גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
צריך לראות איך הדבר הזה מזדהה מבחוץ .
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.nokialand.co.il/2011/03/ovi-store.html
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
הייה לי דיון לפני כמה חודשים לגבי רכישה אפשרית של אנדרואיד או Iphone 4. החלטתי שאני הולך על האנדרואיד, ועכשיו הגיע הזמן לקנות את המכשיר ... אני מעוניין לקנות משהו מהדור החדש יעני את ה DUAL CORE, ולפי מה שאני יודע שנכון לעכשיו יש רק את ה Atrix 4G. השאלה היא האם מומלץ לרכוש אותו . משהו יכול להביא לי אותו מUSA . תודה.
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
האח הבלתי רשמי של המכשיר המוקשח מבית לנד רובר מגיע עם מד טווח לייזר, מצלמת אינפרא-אדום ועוד הפתעות לאנשי מקצוע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
- 1 follower
-
-
אם אתם כמוני, עוקבים מהשניה הראשונה שיצא S4 ומחכים כבר שיגיעו גרסאותה-32/64GB שלו ותגובות כמו "אבל אפשר להכניס אליו כרטיס הרחבה" לא עושות לכם את זה, תכנסו לכאן: http://www.change.org/petitions/release-the-samsung-galaxy-s4-with-32-and-64-gb-internal-memory ותרשמו
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אני זקוק להמלצה למכשיר לאבא, השימושים: קבלת והוצאת שיחות, שעון מעורר, סוללה חזקה, פלאפון עמיד, עוצמת שמע גבוהה. הוא מעדיף מכשיר סלולרי: מבנה - צדפה. יצרן - נוקיה. הוא חשב על המכשיר Nokia 3710F, איך המכשיר? יש טוב ממנו? תודה וחג פורים אורים שמיייייייייייייח!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש פרסומות של יבואנית סמסונג על עדכוני תוכנה אוטומטיים למי שקנה את המכשירים שלה, באמצעות תוכנת ה FOTA. האם ניתן להתקין גם על מכשיר שלא יובא ע"י היבואן, ואם כן, כיצד (לא ראיתי את התוכנה באתר ההורדות של סמסונג). תודה, אורן
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הוא לא נראה כמו אחיו הגדולים והמשכוללים, אך האם לדגם המוזל החדש של משפחת ה-Mate יש זכות קיום משלו בכל זאת? לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי על C-643 של KODAK. אני לא מבין גדול במצלמות אבל אני חושב שהיא טובה לא? אה והדרישות הן: - כמה שיותר זיכרון (אך לא צריך יותר מג'יגה) - האיכות הכי טובה שאפשר - כמה שיותר קטנה - כמה שיותר קלה לתפעול - אחריות!!! - אפשרות לצילום ווידאו ללא הגבלת זמן - נגד עניים אדומות - לפחות 5 מגה פיקסל
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קיבלתי בהשאלה teac tc-7120. איפסתי אותו להגדרות ייצרן ועכשיו אני רוצה להגדיר בו את תיבת המייל שלי + יומן וכו'. אני עובד עם gmail - אז הוספתי תחת הגדרות - חשבונות וסנכרון את המייל שלי (כחשבון google- אולי הייתי צריך להגדיר אותו כ"תאגידי" כמו שהייתי בעבר צריך לעשות בטלפון נוקיה שהיה לי?). בכל מקרה - עכשיו כאשר מגיע מייל חדש - קופצת לי התראה ואם אני לוחץ עליה הוא פותח לי את המייל בגי'מל בממשק שדי דומה לאפליקציה שיש לי באייפון - אבל לא הצלחתי לאתר קיצור דרך לאפליקציה הזו באחד המסכים - הדבר היחיד שנראה רלוונטי הוא הצלמית של דוא"ל שיש אם אני לוחץ בצד הימני העליון על הריבועים כדי לעבור לרשימת היישומים. הבעיה שאם אני לוחץ על דוא"ל - נפתח לי שוב חלון של להגדיר דואר - אבל מאחר…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט לקרובת משפחה. הטאבלט ישמש בעיקר לשיחות סקייפ, ולכן הדגש על מצלמה קדמית איכותית ככל האפשר. התקציב הוא עד 1000 ש"ח. עדיף מחנות בארץ תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את המכשיר המדהים הזה עוד לפני שהוא יצא. כעת ברצוני לרכוש אותו אך הבנתי שיש איתו מספר בעיות בגלל ישראל ובגלל עברית. כמו כן הבנתי שיש איתו איזה באג של רוט או משהו כזה. אני לא מומחה של מערכת הפעלה אנדרואיד כיוון שכל החיים שלי השתמשתי בנוקיה עם מערכת הפעלה סימביאן. יש לי מכשיר נוקיה N97 שלפי המילים הוא מכשיר על הפנים, אך אני אישית לא ראיתי בו שום חיסרון משמעותי כמו שיש לשאר המכשירים (פרט מזה שהוא איטי). בכל אופן נחזור לHTC. אם יש את המכשיר הזה למישהו יכול פחות או יותר לספר עליו ממש בקצרה, איך המכשיר? על החסרונות שלו ומה הם בעצם. חיפשתי בגוגל מצאתי תשובות כלאה של חסרונות רוט - אבל מה זה אומר כלפי כמשתמש? או חיסרון הזה של עדינות מהכשיר במסך ובטריה והמלצה של …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מצאתי אתר אחד והיה שם רק 12 משחקים אני מחפש עוד משחקים מי שמכיר אתרים שירשום לי אותם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי mio moov 500 שהוא אני מישתמש בו באנגלית והוא לא יודע לזהות רחובות וערים באנגלית.. לדוגמא, "haifa" והוא לא מוצא כלום.. איך אני יכול לסדר את זה??
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
5800, N86,N95,N95 8GB הדברים החשובים לי במכשיר:סוללה חזקה, ללא באגים,מצלמה טובה,Wi Fi איכותי, נגן טוב וכמובן איכות שמע טובה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סרטוני פרסומת מהעבר בהם ניסתה היצרנית הקוריאנית לעשות צחוק מיריבותיה בשל מאפיינים חסרים נעלמו להם בשקט מהחשבונות הרשמיים של החברה - אבל הרשת אף פעם לא שוכחת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הטאיוואנית מציגה מנכ"ל חדש ומציעה נתונים טכניים רשמיים של משקפי ה-Cosmos המתקדמים שיחלו להימכר בקרוב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את X510 עם תקשורת אינפרא אדום,ניסיתי להעביר על ידי שליחה של הודעות MMS אבל זה לא שלח משום מה. אז השאלה שלי איך אפשר להעביר את התמונות שלי מהפלאפון?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי Galaxy S עם ביטוח. עכשיו אם אני מדווח עליו כגנוב מה עושים לו ? חוסמים אותו ? אפשר לבטל את החסימה הזאת ? לפי מה שהבנתי ברגע שמדווחים עליו כגנוב הוא נחסם לחלוטין מרשת אליה הוא שייך, אך ברשתות אחרות הוא יכול לעבוד - זה נכון ? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
העברתי את כרטיס הסים שלי ממכשיר הנוקיה 6230I שברשותי למכשיר חדש שקניתי מדגם N85 משום מה רשימת אנשי הקשר שלי ריקה. מישהו יכול להסביר לי האם יש איזה שהיא אפשרות כן לראות אותה או להעביר אותה באיזה שהיא דרך קלה למכשיר החדש?
-
- 7 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
האם אוזניה עם מיקרופון (דיבורית אישית) של אייפון 4 מתאימה לגלקסי 2 של סמסונג או שזה עלול לגרום לנזק?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, הדרישות שלי הם שתהיה הגנה נגד נפילות ומכות כולל מכסה מגן למסך אשר ננעל בעת סגירה כדי שלא יפתח בתוך הכיס הגדול של מכנסי עבודה דגמח, ו- S-VIEW, מוצר איכותי! מכל החיפושים שעשיתי עד כה מצאתי כמה אופציות: 1- http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy/galaxy-s4/galaxy-s4-case-slim-armor-view.html 2- http://www.ebay.co.uk/itm/Flip-S-VIEW-PU-Leather-TPU-Case-Cover-For-SAMSUNG-GALAXY-S4-i9500-Sleep-Wake-/251384297756?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item3a87abf91c 3-http://www.ebay.com/itm/Flip-Leather-Case-Cover-With-Stand-For-Samsung-Galaxy-S4-S-IV-i9500-CUSFA-/281206355461?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item4179347605 מספר 1…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי סוללרי סוני אריקסון אקספריה X10 ואני מעונין לקנות אוזניות IN EAR עד 200 שח (פלוס מינוס), וכמובן שאיכות השמע היא הנושא החשוב. FireFlash
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
דגמים נוספים מהסדרה המפתיעה לחיוב של חברת Mediatek זוכים להופעות בכורה אצל Xiaomi ו-Realme - אבל יתכן מאוד שתעדיפו להימנע מהם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פלאפון ישן, דור 2 (כן, עוד קיימים כאלה..) אם אני קונה סמארטפון יש אפשרות להישאר עם אותו מספר של הפלאפון הישן?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-