם באמת לא עושה את העבודה. הם מטעינים בקצב של 4 אחוז לשעה במקרה הטוב.. במקרה הרע הם פשוט לא מראים שמחובר מטען, או שמראים ולאחר כמה דקות ההטענה נפסקת. ניסיתי את זה: http://www.ebay.com/itm/OEM-EU-Wall-Charger-USB-Cable-For-Samsung-Galaxy-S2-II-Skyrocket-SGH-i727-/380465947715?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 וגם את זה http://www.ebay.com/itm/OEM-EU-AC-Home-Wall-Charger-Micro-USB-Data-Cable-For-HTC-One-X-S-V-AT-T-LTE-XL-/280886144644?ssPageName=ADM…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התכוונתי לקנות שם גלקסי 2 אבל אז נתקלתי בבלוג הזה: http://kingphoneil.blogspot.co.il נשמע שלהרבה אנשים יש בעיה עם האחריות שלהם. למישהו יש נסיון איתם ויכול להמליץ או להיפך? לא בא לי לקנות טלפון ואם הוא יתקלקל להתחיל לשלם שוב ולקנות עוד אחד...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על UMI X2 מפרט: http://www.chinapadmall.com/umi-x2-quad-core-smart-phone#.UUtazSez_cx מה שמפריע לי זה המעבדים.. הבנתי quad core a7 חסכוני בחשמל אבל לא משהו למשחקים ואותו דבר ל gpu sgx544.. אני טועה?? אני לא משתמש כבד של משחקים אבל עדיין אני רוצה שמשחקים ירוצו עליו טוב.. ושזמני טעינה יהיו טובים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, אבקש את המלצתכם לטאבלט הבא של אינול בהשוואה ל ASUS ומה ההבדלים בעצם (ה ASUS פשוט יקר והמפרט של האינול נראה לי בסדר לא?): http://www.aliexpress.com/item/Ainol-Novo9-Spark-Quad-Core-A31-Tablet-PC-9-7-Inch-Android-4-1-Retina-IPS/739502812.html והאם מישהו יודע כמה אשלם מס בארץ אם אזמין את האינול הזה? בכל מקרה אני מחפש טאבלט 10 אינץ טוב בעל ביצועים טובים שיעלה לי סרטים HD תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום רב. עד היום לא השתמשתי בשום פלאפון נורמאלי,בואו נגיד עם מסך מגע. כן,אני מרגיש זקן חעחע. היה לי נוקיה מקרר ישן שנים וסוני אריקוסנים למינהם אבל הגיע הזמן להשתדרג. אני ממש לא מבין בזה,וגם אף פעם לא התעניינתי כלכך אז אני מקווה שתעזרו לי. בגדול אני חייל אז אני מעוניין לחסוך כמה שיותר כסף אך אני לא מעוניין לקנות ביד שנייה,אלא מכשיר חדש. התקציב שלי הוא לא גדול אך אני יכול להסתדר עם מחירים רק לא להביא לי מחירים של 3 אלף שקל. פשוט אני מעוניין לחסוך כמה שיותר כסף אז הייתי שמח לשמוע מה אתם ממליצים. בעקרון אחרי שיחות עם חברים די נסגרתי על הגלקסי S2 ששמעתי שהוא אחלה פלאפון ומחיר נוח. אני די מעוניין להשאר בטווח של ה1500-1800 שקל כי אני לא כזה חובב גדול של פלאפונים. אבל להוסיף פה ו…
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שמתי לב שזה מכשיר נורא טוב ונורא זול, אבל זה מוזר כי אחיו של המכשיר (sony xperia ion hspa ) עולה פי שניים משום מה... אז בטוח יש פה קץ'... אשמח לדעת אם הוא פועל בארץ או שאסור לייבא אותו בגלל משרד התקשורת.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להגדיר במכשיר שהגלישה תעשה דרך ה WIFI בלבד ולא דרך הרשת הסלולרית - ואם כן, כיצד ? כמו כן, אשמח לדעת איך מגדירים שירים ב"ריבוע המוסיקה" תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הורדתי לסמסונג שלי SII תוכנת auto call recorder אך הקבצים שנשמרים אינם ניתנים לשמיעה גם כאשר אני מעביר אותם למחשב. איך ניתן לשמוע אותם ??? תודה לכל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום סמארטפונים חדשים, מגיעים בד"כ עם NFC. ממה שהבנתי, NFC מבוסס בעצם על RFID, בתדר 13.56MHz. השאלה שלי, האם טלפון שכולל NFC, כולל RFID Tag, או RFID Reader? או את שניהם? ואם הטלפון כולל את שניהם, אז באיזה מקרים/שימושים הטלפון משתמש ב-Tag, ובאיזה ב-Reader? תודה רבה למי שיכול לחדד את הנושא card
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מוכן להתגמש גם ל-1500 ש"ח, חשוב לי שיהיה מסך גדול - 10 אינץ' לפחות, אם אפשר גם GPS - אשמח, לא חובה. מה כדאי ואיפה הכי כדאי לקנות? בחו"ל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב טאבלט עם מקלדת מתחברת. השימוש העיקרי שלו יהיה כמחברת מעבדה כלומר הוא בעיקר יריץ onenote ולקחת אותו איתי לפגישות ונסיעות אז אני צריך שיריץ גם מיקרוסופט אופיס (וורד, פאוורפוינט ואקסל) ואינטרנט כמובן. כמו כן חשוב לי שהוא יבוא עם וינדוס 8 (לא RT) בשביל תאימות לתוכנות מסויימות ושהוא יהיה באמת קל מספיק כדי שיהיה לי נוח להחזיק אותו ביד אחת כשהוא במצב טאבלט (בלי מקלדת) ופחות משנה לי המשקל שלו עם המקלדת. אני גם מעדיף אחד שיהיה אפשר לראות את המסך שלו טוב גם כשאני יושב לעבוד איתו בחוץ באור שמש אבל זה כבר פחות קריטי. ראיתי את ה HP ENVY X2 והוא מצא חן בעיני בעיקר בגלל המשקל שלו וחיי הסוללה הארוכים ורציתי לדעת מה אנשים חושבים עליו כאן ואם מישהו יכול להמליץ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי עשיתי בירורים לגבי טלפונים בקטגוריה עד 1100 שקל ומצאתי כי ביחס מחיר תועלת וביקורות הסולה הכי טוב עכשיו החשש שלי הוא זה: הדגם שנמכר בארץ כולה כמעט הינו MT27i אבל יש לי חששות שהוא לא תומך בתדר 850 של דור 3 אלא רק דגם הmt27a אני לקוח של hotmobile אך משום מה כל חנות שמפרסמת אותו אומרת שהוא כן תומך ב850 עכשיו הנה מה שהכי גורם לי לחשוש http://gadget-mobile.co.il/items/131469#techDetailsAName זאת החנות שאני רוצה לקנות ממנה (אגב אם מישהו מכיר חנות בראשון או בתל אביב שיש פחות חשש לקופסא פתוחה בעיית אמינות\טכנאים רמאים בשקל אני אשמח להמלצה או שהחנות הזאת טובה מספיק) באתר אני רואה בברור בבחירת הדגם את החשש שלי אבל הבעיה שהם רוצים עוד 150 שקל בשביל הדגם השונה עכשיו החששות נכונו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי את הפוסט הזה באתר http://hwzone.co.il/gadgets/news/140823 שמציע אנדרואיד 4.2.1 לגלקסי 3, במה שנראה כמו גרסה רשמית מודלפת.. מישהו התקין את זה ויכול לוודא שזה עובד? מה החסרונות של התקנה כזו? הסכנות? קיבלתי את הטלפון אתמול ומעולם לא היה לי אנדרואיד- ככה שאני לא יודע כלום. מאור.
