גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מכשיר GPS בתקציב של 1500 ש"ח (התקציב יכול להתגמש בטיפה אם תהיה לכך סיבה מוצדקת). חשוב שלמכשיר יהיה מסך גדול ובעל התשקפויות מועטות באור השמש, המכשיר ישמש רק כמכשיר GPS אז יכולות נוספות כמו נגינת מוסיקה לא חשובות מבחינתי. אין לי ממש כיוון למכשיר מסוים בגלל שאין לי ניסיון עם מכשירי GPS, אשמח אם תוכלו לפרט על ההמלצות שלכם. (אם יש ספק המכשיר GPS הוא בשביל אוטו) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין G2 (בחו"ל, בארץ זה יקר) לבין זנפון 5 A500 (בארץ או בחו"ל). מה דעתכם? מה שחשוב לי זה: אמינות (לא מתקלקל מהר), עמידות יחסית בנפילות, gps שעובד כמו שצריך, סוללה סבירה (אני לא משתמש כבד). בנוסף, ראיתי שני דגמים של זנפון 5: cg, kl. בהתחלה חשבתי שההבדל הוא הזכרון (kl: 8, cg: 16) אבל אז ראיתי בחנות ksp שהם כותבים על kl שהוא 16g. אז מה ההבדל? חשבתי גם על זנפון 2, אבל הוא יותר יקר ובעיקר מפריע לי הגודל. מה דעתכם? תודה ארי
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכם, האם זה שיש לי אפשרות לBT בסלולרי מאפשר לי לחבר מקלט GPS אליו ובצורה זאת להשתמש בסלולרי כמערכת ניווט לוויני? אם כן איפ האפשר למצוא כזה?
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כרגע אני נמצא עם ה6085 המתפרק שלי. מה חשוב, לפי סדר עדיפות: *מצלמת סטילס איכותית. *פלאש *מצלמת וידאו *שירות הקלטת שיחות ללא ה"ביפ" כל כמה שניות שיש לי כרגע בפלאפון כי זה מציק ולא תמיד בא לי שהצד השני ישמע שאני מקליט. *ממשק מהיר ולא מסורבל. *רמת קרינה - שלא תיהיה גבוהה. כרגע אני עם ה6085 ויש לו 1.15 כפי שאני זוכר וזה נחשב להררבה. דבר נוסף שחשוב לי זה: איך אני מעביר את ההודעות הנכנסות והיוצאות שלי מהמכשיר למחשב ו/או לכרטיס הSIM?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה לגבי טבאלט עד 2000 ש"ח. מה כדאי יותר ? המטרה שלי זה לאינטרנט, סרטונים, סרטים, משחקים לא כל כך חשוב. מה יותר כדאי מבחינת ביצועים ? או שעדיף לחכות ל-NEXUS 10 ? http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999913226&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=91&aff=Zap〈=he http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=TF300T-1A145A&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=91&aff=Zap〈=he
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
שלום קניתי טאבליט חדש לנובו S8 וכבל OTG חיברתי את הכבל עם הגו'טיק האלחוטי שלי לטאבלט וכלום לא קורה חשבתי שהכבל לא עובד אז חיברתי סתם דיסק און קי וזה קלט לי אותו ישר מה אני יכול לעשות איך אני יכול לחבר את הג'ויסטיק שלי לטאבלט? גירסת אנדראויד על הטאבלט היא 5.13 משהו כזה זה עידכן אוטמטית להכי חדש
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר קבצים שהם mp4 וזה פשוט לא עובד התוכנה נופלת עידכון הצלחתי להעביר אבל לא רואים כלום רק שומעים
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכם. קיבלתי zen vision m 30 GB יד שניה היום, ושמתי לב שהיה בו מידע שתפס חצי מהכונן, אך לא היו בו באמת שירים בפנים (גם במכשיר עצמו וגם במחשב לא ראו קבצים). לכן, בחרתי בפירמוט דרך הrecovery tool. נכנסתי לזן, הכל טוב ויפה. כשבאתי להעביר קבצים זה העביר מידע ששווה ערך ל1 GB, ולאחר מכן שהוא ניסה להעביר קבצים הוא פשוט נתקע (''קפא''). מה לא ניסיתי, לחפש בכל גוגל, לחפש בפורום, לעדכן קושחה, לעשות format שוב ואז clean up, את כל האינטרנט הפכתי בנסיון למצוא פתרון. אני מאוד מקווה שזה לא אומר שהזן מת אם כך. מצאתי פתרון שמתאים לזן מייקרו (שגם יש לי וגם הוא עשה בעיות לאחר כמה זמן עד שכבר זרקתי אותו, בניגוד לאייפוד שנמצא פה כמה חודשים ושורד כמו גדול...שילכו לעזאזל הקריאייטיב האלה :-\)…
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא את האפשרות לגיבוי השירים באייפוד. או שלפחות מישהוא יוכל לעזור לי להעביר את כל השירים לאייפוד החדש... (שזו הייתה המטרה הראשונה...) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
למרות כל החיפושים הזמנתי את הS9 מגיבור מחשבים לפני יותר משבוע ,ובינתים לא נראה שהם יגיעו אליהם בזמן הקרוב.. אז יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא את האוזניות האלה בארץ?
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
איך מחברים את המירס הצבאי הכחול הישן למחשב? קניתי כבל, השגתי ממישהו כל מיני תוכנות ודרייברים אבל זה לא עזר... (חשוב לציין שאני עובד על ווינדוס 7 שאולי זה מה שהפריע לתוכנות לעבוד) מישה ניסה והצליח לחבר למחשב?
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום . במשך שבועיים אני מחכה שהיה במלאי של אורנג את ה 5800 אבל אין ונמעס לי לחכות ראיתי שהגיעה אבל תמיד שאני הולך לסניפים שלהם אין במלאי. תוכלו לתת לי מכשירים מעניינים מאורנג במחיר של לא יותר מ30 שקל לחודש שאתם ממליצים אליהם? בנוסף איך הסוני אריקסון w595?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אהלן יש לי סוני אריקסון k750i וקניתי כרטיס זיכרון חדש רציתי לדעת איך אני מעביר עכשיו שירים שיש לי לדוגמא ב itunes לטלפון. או אם אני מכניס דיסק רגיל לכונן באיזה אפשרות לבחור כי זה נותן לי מיספר אפשרויות. האם אני זקוק להמרה? מודה מראש על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
נגמרה הסוללה לאייריבר h340 שלי (עקב שימוש מפגר שלי) ואני צריך להחליף אותה. מישהוא מכיר מקום טוב, איכותי וזול???? אשמח לפתרונות מכל הסוגים והמינים תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
איך ה-G2 ביחס למכשירים החדשים ביותר שיש היום? מבחינת מפרט, מצלמה וכו'....
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
ההצעות המעודכנות של לנובו, אסוס ואייסר מגיעות אל השוק, ומכוונות לקהלי יעד מגוונים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנדרואיד 5.1 ופלאפון INTEX AQUA STAR 4G נגמר הROM במכשיר, הכנסתי SD CARD בגודל 64 ג'יגה, התחלתי להעביר אפליקציות ידניות (והצליח להעביר) בהגדרות אכסון הגדרתי כברירת מחדל כתיבה לSD CARD, ועדיין שאני מנסה לעדכן או להוריד אפליקציה מPLAY STORE הוא כותב לי שאין מספיק מקום. (ניסתי גם בהגדרה "תן למכשיר להחליט") ושום דבר לא עוזר מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש טבלאט בתקציב של כ 600 שח לכאן או לכאן המטרה פשוטה: צפייה בסרטים שמועתקים מדיסק או קיי גודל המסך המועדף כ 7 אינץ'. תודה.
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הינה אחד מהמסכי מגע: http://www.portable.co.il/Product.asp?productid=91 והינה עוד אחד שניראה לי דיי רציני: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=593157# וחשבתי אולי על הsandisk sansa e250: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410905 מה אתם ממליצים? תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית מציגה שלושה מכשירים תחת משפחת ה-W שלה, שתנסה לגנוב קצת מנתח השוק של ה-Galaxy A וה-Redmi לכתבה
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מבין איך מכניסים משחקים לפלאפון דרך כבל ה-USB... אשמח אם תוכלו להסביר לי איך לעשות זאת. ועוד דבר, אני צריך אתרי משחקים טובים לפלאפון שלי. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
או שעוד כמה זמן יצאו פלאפונים יותר טובים אז אולי כדי לחקות עוד כמה זמן?
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 בנפח 2 GB עם תמיכה בעיברית ו USB 2 תקציב=350 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
האם זה אפשרי ואם כן איך? ברשותי מחשב כף יד ASUS 696, החיבור בשני הצדדים הוא מיניUSB האם ישנו כבל מתאים?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני מחפש כיסוי מגן ל Ipod Nano החדש שלי, ראיתי בכמה אתרים עטיפת סיליקון ב 40 שקל של סילבר ליין :-\ יש למישהו המלצות למשהו קצת יותר אמין מבזה? למישהו יש את המגן Isee ? בסך הכל 20 דולר..
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-