גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש נגן MP3 עם חיבור USB רגיל (ללא כבל מתאם). לא לסרטים רק למוזיקה. יש עוד דברים כאלה? (ולא זבל סיני מבית UKI)
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום, נחסמתי משימוש באפליקציה ש-מן הסתם, אני רוצה להשתמש בה.. האפליקציה היא רשת חברתית מה אני יכול לעשות? יש לי אייפון 5.
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מערכות ההפעלה השולטות כיום בשוק מבוססת אומנם על לינוקס, אך כיצד יתקבל סמארטפון בשוק המריץ את מערכת ההפעלה Ubuntu? צפו במכשיר הראשון מסוגו בפעולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94-ubuntu-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f/
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום כולם, בשעה טובה יש לי את המכשיר NEXUS S ... ואני מאוד מבסוט ממנו .. אחלה מכשיר עד כה. אבל אני צריך ואשמח לעזרה מכם . 1 הייתי רוצה לכתוב בעברית , אימיילים , אס אמ אסים וכו .. אז אני יודע שאני צריך מקלדת בעברית , הסתכלתי במרקט של אנדרואיד... יש שם כל מיני אפשרויות , חינמיות וגם בתשלום לא גדול . השאלה , מה עובד טוב או עובד באופן כללי . אשמח מאוד ואודה לכם על המלצה על מקלדת עברית טובה שעובדת עבור אנדרואיד... 2.3 עבור הנקסוס שלי .. אם אפשר חינמית , אם לא אז בתשלום העיקר שיעבוד טוב... ואשמח לקבל מכם קישור. 2 הייתי רוצה להריץ סרטים או סדרות שאני מוריד מהאינטרנט ולראות במכשיר, כלומר קבצים עם סיומת AVI או MVK בפורמנט DIVX או XVID.... על איזה תוכנה אתם ממליצים להתקין כדי שאוכ…
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
קיבלתי שילשום תמכשיר וכשאני מנסה להעביר למכשיר אחר של אותו דגם זה כותב לי שעברת הקובץ נכשלה וניסיתי כמה פעמים לשלוח ולא עוזר משהו אולי יודע למה זה ואיך מעבירים קבצים במכשיר הזה למכשיר אחר? כי גם שמנסים לשלוח לי כתוב שהשליחה נכשלה למה זה?
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אין מצב שיש איזהשהי אפשרות שמגדילה את מספר האותיות בSMS נכון? שיהיה יותר מ160... אה,אפשר לשנות את הרקע של הנגן מוזיקה בK610I במקום האפור-לבן הזה?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
קשה להאמין, אבל רק שנה עברה מאז שמיכאל גולן הכריז על תחילת הפעילות של Golan Telecom והציג שתי תוכניות מחירים פשוטות ובהירות. שנה חלפה, שתי התוכניות עדיין קיימות והפלא ופלא - גם המחיר שלהן לא השתנה. מישהו זוכר מה הציעו שלוש "הגדולות" לפני שנה? מישהו זוכר מה היו המחירים של אותן תוכניות? בסוף השנה שעברה, הכתרתי בבלוג הצנוע שלי את מיכאל גולן כאיש השנה (2012) בתחום התקשורת. גם היום, במלאת שנה לפעילות החברה בראשותו, מה שכתבתי אז עדיין רלוונטי. חג שמח. http://www.netcheif.com/blog/?p=2534
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש במחשב כף-יד מתוצרת Mio P560 ואני מחפש עבורו מילון עברי - אנגלי - עברי, שאלתי היא: איזה מילון מומלץ והיכן ניתן להשיגו ואולי נמצא כזה חינמי? בתודה רבה רוני
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
האם ידועות על איזה שהן בעיות עם iAudio, כמו שיש עם הנגנים של סנדיסק? אני צריך נגן עם כמה שיותר מקום, במחיר סביר, שיוכל לשמש בDOK ויתמוך בUSB 1(מי שקרא את הת'רד בפורום על אמצעי איחסון יבין למה אני צריך את זה). כמו-כן, אני מבין שכנראה ה1GB של סנדיסק נוטים יותר להתפגר מאשר ה512 הישנים והטובים - האם ידוע על איזה שהוא הבדל כזה בסדרה הזאת? אם מישהו במקרה יודע, אני אשמח לדעת אם מחשבים שלא מותקן עליהם מדיה פלייר 10 ומעלה מזהים אותו כדיסק נייד, ולא כנגן MP3 כי אני שונא את זה שאחרי שמתקינים MP הכי חדש כל נגני הMP3 מזוהים ככאלה ואז אין שום אפשרות להכנס אליהם ולשים עליהם קבצים "נורמאלי", שהם לא קבצי נגינה.
