גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין בקנייה של מסגרת דיגיטלית/מסך LCD קטן (באזור ה7 אינצ'). הדבר הכי חשוב לי (ושאותו הכי קשה למצוא, ובגלל זה פניתי לכאן) הוא הדרישה שלי לחיבור AV INPUT. אני צריך את המסך לתפעול DVD (לא לצפייה, רק תפעול) ולכן לא נדרשת איכות תמונה גבוהה. חובה: AV INPUT יתרון: USB קורא סרטי DIVX מחיר : עד 400 ש"ח מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש, אביעד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בנוקיה N97 יש את הפייסבוק מבחינת האפליקציה ויש את הפייסבוק שאפשר להכנס כמו כל אתר אני כרגע שואל על האפליקציה יש שם כפתור של מצלמה שמקשרת אותך למצב צילום ואפשרות של העלאת התמונה בזמן אמת לפייסבוק אבל כמובן שחייבות להתעורר בעיות התמיכה של סלקום ויורוקום מתנערים ואני חושב שאם קיים האופציה אז זה ממש מגניב בכל מקרה,התמונות שאני רוצה להעלות מופיעות אבל לא נפתחות ולא נשלחות ולא מגיבות אם מישהו יודע ומשתמש בN97 יחד עם פייסבוק ומכיר את הבעיה שלי אני אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי את ההודעה הזאת במסך הראשי. הפלאפון לא נפל לי או משהו, סתם באתי להתקשר ולא הצלחתי ואז ראיתי את ההודעה הזאת. משהו שאני יכול לעשות או להתקשר לחברה?[br]פורסם בתאריך: 3.10.2009 בשעה 23:23:17 הלכתי היום לסלקום ומסתבר שהפלאפון דווח כגנוב, למרות שיש לי אותו כבר יותר משנה (קניתי אותו ממישהו ביד-2).אמרו לי או להחליף פלאפון או לתקן אותו במעבדה פרטית שזה מה שאני הולך לעשות. כמה לדעתכם זה יעלה לי?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום רב חברה לאחרונה הזמנתי את הN97 (הוא עוד לא הגיעה ) עכשיו שמעתי וראיתי באיזה סירטון בYU שבגירסת קושחה הבאה הייה ניווט קינטי כמו IPHONE ככה שאתה מתחיל לגעת ואז זה ממשיך לזוז כמו באנרציה קינטית (אני מקווה שלא חפרתי פו יותר מידיי :-X ) בקיצור מישהוא יודעה אם יש את זה כבר?
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
בימים הקרובים אני מתכוון להגיע לאורנג' ולעשות תוכנית חדשה (מהעבודה) , כמו כן חשבתי כבר להחליף את המכשיר הישן שלי (נוקיה 6070) במשהו יותר מתקדם. התחלתי לחקור את המכשירים החדשים וראיתי הרבה המלצות לרכוש את המכשיר בחנות פרטית ושזה יוצא יותר זול. האם באמת עדיף לרכוש את המכשיר מחנות פרטית? איך רכישת המכשיר מחנות פרטית מסתדרת עם תוכנית באורנג'? יש חנויות פרטיות מומלצות באשדוד?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כשאני מחבר את הפלאפון שברשותי, Sony Ericsson C510a למחשב אני רואה ב"מחשב שלי" שנפתח גם כונן כרטיס הזכרון וגם הפלאפון. אני נכנס לפלאפון, וכל התיקיות ריקות, אבל עדיין אני רואה שכ- 75MB תפוסים. השאלה שלי היא האם אני יכול לפרמט את כונן הפלאפון מבלי חשש ע"מ שאוכל להשתמש בזכרון הזה. זה ממש דחוף לזמן הקרוב כי מחר אני נוסע וחשוב לי הזיכרון הזה. תודה מראש, אני מבקש לענות רק מי שיודע במאה אחוז כי אין באפשרותי לתקן אותו מחר אם יהיה איזה פשלה...
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
בחיי ....לא האמנתי שאגיע לשאלה הזו כל כך מהר - יש לי את הטלפון הזה 16 חודשים בלבד... ואני די מרוצה מימנו(בעיקר לאחר ששידרגתי לאחרונה את גירסת התוכנה) ישנם כיום טלפונים מגניבים יותר ופחות...אבל לא פריצת דרך (בתחושה שלי) אני מיתלהב מה Iphone 3G - בעיקר ביגלל שמעולם לא היה לי... שואל את חברי הפורום אם ידוע על חידוש מעניין או התפתחות במהלך 2010 שכדאי לחכות? מהכיוון של נוקיה ? או אפל ? או שהקפיצה תיתרחש רק במהלך 2011 ?....ואז בוודאות אני מחליף את הטלפון ל 3G ועוד שאלה - מה ההבדל ביין ה 3G ל 3G S ?
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הטלפון: Samsung U900 מה דעתכם? מה שאני צריכה מהטלפון זה שישמעו טוב,ספיקר טוב,אורך זמן סוללה,כמה שיותר עמיד בפני נפילות.(אינטרנט ומסך מגע זה נחמד) . לא חשוב לי בכלל מצלמה\מוזיקה\רדיו. תקציב אין גבול
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לספר אלקטרוני שיקנה בארה"ב או בקנדה. חשוב לי שידע לקרוא PDF תודה וחג שמייח
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לקראת תחילת השירות הצבאי אני מעוניין לקנות נגן MP3 ומכיוון שהידע שלי בנושא אפסי אשמח להצעות. הדרישות שלי הן 4G, אין צורך ליותר, חיי סוללה ארוכים ככל האפשר ותמיכה בעברית (לא בהכרח צריך ממשק עברי, אבל ששמות השירים/אמנים בעברית יקלטו(ולא הפוך)) האפשרות ליצור playlist כלשהי בין אם זה דרך הנגן או דרך תוכנה, לא מעוניין בנגני שאפל בלבד תקציב באזור ה250 ש"ח, אפשר לחרוג אפילו עד 350 במידת הצורך אבל רצוי שלא. תודה מראש לממליצים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת ,אם מצאתי אייפון,אם פותחים אותו לשיחות הוא חסום .
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אני חייל כרגע ואני צריך להחליף פלאפון שיתאים לצרכים שלי. בעקרון מה שחשוב לי בפלאפון זה מסך גדול, אינטרנט טוב ואיכות שמיעה של דיבור ומוזיקה, בנוסף, מצלמה של 5 מגה פיקסל לפחות עם פלאש. אני לא הכי חובב TOUCH אבל אם אין אופציות אחרות של סליידר או באר אז זה בסדר. תקציב לא משחק כאן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מכשיר סלולרי מסוג SMASUNG F480, החברה הסלולרית שלי (סלקום לצורך העניין) נתנה לי הצעת מחיר של כ2,200 ש"ח. לעומתה, פניתי לחנות פרטית אשר ממוקמת בקניון על יד הבית והם הציעו לי לרכוש את אותו מכשיר בדיוק בכ1,500 ש"ח. הם כמובן דאגו ליידע אותי שהמכשיר מגיע עם כל האביזרים ועם אחריות יצרן וכי יספקו לי מכשיר חלופי במידת הצורך במקרה של תקלה במכשיר. ברצוני לדעת מה היתרונות והחסרונות ברכישת מכשיר בשתי הדרכים הנ"ל? בנוסף, ברצוני לדעת האם יש פה איזשהו קאטצ' (תרמית) הרי מדובר בהבדל של כ700 ש"ח. תודה רבה, יעקב
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יעלה בין 599 ל-1,499 שקל והתחייבות של 18 חודשים לחבילות דקות/sms/data בסכומים של 200-300 ש"ח (150 sms ו 200 דקות) מכירי מכשיר "ברזל" יהיו 4,000 ו5,000 ש"ח לגירסאות ה16 וה32 ג'יגה בהתאמה. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=nh20091001_1442112
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כמו שיש את IPSF וכדומה שמוקדשים לאייפונים, האם יש אתרים\קהילות המוקדשות לסימביאנים ומתמחות בהן? תודה.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף פלאפון עכשיו ואני מתלבט בין 3 פלאפונים N85 N86 W995 אמרו לי שאין הבדל משמעותי בין N85 ל N86 ששווה את התוספת כסף, האם זה נכון? ובמקרה כזה מה עדיף? ה W995 או ה N85 דברים שחשובים לי בפלאפון זה בעיקר הסוללה (ממש חשוב), עוצמת ואיכות שמע טובה בעיקר באוזניות, WIFI שיהיה. אם יש פלאפונים אחרים שכדאי לקחת במקומם ספרו לי על זה, אבל שלא יהיו בעלי מסך מגע. תודה וחג שמח.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבוע שעבר קניתי מאיביי Iphone 3GS ב 2500 ש"ח. הגיעו עלי כמה מחברה מדואר ישראל(הזמנתי בדואר רשום) ואמרו שהמוצר מעוקב במכס, וכדי לשחרר אותו אני חייב לשלם 1200 ש"ח. סירבתי לשלם, כיון שכפי שקראתי, אני חייב לשלם רק מע"ם בשווי 15% על מחשבים(שזה יוצא בערך 300 ש"ח). יש משהו שאני לא יודע על יבוא גאדז'טים מחו"ל?, מה כדאי לי לעשות כדי לקבל את המוצר שלי? בבקשה קצת עזרה מהאנשים שקנו כבר דברים מחו"ל, אני מרגיש די חסר אוניים, אבל אני לא רוצה לשלם פי 4 יותר ממה שאני אמור.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
