עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Or94,

הייתה לי יום הולדת לא מזמן ואבא שלי הציע לי לקנות XBOX360 או PS3 או IPAD2. ראיתי את הIPAD2 בחנות של איידיגיטל בגרנד קניון בחיפה והוא ממש מגניב אבל אני לא יודע אם כדאי לקנות אותו? אני בדרך נמצא בבית ולבית ספר אני לא אקח אותו. אז מה אפשר לעשות איתו? האם הוא שווה את הקנייה? למה הוא מיועד בעצם? לגבי הPS3 והXBOX360 שאלתי כבר בפורום קונסולות.

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  2. Started by 1900GT,

שלום לכולם, אז כך אני מחפש נגן.. תקציב: 600 ש"ח יש מצב לחריגה? כן, ב-150 ש"ח חברת הנגן: לא משנה העיקר שתיהיה מוכרת ואמינה זיכרון: ++8GB גודל הצג: מעל 2.3 אינצ' מעדיף מסך מגע (אבל שיהיה כפתורים להעברת שירים ולהגביר (מתי שזה בכיס לא נוח להוציא כל פעם)) גודל הנגן: לפי המסך בערך תכונות מיוחדות: ניתן להרחבה + רמקולים מובנים + תומך עברית + תומך בהוספה של משחקים. כרגע המליצו לי בפורום אחר על cowon d2 והייתי שמח לשמוע גם מה דעתכם עליו? תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  3. האגדות היו נכונות - חברת הענק מציגה מכשיר אנדרואיד חדש משלה, עם קונספט בלתי רגיל וזמינות מתוכננת רק בעוד יותר משנה לכתבה

4. Started by pazer005,

שלום לכם, כיום יש לי את note ואני הולך לשדרג היום ל-note 2. השאלה היא כזאת: אני רוצה למחוק כל תוכן אפשרי שהיה ב-note ולהעביר את כל המספרים, הטלפונים, ההודעות וכו' לטלפון החדש. איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  5. שלום, ברשותי 3 מדבקות הגנה למסך של Ainol Novo 7 Fire. בנוסף כיסוי שהוא גם מקלדת USB המתחבר לכל טאבלט אנדרואיד 7". רציתי לדעת כמה בערך הם שווים... אני מתכוון למכור אותם כיוון שהחזרתי את הטאבלט שהיה תקול. תודה!

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  6. Started by MD,

אז נתחיל בזה שאני לא מבין כלום בנגנים (חברות, מחירים וכו...) יש לי הזדמנות להביא מארה"ב נגן התקציב שלי הוא 170$+/- אם אפשר נגנן שיתמוך ב MP4 מה טוב. תודה מראש על המלצותכם, מאור. נ.ב. אם אפשר קישורים למכשירים כדי שאני יוכל להתרשם.

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  7. אז ככה מבחינת המחיר ההפרש מאוד נמוך, הA2 עולה רק עוד 150 שקל. ואני מקבל הרבה יותר כגון מסך יותר גדול רמקולים מובנים אפשרות ליראות עם זה טלווזיה(כן אני יודע שבארץ זה לא עובד) וכו אבל מבחינת זמן סוללה וגודל הוא מפסיד דיי בגדול ל X5L. ואני כמעט בטוח שאני לא אראה בנגן סרטים ואין לי מושג מה עדיף :\ אני מקווה שתוכלו לעזור לי ובבקשה תוסיפו הסברים להצבעה שלכם ! תודה

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by raorian,

צהריים טובים. קניתי לאמי טאבלט הנ"ל והיא הצליחה לשבור את המסך. כידוע, זה לא באחריות. כמה עולה לתקן? מהאחריות הרשמית הם רוצים 180 שקל לבדוק את המוצר ועוד כסף לתקן והם לא יכולים להגיד מראש כמה זה עולה. מה מציעים לעשות?

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  9. האם מישהו קנה כאן מחנות פרטית? מאיזו אם כן? והאם נתקלתם בבעיות כלשהן?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  10. Started by yaelkam,

אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון לגלקסי S4 שלי. איך שני הכרטיסים האלה, והאם המעט יקר יותר (הראשון) באמת יעבוד בצורה מהירה יותר? חיפוש קצר ברשת לגבי כרטיסי זיכרון העלה בעיות עם כרטיסי זיכרון שונים, ביניהם של סן דיסק, על מכשירי גלקסי, האם יש כרטיס שידוע שעובד טוב יותר? אם למישהו יש דגם מומלץ, אשמח לשמוע ותודה [h=1] 45MB/sec‏ Transcend 32[/h] [h=1]Transcend 32[/h]

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by cold fire,

יש לי רשימה של ערכים, אני מעוניין שברגע שלוחצים על groupview כלשהו(fish names,cat names...) הערך של אותו group יכנס לtextview יש לי אובייקט BaseExpandableListAdapter שאחראי על בניית הרשימה תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  12. http://www.iphoneforums.net/forum/iphone-news-site-news-7/apple-looking-preserve-one-hand-functionality-new-iphone-5-a-40938/

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  13. מערכת MP3 לרכב עד 500 ש"ח מה ממליצים?

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  14. Started by ביצה,

שבת שלום! יש לי כמה שאלות בקשר לקנית מגן\קייס למכשיר. אחרי כמה בירורים באינטרנט מצאתי שלחברת Case mate יש מגנים טובים במחירים סבירים. חשבתי על Gelli Case כי אני מחפש משהו דק ויעיל ולא טנק כמו Tough Cases. מה אתם אומרים עליו? שווה את ה-15$ או שיש קייסים אחרים טובים יותר? ואם כבר אני הולך עליו, איך אני מזמין אחד כזה לארץ? החברה עושה משלוחים או שצריך לקנות מ- ebay? תודה! לינק לאתר המוצר: http://www.case-mate.com/Google-Cases/Case-Mate-Google-Nexus-One-Gelli-Case.asp

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  15. Started by yousux,

http://www.engadgetmobile.com/2008/10/07/vodafone-debuts-blackberry-storm-9500/ http://blackberry.vodafone.co.uk/storm/

16. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%aa%d7%a4%d7%a1%d7%99%d7%a7-%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%a8-%d7%9b-30-%d7%90%d7%97%d7%95%d7%96%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9a-%d7%94%d7%a1%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  17. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנת לניווט למחשב נידד (תוכנה בעברית ) עם מישהו שמע על משהו שם או גירסת נסיון שישלח לי לינק

18. יש לי די הרבה כסף ... ובא לי לקנות משהו חחחח אני ילד של מוזיקה בעיקר אבל יש לי לדעתי הכול (מוניטורים-רמקולים ב3 וחצי אלף,כרטיס קול ב4 אלף שקל ואוזניות ב500 שקל ) אז לא יודע מה לקנות אגב אאאם המפרט של המחשב שלי +הציוד: מוניטורים-KRK Rokit 6 כרטיס קול-TC Electronic Konnekt 24D אוזניות -Sennheiser HD200 מקלדת שליטה-E-MU XBoard 61 מחשב : מעבד-AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core לוח אם-DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D דיסק קשיח-WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח חיצוני-WD My Book 500GB USB&eSATA זכרונות-PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 כ מסך-CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO לא יודע בקיצור תעזרו לי ,אני אוהב גם דברים מאגנבים חחח תודה!

19. PNY האמריקאית מקווה להפוך לחברה הראשונה בשוק שמציעה חצי טרה-בייט של אחסון בתוך כרטיס הרחבה שקטן מגודלה של ציפורן - אבל זה יעלה לכם הרבה מאוד כסף, כמקובל לכתבה

20. Started by Omri643,

אוקיי יש לי 600 ש"ח לקניית נגן ואולי גם אוזניות אוזניות כבר יש לי... יש לי IN-EAR שמגיעות עם הטלפון W850 עם פלאג.. הן מצויינות לדעתי,שמעתי איתן בנגן של חבר שלי ונדלקתי לעומת האיכות המסריחה בפלאפון... אז אני יכול או לקנות את הMEIZU M6(או משהו אחר בטווח מחירים-תמליצו) ולהשאר עם האוזניות האלו ובעוד חודש לשדרג... או לקנות איזה סאנסה זול יותר ולהוסיף לו JBL 220 או SNS CX300 חשובה לי מאוד העוצמה-כי אני שומע די חלש למשל לחבר שלי יש סאנסה ישן שאני לא זוכר את הדגם-זה עם הגלגלת למעלה מצד ימין ששולטת על ווליום וחריץ SD אז שם שהגברתי עד הסוף העוצמה לא הספיקה לי(הייתה חזקה אבל לא מספיק) אז מה אתם ממליצים לי? ד"א אני צריך: נפח לפחות 4GB לא צריך סרטים(צריך רק MP3) שיהייה נוח אה וגם עדי…

