עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by noodle,

שלום לכם, אני מחפש המלצה למכשיר סלולרי עם פומית עד 500 ש"ח. מצאתי בזאפ את הנוקיה 6267 (490 ש"ח) , הנוקיה 6131 (335 ש"ח) ונוקיה 2720 (269 ש"ח), זה בערך ההיילייטס יש משהו אחר? כנראה נלך על הנוקיה 2720 אלא אם כן יש התנגדות?

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  2. שלום לכם סבא שלי מחפש פלאפון שהמקשים שלו יהיו מוארים וגדולים, ובנוסף שהצילצול שלו יהיה חזק כמה שאפשר.. גודל ומחיר לא משנים. האם קיימת חיה כזו? תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  3. מכשיר הדגל הבא מבית LG יציע סוללה נדיבה במיוחד ושידרוג נוסף עבור יכולות האודיו המוכרות של המותג לכתבה

4. Started by galr52,

שלום יש לי סנסה קליפ + 2 GB והעברתי את כל שירי אל המכשיר. הבעיה היא שלא מעט שירים אשר כתובים בעברית מופיעים בגיבריש. אבל מתוך 400 שירים בעברית רק 150 בגיבריש איך אני יכול לסדר את זה? בברכה, גל

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  5. Started by moor009,

שלום. יש לי סמסונג גלקסי 2 - טלפון נייד ומופיעה לי הודעה כזו: DATA USAGE WARNING שמודיע לי כי השתמשתי ב-2G מתוך 5G שהמנוצל ביותר הוא הפיסבוק 158MB . ניקוי עם ה-CLENER DATE לא שינה דבר . כיצד אני פותר את הבעיה הזו ? תודה

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  6. ההשקה החגיגית של יישום ה-Steam Link למכשירים החכמים נגמרה מוקדם מהצפוי במכשירי ה-iOS, ובאופן שעשוי לרמז על כך שאפל מתכננת השקת שירות גיימינג ייעודי משלה לכתבה

7. Started by Symbore,

המספרים הסידוריים שלי: 352749019842216 352749019988266 מחיפוש ברשת לא מצאתי אתרים שעושעם את זה הדגם שלי האם שירות לקוחות יוכל לעזור לי בזה?

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  8. עברו לא מעט שנים מאז מפתחת השבבים מטאיוואן התיימרה להתמודד על כתר הביצועים של עולם האנדרואיד כולו, אך כעת נראה כי הבשילו התנאים לקאמבק מסקרןלכתבה

9. Started by aenima27,

נגמרה הסוללה לאייריבר h340 שלי (עקב שימוש מפגר שלי) ואני צריך להחליף אותה. מישהוא מכיר מקום טוב, איכותי וזול???? אשמח לפתרונות מכל הסוגים והמינים תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  10. Started by GordonShamway,

https://oneplus.net/blackfriday/ בהצלחה לרוכשים.. שימו לב שלא ניתן להזמין ישירות לישראל. אתם צריכים שיהיה לכם מישהו בחו"לשלוח אליו.

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  11. Started by dog,

נמחק לא רלבנטי

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  12. Started by Rockstatement10,

איך ה-G2 ביחס למכשירים החדשים ביותר שיש היום? מבחינת מפרט, מצלמה וכו'....

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  13. אחרי התוצאות המקדימות המרשימות, הסמארטפון הקשוח של סמסונג נחת לביקורת באתר הפופולרי gsmarena והפך למלך הסוללה החדש גם שם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-galaxy-s6-active-%d7%9e%d7%97%d7%96%d7%a7-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%9e%d7%93%d7%95-%d7%9b%d7%90%d7%9c%d7%95%d7%a3-%d7%97%d7%99%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94/

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  14. Started by AsD[eyal],

יש כזה דבר? נגן יש לו כבר[e250]גם אוזניות טובות..

