עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בביקורות זאת אנו מביטים על אחד מניידי הגיימינג המעניינים של התקופה האחרונה מבית יצרנית החומרה GIGABYTE - כזה שמשלב בין עוצמת עיבוד גבוהה וקומפקטיות עבור יוצרי תוכן וגיימרים בעת ובעונה אחתלכתבה

2. אף פעם לא היה לי טאבלט ואני כבר הרבה זמן רוצה אחד, בעיקר כדי לקרוא ספרים דיגיטליים אבל בטח גם אחרי שיהיה לי אז אמצא בו עוד שימושים. הטאבלט החדש של סמסונג, Tab S4, שדווקא עליו שמתי עין, נשמכר בגירסת LTE וגירסמת Wifi, לא ממש ברור לי מה ההבדל, אשמח אם מישהו יסביר לי. העניין הוא שכשאר כבר נגיע ל5g, הטאבלט הזה יתמך בדור 5 או לא?

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  3. הכירו את ה-Nova 2s: התוספת החדשה למותג הטרי שאמור לסייע ליצרנית הסינית לכבוש את הצעירים בעולם המערבי לכתבה

4. יש לי סנסה קליפ+ ואני בסה"כ מאוד מרוצה ממנו, אבל בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב לוקח לו אח"כ איזה 10 דקות לעדכן את הדאטה-בייס (גם אם לא הוספתי שירים). זה מאוד מעצבן, כי אני ממילא מעדיף להשתמש בתיקיות ולא בתגיות. בעיה נוספת היא שלוקח הרבה זמן לעשות סקרול, כי אין גלגל. יש נגן שפותר את הבעיות האלה?

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  5. היום ביקרתי בבאג , ולטענת המוכר , כנראה שבשבוע-שבועיים הקרובים סוף כל סוף תצא המקלדת בעברית. אני רוצה לציין שהמוצר קורץ לי בגלל המקלדת....אני רוצה "לאפטופ" בתור מחברת ללימודים שאני אוטוטו מתחיל ומעוניין לשחק משחקים "קלילים" ולא חסר כאלה לANDROID (כמו שלא חסר כאלו לIPHONE שלי). בכל אופן...הייתי שמח להתנסות על המכשיר לפני שאני אזרוק למעלה מ2500 ש"ח , חשוב לי לראות איך GOOGLE DOCS עובד , איך הממשק עובד וכו' השאלה אם מישהו מכיר חנות שנותנת גישה להתנסות ?

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  6. ראיתי ים מדריכים ברשת, יש לי מכשיר מסלקום עם גרסא 2.1, בגלל הגרסא היחסית נמוכה המכשיר ממשמוגבל, אז אם מישהו ודע משהו..תןדה

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by TaMiRn2,

אני צריך להעביר שתי PSP לגירסא 1.5 (אתם יכולים לתאר לעצמכם למה...ואם לא....לא חשוב...) איפה אני יכול למצוא DOWNGRADER של 3.9 ל1.5? ו3.8 ל1.5? שמעתי שיש שיטה שלוקחים PSP אחד ואז אפשר להעתיק את הFIRMWARE שלו לPSP אחר...מישהו יודע על זה משהו? תודה...

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנת לניווט למחשב נידד (תוכנה בעברית ) עם מישהו שמע על משהו שם או גירסת נסיון שישלח לי לינק

9. Started by ofir38,

היכן אני יכול להוריד ערכות נושא יפות לפלאפון? למי שיביא קישור זה יהיה מעולה תודה לעוזרים,אופיר.