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  21. Started by redead,

יש לי נוקיה 6500S ואין בו GPS פנימי אבל הבנתי שאפשר דרך האינטרנט של הטלפון להירשם לשרות GPS .. זה שווה משהו הדבר הזה??

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  22. עד כה האופצייה הטובה ביותר שמצאתי היא 404 של archos ,אולם מאוד מעצבנת אותי העובדה שיש צורך לבזבז הרבה כסף על מתאמים שונים על מנת לממש את היכולות שלו . a2 נגן מעולה אבל מבחינת איכות הקלטה הוא לא מיתקרב לקרסוליים של 404 . השאלה אם ניתן להשיג משהו יותר טוב או שאמור להשתחרר מוצר אחר עדיף בחודשים הקרובים ? שמעתי על a3 iaudio ,אולם לא הצלחתי להבין מחיפוש שביצעתי מתי הוא אמור לצאת לשוק והאם יהיה שיפור באיכות ההקלטה ,כך שתהיה דומה ל-404? צריך תשובה דחוף תודה

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  23. Started by nissimtr,

שלום לאחרונה רכשתי מכשיר עם סוללה מהסוג הנ"ל המוכר המליץ להטעין אותה לפחות 8 שעות לפני שימוש ראשון. וכך עשיתי, לאחר 8 שעות ניתקתי את המכשיר מה-USB (לא היה עדיין חיווי לטעינה מלאה) והשתמשתי בו למשך יותר משעה לאחר מכן חיברתי אותו חזרה ל-USB. לאחר מעשה, קראתי בפורום מסוים שסוללות מסוג זה יש להטעין בפעם הראשונה עד לטעינה מלאה ו"לא לנתק מוקדם מדי", ואי שמירה על כלל זה עלולה להשפיע על טיב הסוללה במשך שאר החיים שלה. רציתי לשאול את החברים כאן בפורום, 1. אם הבנתי נכון, ויכול להגרם נזק לסוללה עקב אי טעינה מלאה בפעם הראשונה, אשמח גם אם למישהו יש נסיון בנושא, ו 2. אם אכן נגרמה בעיה, האם יש דרך לתקן אותה בנוסף רציתי לשאול, אם בתקופת האחריות סוללה "מחזיקה" באופן משמעותי פחות ממה שהיא …

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  24. יש לי מכשיר GPS שקניתי בארה"ב אני יכול לפרמט את התוכנה ולהשים אחת משלי ?

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  25. העידן הסיני של מוטורולה נפתח רשמית עם השקה של דור רביעי לסדרת הביניים הנודעת, כאשר לפחות אחד מהדגמים אמור להציע יכולות צילום מרשימות בהתאם לכל הדיווחים המוקדמים, לנובו השיקה אתמול את המכשירים החכמים שלה תחת המותג מוטו, והחלה למעשה רשמית את שיתוף הפעולה המסקרן עם היצרנית האמריקאית שהייתה בעבר אחת מהגדולות והמפורסמות בתחום כולו. עם זאת, בניגוד לכל אותם דיווחים – קיבלנו לא שניים אלא שלושה דגמים חדשים, כולם ממשפחת ה-Moto G, כאשר דגמי ה-Moto X החדשים (שעשויים להיקרא Moto Z בסופו של דבר) אנחנו נראה כנראה רק בחודש הבא. נתחיל עם הדגם היקר והמתקדם ביותר – ה-Moto G Plus. השם עשוי לבלבל, אך הסמארטפון הזה מציע מימדים זהים לאלו של ה-Moto G החדש, עם מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וב…

• 0 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים