גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
אף פעם לא היה לי טאבלט ואני כבר הרבה זמן רוצה אחד, בעיקר כדי לקרוא ספרים דיגיטליים אבל בטח גם אחרי שיהיה לי אז אמצא בו עוד שימושים. הטאבלט החדש של סמסונג, Tab S4, שדווקא עליו שמתי עין, נשמכר בגירסת LTE וגירסמת Wifi, לא ממש ברור לי מה ההבדל, אשמח אם מישהו יסביר לי. העניין הוא שכשאר כבר נגיע ל5g, הטאבלט הזה יתמך בדור 5 או לא?
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום 1. איך האיכות קליטת רדיו ב-IAUDIO U2. 2. האם יש שעון מעורר ב- CREATIVE MUVO SLIM. 3. איזה מהבאים עדיף לדעתכם לפי הסדר: א. iRiver T10/T30 ב. iRiver IFP895/795 ג. Iaudio G3/U2 ד. Creative Muvo Slim אני מתענין בעיקר בגודל מניטורי (נכנס בקלות לכיס) נוחות שימוש, עברית יהיה יתרון משמעותי, כמות זיכרון לא קריטית. ואיכות רדיו גבוהה, עם יכולת הקלטה סבירה, ושעון מעורר. (וגם להשמיע מוזיקה באיכות טובה) רב תודות.
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי רשימה של ערכים, אני מעוניין שברגע שלוחצים על groupview כלשהו(fish names,cat names...) הערך של אותו group יכנס לtextview יש לי אובייקט BaseExpandableListAdapter שאחראי על בניית הרשימה תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם האם ניתן להעביר כרטיס sim ממכשיר ישן דור 2 (nokia 6100 ) למכשיר חדש דור 3.5 שניקנה לא דרך חברות הסלולר הודה על התיחסות
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-super-amoled-%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%99%d7%aa-4k/
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
בקרוב אני מתחיל ללמוד ואינני רוצה לרכוש מחשב נייד שאין לי ממש שימוש בו. חשבתי על קניית מקלדת אלחוטית לטלפון שלי ולהשתמש במעבד תמלילים שיש שם ע"מ לכתוב את הדברים שאני זקוק להם. האם למישהו יש המלצה על מקלדת טובה שתעבוד עם הטלפון בצורה הטובה ביותר? אני מודע לבעיית גודל המסך, אני מקליד בצורה עיוורת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב כף יד במחיר של בין 2000 ל- 2500 ש"ח. היה לי את ה- mio p560 והייתי מאד מרוצה ממנו, אך לצערי הוא אבד הדרישות מהמכשיר הן: שלא יכלול יכולות סלולריות (כבר יש לי פלאפון) GPS (חובה) אני ממש ממש מעדיף שהאנטנה תהיה מובנית בתוך המכשיר עצמו. WIFI סנכרון עם outlook מומלץ, אבל לא חובה, שאפשר יהיה לקרוא (ולערוך אם אפשר) קבצי office ו- PDF. שיהיה חזק (שלא ישבר ממכה קטנה) נוח לשימוש. יש לי 2500 ש"ח שהולכים להתבזבז אם אני לא מנצל אותם. אז או שאני קונה מחשב כף יד ב 2500 או שאני קונה מחשב כף יד + DOK בסכום שישאר. בכל אופן, אני לא רוצה שישאר אף שקל מה- 2500. תודה מראש, MODY
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
דגם הביניים החדש של חברת לנובו מסתפק במסך 720p ושבב Snapdragon 632 צנוע - אך מספק בתמורה חיי סוללה מרשימים ביותר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
- 1 follower
-
-
עם מעבד ה-Snapdragon 660 העדכני וכמות מכובדת של אחסון וזכרון דינאמי, ה-Mi Note 3 נראה כמו עוד הברקה של היצרנית הסינית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם, בשעה טובה יש לי את המכשיר NEXUS S ... ואני מאוד מבסוט ממנו .. אחלה מכשיר עד כה. אבל אני צריך ואשמח לעזרה מכם . 1 הייתי רוצה לכתוב בעברית , אימיילים , אס אמ אסים וכו .. אז אני יודע שאני צריך מקלדת בעברית , הסתכלתי במרקט של אנדרואיד... יש שם כל מיני אפשרויות , חינמיות וגם בתשלום לא גדול . השאלה , מה עובד טוב או עובד באופן כללי . אשמח מאוד ואודה לכם על המלצה על מקלדת עברית טובה שעובדת עבור אנדרואיד... 2.3 עבור הנקסוס שלי .. אם אפשר חינמית , אם לא אז בתשלום העיקר שיעבוד טוב... ואשמח לקבל מכם קישור. 2 הייתי רוצה להריץ סרטים או סדרות שאני מוריד מהאינטרנט ולראות במכשיר, כלומר קבצים עם סיומת AVI או MVK בפורמנט DIVX או XVID.... על איזה תוכנה אתם ממליצים להתקין כדי שאוכ…
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
האם אפשר לקבל המלצות למשחקים שאפשר להוריד בפליי סטור לסמסונג הדגש על משחקי פעולה
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש במערכת של אפל כבר מעל 4 שנים, מאד התרגלתי אליה והכל טוב ויפה.. השבוע קיבלתי S3 מהעבודה, וסוף סוף יש לי זמן להתפנות וללמוד את המערכת החדשה. ארשום כאן את כל השאלות שיש לי לפי מספור, שיהיה קל לענות עליהן. 1) אנשי קשר - מבחינת העברת אנשי קשר, סנכרנתי את כל אנשי הקשר של האייפון עם הגיימייל שלי, ככה שאני מאמין שזה יעשה את העבודה מבחינת העברת אנשי הקשר לטלפון החדש, נכון? איך אני מונע מאנדרויד לקחת אנשי קשר "לא רצויים" (סתם כתובות מייל ששמורות לי בגימייל)? 2) תמונות - כל התמונות שהיו לי באייפון נמצאות בסנכרון של הדרופבוקס. האם הוא ידע לסנכרן לי אותן בחזרה לטלפון החדש? 3) יש קייסים/מגני מסך מומלצים? (ספציפית מוצרים מאיי ביי או DX) 4) המכשיר מגיע עם הרום של סמסונג …
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מישהו מכיר בארץ חנות טובה שמתעסקת ? אני מחפש כסויי לגלאקסי טאב 8.9 ולא מצאתי בשום מקום
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
קשה להאמין, אבל רק שנה עברה מאז שמיכאל גולן הכריז על תחילת הפעילות של Golan Telecom והציג שתי תוכניות מחירים פשוטות ובהירות. שנה חלפה, שתי התוכניות עדיין קיימות והפלא ופלא - גם המחיר שלהן לא השתנה. מישהו זוכר מה הציעו שלוש "הגדולות" לפני שנה? מישהו זוכר מה היו המחירים של אותן תוכניות? בסוף השנה שעברה, הכתרתי בבלוג הצנוע שלי את מיכאל גולן כאיש השנה (2012) בתחום התקשורת. גם היום, במלאת שנה לפעילות החברה בראשותו, מה שכתבתי אז עדיין רלוונטי. חג שמח. http://www.netcheif.com/blog/?p=2534
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
עד כה האופצייה הטובה ביותר שמצאתי היא 404 של archos ,אולם מאוד מעצבנת אותי העובדה שיש צורך לבזבז הרבה כסף על מתאמים שונים על מנת לממש את היכולות שלו . a2 נגן מעולה אבל מבחינת איכות הקלטה הוא לא מיתקרב לקרסוליים של 404 . השאלה אם ניתן להשיג משהו יותר טוב או שאמור להשתחרר מוצר אחר עדיף בחודשים הקרובים ? שמעתי על a3 iaudio ,אולם לא הצלחתי להבין מחיפוש שביצעתי מתי הוא אמור לצאת לשוק והאם יהיה שיפור באיכות ההקלטה ,כך שתהיה דומה ל-404? צריך תשובה דחוף תודה
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי אני מחפש מכשיר שכולל גם WIFI וגם BT בנוסף לGPS קצת התבלבלתי בן הדגמים השונים והחברות השונות יש את הMIO P560 ויש את הASUS A696 שיש לו פחות זכרון ויש עוד הרבה. בבקשה תצילו אותי מהבילבול עומר
