גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי W595 וכידוע למי שהתנסה איתו, הוא די איטי. שמעתי על כך שבעזרת עידכון הFIRMWARE של המכשיר ניתן לקבל ביצועים טובים יותר. תההיתי לעצמי, האם הדבר בכלל חוקי? האם האחראיות/זכות לתיקון המכשיר באורנג' תישמר אם אעשה פלאשינג לקושחת המכשיר? אם יש לכם הצעות טובות יותר להפטר מהאיטיות של המכשיר אשמח לשמוע גם כן!
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האם זה משנה האם המכשיר מיוצר בפינלנד או במזרח? ואיזה חנות הכי טובה לקניית מכשיר N85? בנוסף האם יש לכם המלצות למכשירים דומים באותו טווח מחיר ששווה לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום אמי מתבאסת מאוד מהמכשיר הנייד שלה, כיוון שהסוללה נגמרת מהר מאוד. (לאחר שעתיים-שלוש.) ראיתי שההספק של סוללות נוקיה מקוריות הוא סביב 970mAh. האם יש טעם לקנות את אחת מהסוללות הבאות? (הן תואמות ל-BP-6M של המכשיר שלה.) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260516290884 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110447966393 כלומר, האם זה יעבוד? (בתקווה שהנתונים נכונים ולא מונפצים.) נוסף לכך, האם ישנה סכנת בטיחות בסוללות כאלה? כלומר, האם ההספק הענקי הזה (2200mAh לעומת 970mAh של נוקיה.) הוא על חשבון בטיחות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שכל תכליתו יהיה לאפשר לי לקרוא ספרים בפורמט PDF במיטה מחפש את הדרך הכי זולה ובוודאי ששוקל גם יד 2 מחשבות שהיו לי: מחשב כף יד בן 6 שנים אייפוד טאצ' ישן פלאפון HTC פאלם שחור לבן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי לכולם, יש לי בעיה עם הפלא' שלי : LG ku990 , מאז שקינפגו לי את האוזניית בלוטוט' באורנג' הוא עושה לי בעיות עם הווליום, כלומר כל פעם שאני מוציא או מקבל שיחה הווליום יורד לבד לרמה הכי נמוכה ככך שאי אפשר לנהל שיחה. אורנג' ברוב טוב ליבםמתכחשים לבעייה ומסירים אחריות מעצמם, הם הציעו לי לשלם 1,000 ש"ח כדי לקבל איזה טלפון משומש מה שהם קוראים "מחודש". אני די בטוח שניתקלתי באיזה פורום אמריקאי שמכיר את הבעייה הזו, אבל אני לאמצליח למצוא אותו שוב. אני ממש אשמח אם מישהו מכם יכול לעזור לי לבסס את הראיות שלי בעניין כל הפניה לפורום רציני שסקר את הבעייה הזו תהיה עזרה גדולה מצדכם. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אני קונה N86 יד שניה. מצאתי מישהו אמין עם קבלות מסלקום. מה לבדוק במכשיר כדי לדעת שהוא לא דפוק או משהו? ועוד שאלה: מה הקטע של אנשים לקנות מכשיר מסלקום ב2500 ולמכור אותו אחרי חודשיים ב1700? איפה הקאטצ'??
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום , היום התחדשתי בfuze 8 gb! בכל מקרה התפריט מופיע בעברית , אבל המכשיר מציג את שמות השירים והאמנים בג'יבריש. אשמח להמלצה לגירסא לעידכון עיברית , שמאוד מאוד חשוב שלא יעשה בעיות למכשיר (זכור לי פשוט מקרה מעצבן , מהסאנסה e260 שהייתי צריך להחליף את כל המכשיר בגלל עידכון דרך האתר של סאנדיסק) אם מישהו כבר הוריד עידכון שרץ לו על המכשיר כבר הרבה זמן ולא עושה בעיות אני אשמח לקישור (או שישלח לי את זה באימייל או משהו) תודה רבה חברה.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
מתלבט בין שלושת הטלפונים האלו. המדדים העיקריים הם מהירות תגובה, קוטן פיזי, ועמידות בפני זעזועים (לא בן אדם עדין) עמכם התודה.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
יש לי שני מכשירים של סמסונג Blackjack 600I אני מעוניין למכור אותם הם משומשים מצבם סביר חדש עולה בערך 1800-2000 כמה לדעתכם שווה מכשיר כזה? משומש?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כמובן שעדיף כמה שיותר זול...