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אף פעם לא היה לי טאבלט ואני כבר הרבה זמן רוצה אחד, בעיקר כדי לקרוא ספרים דיגיטליים אבל בטח גם אחרי שיהיה לי אז אמצא בו עוד שימושים. הטאבלט החדש של סמסונג, Tab S4, שדווקא עליו שמתי עין, נשמכר בגירסת LTE וגירסמת Wifi, לא ממש ברור לי מה ההבדל, אשמח אם מישהו יסביר לי. העניין הוא שכשאר כבר נגיע ל5g, הטאבלט הזה יתמך בדור 5 או לא?
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר הדגל הבא מבית LG יציע סוללה נדיבה במיוחד ושידרוג נוסף עבור יכולות האודיו המוכרות של המותג לכתבה
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לשאול מה ההבדל באייפוד 4 טאצ' בין הגרסה ios 5.1 לבין 4.3.3 כי אני רוצה לקנות אייפוד ואני לא יודע מה ההבדל בין הגרסאות כדי לראות איזה כדאי לי לקנות
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
בעיקרון אני מחפש פלאפון עם מצלמה סבירה-טובה (בעדיפות לטובה, כמו 3 MP). הכי הכי חשוב - MP3 טוב,שיהיה איכותי בסאונד גם בשמיעה באוזניות וגם עם רמקולים טובים לשמיעה בלי אוזניות. רצוי שיהיה חזק גם. לפי כל מה שאני מחפש ראיתי שהN73 של נוקיה הוא בערך מושלם בשבילי.. חח. עכשיו יש לי 2 שאלות: 1) מכירים עוד פלאפונים שיענו לי על הקריטריונים האלה כמו שצריך? 2) שמעתי שאם שמים כרטיסי זיכרון של 2GB בפלאפונים הם מקרטעים בצורה ניכרת מאוד מאשר אם שמים כרטיס של 1GB. האם זה נכון? ואם כן, עד כמה זה משמעותי? תודה!
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
לכל בעלי המכשיר N -71 או לכל אלו שניתקלו בו מה דעתכם עליו?? אל תגידו לי תיבדוק בזאפ או בכל אתר אחר למה זה לא יעזור..! (דרך אגב מצאתי מספר מצומם של ביקורות עליו) אני צריך אנשים שיש ברשותם תמכשיר הזה ויכולים לתת לי אינפורמציה עליו..! ועוד הערה קטנה למי שיש תמכשיר הנ"ל אז איך אתם מיסתדרים איתו מבחינת תיקונים או כל תקלה שיש לכם למה המכשיר אינו מוושק באף חברה למיטב ידיעתי.. תודה לכל אילו המסייעים.. שבוע טוב!
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני מחפש mp3 טוב שהאיכות שמע שלו טובה מאוד ++++ זה הכי חשוב לי שלא יהיה ענק חשוב שיהיה נייד מממ בסביבות 4 ג'יגה ככה אשמח לקבל חוות דעת על מכשירים שיש לכם חשבתי על cowon d2 מה אתם אומרים? הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אני מחפש טאבלט בערך ב150$. חשוב לי שאני אוכל להשתמש בו גם בתור reader מסך IPS יכולת גלישה מהירה ונוחה סוללה שמספיקה לזמן סביר 6 שעות ומעלה חשבתי על ה NOOK TABLET או COLOR ראיתי שיש את ההמלצות על ה Ainol Novo7 Aurora II האם הוא יכול לשמש לקריאה נוחה? והאם קיימים בשבילו רומים ברשת? כמו שלNOOK יש רום של Cyanogen יש המלצות כלשהם? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלומות חברי פורום גאדג'טים. לצערי הרב, הIriver H10 הנאמן שלי החליט להפסיק לעבוד לפני כמה ימים ולכן לקחתיהו לPDA Store על מנת לבדוק מה הבעיה ולתקנו. היום הם דיברו איתי ומסתבר שהHard Disk דפוק ושאני אאלץ לשלם כ500 שקלים על תיקונו. עכשיו שאלתי היא - האם יש נגנים דומים לH10/בדיוק הH10 עצמו שיעלו בערך באותו מחיר? נראה לי מוגזם לשלם 500 שקלים על תיקון, זה ממש מחיר של mp3 חדש =/ הנה מה שאני "צריך" מהנגן החדש שלי: א. איכות קול טובה, לא אכפת לי מהאוזניות שמגיעות עם הנגן כי לי יש Sennheiser PX 100 אז מצידי שיבוא עם אוזניות שבהן יש ילדים סינים קטנים שצורחים את מה שאני אמור לשמוע. ב. ממשק נוח ואינטואטיבי - כמו בiriver H10 ג. תמיכה גם בניווט תחת תגי ID3 וגם בניווט Browser - כמו…
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת לניווט למחשב נידד (תוכנה בעברית ) עם מישהו שמע על משהו שם או גירסת נסיון שישלח לי לינק
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
לא מזמן היה בחדשות על 3 חברות סלולר חדשות שיצטרפו לשוק. מישהו מכם יודע אולי מתי הם אמורים להתחיל לפעול?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי שתי שאלות. נתחיל בראשונה, יש לי את הפלאפון Nokia 6120 Classic שהוא סימביאני (S60). רציתי לדעת מה התוכנות המומלצות וגם איזה גרסא הכי טובה ומה אני צריך לעשות כדי להפוך אותו למכשיר יותר טוב ? (כרגע הוא עם Firmware סטוק של אורנג'). תודה לעוזרים :] שאלה שנייה, בקשר ליציאה באייפוד. לחבר שלי יש iPod Video דור חמישי 30GB, והיציאה של האוזניות שלו נדפקה. אני יודע שיש דבר כזה שמחברים לחיבור USB וזה נותן יציאה נוספת לאוזניות. רציתי לדעת כמה דבר כזה עולה והאם זה שווה את זה? תודה לעוזרים :]
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אהלן לכולם כבר חודשיים שאני חוסך כסף לקניית פלאפון חדש ומתקדם. אני מחפש פלאפון בעל מצלמה טובה, נגן מוזיקה טוב ורמקולים חזקים במיוחד...(אחרי ששמעתי את הרמקולים של הN95 8GB הופתעתי לטובה מהעוצמה והאיכות), וטלפון מהיר. אני מעדיף נוקיה.... התקציב שלי הוא עד2000 שקל אפילו 2200 מה הייתם קונים במקומי ולמה? רציתי לקנות N95 8GB אבל כבר לא מוכרים כאלה חדשים קראתי עליו בייקורות ממש טובות והרמקולים שלו ממש חזקים... תודה לכל מי שעוזר לי
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש חוץ מאנדרואיד ואייפון סוגים נוספים. יש שימושים מסויימים שהם טובים יותר ? למרות שהרוב הם עם אנדרואיד ואייפון ?
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אהלן... אני מחפש MP3 או MP4 טוב (מאלה שבאים עם מסך קטן)... עד 400 ש"ח.... עדיפות להצגת שמות של שירים בעברית...(תפריט לא חובה)... השימוש הוא לנסיעות ולספורט... וגם המלצה לאוזניות איכותיות עד 120 ש"ח (אלה שמתלבשים על האוזן שיהיה נוח לספורט)... תודה רבה לכל המגיבים............. =)
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בCLOVE הפסיקו למכור אותו, גם מי שרכש את המכשיר במכירה מוקדמת קיבל את הכסף בחזרה. ראיתי באתרים אחרים שמוכרים אותו ב500$ , ובחלק מהמקומות כתוב שהחברה הורידה את המחיר ל75$ . אני מבולבל...
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
העידן הסיני של מוטורולה נפתח רשמית עם השקה של דור רביעי לסדרת הביניים הנודעת, כאשר לפחות אחד מהדגמים אמור להציע יכולות צילום מרשימות בהתאם לכל הדיווחים המוקדמים, לנובו השיקה אתמול את המכשירים החכמים שלה תחת המותג מוטו, והחלה למעשה רשמית את שיתוף הפעולה המסקרן עם היצרנית האמריקאית שהייתה בעבר אחת מהגדולות והמפורסמות בתחום כולו. עם זאת, בניגוד לכל אותם דיווחים – קיבלנו לא שניים אלא שלושה דגמים חדשים, כולם ממשפחת ה-Moto G, כאשר דגמי ה-Moto X החדשים (שעשויים להיקרא Moto Z בסופו של דבר) אנחנו נראה כנראה רק בחודש הבא. נתחיל עם הדגם היקר והמתקדם ביותר – ה-Moto G Plus. השם עשוי לבלבל, אך הסמארטפון הזה מציע מימדים זהים לאלו של ה-Moto G החדש, עם מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וב…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-