גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי, חשוב לי לקנות פלאפון שיאפשר תמונות ברמה גבוהה ביותר, לצורך עריכה ותחרויות. יחד עם זאת מחיר שפוי. האם קיים דבר כזה? בנוסף, אשמח לחוו"ד על המכשירים הבאים: Huawei P20 Pro Apple iPhone X Google Pixel 2 מי המכשירים עדיף? האם הייתם ממליצים על סמארטפון אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המיזם היוקרתי של יוצר מערכת האנדרואיד אשר הוליד את טרנד המגרעות במסך עשוי לעבור לבעלות חדשה, ובמקביל לא ממש ברור מתי והאם נזכה לראות סמארטפון חדש מתוצרתו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
PNY האמריקאית מקווה להפוך לחברה הראשונה בשוק שמציעה חצי טרה-בייט של אחסון בתוך כרטיס הרחבה שקטן מגודלה של ציפורן - אבל זה יעלה לכם הרבה מאוד כסף, כמקובל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
- 1 follower
-
-
ישנן 3 רמות מחיר ל S8 PLUS 2200 מגיע ללא מטען מקורי 2600 לא יבואן רשמי אך באריזה מקורית עם מטען מקורי וכו. 3000 יבואן רשמי מה הסיבות להפרש המחיר בין אופציה 1 ל 2 והאם יש סיכון ברכישה של אופציה 1? (עם הוספת מטען מקורי) האם שווה לשלם מאות שקלים לאופציה 3?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מצב חדש עם אביזרים מלאים בבקשה לכתוב לי על whatsapp עבור תקשורת טובה יותר whatsapp: +19206564324 אלוהים יברך את ישראל
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
מכשיר הדגל הבא של היצרנית היפנית יאמץ את המצלמות הכפולות והמסכים המוארכים שניתן למצוא כמעט אצל כל השחקניות האחרות בתחום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Zenfone 5z הטרי ינסה להחזיר את אסוס לעניינים בעזרת יחס עלות-תועלת מפתיע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
- 1 follower
-
-
בניגוד ללנובו, יצרנית סינית אחרת הבטיחה לנו מכשירים שבהם פאנל התצוגה תופס אחוז חסר תקדים מחזית המוצר הכללית - וגם עמדה בכך לכתבה
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
החודשים הקרובים עומדים להיות עמוסים בהשקות נוספות של היצרנית הסינית המצליחה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית שהצליחה להמם אותנו עם סמארטפון ה-Find X מציגה אוזניות מסקרנות במחיר משתלם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
- 1 follower
-
-
בעקבות הסכסוך ותביעות הדדיות שיש בין חברת אלקטרה, היבואנית הרשמית של וואווי לארץ, לבין חברת וואווי העולמית, אין כרגע יבוא של מכשירים של החברה. ניתן למצוא את הטלפון ה-pro 20 בחנויות שונות ביבוא מקביל, עם אחריות של אותן חנויות (למשל Gomobile) או יבואנים מקבילים. השאלה האם לדעתכם כדאי לקחת סיכון (אם ישנו כזה בכלל) ולקנות את המכשיר ביבוא מקביל?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
המכשיר שמהווה אח גדול במיוחד ל-Redmi Note 5 המצליח מגיע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
- 1 follower
-
-
הנציגה המקומית הרשמית של היצרנית הסינית השאפתנית מביאה לארץ את מוצר הדגל מתחילת השנה - זמן קצר לפני ההכרזה המיועדת על הדור הבא לכתבה
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
- 1 follower
-
-
נשבר לי הזכוכית במכשיר SAMSUNG A5 ׂ2017ׁ אמרו לי בחנות שצריך להחליף את ה LCD וגם את הזכוכית. לפני שאני מזמין, האם המוצא הזה ב Ebay מכיל את שניהם?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
הסמארטפון החדש והמבטיח של סמסונג נחשף במלוא הדרו, כמה ימים לפני אירוע ה-Unpacked הגדול לכתבה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