MP4 כמה זמן אמור לעבוד אחרי הטענה מלאה? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, לכל ה"אודיופילים" בינינו, אני שמח לבשר כי גם אל שוק הנגנים הניידים הגיע נגן HI-FI אמיתי, הTeclast T51. מצוייד בשני שבבי WM8740 של וולפסון [הפיקו של HeadAmp משתמש באותו הDAC], אחד לכל ערוץ - שמאלי וימני, ערכת שבבים של Rockchip דגם RK2806 כמו גם ליין-אוט המצוייד ב- TI Op Amp OPA2604 ומגבר אוזניות מקצועי של פיליפס דגם UDA1308. קרדיט לפורום הד-פיי: http://www.head-fi.org/forums/f15/yet-another-unbelievable-upcoming-dap-teclast-t51-447479/ פורום הכולל סיקור קטן: http://www.mp4nation.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=14803 http://mp4nation.net/blog/2009/09/new-nationite-sflo-2-prototype-demo-dual-audio-chips-35-touch-screen-and-more/ ואתר מכירות: http://www.houseofdap.com…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים וחברות, זו לא טעות, הנגן החמוד והקטנטן של סאנ' קיבל תוספת נחמדה או למעשה גרסה חדשה אשר מקבלת את ה-"פלוס". הסנסה קליפ החדש כפי שקרוי- Sansa Clip+ מקבל שדרוג קטן אבל משמעותי ונחמד והוא תוספת של של חריץ לכרטיס זכרון. מלבד כך הנגן המצוין קיבל ריענון בעיצוב, יש שיאהבו ואילו אחרים שיביעו מנגד, לדעתי העיצוב מעט "מרובע" (תרתי משמע) והיו צריכים לדבוק קצת יותר במראה החדיש מהפס נגנים החדש שלהם. להלן תמונה של הנגן- הנגן יגיע בצבע שחור, כחול ו-MAROON (מישהו יודע מה זה הצבע הנ"ל? ) ובנפחים 2,4,8 כמו הקליפ המקורי ויעלה 40,50,70 בהתאמה. תוספת החריץ הרחבה תאפשר לנגן לתפוח לנפחים של 24 ג'יגה בייט ובקרוב כאשר כרטיסי מיקרו SDHC 32GB יהיה יותר פופלארים וזולים תהיה אופציה להכיל 40…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני על סף רכישה של בלאקברי . רציתי לדעת האם יש מכשיר בלאקברי מגע עם WI-FI ?? לא חייב בארץ . ואם לא היכן ניתן לרכוש מכשירי בלאקברי במחירים שפויים.??? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כותרת, תקציב עד 3.5K (ייקנה עוד כ-7 חודשים,אז יש אפשרות למכשירים עתידיים..) חברה: פתוח להצעות(גם מבחינת הפלאפון וגם מבחינת המפעילה הסלולרית שלו) תודה, והמשך יום נעים...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב שידרוג מחשב נמחקה לי תוכנת ITUNE. כאשר אני מחבר את IPOD אני מקבל הודעה שניתן לסנכרן רק מעמדה אחת של ITUNE. האם יש דרך להעביר את תחולת IPOD ל - ITUNE במחשב אחר? המון תודה, ושנה טובה איתן
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
האומנם? איך זה בדיוק עובד איך מפרמטים אותו מה צריך לעשות מה לגבי דרייברים? יש לאייפון הזה מעבד בכלל ? מה לגבי מקלדת ? מה מו מי..? קצת על המכשיר למי שמכיר אותו (אני מדבר על הדגם 3G 16 ג'יגה ) אני ישמח לקצת רקע מאחר ומאוד מאוד אהבתי את הרעיון איך עושים מה עושים.....?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מקבל מהמפעל טלפון ללא תקציב ורציתי לדעת אם כדאי לחכות לN900 או לקנו תאת הN97 או שיש טלפון אחר שאפשר להמליץ עליו,אם יש תמליצו לי עליו. נ.ב אני לא יכול לקחת את הIPHONE.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-