עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. במחשבים אני מבין פחות או יותר, בסלולר הרבה פחות. יש לי כרגע גאלקסי S1 שמראה סימני גסיסה. אני לא מעוניין להוציא כרגע יותר מדי כסף, והייתי גם מעדיף לקנות בארץ ולא להזמין מחו"ל. דרישות\העדפות: - מסך גדול ככל האפשר - אין דרישה למשחקים, אבל שיוכל להתמודד עם 8 טאבים במקביל בדפדפן - אנדרואיד - שקע אזניות תקני - סוללה נשלפת (יש בכלל מכשיר שאינו אייפון שהסוללה שלו לא נשלפת?) - זכרון אכסון גדול או אפשרות הרחבה ע"י כרטיס מסוג נפוץ ויחסית זול (התרגלתי ל16GB במכשיר הקיים) - אפשרות tathering, עדיפות לאפשרות שכזו גם בחיבור USB חוטי ולא רק אלחוטי - טעינה דרך USB - מצלמה (אחורית) מתקבלת על הדעת - זמן סוללה - מן הסתם כמה שיותר, אבל כל מכשיר שמצליח להחזיק יותר משעתיים-שלוש תוך גלישה שלולרית…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ag43,

לאחר שהRAZR של אמא שלי כובס בטרם עת אני מחפש לה מכשיר ברמה מקבילה. אני מעוניין לקנות לה מכשיר ביום-יומיים הקרובים כך שקניה מחו"ל לא באה בחשבון. יש המלצות למכשיר אנדרואידי מקביל?

• 36 תגובות
    • 6.7k צפיות
  3. בקיצור משהוא כמו ה HTC Desire S... יש הצעות יותר טובות ממנו? בעיקר מבית HTC עם אנדרואיד. לא אייפון. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by evy,

אהלן, אני מחפש המלצה לשני סמארטפונים עבור ההורים ב 1500-1700 שח. עדיפות למסך באיזור ה 5 אינץ׳, אנדרואיד, עם מצלמה יחסית טובה, ממשק קל למשתמש. אשמח להמלצות.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם, החברה שלי רוצה לשדרג את הטלפונים הקיימים של העובדים בטלפונים חדשים מתכננים לרכוש את הטלפון הכי טוב שניתן עם מערכת הפעלה אנדרואיד (יהיו גם אייפונים אבל פה אין בעיה) אשמח לקבל המלצות איכותיות על טלפונים קיימים ועל כאלה שצפויים לצאת בקרוב (חודשים בודדים) אין מגבלת תקציב *המגבלה היחידה היא שניתן יהיה לקנות אותו מאורנג'/סלקום/פלאפון עדיף שיהיה בכולן שכן נקנה את המכשירים והחבילה ככל הנראה מאותו מקום (משיקולים כלכליים) בתודה מראש, איתמר

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, אני לא מתמצא בתחום בכלל. חשבתי לקנות LG G4 או OnePlusTwo (שתרם יצא) או ASUS Zenfone. מה שחשוב לי זה זמן סוללה ארוך (אני גם קורא הרבה במכשיר) ושהוא פאקינג יריץ את כל המשחקים שרכשתי מהאמבל באנדל מובייל וHearth Stone לא כמו הזבל הנוכחי שלי (גאלאקסי די בעייתי בגרסאותיו האחרונות אז אני מראש מוותר). אני קראתי ביקורות\תגובות סותרות בנוגע לG4 אבל נראה לי שמסך 2K זה די overkill בלי שימוש אמיתי וזה לא כזה חשוב לי (אני מוכן להסתפק גם רק ב1080P, אפילו ב720P). מצלמה טובה גם חשוב לי אבל ממש לא ערך עליון. אם אתם תשכנעו אותי לקנות 1+2, הבנתי שאפשר לקנות את זה רק דרך האתר. איך זה עובד בידיוק כשמייבאים את זה לארץ והאם יש לזה אחריות? שוב אני לא מתמצא בתחום בכלל. ועוד שאלה, האם מ…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היי אני מחפש לקנות סמארטפון אנדרואיד חדש עכשיו אני משתמש בnexus s אבל יש לי בעיה עם הכפתור נעילה בצד... הוא לא מגיב. פירקתי את המכסה של המכשיר כמה פעמים וסידרתי את זה אבל די נמאס לי מלעשות את זה. אני די מרוצה מהמהירות שלו, אני לא מרגיש כ"כ מוגבל מהמהירות שלו. התקציב שלי הוא 400$~ ראיתי את הgalaxy s3 ב422$ ואת הנקסוס 4 ב390$ ועוד כמה מכשירים של נוקיה הבעיה שלי זה עם סוללה, שמעתי שאי אפשר להחליף סוללה בנקסוס... משא"כ בגלקסי ובאחרים במכשיר שלי יש לי פשוט עוד 2 סוללות רזרבה. אשמח ליעוץ ועזרה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by swisaman,

היי, אבא שלי מחפש סמארטפון חדש לשימושים דיי בסיסיים - גלישה באינטרנט,שמיעת מוזיקה וכמובן לדבר במכשיר. כרגע יש לו vivaz של סוני אריקסון והוא לא מרוצה מהמכשיר,הטאץ' לא משהוא,הגלישה איטית והממשק שלה על הפנים(זה לא איזה דפדפן או משהוא...) הוא מחפש מכשיר בעל מחיר נורמלי ולא מופרז מידי לשימושים,רצוי שיהיה אנדרויד ויכיל אפשרות להשתמש בWAZE ושהתוכנה לא תקרטע גם אם אפשר. תודה

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by Mamo Rambo,

מה נשמע חברים?😁 אמא שלי מחפשת לקנות פלאפון חדש לשימושים בסיסים - וואטצאפ, אינטרנט, יוטיוב וכו' עד 500-600 שקל, עד עכשיו היא הייתה עם הרדמי נוט 5 והייתה מבסוטה. אז אשמח לשמוע הצעות לסמארטפון בשבילה. ד"א, איך הרדמי נוט 11? שווה את המחיר? - 650. תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  10. בשביל סיבה טובה. השימושים לא דרשניים מדי, מספיק גם טלפון כמו האייפון 4. מספר תוכנות מסרים במקביל, אולי איזה משחק קל יחסית, גלישה, יוטוב, מיילים... לא יודע, מה עוד יש?... אשמח להצעות, תודה. נ.ב ראיתי את הL7 II במחיר טוב ( 815 שקלים) אבל אני לא יודע מה לחשוב עליו.

• 20 תגובות
    • 4.6k צפיות
  11. אני מעוניין לקנות פלאפון אנדרואיד תקציבי שכנראה אזמין מחו"ל בגלל המחיר מה דעתכם על שני הדגמים האלה ? מה הייתים מעדיפים ? והאם אתם מכירים דגמים אחרים ששווים בדיקה? שניהם עולים בסביבות ה 300 דולר שאלה נוספת: הטאטו פועל על אנדרואיד 1.6, האם אפשר להתקין עליו את ה2.1 ? תודה !

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. היי , אני מחפש מכשיר שיחזיק ליותר משנה , לשימושים רגילים , גלישה , יוטיוב וכו' . עם אחראיות נורמלית עד 1000 ש"ח לא אכפת לי מאיזה חנות תודה!

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by Gil28,

מה חשוב: GPS מסך גדול עברית השאר לא חשוב. אני צריך לקנות GPS לאבא שלי ודיבורית. מסתבר שזה עסק לא הכי זול ולקנות סמארטפון שיעשה את העבודה של שניהם יכול להיות רעיון טוב. הסמארטפון יחובר למערכת עם AUX.

• 27 תגובות
    • 6.8k צפיות
  14. דרישות הכרחיות מבחינתי הן מצלמה אחורית 8 מגה פיקסל מצלמה קידמית ושניתן לשוחח גם דרך המצלמה הקידמית השיחות בסקייפ. זמן בטרייה טובה וגלישה טובה באינטרנט חשבתי על אחד מדיגמי ה Xperia אך פתוח להצעות נוספות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Jabberwock,

שלום אני מחפש סמארטפון בזול, התקציב עד 1,000 שקל. הסתכלתי בין Samsung S5830 Galaxy Ace ל-Motorola Defy Plus ואני לא יודע מה לבחור. אולי יש עוד סמארטפונים שאתם מציעים? מה הדרישות שלי: שיראה מודרני ולא מעפאן. וכל השאר זה רק תוספות. אה וגם שהבטריה תחזיק יחסית.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by k534d,

