עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by itamarz_,

מחפש שעון חכם - מתנה לבר מצווה , בכ 1000 ש"ח. קנייה בארץ, מה מומלץ ?

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  2. יש לי מכשיר SAMSUNG A5 2017 מעודכן בהכל.

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  3. יש לי פלאפון נוקיה, שבטעות (בבקשה אל תשאלו אותי כיצד זה קרה) דרכתי עליו. מאז על המסך רואים פסים בשלל צבעי הקשת, בעוד שאם מסתכלים טוב מאוחריהם אפשר לראות שאריות מתמונת הרקע שלי, שעה וכו'. הפלאפון עובד כלומר ניתן להתקשר, לקבל שיחות וsms (ש אי אפשר לקרוא) אך כפי שתיארתי יש בעיה חמורה עם המסך, האם זה בר תיקון?? תודה

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  4. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש נגן MP3. כיוון שהתקציב קצת דוחק, אני מתלבט בין המכשירים הבאים: Creative Jukebox Zen Xtra - אני יודע שזהו מכשיר יחסית ישן, אך הנפח הגדול קורץ... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=43976 Iriver E10 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=471787 Iriver H10 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150560 Sandisk sansa e270-fm 6gb http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=419057 הפרטים שחשובים לי במכשיר: סוללה חזקה איכות שמע הכי טובה שניתן להגיע אליה במסגרת המגבלות שלי... איכות האוזניות שמגיעות עם המכשיר - לדוגמא ב-H10 יש אוזניות איכותיות יותר (לפי מה שהבנתי) מאשר ב-E10 המכשיר מיועד למוזיקה, ולכן תצוגת וידיאו וכו' פחות מעניינת אותי. נפח זיכרון…

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  5. Started by mj23,

היי יש לי גאלקסי 2 שקניתי מחברת פלאפון לא נגעתי בוא עד עכשיו וגיליתי שהאנדרואיד שמותקן שם הוא 2.3 ( משהו כזה)הבנתי שקיימים אנדרואידים הרבה יותר חדשים שמשפרים את כל הביצועים של המכשיר במיוחד את הסוללה ברצוני להחליף לאנדרואיד החדש .... עכשיו הבנתי שזה תהליך די מסובך של צריבות והתקנות ורציתי לבקש ממישהו שמבין בזה שירשום לי את התהליכים שאני צריך לעשות לפי הסדר למשל 1. צריבה ואיך צורבים (מדריך) סתם דוגמא .... קחו בחשבון שהורדתי רום שהמליצו עליו באינטרנט בשם bestbbeanlil 500מגה בייט אז אבקש אם אפשר בתוך הפירוט להכניס לי איפה ואיך אני מתקין אותו! תודה על העזרה והסבלנות מראש!

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  6. Started by Cheif,

קשה להאמין, אבל רק שנה עברה מאז שמיכאל גולן הכריז על תחילת הפעילות של Golan Telecom והציג שתי תוכניות מחירים פשוטות ובהירות. שנה חלפה, שתי התוכניות עדיין קיימות והפלא ופלא - גם המחיר שלהן לא השתנה. מישהו זוכר מה הציעו שלוש "הגדולות" לפני שנה? מישהו זוכר מה היו המחירים של אותן תוכניות? בסוף השנה שעברה, הכתרתי בבלוג הצנוע שלי את מיכאל גולן כאיש השנה (2012) בתחום התקשורת. גם היום, במלאת שנה לפעילות החברה בראשותו, מה שכתבתי אז עדיין רלוונטי. חג שמח. http://www.netcheif.com/blog/?p=2534

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  7. Started by pdx,

אהלן, מחפש מעבדה שיכולה לתקן לי את המסך למכשיר גלקסי s3 מדגם SGH-T999 (במקור מt-mobile). תיאור הבעיה: מכשיר נפל וקיבל מכה, חיצונית הכל תקין. מסך מגע, נורית LED, כפתורים - הכל תקין רק המסך עצמו לא נדלק (נשאר שחור). מהתעסקות אני רואה שהחלק של המגע כנראה עדיין עובד בצורה תקינה, אם כי קשה להיות בטוח כי לא רואים כלום. בדקתי במספר מעבדות שטענו שהם לא יכולים לתקן את המסך היות ואין להם את החלקים המתאימים של הדגם הזה היות והם שונים מהדגם שנמכר בארץ (I9300) חשבתי להזמין את החלקים מארה"ב אבל זה נראה כמו סיכון די גדול היות ואני בכל מקרה לא אדע להרכיב את זה לבד ויש סבירות גבוהה שאזמין חלק לא נכון. מישהו מכיר מעבדה שיש לה חלקים לדגם הזה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  8. Started by postup,

אהלן, מעוניין בקרוב מאוד להחליף את הפלאפון הישן שלי בNOKIA 5310. האם למישהו יש את הפלאפון הזה והוא יכול לתת חוות דעת האם באמת מדובר במכשיר כדאי וטוב?? אולי יש לכם אלטרנטיבות יותר טובות? (לא מעוניין לקנות דור שלישי). תודה.