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
חבר'ה אפשר לקבל עזרה פה אני מחפש טאבלט 10 אינץ שאפשר להעלות משחקים, גלישה באינטרנט, אין צורך ב 3G אבל שיהיה לו את כל החיבורים. רציתי לשאול מה בדיוק ההבדל בין ASUS שזאת חברה מכובדת לבין אינול (ראיתי טאבלטים סיניים בעלי מפרט מכובד). האם כדאי לרכוש את האיינול שכן ההפרש במחיר הוא גדול? או שההפרש במחיר לא מצדיק רכישת טאבלט סיני ועדיף לרכוש אסוס? האם מישהו יודע מה המחירים של טאבלטים באלמ דיוטי פרי?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אני מחפש את המיני טאבלט המושלם. מבחינת איכות, ביצועים, תצוגה, משקל וכרגע נניח בצד את נושא המחיר. מה אתם ממליצים ואם אפשר גם להסביר למה אתם ממליצים על דגם זה או אחר?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום וחג שמח. לא מזמן הייתי בארה"ב, ולמרות שהיה לי סים אמריקאי ניסיתי להפעיל את הסים הישראלי של 012 כשהייתי שם, אבל הוא לא עבד. בשבוע הקרוב אני נוסע שוב ובשביל שיהיה לי סים למקרי חירום החלטתי לנסות לפנות ל 012 ולראות האם ישנה חסימה כלשהיא. בצ'אט התמיכה באתר שלהם אמר לי הנציג שאכן יש חסימה, והוא יפתח אותה מיד (כמובן שעל הדרך הוא ניסה למכור לי חבילה מסוימת לשימוש בחו"ל). כמו בכל חברה אחרת שהיה לי בה קו בעבר (סלקום, אורנג', פלאפון וכו'), ביקשתי ממנו גם לחסום כל אפשרות לגלישה בחו"ל מהסים הזה בשביל הצד שאני אשכח לכבות את הגלישה במקרה ואני אצטרך להכניס את הסים למכשיר. הוא הלך "לבדוק", ואחרי 15 דקות בערך חזר ואמר שאין בעיה לחסום אבל ה"שירות" הזה (חסימת המכשיר לגלישה בחו"ל נחשבת …
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
ניתן להטעין טאבלט ברכב ע"י ממיר מצת ל USB , או שזה עלול להזיק?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בערוץ הקניות ניסו למכור לה את הטאבלט הזה מה אתם אומרים?? http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=35012 חשוב לה רק שהמסך יהיה יחסית גדול
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודשיים קיבלתי את הסמארטפון JIAYU G3 די מתלהב ממנו לאחרונה ביומיים האחרונים הסוללה מחזיקה מעמד כ 7-8 שעות במצב standby מה שהיה מחזיק מעמד 2-3 ימים כאשר אני מוציא את הסוללה שמתי לב שההתפרקות היא איטית וסבירה הסוללה היא 2750 מיליאמפר האם הבעייה בסוללה או במכשיר האם עדכון תוכנה יכול לעזור כרגע יש לי את הגירסה android 4.0.4: kernel ver 3.0.13 האם למישהוא יש פיתרון לבעייה תודה
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום לכם. כמשתמש של אייפון 4 הרגיל אני מאוד מאוכזב ממנו כיום, פשוט לא זז ואפילו מקנא בחברים עם הS3. היא חוזרת ב19 לחודש. איזה טלפון מבין המפורטים להלן עדיף לקחת משם: -HTC ONE -S4 -S3 -NEXUS מאוד חשוב לי במכשיר הפרטים הבאים: -מהירות -כרטיס הרחבה (מאוד חשוב!) -מצלמה טובה -ספיקר *אחותי קנתה את הS3 משם ב500$ (1900 ש"ח), מה שבטוח שזה מקורי וללא חששות בקנייה כי גר שם בן משפחה והוא זה שמסדר לי את זה. סופ"ש מעולה! בתודה,אלמוג
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב לי, כפתור פיזי שיעביר ממצב צלצול למצב רוטט, כך שבמקרה מבוכה באמצע שיעור אוכל להעביר לרוטט ללא הוצאת הטלפון מהכיס. האם משהוא מכיר דרך לתכנת את אחד המקשים הפיסיים לזה?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום לכם, כיום יש לי את note ואני הולך לשדרג היום ל-note 2. השאלה היא כזאת: אני רוצה למחוק כל תוכן אפשרי שהיה ב-note ולהעביר את כל המספרים, הטלפונים, ההודעות וכו' לטלפון החדש. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום יש לי סוללה חיצונית למק עם וולט גבוהה שיש לה גם שקעים של usb כדי להטעין למשל איפון רציתי לשאול האם אתם מכירים מתאם שאני יוכל לחבר כבל חשמלי להטעין את האוזניות שלי דרך השקע הזה של usb של הסוללה האוזניות לא צריכות הרבה וולט
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-