גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
מחפש סמארטפון בתקציב של עד 1500 ש"ח. החשוב שהנייד יהיה אמין ובעל זמן סוללה גדול.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למשתמש חדש (היום יש לו מכשיר פשוט), שלא מדבר הרבה, לא גולש הרבה אבל מנווט מעט. צריך GPS, מעדיף גרסת אנדרואיד כמה שיותר חדשה, יש משהו ב-75$, ככה שאני לא אשלם אפילו מע"מ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבריה, אחר סקירות רבות החלטתי לרכוש את אחד הפלאפונים הבאים: http://www.fastcardtech.com/goods-7422-HDC-Galaxy-i9300-S3-Plus-Andorid-40-MTK6577-Dual-Core-2GHz-3G-Dual-Sim-Standby-8MP-Camera.html או http://www.chinaphonereview.com/oppo-find-5-x909 מה אתם אומרים תודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש סלולרי לא גדול, פשוט וטוב שיהיה עמיד וזול ככל האפשר - כל עוד הוא מומלץ לקניה ולא איזה חיקוי זבל. מעדיף סמארטפון עם מסך מגע אבל ממש לא חייב להיות בטופ מבחינת מסך, רזולוציה, ביצועים וכדומה. אם הוא גם עם SAR נמוך וגודל קומפקטי זה בונוס מצויין. בינתיים היחיד שמצאתי הוא ה-XPERIA X10 MINI בפחות מ-1000 ש"ח עם אנדרואיד 2.1 ועברית מצויינת: http://eline.co.il/aecommerce/c208/117562.php אשמח להמלצות - רצוי מאוד על מכשירים פשוטים וזולים יותר אם אפשר. זה מה שמצאתי בזאפ לדוגמה: http://sn.im/27i21i המומלצים שם לפי סדר יורד: XPERIA X10 MINI PRO עם ציון 8.5 ומחיר מינימום של 950 ש"ח: http://www.phonearena.com/phones/Sony-Ericsson-Xperia-X10-mini_id4346 נוקיה 5800 http…
-
- 19 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
אני מבין מעט מאוד בתחום ורוצה להתחדש. יש לי גרוטאה ישנה מלפני 5 שנים. 3 דברים שחשוב לי שיהיו: WIFI נגן מוזיקה מצלמה שכולם יהיו באיכות טובה. סימביאן/אנדרואיד, לא ברור לי מה עדיף ומה ההבדל שעושה את ההבדל ביניהם. אשמח לקבל הצעות מהמומחים. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני לא ממש מתמצא בכל הנושא של הסמארטפונים ואני מרגיש שאני קצת נאבד בתוך ההיצע העצום הקיים. מחפש לרכוש פלאפון במחיר סביר העונה לקריטריונים הבאים: א. מבוסס מערכת הפעלה אנדרואיד. ב. כרטיסי זיכרון פנימי עם נפח של בערך 8GB או לחילופין אפשרות להוסיף כרטיס SD חיצוני. ג. מצלמה - אם אפשר שיהיה פלאש (ניתן לוותר על אופציה זו). ד. תומך באפליקציות השונות (מניח שזה בא אוטומטית עם הדרישה שלי למערכת אנדרואיד) - השימוש שלי הוא בעיקרו ב waze, whatsup, facebook messenger וכו'. ה. רכיב GPS איכותי (כלומר לא מכשיר שידוע בבעיות קליטה שונות ומשונות). ו. רמקול ברמה סבירה (שיהיה אפשר לדוגמא לשוחח במהלך נסיעה). ז. יציאת usb -שניתן יהיה לחבר למחשב ולבצע גיבויים. ח. חובה תמ…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. אני מחפש סמארטפון חדש ואמין והלכתי לאיבוד עם כל מה שיש לבחירה. אין צורך במשחקים. אבל גם לא רוצה לקנות משהו שירגיש זול. תודה (:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אז אחרי כמעט 4 או 5 שנים כבר עם אייפון 4 הגיע הזמן סוף סוף לשדרג את עצמי (ואת החברה שהחליטה לשדרג מאייפון 4). אז ככה, לגבי החברה: היא מעדיפה מכשיר קטן ביחס למה שקיים היום ברוב מכשירי הדגל והתקציב שלה הוא עד 1500+-, הבנתי מחבר שיש לו את הסוני Z3 הקומפקט שהוא דיי תואם את הדרישות שלה מבחינת גודל אבל המחיר גבוה אבל Z1 קומפקט דיי תואם גודל ומחיר (סביבות 1700 אז באילת המחיר יהיה נמוך יותר), הפחד שלי הוא מהבקורות שראיתי על המסך שנסדק וזה דיי מרחיק אותי מזה (למרות שחבר שלי ממש מרוצה ולא קרה לו כלום למכשיר). מה עם מייזו שבאג משווקים (ואיזה מהסדרה)? אז לסיכום: מכשיר קומפקטי, לשימושים בסיסיים (ווטסאפ, אנטרנט, פייסבוק וכו' ועד 1500 במחירי קנייה באילת זה בערך 1800-1900 למכשיר…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אז הזמן של האייפון 4 אס שברשותי כבר 4 שנים חלף לו והגיע הזמן להתחדש במכשיר חדש. אני משתמש בסמארטפון שלי הרבה יותר מבמחשב ובנוסף אני גם סטודנט, ככה שאני צריך מכשיר חזק עם מסך גדול ומצלמה איכותית. מוכן להשקיע עד 3500 ש״ח ככה שהאייפון 6 64 גיגהבייט לא נכנס בתקציב אלא רק ה -16 גיגה. כמו כן הנוט 5 נכנס וכך גם ה-4. שאר המכשירים לא ממש באים לי בחשבון. אשמח להמלצות על המכשירים האלו, לקבל הבדלים בינהם וגם המלצה על חנות לרכישה שלהם בחיפה.
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלומות. מחפש איזה סמארטפון מומלץ בשביל 200-225$ (ייקנה בארה"ב) מה שאני רוצה בו: 1) מקלדת QWERTY מלאה. אבל לא כמו בבלקברי אלא משהו כזה: שנפתחת מהצד. 2) משהו "פתוח" שאני אוכל לחזור איתו לישראל ולשים בו סים של הארץ. 3) מצלמה ראויה לשמה ;D תודה מראש. ZBBZ.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות היותי דביל שלא יכול להשתמש במחשב בלי לשחק עליו או סתם לבזבז זמן באתרים דביליים אני צריך סמארטפון אשר ישמש אותי בעיקר ללימודים. עקב כך אני רוצה שיהיה נוח לקרוא ממנו PDFים או קבצי וורד,לגלוש עליו, שיהיה נוח להעביר אליו וממנו קבצים(האם יש סמארטפונים שאפשר להדפיס מהם?[ז"א שאפשר להתקין להם דרייבר כלשהו של מדפסת ולחבר בUSB או משהו?]),תמיכה בvideo streaming, אני חייב שהוא יתמוך בג'אבה בצורה טובה ואשמח גם אם יהיה צילום סטילס ווידאו באיכות טובה. סוללה כבר הבנתי שאין ממש הבדל ועם כולם צריך להסתובב עם מטען. כרגע התקציב פתוח, ז"א שאני יכול בתיאוריה להשקיע את ה5000 שקל אם זה באמת יעזור אבל ממש אשמח אם תוכלו לתת לי טווח של פלאפונים ומחירים שאוכל לראות מה ההבדלים והאם שווה לי להש…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכתוב סמארטפון למבוגרים נשמע אחרת... בכל אופן. אני מחפש סמארטפון להורים שלי, שיש בו כפתורים ברורים וגדולים, קל לתפעול שפועל על מערכת אנדרואיד. לא מעניין אותי מצלמה או גודל מסך. עד 600 ש"ח. ושיהיה אפשר לקנות בחנויות בישראל.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במחשבים אני מבין פחות או יותר, בסלולר הרבה פחות. יש לי כרגע גאלקסי S1 שמראה סימני גסיסה. אני לא מעוניין להוציא כרגע יותר מדי כסף, והייתי גם מעדיף לקנות בארץ ולא להזמין מחו"ל. דרישות\העדפות: - מסך גדול ככל האפשר - אין דרישה למשחקים, אבל שיוכל להתמודד עם 8 טאבים במקביל בדפדפן - אנדרואיד - שקע אזניות תקני - סוללה נשלפת (יש בכלל מכשיר שאינו אייפון שהסוללה שלו לא נשלפת?) - זכרון אכסון גדול או אפשרות הרחבה ע"י כרטיס מסוג נפוץ ויחסית זול (התרגלתי ל16GB במכשיר הקיים) - אפשרות tathering, עדיפות לאפשרות שכזו גם בחיבור USB חוטי ולא רק אלחוטי - טעינה דרך USB - מצלמה (אחורית) מתקבלת על הדעת - זמן סוללה - מן הסתם כמה שיותר, אבל כל מכשיר שמצליח להחזיק יותר משעתיים-שלוש תוך גלישה שלולרית…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בקיצור משהוא כמו ה HTC Desire S... יש הצעות יותר טובות ממנו? בעיקר מבית HTC עם אנדרואיד. לא אייפון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לשני סמארטפונים עבור ההורים ב 1500-1700 שח. עדיפות למסך באיזור ה 5 אינץ׳, אנדרואיד, עם מצלמה יחסית טובה, ממשק קל למשתמש. אשמח להמלצות.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, החברה שלי רוצה לשדרג את הטלפונים הקיימים של העובדים בטלפונים חדשים מתכננים לרכוש את הטלפון הכי טוב שניתן עם מערכת הפעלה אנדרואיד (יהיו גם אייפונים אבל פה אין בעיה) אשמח לקבל המלצות איכותיות על טלפונים קיימים ועל כאלה שצפויים לצאת בקרוב (חודשים בודדים) אין מגבלת תקציב *המגבלה היחידה היא שניתן יהיה לקנות אותו מאורנג'/סלקום/פלאפון עדיף שיהיה בכולן שכן נקנה את המכשירים והחבילה ככל הנראה מאותו מקום (משיקולים כלכליים) בתודה מראש, איתמר
