גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי, קיבלתי בהשאלה teac tc-7120. איפסתי אותו להגדרות ייצרן ועכשיו אני רוצה להגדיר בו את תיבת המייל שלי + יומן וכו'. אני עובד עם gmail - אז הוספתי תחת הגדרות - חשבונות וסנכרון את המייל שלי (כחשבון google- אולי הייתי צריך להגדיר אותו כ"תאגידי" כמו שהייתי בעבר צריך לעשות בטלפון נוקיה שהיה לי?). בכל מקרה - עכשיו כאשר מגיע מייל חדש - קופצת לי התראה ואם אני לוחץ עליה הוא פותח לי את המייל בגי'מל בממשק שדי דומה לאפליקציה שיש לי באייפון - אבל לא הצלחתי לאתר קיצור דרך לאפליקציה הזו באחד המסכים - הדבר היחיד שנראה רלוונטי הוא הצלמית של דוא"ל שיש אם אני לוחץ בצד הימני העליון על הריבועים כדי לעבור לרשימת היישומים. הבעיה שאם אני לוחץ על דוא"ל - נפתח לי שוב חלון של להגדיר דואר - אבל מאחר…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט לקרובת משפחה. הטאבלט ישמש בעיקר לשיחות סקייפ, ולכן הדגש על מצלמה קדמית איכותית ככל האפשר. התקציב הוא עד 1000 ש"ח. עדיף מחנות בארץ תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את המכשיר המדהים הזה עוד לפני שהוא יצא. כעת ברצוני לרכוש אותו אך הבנתי שיש איתו מספר בעיות בגלל ישראל ובגלל עברית. כמו כן הבנתי שיש איתו איזה באג של רוט או משהו כזה. אני לא מומחה של מערכת הפעלה אנדרואיד כיוון שכל החיים שלי השתמשתי בנוקיה עם מערכת הפעלה סימביאן. יש לי מכשיר נוקיה N97 שלפי המילים הוא מכשיר על הפנים, אך אני אישית לא ראיתי בו שום חיסרון משמעותי כמו שיש לשאר המכשירים (פרט מזה שהוא איטי). בכל אופן נחזור לHTC. אם יש את המכשיר הזה למישהו יכול פחות או יותר לספר עליו ממש בקצרה, איך המכשיר? על החסרונות שלו ומה הם בעצם. חיפשתי בגוגל מצאתי תשובות כלאה של חסרונות רוט - אבל מה זה אומר כלפי כמשתמש? או חיסרון הזה של עדינות מהכשיר במסך ובטריה והמלצה של …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מצאתי אתר אחד והיה שם רק 12 משחקים אני מחפש עוד משחקים מי שמכיר אתרים שירשום לי אותם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי mio moov 500 שהוא אני מישתמש בו באנגלית והוא לא יודע לזהות רחובות וערים באנגלית.. לדוגמא, "haifa" והוא לא מוצא כלום.. איך אני יכול לסדר את זה??
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
5800, N86,N95,N95 8GB הדברים החשובים לי במכשיר:סוללה חזקה, ללא באגים,מצלמה טובה,Wi Fi איכותי, נגן טוב וכמובן איכות שמע טובה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סרטוני פרסומת מהעבר בהם ניסתה היצרנית הקוריאנית לעשות צחוק מיריבותיה בשל מאפיינים חסרים נעלמו להם בשקט מהחשבונות הרשמיים של החברה - אבל הרשת אף פעם לא שוכחת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הטאיוואנית מציגה מנכ"ל חדש ומציעה נתונים טכניים רשמיים של משקפי ה-Cosmos המתקדמים שיחלו להימכר בקרוב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את X510 עם תקשורת אינפרא אדום,ניסיתי להעביר על ידי שליחה של הודעות MMS אבל זה לא שלח משום מה. אז השאלה שלי איך אפשר להעביר את התמונות שלי מהפלאפון?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי Galaxy S עם ביטוח. עכשיו אם אני מדווח עליו כגנוב מה עושים לו ? חוסמים אותו ? אפשר לבטל את החסימה הזאת ? לפי מה שהבנתי ברגע שמדווחים עליו כגנוב הוא נחסם לחלוטין מרשת אליה הוא שייך, אך ברשתות אחרות הוא יכול לעבוד - זה נכון ? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
העברתי את כרטיס הסים שלי ממכשיר הנוקיה 6230I שברשותי למכשיר חדש שקניתי מדגם N85 משום מה רשימת אנשי הקשר שלי ריקה. מישהו יכול להסביר לי האם יש איזה שהיא אפשרות כן לראות אותה או להעביר אותה באיזה שהיא דרך קלה למכשיר החדש?
-
- 7 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
האם אוזניה עם מיקרופון (דיבורית אישית) של אייפון 4 מתאימה לגלקסי 2 של סמסונג או שזה עלול לגרום לנזק?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, הדרישות שלי הם שתהיה הגנה נגד נפילות ומכות כולל מכסה מגן למסך אשר ננעל בעת סגירה כדי שלא יפתח בתוך הכיס הגדול של מכנסי עבודה דגמח, ו- S-VIEW, מוצר איכותי! מכל החיפושים שעשיתי עד כה מצאתי כמה אופציות: 1- http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy/galaxy-s4/galaxy-s4-case-slim-armor-view.html 2- http://www.ebay.co.uk/itm/Flip-S-VIEW-PU-Leather-TPU-Case-Cover-For-SAMSUNG-GALAXY-S4-i9500-Sleep-Wake-/251384297756?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item3a87abf91c 3-http://www.ebay.com/itm/Flip-Leather-Case-Cover-With-Stand-For-Samsung-Galaxy-S4-S-IV-i9500-CUSFA-/281206355461?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item4179347605 מספר 1…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי סוללרי סוני אריקסון אקספריה X10 ואני מעונין לקנות אוזניות IN EAR עד 200 שח (פלוס מינוס), וכמובן שאיכות השמע היא הנושא החשוב. FireFlash
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
דגמים נוספים מהסדרה המפתיעה לחיוב של חברת Mediatek זוכים להופעות בכורה אצל Xiaomi ו-Realme - אבל יתכן מאוד שתעדיפו להימנע מהם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פלאפון ישן, דור 2 (כן, עוד קיימים כאלה..) אם אני קונה סמארטפון יש אפשרות להישאר עם אותו מספר של הפלאפון הישן?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על זה:X200! http://www.usbid.co.il/product228.aspx?category_id=53 נראה לי מהיר יותר איפלו ממה שקיבלתי עם המכשיר
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי נגן COWON A3 כבר חצי שנה, הכל עבד פרפקט עד אתמול. העברתי אליו קבצים מהמחשב ופתאום הוא כבא. כשניסיתי לפתוח אותו הוא הראה מסך לבן ולא נדלק, גם הנורה האדומה בצד לא נדלקת. ניסיתי לחבר למחשב, למחשב ולחשמל, רק לחשמל ועדיין אותו מסך לבן. ניסיתי כמה פעמים ללחוץ על ריסט וזה גם לא עזר. קראתי בעיה דומה באיזה פורם אבל אני לא מוצא את התראד, חיפשתי שעות ולא מצאתי אותו, זה נראה לי היה על גן D2 והפתרון מוצלח מאוד. תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי יכול לעזור ולהמליץ על מכשיר שכדאי להביא מארה"ב. מה שחשוב לי שיהיו בו: GPS מובנה שאפשר בקלות להתקין לו תוכנת מפות טובה של ישראל, מצלמת סטילס איכותית, מסך מגע, עדיף למערכת הפעלה שתומכת בהרחבות והתקנות תוכנה (WM6?). כמה מכשירים שראיתי ונראים לי מתאימים: Nokia (כאחד ש"רק נוקיה" לגבי טלפונים סלולארים אז יש לי משיכה אליהם): N95 8GB. N810. Mio (לדעתי הכי חזקים בפשטות ויצירת מכשירי GPS): A702. HTC (שמעתי מלא ביקורות חיוביות): TyTN II. מי מהם הכי מומלץ? האם בנוקיה שציינתי ה-GPS באמת עצמאי ומובנה (ולא מחייב שירות מחברת הסלולאר)? איזו תוכנות ניווט ניתן להתקין לו? בקלות? האם מישהו ראה אם זה עובד חלק? תודה.
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש לאבא שלי מכשיר במקום המוטורולה הקשיש שמתחיל להתפרק. הוא לא צריך שום דבר חוץ מקישורית bluetooth, ייתרון לספיקר, תפריט בעיברית, ולהציג שיחות נכנסות ושיחות שלא נענו, ואם אפשר שיהיה מכשיר דק פיסית (זה כל מה שהוא צריך בדיוק). בגלל הדרישות המאוד בסיסיות, חבל לזרוק סכום כסף גדול. עם זאת, הוא כן רוצה מכשיר שייראה סולידי וכשהוא יוציא אותו לא יגידו "איזה קמצן". אז אני בא אליכם בעזרה. מכשיר בסיסי, ממשק נוח (אם יהיה של מוטורולה שהוא כבר רגיל אליו, מה טוב), ומחיר לא גבוה. עד כמה לא גבוה? לא להגיע ל-1000 שקלים, אחרת זה פשוט לא שווה את זה ואני ארכוש לו את ה-6230i כמו שיש לי ועושה את העבודה בסדר גמור ב-500 שקל (רק מפריע בו העניין שהוא נראה לא משהו). תודה, Anatoli.
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חבר שלי טס לארה"ב והוא רוצה לקנות נגן MP3 קטן קומפקטי עם 2 ג'יגה לפחות ואם אפשר גם שיראה וידאו אבל לא הכרחי... התקציב הוא עד 1000 שקל אז בדולרים זה 230 בערך... חשבתי על הסנסה אבל אני לא מתמצא כל כך בנגנים האלה אז רציתי חוות דעת שלכם... בנוסף לנגן הוא רוצה גם אוזניות IN EAR כמו הCX300 הוא מוכן להוציא עליהם עד 250 שקל כאילו 50 דולר לי יש את CX300 אבל אני לא יודע אולי יש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה אז אם יש תגידו בבקשה תודה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מתלבט בין שניהם: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=MP3_MP4_Multimedia_Players&AuctionId=7705231 http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=MP3_MP4_Multimedia_Players&AuctionId=7706809 מחירים די זולים השאלה אם זה שווה את ההבדל במחיר,300 שקל... יש משהו במחיר 400 יותר טוב מזה?אני מחפש עם מסך כמה שיותר גדול-חשבתי על הסינים אבל אני לא בטוח בבקשה עזרה דחוף אני משועמם כבר חודש בלי MP4
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המהדורה המרועננת והמוזלת של מכשיר הדגל משנת 2021 עשוי להגיע אל החנויות בתחילת 2022, למרות שכבר קיבלנו שלל שמועות על כך שהוא נגנז במלואולכתבה
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, לטובת העבודה, נדרש לי טבלט אנדרואיד זול בגודל סביב 10 אינץ. המטרה לטעון עליו מצגות, מסמכי PDF וקבצי WORD ולמסור להדרכות. כלומר, נדרש חיבור USB לטעינת קבצים ואולי גם כיסוי שיאפשר להעמיד את הטבלט בזווית. תודה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-