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  15. שלום רב, אני מחפש נגן איכותי לקנות מתנה לחברה שלי, התקציב הוא בערך 1000+. מסקר קצר שני המועמדים העיקריים הם Cowon ו-iPod , אפל מבחינתי מקום שני בגלל האייטיונז והמדיניות הגן הסגור, לעומת זאת באייפוד יש Wifi מסך מגע איכותי ומערכת הפעלה טובה, וב-Cowon אין WIFI, אך אני מבין שאיכות הסאונד של Cowon די מדהימה, איכות סאונד מאוד חשובה אבל אם כבר קונים נגון בסדר גודל כזה, אינטרנט בכיס זה תמיד נוח. הנפח האידיאלי יהיה 32GB. בנוסף ראיתי ש-Cowon הכריזו על דגם חדש D3 שכולל קישורית אינטרנט ועם רזולוציה גבוהה, מפליא שהם שמו עליו אנדרויד 2.1 ולא 2.2. אז מה אתם אומרים חברה שווה לחכות ל-D3 או או לקנות כבר עכשיו D2/S9 ? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  16. שלום חברים אני מחפש טבלאט בתקציב של כ 600 שח לכאן או לכאן המטרה פשוטה: צפייה בסרטים שמועתקים מדיסק או קיי גודל המסך המועדף כ 7 אינץ'. תודה.

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  17. Started by hardgore1,

הי אני מחולון. תראו איפה זה מראה שאני נמצא.. למה זה? תודה

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  18. עד היום היה לי פלא עם כרטיס הרחבה וכל המידע היה על הכרטיס ובמקרה שהפלא מת אז המידע היה בטוח על הכרטיס.. השאלה שלי היא האם אפשר להציל מידע מהפלא (שאין לו כרטיס הרחבה) כאשר הפלא ז"ל ? ואם זה אפשרי מה העלויות של זה?

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  19. Started by spaltiel,

שלום לכם, האם זה שיש לי אפשרות לBT בסלולרי מאפשר לי לחבר מקלט GPS אליו ובצורה זאת להשתמש בסלולרי כמערכת ניווט לוויני? אם כן איפ האפשר למצוא כזה?

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  20. Started by amit27,

או שעוד כמה זמן יצאו פלאפונים יותר טובים אז אולי כדי לחקות עוד כמה זמן?

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  21. שלום יש לי נגן mp3 אני מעוניין ליצור תיקיות חדשות שיהיה קצת סדר בשירים..זה אפשרי? ניסיתי ליצור סתם ככה אבל אני לא מוצא תתיקייה בתוך הנגן.

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  22. קיבלתי מתנה לחג מהעבודה טאבלט סיני כזה CROWN דגם CR9A13. הטאבלט מגיע עם אנדרואיד 4.0.4 הטאבלט עצמו די זוחל (לא מצפה שהוא יהיה שיא החוזק אבל אפילו גלישה הוא בקושי סוחב). אני לא משתמש אנדרואיד ולכן אין לי ניסיון. רציתי לדעת אם יש איזו אפשרות להחליף אולי את המערכת אולי למשהו יותר קל שהטאבלט יידע להתמודד איתו ואיך עושים זאת. ואם יש איזה מקום שאפשר ללמוד בו על אנדרואיד מאפס כי בחיים לא היה לי מכשיר אנדרואיד.

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  23. Started by alergic,

אני רוצה לקנות נגן MP3 בנפח 2 GB עם תמיכה בעיברית ו USB 2 תקציב=350 ש"ח

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  24. Started by dans41,

אני עם המכשיר כבר שנה בערך, נשרף לו הלוח לא באשמתי בעבר והוא תוקן (אם כי זה לא נראה לי קשור). בחודשיים האחרונים הסוללה על הפנים, אני על סטוק רום. אני יודע שיש בעיה בסוללה כי הורדתי את Gsam ואין משהו חריג. לא מצאתי שום מקום בארץ עם סוללות מקוריות בתוך קופסא, איפה ניתן לקנות בארץ ומה המחיר? האם ניתן להשתמש בסוללות של חברות אחרות כמו Anker? והאם יש בהן שבב NFC?

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  25. Started by TripMan,

אני מתעוון לקנות את SANDISK SANSA E250 ב-480 ש"ח ב-KSP האם שווה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים