עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מותג רכבי השטח היוקרתי ינסה את מזלו גם בתחום המכשירים החכמים, עם מוצר מוקשח ביותר שמיועד לאלו אשר מכורים לטיולי שטח מאתגרים לכתבה

2. Started by GanJaval,

אני רוצה לקנות לי מתאם כזה או שלא יודע איך קוראים לזה שאני יוכל לחבר לטלפון שלי אוזניות רגילות ורמקולים .. וגם אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של ג'יגה בקיצור השאלה שלי מאיפה אני יכול לקנות .. יש לי אפשרות להזמין מהאינטרנט ואם אין אז באיזור הקריות אם יש איזה חנות .. וגם כמה יעלה .? וגם עוד שאלה לגבי הפלאפון בקיצור הבאסה אצלו שהוא איתי בטירוף המצלמה פעם יוצאות תמונות סבבה פעם על הפנים ... אז בקיצור אני מתשמש בו כמו בכל פלאפון רגיל ויש לי הרגשה ושאני לא מנצל את המערכת ההפעלה שלו למישהו יש הצעות משהו ?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מעוניין בטלפון סלולרי שהתכונה החשובה ביותר שלו מבחינתי היא הקלטת שיחות. כרגע יש לי WIN 8 שחסום להקלטה מבחינת מערכת ההפעלה ככה שגם תוכנות שעבדו בגרסאות אחרות לא עובדות עליו. היה לי אנדרואיד (גלקסי דור ראשון) שהקליט בצורה לא טובה, הקלטה אכן התרחשה אבל איכות ההקלטה לפעמים לא היתה טובה מספיק, ולפעמים היו דברים שלא נקלטו כמו שצריך. לאייפון שהיה (3GS) לא מצאתי בזמנו תוכנית שתקליט. אני מתחיל להיות נואש, מבחינתי תמליצו לי על טלפון אובונטו אם ההקלטה שלו טובה אבל אני חייב טלפון כזה. האם למישהו יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Snake_Eater,

השעון החכם של מוטורולה נחטף כמו לחמניות חמות לכתבה: http://hwzone.co.il/moto-360-%d7%90%d7%96%d7%9c-%d7%9e%d7%94%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%9a-%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%aa/

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. Started by shai87,

אהלן חברה מחפש נגן שיתן לי את התכונות הללו (החשיבות של התכונה מהראשון לאחרון) 1)סאונד- אני היום מחזיק ב-SANDISK E250 ואני לא מרוצה מאיכות הסאונד כאשר נדרש שמיעה בעוצמה גבוהה זה נשמע קטסטרופה שלא נדבר על הבאסים הלא טובים. 2)שרידות- דבר מאוד חשוב, אני מחפש נגן שיתן לי לפחות 3 שנים. אין לי כוח לנגנים מצוינים אבל שמתקלקלים בלי סיבה אחרי 5 חודשים. יש לי אפשרות להביא מהונג קונג IP0D קלסיק אבל מה שכואב לי הוא האחריות הוא בא עם אחריות כמו כל אייפוד לשנה וזה מרתיע אותי להשקיע המון כסף שיילך לפח. האופציה השניה היא iAudio D2 ששמעתי רק דברים טובים אם יש אופצייה טובה יותר אשמח לדעת בקשר לנפח, גם 8G יספקו אותי כרגע עם אופצייה להרחבה בעתיד לכן סימן שאלה גדול מרחף מעל קניית האייפוד. הענ…

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  6. HTC השיקה עבור השוק היפני את מה שנראה כמכשיר הדגל האולטימטיבי שלהם, ה- J Butterfly 3, שגורם לנו לתהות מדוע הוא לא החליף את ה-M9 מלכתחילה לכתבה: http://hwzone.co.il/m9-%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-htc-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%a2%d7%93-%d7%9c%d7%a9/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. לפי הכותרת תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  8. Started by morpheus211,

אני מחפש מכשיר סליידר (רק סליידר ולא קנדי בר), נתקלתי בשניים של נוקיה: 3600 ו 6600 ההבדל ביניהם דיי קוסמטי לפי המפרטים, איזה מהם עדיף? יש מכשיר סליידר אחר עדיף עליהם באותו סדר גודל של מחיר? תודה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by swisaman,

ברשותי ASUS EEEPAD TF101,למטיב הבנתי יש אפשרות לחברת מקלדת יעודית למכשיר. היכן אפשר להשיג את המקלדת בארץ\להזמין במחיר שפוי? בנוסף,יש עוד אביזרים שכדאי לדעת עליהם \ להזמין על הדרך ?

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  10. סמארטפון ה-Pro 7 Plus, הראשון בשוק עם שבב ה-Helio X30 בן עשר ליבות וגם עם מסך אחורי קטן ומוזר, נחת גם בארץ הקודש לכתבה

11. דגמי הביניים הסולידיים של סמסונג ומוצר הדגל מבית HTC הופכים לזמינים בשוק המקומי. רוצים לנסות ולנחש את המחירים? לכתבה

12. Started by QQQ,

אני מתכוון לרכוש בכמה ימים הקרובים את ה-W880i של סוני אריקסון ולא הצלחתי למצוא מידע רשמי/לא רשמי שמאשר שיש לו/אין לו תמיכה בפרופיל BT AVRCP. חשוב לי לדעת כי אני קונה אוזניות בלוטות' שיש אפשרות לשלוט דרכן על המכשיר דרך כפתורים שיש על האוזניות (דורש AVRCP). למישהו יש כאן את המכשיר/יודע אם יש לו/אין לו AVRCP? תודה

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  13. Started by dans41,

אפשרתי ל hangout לקבל את הSMSים שלי כדי שהשיחות בhangout והsmsים יהיו במקום אחד, התחלתי לקבל SMSים מאנשי הקשר שלי אבל בלי השם שלהם רק במספר עם קידומת של ישראל, בדקתי באפליקציית ההודעות הרגילה וההודעות מופיעות שם עם השמות של האנשי קשר שלי. אני חושב שהוא לא מצליח לזהות את המספר בגלל הקידומת +972 מופיעה לפני כל המספרים בhangout, מה אפשר לעשות? יש לי משהו כמו 200 אנשי קשר ואני לא מתכוון לעשות את זה אחד אחד, למה הוא לא מצליח לזהות את המספרים? ומה אני צריך לעשות בשביל שזה יעבוד כראוי?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  14. שלום, האם התקנה והסרה של אפליקציות עושה בלאגן באנדרואיד כמו במחשב (שאם מתקינים יותר מדי דברים המחשב מתחיל להיות יותר איטי / הרג'יסטרי מתחיל להתבלגן, נוצרים בעיות וכו') או שאין שום בעיה ואפשר להתקין להסיר חופשי אפליקציות וזה לא יפגע בשום אופן באנדרואיד? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=535&main=1

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. מישהו מכיר ? המחירים שם נראים די גבוהים, אני לא מתכוון לחנות רשת אלא חנות אמיתית שאפשר ללכת בתוכה.

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  17. Started by איתן מ,

יש לי אייפוד קלאסיק 120G האיי פוד נתקע. איך עושים לו ריסט?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  18. יש לי 2 טלפונים ישנים שאני רוצה לשמור את המידע שבהם (אנשי קשר+הודעות ס.מ.ס ששמורות בזכרון). הנייד הוא Nokia C201 ואני התקנתי את Nokia PC Suite אבל אני לא מצליח לקרוא את המידע שעבר מהנייד למחשב. יש לכם מושג מה הבעיה או האם יש דרך אחרת להעביר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. היי לכולם רכשתי לא מזמן סמסונג גלקאסי אס (גירסא 2.33) רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות בהגדרות או באיזו אפלקציה שתוכל לשנות את הצליל נעילה ושיחרור נעילת מסך במכשיר. וכמובן שלא תבטל את לי את הביטוח שיש לי על המכשיר באיזושהי דרך. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  20. שלום לכולם אני עדיין קצת חדש בכל הקטע של הסמרטפונים ונתקלתי בבעיה קטנה. שמות אנשי הקשר שלי באייפון הינם בעברית ופס הגלישה הוא באנגלית. כלומר שהוא מחפש אנשי קשר לפי אות אנגלית - כלומר לא כלום ואת השאר סתם זורק בסדר כשלהו. מישהו יודע איך לשנות לזה את השפה?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  21. Started by tomeror,

טבלט מעולה של מייקרוסופט~!! מעבד i5 זכרון 4 giga הארדיסק 64ssd תריצו חיפש קצר עליו בגוגל..) אז מי שמעוניין יש לי למכירה!! 2600ש"ח 054-2400689

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות סוללה חדשה לאייפון 5. אני רואה בסין (גם דרך איביי וגם דרך אלי אקספרס) שיש סוללות שרשום עליהם 3.8V 5.45WH, יש כאלה של 3.8V 5.92WH ויש כאלה בכלל עם 3.7V. לפי מה שהבנתי מוויקיפדיה ה3.8V 5.45WH הוא הנכון. אבל השאלה שלי היא מה ההבדל? מה זה נותן שיש יותר וואט-שעה?? זה יכול לפגוע בטלפון או ברכיבים שלו?

23. Started by The_Wolf,

אני שוקל האם לקנות נוקיה 5800. הפונקציות החשובות בטלפון: WIFI GPS סוללה סבירה ומעלה אשמח לחוות דעת ממי שיש לו את הסלולר הזה והאם יש אלטרנטיבות טובות יותר בסביבת המחיר שלו(1100 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  24. Started by azorder,

הורדתי את הקובץ הבא שאני צריך בשביל לבצע רוט CF-Root-SGS2_XX_XEO_LPQ-PROPER-v5.4-CWM5.tar האם הוא יאפשר לי לבצע רוט?יש לי מערכת הפעלה ICS וגרסת ליבה JHLP9

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.