- 2 followers
-
-
לצד מכשירי הנקסוס השיקה גוגל גם טאבלט אנדרואיד חדש, שיוצא מגבולות המותג ומתיימר לספק יכולות מתקדמות במיוחד תודות לשבב ה-Tegra X1. מתכון מנצח או סתם ביזבוז כסף? לכתבה: http://hwzone.co.il/טאבלט-ה-pixel-c-של-גוגל-הוא-הפתעה-מרשימה-לחוב/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יזם שמפתח אפליקציה חברתית שנמצאת כעת בשלב ה-User acquisition. אני מחפש מפתחי אפליקציות באותו סטטוס שמעוניינים לשתף פעולה ע"מ להוריד את ה-CPI שלהם - יש לי מספר רעיונות בנושא. אם זה נשמע מעניין אשמח אם תפנו אליי ל- elidan1977@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הסמארטפון המתקדם של היצרנית הסינית מנצל את שבב ה-Exynos 7420 המתקדם שלו ואת מסך ה-1080p הצנוע יחסית על מנת לקטוף את המקום הראשון בכמה מבחני ביצועים בולטים לכתבה: http://hwzone.co.il/האנדרואיד-המוביל-החדש-מבחני-ביצועים-מ/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל למכור את המשחק שאני עובד עליו בתור אלפא בGOOGLE PLAY. מה המינימום שאתם דורשים ממשחק במצב אלפא כדי שתהיו מוכנים לשלם עליו כסף? המשחק הוא סוג של הוקי דשא לשני שחקנים. משחקים אחד נגד השני דרך האינטרנט עם כתובת IP. רציתי גם לעשות משחקים מדרוגים ושיהיה מעקב אחריי נצחונות והפסדים, בלי זה לא שווה בכלל למכור את המשחק? כרגע המשחקים הם לא מדורגים. האם צריך גם אפשרות לשחקן יחיד בשביל להתאמן?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
למרות שכתוב באתר של Minideal שהוא עם עברית. יש מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
הי, חזרתי היום מהודו עם טלפון galaxy grand prime שקניתי משם (טלפון מחברה רצינית שבקניון ולא מהשוק ולכן אני די בטוח שהוא איננו מזויף), על האריזה היה כתוב שהוא רק לשימוש של סים הודי, אך כשהשתמשתי בסים שלי מהארץ (בעודי נמצא בהודו בחנות) קיבלתי אסמסים ויכולתי להתקשר. אך כשהגעתי לארץ הטלפון לא הסכים לקבל את הסים (סים של הוט) או סים של סלקום ונותן לי חלון שאומר sim network unlock pin ורוצה שאזין קוד שבחיים לא ראיתי, אני חושד שהוא תחת נעילה גאוגרפית. האם מישהו יכול לאשר את זה, ואם כן הוא מכיר פריצה בטוחה או פתרון שלא מצריך לשלם עשרות דולרים מיותרים לשיחור הטלפון (ואם כבר כן אז מה עדיף)?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
טיזר חדש מאשר כי היצרנית עתידה להציג סמארטפון חדש כבר בסוף החודש הנוכחי, אשר עשוי להיות המחליף הרשמי ל-OnePlus One לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-one-אחד-ה-oneplus-x-ייחשף-בעוד-שבועיים/
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי סמסונג מיני גלקסי s4 שיש עליו הצפנה, כולל על כרטיס microSD שבו. אני מעוניין לבטל את ההצפנה. האפשרות של ביטול הצפנה אינה מאופשרת בתפריטים. ראיתי במדריך למשתמש שניתן לבצע איפוס להגדרות יצרן. אבל שם אני מוזהר שזה יגרום לכך שלא אוכל לקרוא קבצים של microSD אני יודע בוודאות שהקבצים על הmicroSD מוצפנים (הכנסתי למכשיר זהה אחר והוא לא זיהה אותם). מה הפתרון ? אינני רוצה לאבד את הקבצים שנמצאים על ה microSD בברכה, דן
-
- 1 תגובה
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הטאיוואנית מכריזה כי סמארטפון ה-Jade Primo המסקרן יגיע יחד עם עמדת עגינה תומכת Continuum, מקלדת ועכבר אשר יהפכו אותו לסוג של מחשב נייח לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-החלונות-המתקדם-של-אייסר-יגיע/
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-