עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Sargon,

רציתי להתאים את האפלקציות שלי לIPHONE 6 PLUS. הבעיה היא שהאפלקציות שלי הם בOPENGL ולכן הן לא נמתחות אוטומטית כמו אפלקציה רגילה. נסיתי לעשות משהוא אבל האמולטור לא ממש עובד טוב ואין לי ממש IPHONE 6 PLUS. הבעיה עם הIPHONE6 PLUS זה שיש לו ULTRA RETINA או איך שלא קוראים לזה. שהNATIVE RESOLUTION שלו היא בפקטור של 3 לעומת 2 של RETINA ו 1 ללק RETINA. אשמח אם תגידו לי איך התאמתם את האפלקציות שלכם.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. אני רוצה לקנות סמסונג גלקסי בחנות פרטית (ELINE או משהו דומה) ולקבל עליו החזרים כאשר אעבור לאורנג. מישהו ניסה את זה פעם? מה הפרוצדורה בדיוק והאם הם עושים בעיות?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Pythagoras,

שלום לכולם, טוב אז כמו השאלה בכותרת, יש לי את הנקסוס אס באורנג' וקראתי איפושהוא שהם מתחילים לשחרר את ICS למכשיר במהלך החודש. אז מישהו כבר קיבל או יודע מה קורה עם זה? אני לא כל כך מעוניין להתקין עצמאית, חושש להיתקע ולא מבין בזה יותר מידי... :-\ (אלא אם כן יש משהו ממש יציב ובטוח ב 100% ? ) תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. באתי לחנות שממנה קניתי את המכשיר ורציתי לקנות כרטיס זכרון של 4\8 גיגה והמוכר אמר לי שהמכשיר שלי בגלל שהוא 2 גיגה הוא תומך בכרטיס זכרון רק עד 2 גיגה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. קוראים לו "FANTASTIC". אני מנסה לחבר אותו לפי.סי והמחשב (חלונות 8.1) לא מזהה אותו ולא מוצא לו דרייברים. מישהו הצליח לחבר אותו למחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. אני מקווה שבקרוב מאוד יהיה לי פלא עם אנדרויד (בתקווה DESIRE) עכשיו רציתי לדעת כמה דברים... כמה קל או קשה לפרוץ מכשירים של HTC? מזה ה"רדיו" הזה שמעדכנים (עלזה אשמח הסבר קצת מפורט)? מהן יכול הOC ובאיזה אנדר הוא עדיין פועל סבבה (עלמנת לחסוך סוללה)? לפי מה שהבנתי OPEN DESIRE ו OXYGEN שני רומים ממש מומלצים... אשמח לקבל עלזה כמה תגובות... כמה קשה לשים עיברית על רום שמורידים מהאינטרנט או שזה ממש שטויות? (יענו אכפת לי רק שפשר יהי לקרוא עיברית סבבה בהודעות ואינטרנט ומיקלדת לגבי ה MENUS מזה לא אכפת לי, להיפך כמעט 100% יעמוד על אנגלית אצלי...) בינתיים זה הכל אם אזכר בעוד משו אעדכן אח"כ... עריכה: למישו יש מושג כמה צריך לדבר בכדי לקבל על הDESIRE החזר עם תובנית חיילים (סלקו…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, אני עוקב אחר ה padfone כבר זמן רב, מאז הראשון... רציתי לקנות את הראשון אבל היה לי מכשיר חדש באותה תקופה. וגם את המפרט שלו לא אהבתי. המכשיר השני, לפי המפרט וכתבות נראה מעולה, רק העניין שאין מקלדת פיזית הורס הכל. המכשיר היה אמור לצאת באירופה בנובמבר אם אני לא טועה. מאז לא מצאתי שום מידע חדש על המכשיר. מישהו יודע משהו? האם זה מגיע לישראל? כמה זה יעלה? תיהיה מקלדת? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. קראתי שהשיקו אתמול את האקספריה Z החדש. מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו??

