גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
האם למישהוא יש ניסיון עם החנות telephonica (חנות וירטואלית)? זו חנות סלולרים המחירים זולים שם בצורה מוזרה מאוד.
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ניסיתי להבין ממה שנכתב בשאלות שונות ובחיפוש, אבל לא ממש הצלחתי. חוץ מזה מדוע מכשירים הנמכרים בארץ מצריכים כל כך הרבה שינויים והתעסקות על מנת שניתן יהיה לעבוד איתם כמו שצריך? הייתי מצפה ממכשירים כל כך מתקדמים שישרתו אותי בלי הצורך לעשות דוקטורט ושינויים על מנת להפיק מהם את המיטב.
-
- 9 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד, שישלח למישהו בחו"ל (עוד אין לי את הכתובת שלו, אם אני לא טועה ארה"ב). מי יכול להמליץ לי על אתר זול ואמין ממנו אני יכול להזמין (פאיפל)?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פייסבוק עידכנה את אפליקציית המסרים המידיים שלה, ומאפשרת כעת לכלל המשתמשים לנהל שיחות מוצפנות מקצה לקצה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מכשיר עם מסך מגע אבל כל אחד שאני מוצאת אומרים לי שהמגע לא טוב. מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר עם מסך מגע טוב , ושהוא לא יהיה יקר ? מישהו יודע אם המגע של נוקיה 5230 טוב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות טאבלט בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטונים ביוטיוב. ראיתי את הטאלבט הזה: http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-android-4-0-a13-1-5ghz-tablet-pc-4gb-512mb-ram-ddr3-wifi-camera-capacitive-product-25187.html אני יודע שהוא טאבלט זול והמפרט שלו חלש יחסית. השאלה היא אחרת -האם הוא אמין?.. כלומר אחריי חודשיים יפסיק לעבוד? הסוללה תיהיה חלשה? מישהו יש לו ניסיון עם הטאבלט הזול הספציפי הזה? תודה מראש :-X
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, האם יתכן שהוט מובייל חוסמים חיוג VOIP למספר הבינלאומי של התא הקולי שלהם, +972-53-5353151? אני יכול לחייג לכל מיני מספרים בתשלום מהסקייפ שלי, לא לזה. מייד מתקבל מענה שאומר "המנוי אליו חייגתם לא זמין כעת." יש מספר אחר לגישה לתא הקולי? חוץ מזה, אני תוהה אם הוט מובייל נותנים שירות של שליחת מייל עם קובץ שמע של הודעה קולית עם קבלתה בתא הקולי, היה לי כזה שירות בחינם בגולן טלקום.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחות של חבר שלי במיאמי!! הוא שאל אותי אם אני רוצה שהיא תקנה לי PSP!! מה אתם אומרי כדאי לי?? הוא עולה 200$ בערך! ולפי מה שאני יודע יש משהו במשחקים שלא יעבדו לפי הגירסה של המכשיר משהו יודע על זה משהו??
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את החיווט לסלולארי לרכב של מוטורולה ספיריט בגרסה של פלאפון (אני חושב שפותח בארץ) motorola spirit model FLN3107A הרכב הישן נגרס ואני צריך להסב אותו למכשיר ביתי (הוא במצב דו על אותו מספר של סלולארי קיים) וזקוק למידע על החיבורים של הכבלים כמה וולט , אמפר, מה מתחבר לרמקולים .... אין לי אפילו את המדריך למשתמש אז כל מידע על המכשיר יתקבל בברכה . האם הוא משתמש באותו מתח כמו ה m900 ? הם נראים כמעט אותו דבר רק ששלי CDMA והשני GSM
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן לכולם! אני לקראת נסיעה להונג קונג בעוד שבועיים, ואני מעוניין לקנות שם סמארטפון טוב אך זול שישמש אותי לטיול של חצי שנה וגם לאחריו. התקציב שלי - 1,000-1,500 ש"ח. חשוב לי: מהירות אמינות עמידות גבוהה סוללה חזקה משקל לא גדול מדי מסך לא עצום (לא גדול מגלקסי 3) לא חשוב לי: מותג, עדכניות אם מישהו יוכל להושיע אותי מהמולת השוק הגועש הזה אודה לו מאוד! דניאל
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
לא משנה מערכת ההפעלה (אנדרואיד או ווינדוס), חייב מסך 1080P. מישהו מכיר משהו שכזה? רצוי בארץ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
עקב "דיל לא רגיל", אני נאלץ להחליף את המכשיר שלי (שאותו החלפתי לפני כחודש וחצי - 6230I , ואני מאוד מרוצה ממנו, בייחוד עם דיבורית הBT ) שאלתי היא כזאת - מה המכשיר המתעלה על הנוקיה שלי (מת על נוקיה, אבל ה"דיל" לא מותיר לי ברירה..) BT חובה הגדלת זיכרון חובה MP3 עם ספיקר חובה רצוי ללא אנטנה חיצונית\צדפה, סליידר ושאר ירקות.. אם אפשר להזדרז - אודה לכם, אני צריך לסגור את העסקה עוד כמה שעות
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על נגן mp3 (בלבד) לריצות ואימונים? נגן בסיסי, שינגן קבצי mp3+wma שכולל צג לראות את שם השיר שמתנגן. אפשרויות נוספות - מבורך. שהנגן לא יהיה גדול פיזית או כבד, אחד שאוכל לשים בכיס בזמן ריצה בלי שהוא יוריד לי את המכנס. זיכרון: אני חושב ש-2GB יספיקו לי בהחלט. אפשרות הרחבה - מבורך. סוללה: פנימית נטענת. * איכות שמע: חושב שזה די תלוי באוזניות, אם האוזניות אשר מגיעות עם הנגן אינן מספקות, אשמח להמלצה על אוזניות באיכות סבירה. ולא מהסוג של in ear. * אם המכשיר כולל אפשרות לתופסן - מה טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם צפוייה ירידת מחירים בעקבות השקת GALAXY S4 עוד שבוע, ובכמה לדעתכם תיהיה הירידה. הכוונה כמובן למכשירי GALAXY S2 וS3. תודה.
