גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי את המכשיר מארה"ב, חבר יביא לי אותו משם בסוף החודש. אני רוצה להחליף מספר טלפון כי הנוכחי מקבל הודעות סרק מכל מיני מקומות (עצה: אל תתנו את הטלפון שלכם לארגונים דתיים) ולמרות שהתקשרתי כמה פעמים והם אומרים שביטלו, ההודעות עדיין מגיעות מדי חודש וזה מציק איזו חברת סלולר מומלצת כיום מבחינת שירות ~ מחיר ~ חבילת גלישה (מהירות + לימיט תעבורה) ~ איכות שיחה? על פי האתר הזה, הוט מובייל לוקחים מבחינת מהירות - אבל שמתי לב אצלם שבניגוד לגולן טלקום, 'מהירות הגלישה מואטת מעבר ל3GB תעבורה' או משהו כזה. אשמח גם שתהיה לי האפשרות לבחור מספר 'קליט'. בנוסף, אילו אפליקציות הייתם מגדירים כmust-have? זה הסמארטפון הראשון שלי. תודה רבה,
-
- 66 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית לא מצליחה למצוא פתרון הולם להפסדים הכספיים שלה ובוחנת אפשרות למציאת רוכש לעצמה - או לחטיבת המציאות המדומה המוצלחת שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
- 1 follower
-
-
במכירה מוקדמת עולה משהו כמו 400+ ליש"ט אם אני זוכר נכון (כולל מיסים) - המון. השאלה היא האם זה שווה את התוספת מחיר מהמילסטון ה"רגיל". בנתיים מה שראיתי זה הבדל במעבד והעובדה שפרויו כבר מותקנת. חוץ מזה המשקל נשאר אותו דבר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זמן קצר אחרי ההכרזה הבינלאומית Redmi 9T ו-Redmi Note 9T 5G ינחתו גם בישראל - עם הנחות של 100 עד 150 שקלים לקונים ב-24 השעות הראשונותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית היפנית סיימה את שנת 2015 עם קצת יותר רווחים מהשנה שקדמה לך, אך גם עם הכנסות מצטמקות גם בקטגוריית הסמארטפונים וגם בקטגוריית חיישני המצלמות לאן פונים עסקי המכשירים החכמים של סוני? גם בתחילת שנת 2016, נראה שזה עוד לא ממש ברור. אחרי מספר דיווחים לפיהם בחברה שוקלים לצאת מקטגוריית הסמארטפונים התחרותית שנדחו בידי גורמים רשמיים, בחברה מדווחים כעתעל תוצאותיהם לרבעון האחרון של שנת 2015 – עם ירידה של כ-14.7 אחוזים בהכנסות ממכשירים חכמים. נקודת אור עבור סוני היא עלייה קלה בהכנסות לרמה של כ-201 מיליון דולר, בשל מעבר הדרגתי להתמקדותבסמארטפונים יוקרתיים יותר אשר מספרים רמות רווח טובות יותר, אך עם מכירות בהיקף של כ-7.6 מיליון יחידות בלבד, המהווה קיצוץ של יותר מ-35 אחוז…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום התחלתי להתעניין בקניית קורא ספרים אלקטרוני, אבל ממה שהבנתי אז רוב היצרנים קושרים אותי למקור מסויים שרק ממנו אני יכול להוריד ספרים (בתשלום כמובן). האם יש קורא ספרים אלקטרוני שאני פשוט יכול להעביר אליו קבצי PDF מהמחשב שלי (או להוריד ישירות מהרשת) בלי שאני אהיה חייב לקנות אותם ממקור כלשהוא ? למישהו יש ניסיון והמלצות בנושא ? תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אין דרישות יותר מדי - רק שיהיה דומה ככל האפשר, ממש לא יקר ולא ביזיוני מדי בביצועים.
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני צריך אפלקציה לאיפון שתאפשר לי להעביר אוטומטית SMS שמגיע ממקור ספציפי לכתובת מייל או שתשלח אותו ב SMS למספר אחר. אני יודע לאנדרויד זה קיים אבל אני לא מוצא לאיפון
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש כמה תוכנות שמוצאות חן בעיניי אבל אין לי כוח להסתבך עם החתימה וכל זה.. יש איזה שהיא חנות באזור שיכולה להתקין תוכנות בתשלום?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מכירים נגן שאפשר לחבר אליו USB DISK ON KEY ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמבצעת תמלול מקבצי אודיו בעברית - לקבצי טקסט. גם בתשלום. אודה למי שהתנסה בתוכנה כזו, אם יוכל לתת פרטים. יש דבר כזה בחיפוש קולי בגוגל, אני מחפש כזה דבר שיכול לעשות את העבודה להרצאה שלימה. כאן הם אומרים שהם עושים את זה, אבל לא הצלחתי להעלות קובץ: https://speechlogger.appspot.com/he/
-
- 1 תגובה
- 12.1k צפיות
-
-
מצב חדש עם אביזרים מלאים בבקשה לכתוב לי על whatsapp עבור תקשורת טובה יותר whatsapp: +19206564324 אלוהים יברך את ישראל
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
שלום! ראיתי את הכתבה על ה Nexus 4 שכנראה הולך לצאת ב29 החודש. כרגע יש לי Galaxy S II שקניתי לפני חודשיים. רציתי לדעת האם כדאי למכור את המכשיר שלי ולקנות את הנקסוס ולכן יש לי כמה שאלות: 1. בכמה בערך אני יכול למכור את המכשיר שלי? המצב שלו טוב מאוד כי הוא בסך הכל בן חודשיים ויש אחריות לעוד 10 חודשים. יש לי כמובן את הקופסה המקורית עם אוזניות, מטען וכבל USB. 2. מה המחיר הצפוי ל Nexus 4? 3. האם לדעתכם כדאי לי לעשות את ה"מהלך" הזה? תודה מראש, רועי
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מכשיר Galaxy S2, עם תקלות לא ברורות כלשהן, שגורמות לו להתרסט ולהיתקע לפעמים (פעם-פעמיים ביום), וקונקטור USB עם מגעים בעייתיים. (לטעינה - אני פשוט קניתי עוד כמה סוללות, טוען אותן ישירות עם מטען כזה, ומחליף ביניהן. והעברת קבצים אני עושה עם Wifi) שווה לי לנסות לתקן אותו? מישהו ירצה לקנות דבר כזה יד שנייה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי נגן מהדגם הנ"ל במצב מצוין. נפח 2GB. בכמה לדעתכם אפשר למכור אותו ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי GPS C520 עם IGO 6. יש לי שאלה, האם מישהו הצליח להכניס לשם מכונות מהירות? אם כן בבקשה תפרטו איזה קובץ שמתם ומאיפה? תודה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לאבי קוצץ שערות אף באיביי. המוצר עולה כ-25$ (משלוח חינם). מכיוון שהמוצר עולה פחות מ-50$ - האם בטוח להזמינו? או שיש סיכוי שהוא ייעצר במכס ואצטרך לשלם מסים/שחרור מהמכס? תודה, יואב.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין OnePlus One מאיביי http://www.ebay.com/itm/351306143777?_trksid=p2055119.m1438.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT מה הסיכוי שייתפס במכס? בכלל אשמח לשמוע דעתכם על הקניה והאם יש חלופות טובות יותר. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר מכסה אחורי סולארי לסלולר? למשל לגלגקסי או איזשהו מכשיר אחר? מדוע למעשה הפטנט לא בשימוש נרחב? ראיתי רק 2 מכשירים שמשתמשים בשיטה זו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי אופציה להביא אייפון 4S מספרד ברצלונה, במחיר של 1800 שח בערך המכשיר 4S הזה הוא לא SIM FREE אבל שווה לקנות? יש פריצה? יש מישהו מקצועי שפורץ את זה לסים פרי ואפשר לשלם לו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, החלתתי להתקדם לANDROID והחלטתי על I9000 של סאמסונג. אבל משהו אמר לי שאדיף לי לחקות כי בעוד כחודש יוצאים מכשירים עם TEGRA2 של NVIDIA שיהיהו הרבה יותר טובים גם בביצועים וגם בזמן סוללה. אז מתי ואיזה מכשירים יוצאים? האם באמת שווה לחקות?
-
- 32 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היצרנית שמכרה חלק מיכולותיה לגוגל תמשיך לשתף איתה פעולה בדגם ביניים מודרני עם מערכת אנדרואיד 'טהורה' לכתבה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
- 1 follower
-
-
היי האם מכשיר אם תדרים CDMA 850 / CDMA 1900 מתאים לאורנג' ?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! הזמנתי את המכשיר מוטורולה DEFY סוף סוף! אין לי מושג בכל מערכות באנדרואיד למיניהן, יש למישהו הסברים / מדריכים לפריצות / התקנות וכ'ו? אשמח לשמוע!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום זונים וזונות מה שלומכם ? אחרי שהפסדתי במאבק להשמצת פלאפון וגישת ה - "היי, אני לא מאמין שאפשר ליצור אש מחיכוך שתי אבנים זו בזו" השדרוג שלי הוא בתוך הרשת מבירור קצר האופציות (המוגבלות,אני יודע) שעומדות בפניי הן :770,E815 ו-V3]C[. כרגע ה-E815 מסתמן כמועמד לכתר, אבל הבנתי שמכשירים נוספים אמורים להכנס לרשת אוטוטו, דוגמת ה-Q. כמובן שזה היה NB אם ה-Q היה חלק קבוע בקטלוג אבל הוא לא.עדיין. :-\ מה אתם ממליצים? בהנחה שמדובר באידיוט שמעריך קודם כל פיטצ'רים ונותן מעט מאוד קרדיט,אם בכלל, לעיצוב...
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-