עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. האחיין שלי החליף את קוד הכניסה ל- Ipad שלו ואז שכח את הקוד. אופס! מה עושים? חיפשתי ומצאתי שתי אפשרויות: האחת, לשחזר מגיבוי באמצעות Itunes. ניסינו, צריך לבטל קודם את ה- find my ipone. השניה, לאפס את המכשיר דרך find my iphone. ניסינו, הוא לא מופיע שם בכלל. אאארררר, מה? מכירים פתרון אחר?

2. היצרנית הסינית מתכוננת להשקת ה-Redmi Pro 2, שלפי ההערכות יהנה משבב ה-Snapdragon 660 היעיל ומסוללה בקיבולת נדיבה במיוחד לכתבה

3. מותג הגיימינג האמריקאי יחשוף מוצר חדש ומסקרן מאוד ב-1 בנובמבר - ובינתיים יש לנו הדלפות שחושפות את המראה והמפרט הטכני שלו לכתבה

4. אחד מהסמארטפונים הסיניים השאפתניים של השנה נחת - עם גירסה יקרה מיוחדת פרי שיתוף פעולה עם חברת מארוול לכתבה

5. הדגם החדש יהיה מכשיר ה-Snapdragon 855 הזול ביותר בשוק המקומי באופן רשמי, ויגיע עם צמיד ספורט בתור מתנה לרוכשים המוקדמים לכתבה

6. Started by TripMan,

חשבתי לקנות אחד בגודל 10.1'' אבל כשחשבתי על זה אני חושב שזה די גדול ולא נוח כ"כ. הייתי סגור כבר על ה WINDOW N101. כרגע אני חושב לקנות אולי בגודל 7'' - הדגמים המובילים בעיני הם : ainol-novo-7-aurora-ii http://www.aliexpress.com/store/product/2012-Newest-ainol-novo-7-aurora-ii-Android-4-0-Capacitive-1GB-DDR3-Ram-16GB-Storage/100712_534052879.html או את דגם המיני של טאבלט ה10'' של CUBE Cube MINI U30GT http://www.pandawill.com/oem-cube-mini-u30gt-tablet-pc-rk3066-70-inch-android-40-8gb-1g-ram-white-p65154.html מתמודד נוסף , PRESELL של דגם חדש WINDOW N70 -- נראה ממש טוב בשביל המחיר ! Window (YuanDao) N70 http://www.pandawill.com/window-yuandao-n70-dual-core-tablet-pc-rk3066-ip…

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  7. Started by oren99,

איך אפשר לפתוח את האפסטור ככה שאני אוכל לראות את כל האפליקציות? גם אם אני לא בארה"ב? הגירסה שלי היא 6.0.1 והאפסטור מבקש ממני סיסמה כל פעם שאני מוריד משהו. מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  8. אני חושב ש 4.3 אינצ זה מושלם בשבילי. האם ה htc one s עדיין שולט בתחום הזה?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  9. Started by amits1995,

קישור לכתבה: http://hwzone.co.il/tech/news/137232 אני רוצה לשאול כמה דברים שאני לא מבין. מה בעצם ARM מוכרים? הם מוכרים צ'יפים? רישיונות? אם בiphone 4 למשל יש cortex A8 וגם ב גלקסי אס יש cortex A8. מה ההבדל בין הצ'יפים שבכל מכשיר? מה בעצם סמסונג ואפל למשל עושות? קונות צ'יפים מARM ומכניסות אותן למכשיריהן או מייצרות אותן לבד? לא הבנתי בדיוק את כל הקטע הזה, אשמח להסבר מפורט. תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/xiaomi-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9b%d7%9a-%d7%9e%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%a1%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%91%d7%a2-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%91%d7%99%d7%95/

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  11. לאחר מספר חודשים של השערות וניחושים, מיקרוסופט מכריזה רשמית על אירוע שתקיים בתערוכת MWC השנתית בברצלונה, שבו היא צפויה להשיק את מכשיר הדגל הבא של החברה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a2-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%91%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%9e%d7%a8%d7%a5-%d7%99%d7%a1%d7%93/

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  12. הסמארטפון העמיד החדש עבר סדרת עינויים מידיו של קונה פעלתן, ושרד את הכל ללא קושי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-galaxy-s6-active-%d7%9e%d7%93%d7%92%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a7%d7%a9%d7%99%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%95/

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  13. Started by gal,

היי, ראיתי היום מישהו עם הנוקיה 5800 וכנראה שהוא התקין ערכת נושא שהחלונות נפתחים ונסגרים כמו בממשק AERO של ויסטה וזה יפה לאללה.רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הערכה הזו או שזה בכלל הגדרה שקשורה לפלפון עצמו! אם מישהו יודע מה מדובר אשמח אם יעזור לי. בתודה

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  14. Started by Yaniv_sosner,

מה ההבדל בין PSP פרוץ ולא פרוץ..?