-
- 22 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אחיו החורג הטרי של ה-LG V20 האיכותי מגיע אל החנויות, עם מסך קומפקטי יחסית והגנה ממים ואבק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, שתי שאלות לגבי sansa e200: א. איך אפשר לראות את הקבצים בתצוגה של browser (כמו שרואים במחשב) ולא עפ"י שם הזמר, האלבום וכו'. ב. יש דרך לגרום לנגן לתמוך בעברית (שיציג עברית, ואם אפשר שהתפריטים יתמכו בעברית - מה טוב). בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בימים אלו אני שוקל להחליף את הניידים של בנות הבית 3 מכשירים (לי יש מכשיר מהעבודה) במסגרת "ההטבות" של חברת אורנג הם מציעים לעשוק אותי בכמה אלפי שקלים על החלפת שלושה מכשירים כולל התחייבות ל 36 חודש והעיקר שאהיה מרוצה בדפדוף בeBay ראיתי מכשירים שעלותם 100-200$ מכל החברות כמובן לא כולל משלוח וכעת לשאלה איזה דגמים הייתם ממליצים בגדול הדרישות הן מוסיקה מצלמה הרחבת זכרון וכמובן עברית במיוחד לשתי הבנות לאשתי אולי הייתי שוקל נייד שהו פאלם עד היום לבנות שלי יש מכשירים מתאילנד שלשניהם אין עברית קצת מציק להן הייתי מבקש את עזרתכם בדגמים שאוכל להוסיף עברית תודה על המאמץ אבנר
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנגן mp3\4 מבוסס פלאש, 4-8 ג'יגה וקומפקטי. עדיפות לנגן plug & play, שלא יעשה בעיות עם שירים כאלה ואחרים. לא קריטי שיקרא עברית. התקציב הוא 150-170 דולר, אפשר טיפה לחרוג, רק אם זה ממש עדיף. הקניה תהיה בארה"ב, כך שלא צריך להתייחס למחירים שבארץ. תודה לכולם !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי אני רוצה לקנות נגן של cowon/iAudio אבל לתדהמתי פשוט אין...לא מצליחה למצא מקום שמוכר משהו של החברה הזאת, עזבו כבר לדבר על הדגם. בבאג היה C2 והוא נעלם מהמלאי, בקיצור- איפה קונים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם חייב מקלט GPS או שאפשר ע"י GPRS בלבד..? האם צריך לשלם על התוכנה או שמספיק ללכת אליהם והם מתקינים אותה ומשלמים רק על מפות?
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מישהו התנסה במכשירים שמחקים תאייפון כמו meizu,sciphone,hiphone,f003,i9 ? מאוד מושכת אותי האופציה של המכשירים לצפייה בשידורי טלויזיה אנלוגיים ותמיכה בWIFI,BT וכרטיסי זכרון האם הם שווים את המחיר הלא רב שלהם? אולי רק כנגנים?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ThL W8 Beyond ואני יודע שיש פה בפרום אנשים שרכשו כל מני דגמים שלהם. השאלה שלי היא כמה זמן הסוללה מחזיקה. אני רואה שהרבה פעמים הנייד הזה מגיע עם שתי סוללות מה שמגביר את החשש שלי שהיא לא מחזיקה אפילו יום שלם. למי שיש נייד שלהם ולא חשוב כל כך איזה דגם , כמה זמן הסוללה מחזיקה לכם?
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי Iriver h340 מהארץ, אני אוטוטו עובר לקנדה. רציתי לדעת אם כדי לטעון אותו שם אני אצטרך לקנות טרנספורמטור או שאפשר יהיה לסתפק במתאם לשקע. תודה מראש, יאיר.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שאפשר לפתח אפליקציות לאיפון ולימכור אותם לאפל האם זה שווה מבחינה כלכלית? בנוסף רציתי לשאול עם למתכנת ללא תעודות יש אפשרות להרוויח כסף?ובאיזה דרכים?
-
- 25 תגובות
- 8.2k צפיות
-