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by EasyPooper,

שלום! כבר עברה שנה מאז שהIPOD VIDEO 5TH GEN שלי מת ואני מתחיל להרגיש שבלי איזה PMP נחמד את תקופת השעמום הבאה אני לא אשרוד, לכן אני זקוק להמלצתכם בקניית PMP, דגש על וידאו. מסך איכותי שניתן לצפות בו באוטובוס טרנטה חדור שמש. שאפשר יהיה לקרוא כתוביות מהמסך בלי לשבור את העיניים. טאץ' סקרין לא גורם משפיע, אבל יהיה נחמד אם הוא יכלל. אין לי בעייה להתעסק עם הCONVERT כל עוד לנגן יש מספיק זכרון (מעל 8GB). הנגן צריך ליהיות קשיח מספיק בשביל לשרוד תיק של תלמיד כיתה יא'. כמו שאני רואה המתחרים הראשיים הם הIRIVER SPINN U30 8GB והCOWOND2+ בינתיים נטתי יותר לכיוון הקואון, אבל מה שמפחיד אותי הוא המסך הפצפון שלו ומה שמפחיד בIRIVER זה זמן הקרנת הוידאו הקטן יחסית ובעיות בעת העברת הווידאו קדימ…

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by ZeppeliN,

היי חברים, יש לי שתי שאלות. נתחיל בראשונה, יש לי את הפלאפון Nokia 6120 Classic שהוא סימביאני (S60). רציתי לדעת מה התוכנות המומלצות וגם איזה גרסא הכי טובה ומה אני צריך לעשות כדי להפוך אותו למכשיר יותר טוב ? (כרגע הוא עם Firmware סטוק של אורנג'). תודה לעוזרים :] שאלה שנייה, בקשר ליציאה באייפוד. לחבר שלי יש iPod Video דור חמישי 30GB, והיציאה של האוזניות שלו נדפקה. אני יודע שיש דבר כזה שמחברים לחיבור USB וזה נותן יציאה נוספת לאוזניות. רציתי לדעת כמה דבר כזה עולה והאם זה שווה את זה? תודה לעוזרים :]

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  12. אהלן לכולם כבר חודשיים שאני חוסך כסף לקניית פלאפון חדש ומתקדם. אני מחפש פלאפון בעל מצלמה טובה, נגן מוזיקה טוב ורמקולים חזקים במיוחד...(אחרי ששמעתי את הרמקולים של הN95 8GB הופתעתי לטובה מהעוצמה והאיכות), וטלפון מהיר. אני מעדיף נוקיה.... התקציב שלי הוא עד2000 שקל אפילו 2200 מה הייתם קונים במקומי ולמה? רציתי לקנות N95 8GB אבל כבר לא מוכרים כאלה חדשים קראתי עליו בייקורות ממש טובות והרמקולים שלו ממש חזקים... תודה לכל מי שעוזר לי

13. Started by ran07,

שלום תקציב שלי בסביבות 700-1000 שקל חשוב לי מסך גדול 4.3" ומעלה אני מתלבט בין כמה דגמים וחברות Mio MOOV 500/300/CXX.1 2.Asus R700/R600 או חברות אחרות אם מדובר בהפרשים גדולים בגלל BT נגן שירים וכאלה אז מעדיף שלא לשלם על הפער

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  14. מערכות ההפעלה השולטות כיום בשוק מבוססת אומנם על לינוקס, אך כיצד יתקבל סמארטפון בשוק המריץ את מערכת ההפעלה Ubuntu? צפו במכשיר הראשון מסוגו בפעולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94-ubuntu-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f/

15. היצרנית הקוריאנית מציגה שלושה מכשירים תחת משפחת ה-W שלה, שתנסה לגנוב קצת מנתח השוק של ה-Galaxy A וה-Redmi לכתבה

16. Started by bluemail,

האים יש הגבלה ?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by QkSr756,

אהלן... אני מחפש MP3 או MP4 טוב (מאלה שבאים עם מסך קטן)... עד 400 ש"ח.... עדיפות להצגת שמות של שירים בעברית...(תפריט לא חובה)... השימוש הוא לנסיעות ולספורט... וגם המלצה לאוזניות איכותיות עד 120 ש"ח (אלה שמתלבשים על האוזן שיהיה נוח לספורט)... תודה רבה לכל המגיבים............. =)

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  18. Started by aviram20,

מישהו מכיר בארץ חנות טובה שמתעסקת ? אני מחפש כסויי לגלאקסי טאב 8.9 ולא מצאתי בשום מקום

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  19. הכותרת אומרת הכל, למי שלא הבין אני רוצה להפוך את הפלאפון לעברית כי הוא באנגלית, יש משהו מוזר! בדרך כלל פלאפונים שלא תומכים בשפה העברית מציגים את העברית בצורת קוביות, אצלי הוא תומך בשפה העברית אבל אין ברשימת שפות את העברית, מישהו יכול לעזור לי? יש לי נוקיה 5200

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  20. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%a9-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%9b%d7%91%d7%95%d7%93-%d7%9e%d7%95%d7%aa%d7%92-%d7%94-honor-%d7%a9%d7%9c-huawei-%d7%96%d7%95%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94-%d7%9b%d7%91/

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  21. האם ידועות על איזה שהן בעיות עם iAudio, כמו שיש עם הנגנים של סנדיסק? אני צריך נגן עם כמה שיותר מקום, במחיר סביר, שיוכל לשמש בDOK ויתמוך בUSB 1(מי שקרא את הת'רד בפורום על אמצעי איחסון יבין למה אני צריך את זה). כמו-כן, אני מבין שכנראה ה1GB של סנדיסק נוטים יותר להתפגר מאשר ה512 הישנים והטובים - האם ידוע על איזה שהוא הבדל כזה בסדרה הזאת? אם מישהו במקרה יודע, אני אשמח לדעת אם מחשבים שלא מותקן עליהם מדיה פלייר 10 ומעלה מזהים אותו כדיסק נייד, ולא כנגן MP3 כי אני שונא את זה שאחרי שמתקינים MP הכי חדש כל נגני הMP3 מזוהים ככאלה ואז אין שום אפשרות להכנס אליהם ולשים עליהם קבצים "נורמאלי", שהם לא קבצי נגינה.

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by WizMaster,

היה באמת הכרחי לסקור את כלל היסטוריית האנושות בנוגע להאזנה למוזיקה, הן נייחת והן ניידת? זו באמת כתיבה לא מקצועית, אם אין לכם מה לכתוב, אז פשוט אל תכתבו, אני לא רואה טעם בלמלא עמוד שלם של ביקורת על נגן מוזיקה בסקירה היסטורית על הרגלי השמיעה משחר האנושות... לתשומת לבכם.

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  23. שלום. אני מקבל בקרוב סנסה, וזה די הדאיג אותי העינין של להטעין את המכשיר דרך המחשב. איך אפשרות לקנות מתאם או משהו כדי שאוכל להטעין אאת המכשיר?

24. Started by ddd1212,

שלום, נחסמתי משימוש באפליקציה ש-מן הסתם, אני רוצה להשתמש בה.. האפליקציה היא רשת חברתית מה אני יכול לעשות? יש לי אייפון 5.

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  25. Started by Highlandwer,

שלום כולם, בשעה טובה יש לי את המכשיר NEXUS S ... ואני מאוד מבסוט ממנו .. אחלה מכשיר עד כה. אבל אני צריך ואשמח לעזרה מכם . 1 הייתי רוצה לכתוב בעברית , אימיילים , אס אמ אסים וכו .. אז אני יודע שאני צריך מקלדת בעברית , הסתכלתי במרקט של אנדרואיד... יש שם כל מיני אפשרויות , חינמיות וגם בתשלום לא גדול . השאלה , מה עובד טוב או עובד באופן כללי . אשמח מאוד ואודה לכם על המלצה על מקלדת עברית טובה שעובדת עבור אנדרואיד... 2.3 עבור הנקסוס שלי .. אם אפשר חינמית , אם לא אז בתשלום העיקר שיעבוד טוב... ואשמח לקבל מכם קישור. 2 הייתי רוצה להריץ סרטים או סדרות שאני מוריד מהאינטרנט ולראות במכשיר, כלומר קבצים עם סיומת AVI או MVK בפורמנט DIVX או XVID.... על איזה תוכנה אתם ממליצים להתקין כדי שאוכ…

• 8 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.