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  9. Started by D-M-X,

איפה אפשר להשיג דבר כזה

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  10. האם ידועות על איזה שהן בעיות עם iAudio, כמו שיש עם הנגנים של סנדיסק? אני צריך נגן עם כמה שיותר מקום, במחיר סביר, שיוכל לשמש בDOK ויתמוך בUSB 1(מי שקרא את הת'רד בפורום על אמצעי איחסון יבין למה אני צריך את זה). כמו-כן, אני מבין שכנראה ה1GB של סנדיסק נוטים יותר להתפגר מאשר ה512 הישנים והטובים - האם ידוע על איזה שהוא הבדל כזה בסדרה הזאת? אם מישהו במקרה יודע, אני אשמח לדעת אם מחשבים שלא מותקן עליהם מדיה פלייר 10 ומעלה מזהים אותו כדיסק נייד, ולא כנגן MP3 כי אני שונא את זה שאחרי שמתקינים MP הכי חדש כל נגני הMP3 מזוהים ככאלה ואז אין שום אפשרות להכנס אליהם ולשים עליהם קבצים "נורמאלי", שהם לא קבצי נגינה.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  11. Started by Shay17,

תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  12. Started by nissimtr,

שלום לאחרונה רכשתי מכשיר עם סוללה מהסוג הנ"ל המוכר המליץ להטעין אותה לפחות 8 שעות לפני שימוש ראשון. וכך עשיתי, לאחר 8 שעות ניתקתי את המכשיר מה-USB (לא היה עדיין חיווי לטעינה מלאה) והשתמשתי בו למשך יותר משעה לאחר מכן חיברתי אותו חזרה ל-USB. לאחר מעשה, קראתי בפורום מסוים שסוללות מסוג זה יש להטעין בפעם הראשונה עד לטעינה מלאה ו"לא לנתק מוקדם מדי", ואי שמירה על כלל זה עלולה להשפיע על טיב הסוללה במשך שאר החיים שלה. רציתי לשאול את החברים כאן בפורום, 1. אם הבנתי נכון, ויכול להגרם נזק לסוללה עקב אי טעינה מלאה בפעם הראשונה, אשמח גם אם למישהו יש נסיון בנושא, ו 2. אם אכן נגרמה בעיה, האם יש דרך לתקן אותה בנוסף רציתי לשאול, אם בתקופת האחריות סוללה "מחזיקה" באופן משמעותי פחות ממה שהיא …

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  13. אני רוצה להשתדרג מהאייפון 4 שלי לסמרטפון חדש. הדרישות שלי זה מסך יותר גדול ויותר איכותי או באותה רמה מהאייפון, מצלמה יותר טובה, מעבד יותר מהיר. עדיפות למערכת הפעלה אנדרואיד.

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  14. Started by segevgabay,

רציתי לדעת עם יש עברית לנגן m:robe100??

15. Started by emil57,

לכל בעלי המכשיר N -71 או לכל אלו שניתקלו בו מה דעתכם עליו?? אל תגידו לי תיבדוק בזאפ או בכל אתר אחר למה זה לא יעזור..! (דרך אגב מצאתי מספר מצומם של ביקורות עליו) אני צריך אנשים שיש ברשותם תמכשיר הזה ויכולים לתת לי אינפורמציה עליו..! ועוד הערה קטנה למי שיש תמכשיר הנ"ל אז איך אתם מיסתדרים איתו מבחינת תיקונים או כל תקלה שיש לכם למה המכשיר אינו מוושק באף חברה למיטב ידיעתי.. תודה לכל אילו המסייעים.. שבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  16. Started by TaMiRn2,

אני צריך להעביר שתי PSP לגירסא 1.5 (אתם יכולים לתאר לעצמכם למה...ואם לא....לא חשוב...) איפה אני יכול למצוא DOWNGRADER של 3.9 ל1.5? ו3.8 ל1.5? שמעתי שיש שיטה שלוקחים PSP אחד ואז אפשר להעתיק את הFIRMWARE שלו לPSP אחר...מישהו יודע על זה משהו? תודה...

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  17. Started by Nahum2,

אז ככה איזה פלא ברשת אורנג, כדאי לקנות ולמה? אני מקבל עזרה של 20-50% מההורים תלוי כמה אלחץ. ואני רוצה רק NOKIA. חשבתי ללכת על Nokia 6131 ואני תוהה מה חברי הפורם אומרים? (vזה אומר שאני יכול למתוח עד כ 1500 לכל העסק.) אני לא רוצה דור שלישי. (ואולי מישהו מודע למבצע טוב לחיילים?)

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  18. Started by player_1,

בפלאפון שיש לי עכשיו (6288) יש בעיות של נפילות קליטה מדיי פעם וקריסות מדיי פעם בזמן האזנה לשירים או משחק יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס זכרון אבל לא בא לי להתעמק בזה , השאלה שלי היא אם כדאי לךי להחליף את הפלאפון שלי בנוקיה K610I למרות הבעיות בו

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  19. הפאבלט החדש של המטאור הסיני ינסה לנצח את ה-OnePlus One וה-iPhone 6 Plus בעת ובעונה אחת עם מפרט ותמחור דומים לאלו של הראשון, לצד מימדים ואסתטיקה הדומים לאלו של השני לכתבה: http://hwzone.co.il/xiaomi-%d7%9e%d7%90%d7%97%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94-mi-note-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99/

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  20. Started by yakirsh4,

אני רוצה לקנות סמארטפון חדש ואני מלבט בין הHOX או SGS3 בנתונים הם ממש דומים ואני נותה לכיוון הHOX אבל הבנתי שיש לו בעיה של קליטה אני ישמח אם תביאו הסברים ולא רק תרשמו HOX או SGS3

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  21. שלום! החלפתי באיזה חנות מסך וסוללה לאייפון 4. מאז ה WI-FI מתנתק לסירוגין וגם ה GPS. במעבדה טוענים שאין קשר בין החלפת המסך והסוללה לתפקוד ה WI-FI וה GPS. האם זה נכון??

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  22. Started by aloneg,

אני עומד לקנות טלפון מחודש מרשת EBAY מסוג Nokia 7360 במחיר של 75$, רציתי לדעת איך הטלפון הזה ואם יש עליו ביקורות טובות?

23. מי שרכש נקסוס 7 וטרם הפעיל את חשבון הגוגל שלו לטובת קבלת מענק הבונוס של ה25$ , זה הזמן לבצע. גוגל הודיעה כעת כי המועד האחרון להטענת (לא שימוש) מענק הבונוס הוא סוף ספטמבר השנה. מרגע ההטענה המענק יהיה תקף לשימוש עד אמצע 2013. אתם עוד כאן ? לינק לכתבה: http://www.droid-life.com/2012/09/18/25-google-play-credit-with-nexus-7-promo-ends-september-30/

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  24. שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בייעוץ לרכישת נייד אנדרואיד עד עתה רכשתי תמיד ניידים סיניים אני ובמי משפחתי Xiamoi כרגע משתמש ב Meizu 6 PRO לפפחות כ שנתיים וחצי עד שלוש נהנה מהמסך של 2K בקיצור הנייד מגע'גע וחייב חדש. הכי חשוב לי יותר מהמצלמה זה איכות המסך שתעמוד לפחות על 2K כמעט כל הניידים בעים עם מסך של FHD. חשבתי לששנות כיוון וללכת על Samsung S10 Plus בגלל המחיר יבואן מקבילי באילת 2180 בערך יש לכם הצעות \ אפשרויות אחרות במסגרת התקציב הזה ??\ תודה

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  25. Started by SciFi7,

שלום סוף סוף אחרי יותר מדי זמן אני מחליף טלפון אני נמצא כרגע בחברה אורנג' ואין לי שום סיבה לעבור לחברה אחרת באורנג' נתנו לאבא שלי 2 הצעות עיקריות.. 1. Sony Ericsson Z610i 2. nokie 6131 אני יותר נע בכיוון ה- Sony Ericsson Z610i , שנראה מרשים יותר וטוב יותר... רציתי לדעת את הדעה שלכם על המכשיר.. יש באפשרותי לקחת גם מכשירים אחרים.. אבל לא יקרים מדי.. ביקורות בפוקט על Sony Ericsson Z610i http://www.pocket.co.il/cgi-bin/pocketil/viewnews.pl?id=EEZuFEEZZlwqSLklgm&tmpl=pocket5&style=pocket5

• 1 תגובה
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים