גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
-
בעקבות שרשור קודם שפתחתי התוודעתי ל ROCKBOX, ועלתה האפשרות שאקנה SANSA FUZE ואתקין עליו ROCKBOX. אשמח למידע בנושאים הבאים (חלק על הנגן וחלק על ה ROCKBOX 1. איך איכות הסאונד של המכשיר ביחס לנגנים של COWON? 2. לא הצלחתי למצוא מידע על משקלו של הנגן. מהו? 3. ראיתי שה ROCKBOX ל FUZE עדיין לא הושלם. במה ארגיש את זה? 4. האם ROCKBOX ל FUZE תומך בעברית? 5. אם הבנתי נכון אין הקלטה ל ROCKBOX. האם הקושחה המקורית ממשיכה להתקיים לצידו? 6. האם ה ROCKBOX תומך בהשמעת OGG? 7. האם הוא ידידותי? 8. האם יש מגבלה לכרטיס הזיכרון שאפשר להתקין על המכשיר? 9. האם יש הבדל בין נגינה מהכרטיס לנגינה מזיכרון המכשיר (זמן הטענה וכו')? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה לנגן וידאו הדרישות שיקרא את כל סוגי הסרטים ושלא אצטרך להתעסק עם המרות, מדובר בסרטי DIVX ו-XVID איכות שמיעה טובה באוזניות (אין צורך ברמקולים) מסך עד 5 אינטש יתרון : יציאת TV OUT מחיר עד 300-400 ש"ח אפשר גם ביד 2 תודה מראש, אביעד
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני זקוק לנגן שישמש אותי למוזיקה בלבד ומתלבט בין שני הנ"ל. מלבד ההבדל במחיר - האם האיכות המוזיקלית של אחד מהם עולה על השני? אני מבין ששניהם לא ממש נוחים לשימוש "עיוור", אך האם אחד מהם נוח מהשני? האם ה D2 לא גדול מדי מכדי להיות מונח בקלות בכיס? האם יש משהו נוסף שכדאי שאשים לב אליו? תודה
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת GPS. בהתחלה חשבתי לקחת Iphone ביחד עם Igo אבל הבנתי שאין מפות לישראל והתוכנה עצמה עולה 200 דולר אז ירדתי מהעניין, אני צריך GPS לישראל ומערב אירופה, כגון גרמניה איטליה צרפת אוסטריה, ממה שהבנתי Igo לא מומלץ כמו ה tomtom באירופה, מצד שני אין tomtom בארץ, כך שאני מבין שצריך להתפשר, המליצו לי על QUE NQ501 go עם Igo, עד כמה אפשר לסמוך עליו באירופה, סך הכל כרגע אני הולך לטפס לאזור של אלפים אוסטריים בינואר ולא רציתי להתקע באיזה סופת שלגים מטורפת בגלל הניווט.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש נגן מוזיקה MP3 איכותי עד 8GB ועד מחיר של 350 ש"ח. קראתי באינטרנט קצת וראיתי שמאוד ממליצים על הנגן של Sandisk. רציתי לדעת מה ההבדל בין הנגן > Sandisk Sansa Clip לנגן > Sandisk Sansa Fuze? למה ה- Fuze יקר משמעותי יותר? איזה תכונות יש ב- Sansa? האם הוא איכותי? מבחינת מוזיקה? אוזניות? תומך עברית? מה צריך לדעת לפני שבוחרים נגן? היעוד שלו הוא ליומיום ולריצות קצת גם אפשרי. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
5800, N86,N95,N95 8GB הדברים החשובים לי במכשיר:סוללה חזקה, ללא באגים,מצלמה טובה,Wi Fi איכותי, נגן טוב וכמובן איכות שמע טובה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי את הנגן היום, ובמשך שעות ניסיתי לסנכרן אותו מול המחשב ללא הצלחה. מערכת ההפעלה היא ויסטה הום פרימיום בעברית!. כשחיברתי את המכשיר הווינדוס חיפש באינטרנט אחרי התקנה מתאימה ומצא אחת, המכשיר מזוהה ומחובר כראוי. כאשר אני מחבר אותו, תוכנת הזון עולה אוטומטית המכשיר מראה על המסך connect ואז קופץ חלון שמודיע על שגיאה מסוג C00C11CD, והודעה שאומרת שהמכשיר לא מעודכן לעידכון האחרון, ובגלל השגיאה הזאת אי אפשר לעדכן אותו. לאחר הלחיצה על OK המכשיר כאילו מתנתק מהמחשב למרות שהוא נשאר מחובר, ואי אפשר לעבוד איתו. לאחר חיפוש בגוגל עליתי על דיון שנראה לי רלוונטי אליי: http://forums.zune.net/533151/ShowPost.aspx מה אני אמור לעשות כדי להפעיל את הנגן הזה מרגיש כבר עובד עצות מעולם לא נתקלתי …