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  9. Started by NIRHA,

מישהו שמע, יש לו את הדגם הזה ויכול להביע דעתו עליו ?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  10. Started by NiMo1771,

תכננתי לקנות השבוע פלאפון חדש אבל חבר אמר לי שבעוד חודשיים בערך מוזילים איזשהו מס ואז אני יכול לחסוך כמה מאות שקלים מישהו שמע על הדבר הזה ויכול לתת לי מידע על זה?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  11. מצאתי את החברה הזאת שמייצרת בטריות חזקות יותר לסמארטפונים, מישהו התנסה בחברה הזאת היא נחשבת לאיכותית? יש חוות דעת של אנשים שיכולים להעיד שהבטריות באמת אכותיות? בעיקרון יש לי מיילסטון וראיתי את התמונות והסרטונים האלה: זה נשמע טוב אבל מכער מאוד את הטלפון, יש פתרונות אחרים לבטריות חזקות יותר שלא הופכים את הטלפון לפרנקנשטיין?

12. היי חברים, מקווה שבפרסם במקום נכון, מחפש מישהו שקנה בשבוע אחרון גלקסי S8/+ ביבוא רשמי. יצא לסאני תקשורת מבצע למי שקנה את המכשיר מגיע שעון GEAR S3 ב1000 ש"ח והייתי מעוניין לקנות דרכו. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  13. היי חברים. צריך עזרה\מדריך משהו לעשות רוט למכשיר. תודה מראש לעוזרים :party0023:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ALÞHA,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4279434,00.html אפשר להעתיק/להעביר ל"צרכנות".

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. חנות בעיר חולון.. ושלא יהיה מכירה דרך האינטרנט (אני לא סומך על זה..) תווך מחיר בין 120-140 ש"ח מקס' תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני רוצה להרחיב 1GB לפלאפון אבל באורנג' אני לא יקנה כי הם סתם יקרים מישו מכיר חנות שמוכרת את הכרטיס במחיר זול (באזור 120 ש"ח) נ.ב מה יותר טוב Transflas או microSD ? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  17. ???

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  18. סמארטפון ה-Xperia 5 החדש מציע את החידושים הטכנולוגיים של מכשירי דגל גדולים - אבל מבטיח להיות נוח הרבה יותר לכל הצרכנים שעדיין מתגעגעים לדגמים הקומפקטיים מהעבר לכתבה

19. אני מעוניין לקנות טאלבט בין 1000 ש"ח - 1,600 ש"ח גג אני יודע כבר מה ההבדלים כבר בין שני החברות האלו סמסונג פתוח אפל סגור עדיין חשבתי על Ipad Mini 3 שיהיה לי יעוד אליו כי יש לי מחשב של של אפל מקבוק פרו..שזה עלול להשאיר אותי עם טאבלט מוגבל כמו האייפון שכבר יש לי.. ובגלל זה חשבתי ללכת אם כבר על מכשיר נוח ופתוח שזה Samsung Tab S 8.4..ובחרתי בין שניהם אחרי השוואה קדחתנית תשלחו לי כמה חוות דעת נוספות או המלצה על אטבלט טוב אחר אם יש לכם מה להמליץ תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by kobi1473,

אני מיתכוון ליקנות לחברה שלי נקסוס 5 בתיאלנד וכמובן בחנות מוכרת ומקורית שמוכרת את המכשיר..ויש בעיה שקצת מטרידה אותי...משום מה המכשיר הזה ממש לא פופלרי לפחות בכל המקומות ששאלתי עליו בתיאלנד.. האם זה אמור להפריע לי ??? אם ישבר חלילה מסך וארצה להחליף חלק של משהו אני ימצא חלקים חלופים בלי בעיה ?? תודה רבה לכל מי שיענה !! (:

21. מכשיר הדגל הבא מבית הענקית הטאיוואנית מבטיח להיות גדול בביצועים אבל קטן במימדיו - ויהיה לו גם אחר שישמור על המצלמה המתהפכתלכתבה

22. Started by ran8,

מגניב אה.. לא ידעתי איפה לכתוב את זה אני מקווה שכאן זה בסדר....

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  23. הסמארטפונים החדשים של מובילת השוק מציעים הגנות בפני מים וסוללות גדולות במחיר תחרותי, יחסית לכתבה

24. שלום יש מכונת נספרסו שראיתי מאמזון http://www.amazon.com/Nespresso-Inissia-Espresso-Maker-White/dp/B00KMSLH9I/ref=sr_1_4?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1425406178&sr=1-4&keywords=Nespresso רוצה לחוות דעת לפני שאני קונה תודה רבה

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. Started by Rbix,

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על דגם של מכונת עיצוב זקן? לא מעוניין לעשות משהו מיוחד אלא שתהיה אפשרות לקבוע אורך זיפים ושיהיה יעיל ונוח (מקווה שזה המקום הנכון לפרסום) תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.