הדרישות מצלמה טובה, עדיפות לטלפון עמיד למים. מערכת הפעלה העדפה לאנדרואיד אבל לא חייב. תקציב עד 2000 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי, אני רוצה לקנות סמארטפון בתקציב הנ"ל כאשר אלה הדרישות מהמכשיר: 1) גודל: 4.0-4.5 אינטש. 2) זכרון אחסון: אפשרות הרחבה עם SD או לחלופין מעל 32GB זכרון פנימי (למרבה הצער זה פוסל מכשירים כמו הנקסוס 4, אבל זה קריטי...). 3) זכרון RAM: לפחות 1GB. 4) מערכת הפעלה: אנדרואיד עם עדכון ג'לי בין. 5) תדרים: עדיפות לתמיכה באורנג'. - לאיכות המצלמה אין שום חשיבות, יעשה בה שימוש מועט מאוד אם בכלל. תודה מראש לעוזרים!

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by Oretes,

שלום, אני מחפש לקנות סמארטפון במחיר של עד 2500 שקלים לא אכפת לי אם סיני או לא, חשוב לי שיעבוד טוב ברשת פלאפון ושיהיה חזק ועמיד, איכות תמונה וודאו טובה, מעבד חזק שיריץ משחקים כבדים ומסך גדול אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע, תודה

• 53 תגובות
    • 7.6k צפיות
  19. Started by bbking,

שלום לכם אני מחפש באמזון טלפון שיהיה גם סיני עם המפרט הבא:5", 8גי'גה, 4 ליבות תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Jabberwock,

אני לא אשחק במשחקים בסמארטפון אבל אשתמש באפיליקציות כמו האפליקציה שרושמת מתי הגעתי לעבודה ומתי עזבתי. הסתכלתי על Galaxy Mini שהוא ניראה רחב פטטה ועל Galaxy Gio שהוא ניראה יותר נורמאלי. מה אתם ממליצים לי? ללכת על Galaxy Gio ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. למשל טלפונים של גוגל/מוטורולה. האם למשל המוטו G הוא טוב? כאמור חשוב שיהיו עדכונים מהירים ואיכותיים ושהטלפון יהיה נקי יחסית מדברים לא רצויים. חשובה לי האבטחה. כרגע יש נקסוס 4 שכפתור ההעלאת וליום לא עובד טוב וכפתור כיבוי מסך עובד ככה ככה. וגם: איפה קונים? באיזו חנות עדיף? או בכלל מחו"ל? תודה!

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. שלום. אני מחפש לקנות סמארטפון עם אנדרואיד, ומסך LCD / IPS / כל דבר שלא כולל את המילה "AMOLED". דרישה נוספת היא שיהיה חריץ ל micro sd במקרה שהזכרון הפנימי לא יספיק לי. התקציב לא ממש משנה, אני מחפש מכשיר טוב. דבר נוסף: המכשיר יירכש בארה"ב. על מה תוכלו להמליץ? תודה.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. מחפש סמארטפון עם אנדרואיד עד250 דולר בארה"ב שיתמוך בתדרים של פלאפון. לא משנה- גודל מסך ,גרסת אנדרואיד,מצלמה. מחפש חברה טובה ואמינה וזמן סוללה טוב.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by inflictioNz,

שלום לכולם אני בקרוב הולך לפתוח עסק חדש ואני מתחיל להתעניין בפלאפון עם סים כפול מאשר להסתובב עם שני פלאפונים רציתי לקבל קצת מידע האם יש איזה שהוא שינוי בין פלאפון רגיל לאחד עם סים כפול? האם זה אומר שאני לא יוכל לקנות פלאפונים חדישים וחזקים?לא מזמן רציתי לקנות פלאפון חדש במקום הS4 גלאקסי שיש לי כרגע למשהו יותר חדיש כמו הONE PLUS ONE או הLG V10 לאחר שהבנתי שעדיף לי לחכות קצת לרבעון הראשון של 2016 לדגמים קצת יותר חדשים אז שווה היה לחכות. עכשיו השאלה האם יש אפשרות להשיג פלאפון שיהיה ברמה של מוצרי הדגל החדשים שיצאו עם אותו חמורה ועם סים כפול?

• 4 תגובות
    • 16.2k צפיות
  25. אני מחפש סמארטפון פשוט לשימוש בעיקר של שיחות, אימאיילים,משחקים ואינטרנט. מה דעתכם על HTC DESIRE C ואיפה הכי כדאי לקנות אותו כרגע? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.