עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by avihy_1989,

<blockquote>אם אני קונה איפון 4 מהחברה {בארץ פלאפון למשל} על איזה גירסא הוא מגיע נכון לעכשיו ואם הפריצה של הUNLOCK קשור להרצת אפליצקיות פרוצות או שאפשר לפרוץ בלי קשר לאנלוק ?</blockquote>

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  2. שלום. ידידה שלי מחפשת טאבלט 10 אינץ' לרכב (שהיא תמיד תוציא ותכניס מהרכב , ממעמד מתאים שהיא רכשה ) לצרכי צפייה בסרטים , גם באינטרנט (לא חייב סים, במקרה הצורך היא תתחבר דרך HOTSPOT של הטלפון) וגם על גבי המכשיר באמצעות כרטיס זכרון או פתרון אחר שתציעו אשמח להמלצות כאשר התקציב הוא 800 ש"ח. במידה ואתם חושבים שיש משהו ממש כדאי אפשר לחרוג קצת ולהגיע ל1000 ש"ח. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by פוד,

היי אני מחפש POWER BANK איכותי שמאפשר הטענת לפטופ בנוסף כמובן לטלפון ודברים נוספים. קראתי הרבה ביקורות טובות POWER BANK של: LENOVO או OMNICHARGE אני מחפש משהו איכותי, אני בדרכים הרבה מישהו יודע אם מוכרים אותם בארץ או יש לו המלצה על אחד ממש טוב שיענה על הצרכים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  4. Started by {RED},

שלום לכולם קניתי לאחרונה מכשירGPS של אסוס ויש לי כמה שאלות. בגדול, המכשיר טוב וקל ושימוש, אך יש כמה רחובות/מתחמים שלא מעודכנים בתוכנה. אני לא בטוחה אבל כנראה שתכנת הניווט שלנו היא IGO6 (בדקתי ב"אודות" של התכנה, ורשום ASUS GO NAVIGATION SOFTWARE 200). איך ניתן לוודא באיזה גרסה מדובר, ואיך ניתן לעדכן את רשימת הרחובות/אזורים? למישהו יש ניסיון עם המכשיר/יודע איך הוא לעומת אחרים? תודה!

5. Started by matrix66,

לכל אלה שהספידו את אפל ואת האייפון החדש http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000689502 נ.ב בבקשה לא להתחיל עם ויכוחים של למי יש יותר גדול (אפל-סמסונג וכו'..)

6. Started by ackohen,

שלום, לאמא שלי יש יום הולדת בסוף החודש והבנתי שהיא רוצה מכשיר - "ספר אלקטרוני".. רציתי לשאול האם יש דגם ספציפי מומלץ במיוחד?.. ראיתי שיש את הקינדל של אמזון שמקבל ביקורות טובות.. אבל גם בו יש סוגי דגמים שונים... אני לא רוצה לכתוב תקציב כי הוא פחות קריטי - אני כן רוצה אבל יחס עלות/תועלת טוב. הספרים שהיא קוראת הם באנגלית בלבד / אותיות באנגלית בלבד ככה שתמיכה בעברית ממש ממש לא חשובה. אשמח להמלצות וכיוונים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by dok1230,

שמתי לב שזה מכשיר נורא טוב ונורא זול, אבל זה מוזר כי אחיו של המכשיר (sony xperia ion hspa ) עולה פי שניים משום מה... אז בטוח יש פה קץ'... אשמח לדעת אם הוא פועל בארץ או שאסור לייבא אותו בגלל משרד התקשורת.. תודה!

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  8. שלום לכולם. אני מחפש מכשיר סוללרי פשוט מאוד שישמש אותי לשיחות והודעות sms בלבד, מכשיר מאוד בסיסי. מישהו מכיר מכשיר מומלץ ? אציין כי דרוש שלמכשיר תהיה קליטה כמה שיותר טובה, שכן רוב הזמן אני נמצא במקום בעייתי מבחינת קליטה. מבחינת התקציב, נניח שעד 500 ש"ח אך אני מעדיף לשלם כמה שפחות. בתודה מראש, מייק.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  9. למה מצלמות של 5 מגה פיקסל שאמורות לצלם ברזולוציה גבוה , ברגע שאני מצלם תמונה והיא יכולה לצאת הכי איכותית שיש בטלפון , ברגע שמעבירים אותה למחשב ורוצים להגדיל אותה לגודל טיפה יותר גדול , האיכות יורדת פלאים. 5 מגה פיקסל לא אמור לתת איכות טיפה יותר טובה? התמונה בכל זאת שוקלת גם איזה 2-3 מגה..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yaelkam,