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מתמצא בתחום בכלל. חשבתי לקנות LG G4 או OnePlusTwo (שתרם יצא) או ASUS Zenfone. מה שחשוב לי זה זמן סוללה ארוך (אני גם קורא הרבה במכשיר) ושהוא פאקינג יריץ את כל המשחקים שרכשתי מהאמבל באנדל מובייל וHearth Stone לא כמו הזבל הנוכחי שלי (גאלאקסי די בעייתי בגרסאותיו האחרונות אז אני מראש מוותר). אני קראתי ביקורות\תגובות סותרות בנוגע לG4 אבל נראה לי שמסך 2K זה די overkill בלי שימוש אמיתי וזה לא כזה חשוב לי (אני מוכן להסתפק גם רק ב1080P, אפילו ב720P). מצלמה טובה גם חשוב לי אבל ממש לא ערך עליון. אם אתם תשכנעו אותי לקנות 1+2, הבנתי שאפשר לקנות את זה רק דרך האתר. איך זה עובד בידיוק כשמייבאים את זה לארץ והאם יש לזה אחריות? שוב אני לא מתמצא בתחום בכלל. ועוד שאלה, האם מ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות סמארטפון אנדרואיד חדש עכשיו אני משתמש בnexus s אבל יש לי בעיה עם הכפתור נעילה בצד... הוא לא מגיב. פירקתי את המכסה של המכשיר כמה פעמים וסידרתי את זה אבל די נמאס לי מלעשות את זה. אני די מרוצה מהמהירות שלו, אני לא מרגיש כ"כ מוגבל מהמהירות שלו. התקציב שלי הוא 400$~ ראיתי את הgalaxy s3 ב422$ ואת הנקסוס 4 ב390$ ועוד כמה מכשירים של נוקיה הבעיה שלי זה עם סוללה, שמעתי שאי אפשר להחליף סוללה בנקסוס... משא"כ בגלקסי ובאחרים במכשיר שלי יש לי פשוט עוד 2 סוללות רזרבה. אשמח ליעוץ ועזרה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אבא שלי מחפש סמארטפון חדש לשימושים דיי בסיסיים - גלישה באינטרנט,שמיעת מוזיקה וכמובן לדבר במכשיר. כרגע יש לו vivaz של סוני אריקסון והוא לא מרוצה מהמכשיר,הטאץ' לא משהוא,הגלישה איטית והממשק שלה על הפנים(זה לא איזה דפדפן או משהוא...) הוא מחפש מכשיר בעל מחיר נורמלי ולא מופרז מידי לשימושים,רצוי שיהיה אנדרויד ויכיל אפשרות להשתמש בWAZE ושהתוכנה לא תקרטע גם אם אפשר. תודה
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מה נשמע חברים?😁 אמא שלי מחפשת לקנות פלאפון חדש לשימושים בסיסים - וואטצאפ, אינטרנט, יוטיוב וכו' עד 500-600 שקל, עד עכשיו היא הייתה עם הרדמי נוט 5 והייתה מבסוטה. אז אשמח לשמוע הצעות לסמארטפון בשבילה. ד"א, איך הרדמי נוט 11? שווה את המחיר? - 650. תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
בשביל סיבה טובה. השימושים לא דרשניים מדי, מספיק גם טלפון כמו האייפון 4. מספר תוכנות מסרים במקביל, אולי איזה משחק קל יחסית, גלישה, יוטוב, מיילים... לא יודע, מה עוד יש?... אשמח להצעות, תודה. נ.ב ראיתי את הL7 II במחיר טוב ( 815 שקלים) אבל אני לא יודע מה לחשוב עליו.
-
- 20 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות פלאפון אנדרואיד תקציבי שכנראה אזמין מחו"ל בגלל המחיר מה דעתכם על שני הדגמים האלה ? מה הייתים מעדיפים ? והאם אתם מכירים דגמים אחרים ששווים בדיקה? שניהם עולים בסביבות ה 300 דולר שאלה נוספת: הטאטו פועל על אנדרואיד 1.6, האם אפשר להתקין עליו את ה2.1 ? תודה !
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי , אני מחפש מכשיר שיחזיק ליותר משנה , לשימושים רגילים , גלישה , יוטיוב וכו' . עם אחראיות נורמלית עד 1000 ש"ח לא אכפת לי מאיזה חנות תודה!
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מה חשוב: GPS מסך גדול עברית השאר לא חשוב. אני צריך לקנות GPS לאבא שלי ודיבורית. מסתבר שזה עסק לא הכי זול ולקנות סמארטפון שיעשה את העבודה של שניהם יכול להיות רעיון טוב. הסמארטפון יחובר למערכת עם AUX.
-
- 27 תגובות
- 6.8k צפיות
-