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון לגלקסי S4 שלי. איך שני הכרטיסים האלה, והאם המעט יקר יותר (הראשון) באמת יעבוד בצורה מהירה יותר? חיפוש קצר ברשת לגבי כרטיסי זיכרון העלה בעיות עם כרטיסי זיכרון שונים, ביניהם של סן דיסק, על מכשירי גלקסי, האם יש כרטיס שידוע שעובד טוב יותר? אם למישהו יש דגם מומלץ, אשמח לשמוע ותודה [h=1] 45MB/sec Transcend 32[/h] [h=1]Transcend 32[/h]
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
האם ניתן להחליף את הדיסק הקשיח בנגן mp4 בזיכרון -flesh של 16 giga? לאור ירידת המחירים של זיכרונות ה-flesh (ניתן כבר להשיג ב-ebay זיכרונות של 16 GIGA ב-500 שח ) התעוררה השאלה האם יש דרך מעשית שאפשר לפרק את הדיסק הקשיח מהנגן ולשים במקומו זיכרונות flesh ובכך להרוג שתי ציפורים במכה אחת גם להגדיל את העמידות של הנגן בריצה וגם להאריך משמעותית את זמן העבודה (שהרי זה ידוע שדיסקים קשיחים לא מגלים אמינות לאורך זמן כאשר הם נתונים לזעזועים הנוצרים בעת פעילות ספורטיבית וגם שהם דורשים לפעולתם הרבה יותר חשמל לעומת נגני flesh)
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הכירו את ה-Nova 2s: התוספת החדשה למותג הטרי שאמור לסייע ליצרנית הסינית לכבוש את הצעירים בעולם המערבי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני יודע שפרטנר הולכים לשווק בקרוב מכשירים מבוססי אנדרואיד. ראיתי שהם משווקים סמסונג גלקסי בסוף החודש. שמעתי שהם גם ישווקו את מכשיר ה-HTC magic. האם זה נכון? יש לכם מושג מתי הוא אמור להיות משווק? האם ישנם עוד מכשירים מבוססי אנדרואיד שהולכים להיות משווקים בקרוב באורנג'? תודה,
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש לקנות לאמא שלי סמארטפון גדול (פאבלט) במינימום מחיר אבל שגם יעבוד נורמלי. אני לא רוצה את הגלקסי נוט, הוא יקר סתם ואפשר להתפשר בנושא.
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
יש לי סנסה קליפ+ ואני בסה"כ מאוד מרוצה ממנו, אבל בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב לוקח לו אח"כ איזה 10 דקות לעדכן את הדאטה-בייס (גם אם לא הוספתי שירים). זה מאוד מעצבן, כי אני ממילא מעדיף להשתמש בתיקיות ולא בתגיות. בעיה נוספת היא שלוקח הרבה זמן לעשות סקרול, כי אין גלגל. יש נגן שפותר את הבעיות האלה?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היום ביקרתי בבאג , ולטענת המוכר , כנראה שבשבוע-שבועיים הקרובים סוף כל סוף תצא המקלדת בעברית. אני רוצה לציין שהמוצר קורץ לי בגלל המקלדת....אני רוצה "לאפטופ" בתור מחברת ללימודים שאני אוטוטו מתחיל ומעוניין לשחק משחקים "קלילים" ולא חסר כאלה לANDROID (כמו שלא חסר כאלו לIPHONE שלי). בכל אופן...הייתי שמח להתנסות על המכשיר לפני שאני אזרוק למעלה מ2500 ש"ח , חשוב לי לראות איך GOOGLE DOCS עובד , איך הממשק עובד וכו' השאלה אם מישהו מכיר חנות שנותנת גישה להתנסות ?
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום. אני מקבל בקרוב סנסה, וזה די הדאיג אותי העינין של להטעין את המכשיר דרך המחשב. איך אפשרות לקנות מתאם או משהו כדי שאוכל להטעין אאת המכשיר?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-