הי כולם! אני חושבת על לקנות קורא אלקטרוני (ולא, לא אייפד מכמה סיבות- הבנתי שחווית הקריאה בו פחות נוחה, הוא הרבה יותר יקר, ומעבר לזה כבר יש לי מחשב, ואני לא מחפשת מחשב נוסף...). אני חושבת שאני בעיקר מתלבטת בין הקינדל של אמאזון, לקוראים של סוני. רציתי לברר כמה דברים, 1. מישהו יודע האם איזשהוא קורא כבר מעוברת? (חוץ מe-ברית) 2. מאחר ואני עובדת עם הרבה קבצי PDF, עד כמה זה נח בקוראים האלקטרונים, והאם אפשר לעבור לפורמט האלקטרוני? 3. אה וכמובן, המלצות לכאן או לכאן לגבי קינדל/סוני/מכשיר אחר שיענה על הדרישות: חווית קריאה נוחה, זול יחסית, תומך בPDF ובפורמטים נוספים, תומך בעברית יתרון עצום! תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by shaks,

אני מחפש רום מומלץ לגלקסי S3 מבוסס סמסונג עדיפות לאחד שמכיל את גירסה כמה שיותר חדש לאנדרואיד ושועבד _חלק_

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  12. Started by מתנחל,

אני מחפש אפליקציה טובה לאנדרואיד של מפות ישראל בלי שאני יהיה מחובר אונליין לאינטרנט. עדיפות למפות בלבד בלי ניווט, אני צריך את זה בעיקר בשביל המפות, אם יש ניווט שאפשר לעשות אותו דו מימד זה גם יהיה טוב.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. הסמארטפון המדובר ממשיך להפתיע, ויכיל שילוב זכרון RAM חדיש ומשוכלל לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%96%d7%94-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99-oneplus-2-%d7%99%d7%9b%d7%9c%d7%95%d7%9c-4gb-%d7%a9%d7%9c-%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%92-lppdr4/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by danshimsh,

שלום רב, יש לי טאבלט מבוסס אנדרואיד שעליו מותקנת אפליקציית google maps. אני רואה את שמות הרחובות והאתרים בעברית בעזרת אפליקציה זו. לעומת זאת, יש לי גלקסי סמסנוג מיני s4 (אנדרואיד)ועליו גם מותקנת אפליקציית google maps. אבל במקרה זה, שמות הרחובות והאתרים הם באנגלית. ניסיתי לשנות בסמרטפון את ה input language לעברית, אבל עדיין שמות הרחובות והאתרים הם באנגלית. למישהו יש רעיון איך לגרום לכך ששמות הרחובות בסמארטפון באפליקצייה זו יהיו בעברית ? בברכה דן

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. Started by guy81,

אני רוצה להוסיף ליד הפס האפור העליון באפלקיציה שלי את הלוגו. איך עושים זאת? ניסיתי להשתמש גם בתוכנה לוגו וגם אייקון בקובץ מניפסט ולא עובד (מופיעה רק הכותרת) <activity android:name=".MainActivity" android:icon="@drawable/ic_launch" android:logo="@drawable/ic_launch" android:label="@string/title_activity_main" >

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  16. מדליף המידע הנודע ביותר מזהיר באופן חד וברור מפני שימוש באפליקציית המסרים החדשה של גוגל שהושקה השבוע, בעקבות שינוי מדיניות הפרטיות שלה לכתבה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  17. Started by Ovid,

לדעתי רעיון מקורי, אבל לא ממש נח... לא חושב שיתפוס

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  18. איזה אופציה עדיפה לבחור בנוקיה X6 שלי בשביל קליטה יותר חזקה GSM או DOUL MODE ? לא אכפת לי מבחינת זלילת בטריה,אני מחפש שיהיה קליטה יותר טובה וחזקה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. מכשיר ה-One Power מבית המותג הוותיק אמור להציע שילוב קורץ מאוד בין סוללה בקיבולת ענק למערכת אנדרואיד נטולת תוספות מיותרות לכתבה

20. Started by dato,

היי האם יש דרך לגרום למסך של הגלקסי 4 להיות כבוי ( סטנדביי ) בזמן שהוא מחובר לטלויזיה דרך מתאם hdmi - mhl ? וככה לחסוך סוללה בזמן הצפייה תודה מראש לעוזרים

21. Started by ashkenazone,

תגידו, בכל נגן, כשאני שם הרחבת זיכרון, אפשר לקרוא רק את הזיכרון הפנימי של הנגן או את הזיכרון החיצוני (ההרחבה)? זאת אומרת: האם יש נגן שבו אפשר לקרוא גם את ההרחבה וגם את הפנימי ביחד ?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  22. Started by CyberBot,

וגם על הנגן בדרך http://www.speed4u.co.il/sg_product~Sandisk-E250-1~63~81.htm חנות אמינה? עושים משלוחים לקרית מלאכי?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  23. מכניס סיגמא ואומר לו להתחבר אבל זה לא קורה. LG G2

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. היצרנית שמכרה חלק מיכולותיה לגוגל תמשיך לשתף איתה פעולה בדגם ביניים מודרני עם מערכת אנדרואיד 'טהורה' לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.