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שבת שלום. לאחר ההתלבטות שלי בנוגע לבחירת מכשיר סלולארי חדש , פישפשתי ופישפשתי ונודע לי שדוד שלי חוזר לארץ מקנדה בקרוב. לאחר ששוחחתי איתו הוא אמר שאין לי בעיה להביא לי אייפון , המחירים שם מאוד זולים ביחס לארץ , סביבות ה2000 שקל ל3GS 32GB. מאמין שה16GB יעלה כ1600 שזה מצויין. הכל טוב ויפה אבל בכל זאת ישנם מספר דברים שאני רוצה לברר לפני הרכישה. 1. האם יש הבדל בין גרסת ל16GB לבין גרסת ה32GB למעט נפח הדיסק הקשיח? 2. לאחר שאביא את המכשיר , לא תהיה בעיה לפרוץ אותו שיהיה פתוח לרשת אורנג' ולהפוך את המכשיר לעברית ? 3. הבנתי ששקע החשמל בקנדה שונה מהארץ , ומתאם עולה לא מעט כסף , מה סביבת המחירים של מטען? או שבכלל המכשיר נטען למחשב עם USB ומתאם של USB לחשמל זה כל הסיפור ? תודה לעוזרים.…
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
היום נכנסתי לאתר של באג כדי לראות אם ירד המחיר של הD2 (נגנב ממני) וראיתי שיש להם D2+ ??? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5212&perur=2&t=12&c=373 והשאלות שלי הם: מתי יצאה הגירסה הזאת של הD2 ו האם היא מהדורה מוגבלת או משהו בסגנון? והאם יש עוד הבדלים בין הדגם החדש לישן חוץ מהסוללה? ומוזר שגירסת ה4 גיגה עולה 550 לפני שנה קניתי את הD2 שלי ב650 האם יש פו איזה קאצ'? כי הגירסה החדשה יותר טובה וגם יותר זולה מהגירסה הישנה תודה לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המכשיר מיועד לאדם בן 60. דגש על מערכת הפעלה ידידותית ונוחה, בלי יותר מדי פונקציות עודפות אלא התמקדות בניווט וזהו. מהן האפשרויות העומדות בפני?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ערב טוב, אני לא עוקב אחר הדברים האחרונים בנושאי הנגנים ולאחרונה ביקשו ממני לקנות נגן mp5 (?) מזה בעצם הנגן הזה? הריי עד כמה שידוע לי mp4 יכול להציג סרטונים/להריץ משחקים.. איזה נגני mp5 מומלצים אפשר למצוא עד כ 500 ש"ח? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ראיתי את 2 המכשירים הללו של חברת TERIO ושל חברת EXP שיודעים לשדר AV OUT לטלויזיה, רציתי לדעת אם משהו אולי מכיר אותם: http://www.dioisrael.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1586&catId=118 http://exp.shopy.co.il/products/127684 http://exp.shopy.co.il/products/146560
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי mio moov 500 שהוא אני מישתמש בו באנגלית והוא לא יודע לזהות רחובות וערים באנגלית.. לדוגמא, "haifa" והוא לא מוצא כלום.. איך אני יכול לסדר את זה??
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום הנגן העכשוי שלי הוא SANSA E280 שקניתי לפני 5 שנים בערך ושירת אותי נאמנה כל התקופה הזאת מאד נהניתי ממנו אלא.. שהגיע זמנו והוא נסדק רציני במסך והמסך נצבע בשחור אני עוד מצליח לתפעל אותו ושמוע בו מוזיקה בצורה כזאת או אחרת אבל זה דיי קשה.. ולכן החלטתי לפנק את עצמי בנגן חדש לא צריך MP4 רק שיהיה איכותי ביותר {אם הוא יקרא FLAC זה יהיה מגניב אבל לא צריך את זה כמעט} אז כמה שנפח יותר גדול יותר טוב תודה ...
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
איזה פלפאון הכי טוב יש עד 800 ש"ח בנוקיה ? אני שואל כי הפלאון שלי ה5610 נדפק לגמרי עם המסך ואי אפשאר לתקן אותו בכלל :kopfpatsch: איזה נוקיה הכי כדי לי מה שחשוב לי שהמכשיר יהיה טוב גם לשמעית מוזיקה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אהלן.. הייתי רוצה לדעת איזה מכשיר מתקדם אפשר לקחת עד המחיר הזה. אני צריך שיהיה במכשיר כל מה שאפשר וחשוב שיהיו הדברים הבאים: GPS, מצלמה טובה, מסך טוב(סרטים אולי?), תמיכה בעברית- אורנג',WIFI.. בקשר לאינטרנט האם אפשר לקחת חבילה רגילה בכ20 ש"ח לחודש? מכשיר שיוכל להעביר לי את הזמן בכיף=] אם יש בדיוטי-פרי כדאי לקנות משמה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
עד לפני כמה חודשים הNokia PC Suit היה רואה את הפלאפון בלי שום בעיה כשהייתי מחבר אותו למחשב. יום בהיר אחד, הוא החליט שהוא לא רואה פלאפון (שהיה מחובר גם עם כבל, וגם BT) וזהו. מאז אני נאלץ להשתמש במצב של העברת נתונים רגילה. יש איך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מחפש טלפון בר(לא סליידר,לא צדפה) ולא מסך מגע, ומה שיותר קטן. קיים טלפון שאפשר להתקין בו תוכנת ניווט כמו שאפשר ב- iphone? (עם מפות של ישראל, כדי שלא אצטרך לשלם לספקית) אם לא אולי אני אשכול לקנות iphone למרות שהוא רק דור 3.0 וגם קצת גדול פיסית.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אני מחפש פלאפון כמה שיותר זול שיהיה עם ספיקר. מישהו יכול להמליץ על אחד? תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כף יד של פוג'יטסו סימנס LOOX N560, עם מערכת הפעלה WM5 האם אפשר לשדרג את מערכת ההפעלה ל WM6 או WM6.1? תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
חיפשתי בכמה חנויות באינטרנט לגבי הפלאפון הזה ושמתי לב שישנה אפשרות לבחירה של ארץ יצור המכשיר. יש אפשרות מהמזרח שזה ללא תוספת תשלום וייצור באירופה שזה תוספת של 230 שקלים. מה ההבדלים ולמה כזה תוספת במחיר? דוגמה לאתר: http://eline.co.il/aecommerce/c202/83596.php תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן . בשנה וחצי האחרונות עשיתי כיף חיים עם הסוני אריקסון K800i שלי , עד שלאחרונה המקש של סינון השיחות (ימין למעלה) נלחץ מעצמו כל הזמן .. החברה לא מוכנה לתקן כי טוענת שמדובר בקורוזיה , ובמקרה של קורוזיה הם אוהבים להתנער מאחריות.. בכל מקרה השוק שופע מכשירים חדישים והגיע הזמן להתחדש. בגלל שאני אוהב ורגיל לממשק של סוני אריקסון חשבתי ללכת על הc905 או להוסיף קצת ולקנות את הw995. מצד שני חשבתי שההפרש לאייפון כבר לא רחוק , אבל שמעתי שמועה שהמצלמה שלו מאוד מיושנת וללא פלאש והמצלמה זה פקטור דיי חשוב בשבילי בפלאפון. אבל אולי הייתי מוכן לסלוח בגלל שאפשר לשחק משחקים של הפייסבוק באייפון עוד אופציה היא הx1 ראיתי בzap שאפשר לקנות אותו בכ2700 ש"ח ובאותה סביבת מחירים יושב הn97. בסך הכל מה…
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מצלמה טובה, סוללה חזקה, עם כמה שפחות באגים ותקיעות, Wi-Fi, נגן טוב, בקיצור הכי טוב שאפשר למצוא בטווח המחירים האלה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-