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  15. Started by Nitai,

אני מתלבט בין ה Ipod nano 2GB V2 לבין הCreative Zen Micro 6GB שני הנגנים מכוונים למחיר שאני רוצה אבל אני לא יודע מה לקחת.. מה עדיף? ואם יש נגנים באזור המחיר הזה (או אולי אפילו יותר זול) תכתבו אותם פה.. תודה רבה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  16. Started by e.s,

http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=579893

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  17. Started by Snirs69,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת נגן בעל נפח של כ-30GB לפחות. השימושים הם בעיקר מוזיקה, לכן אני רוצה נגן עם יציאת מוזיקה מאוד איכותית. חשבתי לקנות את ה-Microsoft Zune כי אמרו לי שהוא מאוד איכותי ומחו"ל יכולתי להשיג אותו במאוד זול. בנוסף אמרו לי גם שהCreativ Vision מאוד טוב. מה אתם ממליצים? ללכת על אחד מהם או ללכת על משהו אחר? {העיניין של הכסף הוא פחות קריטי}. תודה מראש על העזרה, שניר.

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  18. Started by גילוס,

אני רוצה לקנות mp3 ולאחר שהתלבטתי רבות החלטתי לקנות דגם של חברת iAudio. שני הדגמים שבינם אני מלבט הם: U3 וG3. שניהם נגנים מעולים עם אותם אופציות. ההבדלים היחידים הם של G3 עובד על סוללה AA למשך כמעט 50 שעות! בעוד שהU3 עובד על סוללה נטענת של כמעט 20 שעות!. בנוסף U3 הוא צבעוני, תומך בעברית מלאה ולדעתי יפה הרבה יותר, אבל הוא גם יקר, מגיע ללא נרתיק וללא מטען לסוללה (שמחברים לחשמל ולא למחשב). מה מהדגמים יותר טוב (אני לא אשתמש בU3 לסרטים)? האם הסוללה הנטענת בU3 יכולה להרס עם הזמן? אשמח אם יענו לי גם כאלה שיש להם את אחד המכשירים!! תודה

19. Started by haimiko84,

חברה, שלום ברצוני להעזר בכם למצוא כבל טעינה ביתי למכשיר GPS של FUJICOM דגם 3519. החיבור הוא רגיל, ולא USB. אודה לכם מאוד על העזרה, חיים.

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  20. Started by IlyaN,

אהלן, אני מחפש לשדרג בימים אלו את המכשיר הסלולרי שלי (נוקיה 6070) וחשבתי באותה הזדמנות אולי גם להתשמש בו כמודם סלולרי למחשב. התכונות שהכי חשובות לי לפי סדר עדיפיויות יורד: 1. מודם סלולרי אמין במהירות של 2 מגה לפחות. 2. חיבור לאינטרנט דור 3.5 בשביל גלישה נטו. 3. פונקציונליות מסויימת של יומן אישי(בעיקר לרישום מטלות) כך שמקלדת נוחה תהיה בונוס. התקציב עד 2000 ש"ח. בנוסף מבחינת תעדיף גלישה בעיקר, מה הכדאיות של חיבור קבוע דרך המכשיר הסלולרי לעומת דרך מודם סלולרי חיצוני?

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  21. Started by חן מ,

שלום אני כבר מחכה הרבה זמן ל5800.הגעתי למסקנה שאני צריך לקנות אותו לא מהחנות של אורנג',אלא מהמוקד הטלפוני או מסוכן מכירות כזה של החברה ממי עדיף לקנות?איפה זה יותר אמין?איפה גם יוכלו לתת לי הסברים על תוכניות חיילים וכו'?

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by dsane,

האם המתאמים האלו שניתן לקנות ב 50 שקל איכותיים מבחינת מהירות העברה? האם י שטעם לקנות אותם? איזו אופציה אחרת ישנה?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  23. Started by oren12,

אין לי מושג איפה לפרסם את זה. אבל אני צריך חומר שיתן לי את ההבדל בין אורנג' לסלקום, הן מבחינת סוגי רשתות, מבחינת תדרים, סוגי אנטנות הכל באופן מקיף.. אין לי מושג מאיפה להשיג חומר.. תודה רבה, ומצער אם זה לא המקום

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום יש לי נגן MP3 של סאן דיסק והוא פתאום התחיל "לשיר ברוורס" אני מדבר על זה שהוא מנגן כהילו אני כול הזמן לוחץ לו לעביר את השיר אחורה. לקחתי את זה לחברה(שנותנת לי אחריות של שנה) והם חירטטו לי איזה משהו שזאת בעיה בתוכנה ולא בנגד ולהוריד עדכון לתוכנה של הנגן והכול יסתדר. עכשיו רציתי לדעת יש דבר כזה עדכון לנגד MP3? אם כן אך אני עושה את זה. כי חפשתי באתר של סאן דיסק ולא מצאתי משהו והדבר היחיד שמצאתי זה עדכון דרייברים לנגד. וגם זה נשמע הגיוני מה שהם אומרים(כי לי זה נישמע כמו התנערות שלא יצטרכו לספק לי נגן חדש)

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  25. אבד לאחי היום הסלולארי ורציתי לדעת אם המניאק שלקח את הפלאפון החליף לסים משלו , יכולים לעלות עליו איך שהוא? זאת אומרת למצוא את הפלאפון ולחסום אותו? והאם אפשר לדעת איפה הוא נמצא דרך GPS מובנה במכשיר או משהו ? ד"א המכשיר היה דור שלישי.

• 8 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.