עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. איזה פלאפון הכי טוב שיש כדאי להביא מתאילנד שפלאפון תפתח לי אותו. איזה מכשיר סלוארי שניתן לפתוח בחברת פלאפון כדאי להביא הכי טוב שקיים היום בפלאפון עם המצלמה ההכי טובה mp3 ושניתן להעלות משחקים וצלצולים בחינם עם הכבל מבלי להוריד מהאתר של פלאפון לגביי זה שאין כרטיסי סים בפלאפון וכל זה אז לא לזה אני מתכוון אבל שימו לב למשל תסתכל דוגמא זה הפלאפון שלי שנקרא פה בארץ: LG 630 וזה הפלאפון שלי גירסה של חו''ל אחי מה אתה אומר אחד לאחד והוא נקרא: ad6335

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Shazam הופכת להיות חלק מהארסנל הטכנולוגי של הענקית האמריקאית לכתבה

3. השקה רביעית למותג הסיני הצומח בשוק המקומי - במחיר הנמוך ביותר עד עתה לכתבה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  4. בלי שייכות לשום חברה. נקי, פשוט, לא אוכל סוללה ושהכל יעבוד עליו כמו שצריך ! תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  5. למישהו יש מוסג אם אפשר ?! נהרסה לי המצלמה יש לי K610I

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  6. אני רוצה לכתוב אפליקציה לפלאפונים, אבל הבעיה שאין לי שום ניסיות בפיתוח לטלפונים סלולריים. אם אתם מכירים אתר שיש בו טוטוריאל לכתיבת תוכנות לפלאפונים, אני אשמח לקבל. בגלל שהתוכנה תיהיה תוכנה קטנה ולא מסובכת, אני רוצה שהיא תיהיה זמינה לכמה שיותר מכשירים, אז אני מניחה שלכתוב תוכנה בJ2ME יהיה הכי יעיל. הנסיון שלי בתכנות הוא בעיקר בC# אז גם אתר שמסביר קצת על JAVA יהיה נחמד. נ.ב. אם אתם מכירים ספר מומלץ שמלמד על פיתוח תוכנות לפלאפונים בJ2ME אני אשמח לשמוע גם.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  7. Started by yonm13,

שלחו לי הודעה פרטית עם מייל (או פה באשכול), הראשונים יקבלו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. http://www.iphoneforums.net/forum/iphone-news-site-news-7/apple-looking-preserve-one-hand-functionality-new-iphone-5-a-40938/

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  9. שלום רב, Model number - GT-S5360 Android version – 2.3.6 Baseband version – S5360XXKKS Kernel version – 2.6.35.7 Build number – HYBRID DDLC3 V 4.0 לא מאפשר לי להוריד אפליקציות... לפני שאני נוסע לחוף הים ומשליך את 'הגוי' למים הטריטוריאלים של ישראל. האם אפשר לגייר (עברית) את החייזר הזה ואם כן הכיצד ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by aeonf,

הפלאפון הובא מחו"ל. אני יכול לקרוא עברית אך לא לכתוב. אני יודע שיש אפשרות לצרוב לו עברית. האם אני יכול לבצע זאת לבד ? תודה!

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  11. Started by אדם קולצר,

ב 1000ש"ח גג 1200 שח מה שחשוב לי זה מצלמה ואינטרנט הערה: איני יודע אם זה הפורום המתאים אך לא מצאתי איפה

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  12. מכשיר הדגל הבא מבית LG יציע סוללה נדיבה במיוחד ושידרוג נוסף עבור יכולות האודיו המוכרות של המותג לכתבה

13. המכשיר היוקרתי והמתקדם ביותר בארסנל של סמסונג מקבל את תג המחיר הרשמי שלו - שנמוך רק באופן סמלי מאוד מהדור הראשון החלוצי לכתבה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  14. Started by denzel12,

שלום אנשים, האם יש למישהו מושג היכן כדאי לקנות כבל hdmi ע"מ שאוכל לחבר את האייפון לטלויזיה. כמו כן, האם תהליך זה כרוך בהורדת תוכנה או כל מיני פעולות אחרות ע"מ שאוכל לחבר את האייפון לטלויזיה? אודה לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  15. Started by denzel12,

שלום אנשים, האם למישהו יש מדריך טוב לפריצת אייפון 4 (גרסה - 4.3.5)? כמו כן, האם נכון שבגרסה 4.3.5 בכל פעם שמכבים את המכשיר יש לפרוץ את האייפון מחדש? אודה לתשובתכם.

• 1 תגובה
    • 7.9k צפיות
  16. Started by shimon1,

שלום.. אני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית לא מאובטחת והפלאפון מזהה את הרשת אבל כשאני מכניס כתובת אתר והוא נסה להכנס אז מופיעה שגיעה "הרשת: אין גישה לשער" או משו בסגנון... הצלחתי פעם אחת להתחבר לרשת הזו אבל היום ניסיתי ויש את ההודעה הזו.. מה עושים? איזה הגדרות צריך? תודה על העזרה...

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%93-%d7%a4%d7%a8%d7%95-%d7%9e%d7%92%d7%95%d7%93%d7%9c-%d7%91%d7%aa%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9f-%d7%99%d7%97%d7%9c%d7%99%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%93/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. היצרנית הסינית מסייעת להקים מותג צעיר שרוצה להביא לנו את המכשירים החכמים המתקדמים ביותר, במחירים אולטרה תחרותיים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%91%d7%92%d7%99%d7%91%d7%95%d7%99-%d7%a9%d7%9c-%d7%9c%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%95-%d7%94-zuk-z1-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%94-oneplus-one-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות פלאפון סמסונג גלאקסי 2, או פלאפון אנדרואיד אחר. שאלתי היא: האם אפשר לזרר את קצב נגינת הסרט כאשר צופים בסרט בגלאקסי 2? והאם איכות הקול לא נפגעת? כאילו לזרז את קצב נגינת הסרט וככה הוא פועל מהר יותר וחוסך זמן צפייה. כמו שיש כרגע ביוטיוב בגירסא החדשה(HTML5) וב-תוכנת VLC וב-ווינדוס מדיה פלייר(למרות שבווינדוס מדיה פלייר זה גרוע) תודה רבה. הראל. מכשיר: Samsung Galaxy S 2 מערכת הפעלה: אנדרואיד 2 +

20. אני מתכנן לקנות את הנגן IAUDIO\COWON D2 יש למישהו המלצות מאיפה לקנות? אני מאזור המרכז. תודה.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  21. משחק בניית פארק השעשועים האלמותי, משחק פוקימון חדש שיגרום לכם להתמכר, משחקים שיזכיר לכם למה אתם כל כך אוהבים את Skyrim ו-Fallout 4 - כל זאת ועוד ממתין לכם ממש עכשיו במכשירי האנדרואיד והאייפון שלכם לכתבה

22. גרסת קושחה נוכחית : PDA:LH3 / PHONE:LH3 / CSC:LI1 (ILO) גרסת הקושחה העדכנית : PDA:LL4 / PHONE:LK4 / CSC:LK9 (ILO) האם העידכון מוחק דברים ומעלים את העברית ? (קניתי את הגלקסי בחנות פרטית והתקינו לי שם עברית )

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  23. Started by moonjib,

קניתי את הנגן לפני איזה שבועיים כשהייתי בארה"ב. נגן מגניב. הבעיה שלי איתו, שתוכנת ההמרה של הוידיאו שמגיעה איתו לא ממירה לי הרבה מהסרטונים שלי, או כי התוכנה לא תומכת בפורמטים (איזה מין שטות זו שתוכנת המרה לא תומכת ב-*AVI...), או שסתם יש שגיאה. ועוד דבר עקרוני שמציק לי, זה שלפי האנשים בת'רד הבא, צוות פיתוח התוכנה וה-Firmware ב-Creative לא ממש עושה הרבה: http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=pmc&message.id=2475&view=by_date_ascending&page=92 הרבה דברים נכתבו בדיון הזה, לא הרבה נעשו. ביניהם גם התמיכה בעברית, שרק אם תכתבו hebrew בשורת החיפוש בפורומים שלהם תמצאו עשרות דיונים שמבקשים (וחתומים עליהם גם עשרות משתמשים בכל ת'רד) תמיכה בעברית. אבל…

24. Started by spitzi,

היי, בדצמבר אוכל לקבל מארה"ב משלוח מכשירים דרך חבר. אני רוצה לנצל זאת לקניית אחד משני טאבלטים שיוצאים ממש בנובמבר: Kindle Fire HDX 8.9. יתרונות לעומת אייפד: מסך חד יותר, שוקל 90 גרם פחות, זול ב-120$ (לא שיקול קריטי). חסרונות: מערכת הפעלה חצי-אנדרויאידית של אמזון, מסך קטן בכמעט אינץ' מהאייפד. כמו כן, אם המסך נשבר, נראה לי שכל המכשיר הולך לפח, כי מטריצת הפיקסלים מולחמת לזכוכית. iPad Air: מן הסתם אתם כבר מכירים את המפרט והמחיר. כמו כן, לא בטוח שהזמנה מוקדמת בנובמבר תסופק תוך חודש אחד לכתובת בארה"ב. אני נמשך יותר לקינדל פשוט מפני שאין לי דרישות גדוולת מדי בתחום האפליקציות, למשל אני לא משחק משחקים על הטאבלט. אבל אני כן רוצה שפה ושם יהיו לי utilities שאני צריך, כגון שלט רחוק …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. למרות תכוניות כגון אנטי-סינוור ואי הופעה של תביעות אצבע על מסך, שמעתי שיש טיפה ירידת איכות של תמונה והחלקה מופחתת של אצבע על מסך. זה נכון? אם אתם חוויתם בזה, אודה לכם על מידע. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.