גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי טאבליט חדש לנובו S8 וכבל OTG חיברתי את הכבל עם הגו'טיק האלחוטי שלי לטאבלט וכלום לא קורה חשבתי שהכבל לא עובד אז חיברתי סתם דיסק און קי וזה קלט לי אותו ישר מה אני יכול לעשות איך אני יכול לחבר את הג'ויסטיק שלי לטאבלט? גירסת אנדראויד על הטאבלט היא 5.13 משהו כזה זה עידכן אוטמטית להכי חדש
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
היצרנית הסינית נמצאת בדרך הבטוחה לשנה הכי טובה שלה עד כה - וזה כולל הצלחה מרשימה גם בשוק הישראלי לכתבה
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
- 1 follower
-
-
אבא של חברה שלי רוצה GPS, והוא לא חזק בקטע הטכנולוגי, אלא אם יושבים ומסבירים לו טוב טוב. אז בגדול אנחנו רוצים משהו במחיר סביר, שיהיה דובר רוסית, ושיהיה כמה שיותר פשוט לתפעול. וגם רצינו לדעת איך עובד כל הקטע של עדכוני המפות, זה מתעדכן לבד או שצריך לעדכן את זה דרך המחשב אומשו?
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
ערב טוב, קיבלתי היום מכשיר IPAQ, וכאשר אני פותח אותו מופיע מסך חצי כחול חצי לבן ובו כתוב: HP iPAQ Pocket PC וכאשר אני לוחץ על הכפתורים לא קורה כלום. מהי הבעיה? האם המכשיר תקול? תודה מראש. ד"א - תמונה של המכשיר: + תמונה של "הבעיה":
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר הארד דיסק חיצוני לפלייסטישן במקום להתעסק עם מיליון צריבות?
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות טאבלט למטרות קריאה של קטעי טקסט באתרים - בלוגים, כתבות, ויקיפדיה וכו'. הסמארטפון טיפה קטן מדי בשביל זה, ובשביל ספרים יש לי קינדל. אני לא בטוח מה הגודל והמשקל האופטימלים עבורי, אני מניח שאני אעדיף משהו שאפשר להחזיק ביד אחת למשך זמן מה. כמובן שהסוללה חשובה, לא הייתי רוצה להטעין את הטאבלט כל שעתיים. אני מנחש שמרבית הטאבלטים מריצים דפדפן שמותאם לmobile, אבל אם יש כאלו שיודעים להריץ גרסאות מותאמות לdesktop זה יהיה בונוס נחמד. חבר המליץ לי על Ipad Mini, אבל אין לי נסיון עם מוצרי אפל ואני חושש שאני לא אוהב את הממשק. חוץ מזה שנתקלתי בכתבות מהשבוע שמדברות על חיסול המוצר.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלפון אלחוטי ואני מפחד מגניבת השיחות כי בטלפון PANASONIC הישן שלי גנבו לי שיחות וגם אז אמרו שהוא מייצר הרבה קודים ואין סיכוי שיעלו עליו, האם DECT יכול להבטיח שלא יעלו לי על הקו? ???
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מה ההבדל בין Mobile ל Plus ? לחבר שלי יש 6230i והיה לו כרטיס זכרון של גיגה של kingston mobile מתאילנד חח קיצר הוא לא יכול למחוק דברים ולהעביר הוא יכול רק לשמוע שירים שיש בכ. זכרון הכרטיס נדפק ?
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה על נגן מטרותיו העיקריות: ניגון קבצי mp3 וצפיה בסרטים, שיהיה מסך יחיסית נורמאלי בסביבות 2.4+ . המחיר עד 400 ש"ח (לכל היותר 450 ש"ח אם ממש אבל ממש יש צורך לחרוג אחרת עדיף שלא). תמיכה בעברית מלאה תעזור תודה
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הייתה לי אוזניית Voyager 855 של Plantronics, והייתי מאוד מרוצה ממנה. השימוש שלי התחלק בין שיחות בסלולארי שביצעתי עם אוזנייה אחת, לריצה בחדר כושר שבו חיברתי את האוזנייה השנייה. למרבה הצער האוזנייה הלכה לעולמה בנסיבות טראגיות למדי. מה שעוד יותר טראגי הוא שהדגם הזה כבר לא מיוצר. גם אחרי מחקר אני לא מצליח למצוא משהו מקביל בחנויות בארץ, וקצת חושש לרכוש אוזנייה מחו"ל ללא המלצות קונקרטיות. את האוזנייה הקודמת קניתי ב 300 ש"ח, אבל אני אשקול גם לעלות למעלה במידה ובאמת אין כיום משהו מקביל בטווח המחירים הזה. אני לא חייב אוזנייה בעלת יכולות סינון רעשים "צבאית". אני צריך אוזנייה שתאפשר לנהל שיחה בתנאים סבירים, לשמוע מוסיקה באיכות טובה, וכאמור אוזניה נוספת שאפשר לחבר ולנתק. אודה על כל ה…
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
Samsung Galaxy Player 50 <-> Cowon D3 Plenue איזה מעבד ומאיץ גרפי יש לנגנים האלו ? אם הבנתי נכון שניהם אמורים לתמוך בDVB-T ?
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מחפש חוות דעת על הZUNE החדש גירסאת ה80 ג"ב חוץ מהעיצוב המדהים מה שיפרו בו מהישן? האם חייבים תוכנה ספציפית כמו הItunes כדי להעביר שירים למכשיר או שלא? איזה פורמטים של וידאו הוא קורא? MPEG2 MPEG4 זה פורמטים נפוצים?
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית מכשיר PMP בארה"ב. וראיתי את ה- Archos ודיי התלהבתי ממנו וגם המחיר זול כ-170 דולר. העיניין הוא ש-4GB לא מספיק לכלום, השאלה היא אם כדאי לקנות אותו ולהוסיף כרטיס זיכרון של8\16GB? איזה כרטיס SD הכי זול כדאי לקנות שלא יאט את המכשיר? או שבכל מקרה זה יגרום לאיטיות\בעיות, וכדאי מראש ללכת על גירסה עם HD? תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אפליקציה טובה (אין בעיה שתהיה בתשלום), של תוכנת המסרים של גוגל (GOOGLE TALK) עבור מערכת ההפעלה ISO (איפון ואיפד) מצאתי כמה אבל תוכנות לא משאירות אותי מחובר ברגע שיצאתי מהאפלקציה (שזה דבר שחשוב שכל הזמן היה מחובר), ולא נותנות לי את האפשרות של Push. אם משהוא מכיר ויש לו המלצה, אשמח לשמוע בברכה, עמיר
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
האם זה אפשרי ואם כן איך? ברשותי מחשב כף יד ASUS 696, החיבור בשני הצדדים הוא מיניUSB האם ישנו כבל מתאים?
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מחפש כיסוי מגן ל Ipod Nano החדש שלי, ראיתי בכמה אתרים עטיפת סיליקון ב 40 שקל של סילבר ליין :-\ יש למישהו המלצות למשהו קצת יותר אמין מבזה? למישהו יש את המגן Isee ? בסך הכל 20 דולר..
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
Shazam הופכת להיות חלק מהארסנל הטכנולוגי של הענקית האמריקאית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי רשימה (די ארוכה)של שירים שתייגתי האם יש דרך לייצא את המידע הזה ושמור את הרשימה?
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
Sygic לE66 יש אפשרות להוריד? האם התוכנה הזאת מומלצת? והאם כאשר פורצים פלאפון אז האחריות שלו פג תוקפה?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
אוקי, יש לציין שהכל חוקי כאן, הפלאפון ברשותי כבר כמה שנים אז עברתי לסלקום, ובא לי להשתמש בנוסף גם בפלאפון הישן שלי k610i עם הסים של סלקום יש לי את התוכנה שמביאה לי את הקוד לunlock אבל כשאני נכנס לפלאפון בלי כרטיס סים, אני יכול אך ורק לחייג למס' חירום, אין לי אפשרות בכלל ללחוץ על סולמית וכשאני לוחץ על סולמית לא קורה כלום, רק מספרים אפשר ללחוץ. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טאבלט 10 אינץ ורציתי לשאול מה כדאי: יש את ASUS שהיא חברה ידועה ויש את הסיניים שהבנתי שאינול ואונדה הכי מומלצות. אני מצרף לינקים. אני מתלבט כי יש פער משמעותי במחירים של האיינול והאונדה לעומת ה ASUS ולא ברור לי מה פשר ההפרש הזה במחיר מה גם שהמפרטים של הסינים נראים לי טובים. אשמח לקבל עזרה. תודה http://www.aliexpress.com/item/in-stock-9-7-inch-Multi-Touch-Screen-Android-4-1-Tablet-PC-Ainol-Novo9-Firewire/731388572.html http://www.merimobiles.com/onda-v972-quad-core-32gb-9-7-inch-retina-screen-2048-1536-android-4-1-dual-camera_p/meri7367.htm
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם : חבר שלי יוצא לחו"ל והוא מחפש נגן MP4 בנפח גבוהה במחיר של עד 2000 שקל . מה שחשוב הוא שהוא יהיה איכותי ואמין ותומך עיברית וכמובן שאפשר יהיה לצפות בו בוידאו בצורה ברורה . תודה לכל העוזרים !
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום אני בטוח שכולכם כבר מכירים את האתר : http://www.gsmarena.com/ בכל מקרה מישהו שם לב לגרף הקטן מצד ימין של ההיסטוריה של המחיר של המכשיר שאתם מתבוננים? כנסו לדוגמא לפרטים על הגלקסי2 http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php מתחת לפרסומת של ebay יש גרף של cellpex אתם תראו שהמחיר עומד על סביבות ה300 יורו. על כל פנים לחצתי על הגרף שהוביל אותי לאתר של http://cellpex.com/ אם תעשו חיפוש לגלקסי אס 2 תגיעו לעמוד המחירות שלו (http://cellpex.com/index.php?fuseaction=models.home&brand=Samsung&model=I9100%20Galaxy%20S%20II) אתם תראו שהמחירים עומדים על בין ה370-500 דולר. כל העיניין הזה נראה מסריח ובאותו זמן מעלה תקוות למכשיר מצוין וזול מאוד. (הרי אם האתר …
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלושת הסמארטפונים החדשים מבית סוני ממשיכים להעסיק את הרשת ולספק הרבה גילויים מעניינים לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-על-ה-xperia-z5-קירור-מפתיע-ייצוב-תמונה-מרשי/
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-