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעיצה כדי לדעת איזה סלולארי נוח לערוך בו EXECL בעיקרון אני זקוק לבחור בערך 100 שורות מסוימות מתוך 3000 שורות באקסל ,ולשנות אותם קצת (דברים בסיסים ) ולשלוח את הקובץ בסלולארי דרך GMAIL או walla . יש עדיפות למכשיר סלולארי שתומך בGPS (לא דרך חברת הסלולאר) וב- WIFI אם זה ניתן, אבל כאמור הדרישה שלי זה לערוך מסמך באקסל ולשלוח דרך הדוא"ל עדיף מכשיר כמה שיותר זול כמובן תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הלכתי לאורנג' ולסלקום ושתי החברות הביאו לי הצעות מחיר עם מכשירים שונים. מכיוון ואני לא מבין במכשירים אני אשמח לחוות הדעת שלכם. אורנג': 200 דקות ו100 סמסים למכשירים N85 ונוקיה 5800 ב99 שקלים (על החבילת גלישה אני לא משלם). סלקום: 300 דקות ו150 סמסים, 100 MB הרשאת גלישה למכשירים סוני אריקסון W705, סמסונג 5603, ונוקיה 5630 ב137 שקלים. יש לציין שהבחור בסלקום אמר לי שאני אצטרך להחליף מספר (אני עובר מטוקמן לקו ישיר) מה שנשמע לי ממש בולשיט, באורנג' אמרו ההפך כששאלתי. חשוב לי MP3, עדיפות לחיבור ישיר לאוזניה ולא לקנות מתאם בין האוזניות לחיבור שמע של הפלאפון (לפי מה שהבנתי ה5800 בא עם 8 ג'יגה נפח מובנה, שזה עוזר לי), WIFI, תלוי בהאם זה שווה ביחס לנקודות שאפשר להשיג…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, קניתי את המכשיר הנ"ל ואני מרוצה ממנו מאוד, המצלמה (12.1MP) פשוט מדהימה. המינוס היחיד במכשיר זה המערכת הבאמת מחורבנת שלו (סימביאן), שבתחרות הזאת, האנדרויד (המערכת של אפל) לוקחת בהרבה. הסימביאן הזה משגע אותי וקשה לעבוד איתו באינטרנט, אלא אם אתה משתמש בעט הזאת וזה גם מבאס\מגביל. אז השאלה שלי בעצם, אם יהיה אפשר להמיר את המערכת הזאת לאנדרויד, שיגיע למשל באריקסון X10? או מערכת אחרת שבכלל תיהיה נוחה? הבנתי שהמכשיר הוא מולטי טאץ', אבל סימביאן לא תומכים במולטי טאץ', שזה שוב - פשוט מעצבן. תנו לי תשובות חבר'ה, חיכיתי למכשיר שנתיים והוא ביאס אותי, תגידו לי שיש עוד תקווה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבקש את עזרתכם ברכישת נגן מוזיקה איכותי בתקציב של 1,000 עד 1,400 ש"ח. דרישות: *שימוש הנגן בעיקר לריצה, לכן חשובה עמידות (אין צורך בנגן שמיועד לשטח אבל שלא יהיה כמו אייפוד טאץ' שיפול פעם אחת ויתקלקל), אני לא צופה בסרטים/סרטונים וכו'. השימוש היחידי הוא מוזיקה ושתהיה הכי איכותית שאפשר. *זיכרון: הגודל צריך להיות בכיוון של 16 GB . אפשר גם יותר אבל 16 מספיק לשימוש שלי. *המוזיקה המושמעת בעיקר (אם זה חשוב): פסיכודאלי/אלקטרוני. *אין צורך במסך מגע או מסך גדול (לא מפריע אם יהיה אבל אין צורך זה לא בשימוש) *גודל המכשיר - סביר, אין צורך שיהיה קטן מידיי. *הפעלה נוחה, ואם אפשר שיקר שמות של שירים בעברית *סוללה נורמלית. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום אני פונה אליכם כיוון שאני אובד עצות, ברשותי נוקיה 5700 המגיע עם "מערכת הפעלה" של סימביאן, לעיתים קרובות הטלפון עושה ריסטרט וכאשר הוא חוזר מהריסטרט הוא במצב שקט מוחלט,לא רמקולים,מוסיקה ולא בשיחות טלפון,כמו גם כאשר אני מקבל שיחה במצב זה הטלפון רוטט ללא הפסקה,כדי לתקן זאת צריך להוציא את הסוללה ולהפעיל את הטלפון שנית. חשוב לציין שהטלפון הנ"ל היה בתיקון בחברת אוראנג בסביבות ה10 פעמים והבעיה אינה נפתרה כמו גם הם החליפו לי פעמיים את המכשיר,לטענתם. האם הבעיה הנ"ל מוכרת לכם?אני חושב שהטלפון עושה ריסטרט כאשר הוא מאבד רשת סלולארית. תודה, ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות פלאפון חדש לעצמי,אבל אני לא מבין כל כך בדברים האלה האם מומלץ להזמין מכשיר פלאפון מחו"ל? הבנתי שתהייה בעייה בתמיכה בעברית אני צריך פלאפון נחמד עם רשימת אנשי קשר נוחה ומרווחת, שיהיה פלאפון עם מסך מתקפל זה נראה מגניב לא צריך MP3 אבל מומלץ מצלמה בחום, ואני אשמח אם תהייה קרינה נמוכה מהפלאפון
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, נרשמתי כי ראיתי שאנשים פה מבינים עניין ואני זקוק להתיעצות לגבי רכישת נגן חדש הסתובבתי הרבה וראיתי את הS9 של Cowon, שנראה מעולה ולמיטב הבנתי נשמע יותר טוב מכל נגן אחר (תקנו אותי אם אני טועה, באמת שאין לי מושג) הZUNE HD נראה מעניין גם, למרות שבכל הביקורות שראיתי לא אמרו משהו מיוחד על הסאונד הטאץ' גם קורץ לי, אמנם פחות כי הבנתי שהסאונד ירוד ביחס לS9, וסאונד זה פקטור רציני אצלי התקציב הוא בערך כמו של הטאץ' והS9, אפשר להתגמש קצת אבל זה באופן כללי. הנפח הרצוי הוא לא פחות מ16 ג'יגה, מעדיף 32 ומעלה תמיכה במשחקים, וידאו ושאר צעצועים זה גם בונוס טוב ועד כמה שהבנתי הS9 לוקה בחסר בעניין האפליקציות בכל אופן אשמח להנחיה והמלצות לדברים שאולי לא ציינתי פה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היא הולכת להיות הכיוון WM או סימביאן? או משהו ייחודי? מעניין אותי בעיקר מבחינת מולטימדיה ומשחקים
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
טוב, אחי יהיה בעוד יומיים בלוס אנג'לס ואני כבר לא יודע מה להגיד לו להביא אם בכלל... - התבלבלתי לגמרי עם כל הגרסאות - אני מחפש איפוד או איפון שיחליף את המחשב כף יד שלי - השימושים העיקריים שלי הם יומן, גלישה וGPS. את שני המכשירים אני מתכנן לפתוח להתקנת תוכנות. הדבר היחיד שחסר לי באיפוד הוא Gps (חייב Gps!!!) שאת זה ניתן להזמין מכאן: https://www.orangegadgets.com/shop/product_info.php?cPath=1_2&products_id=1 ב 75 דולר עם שילוח לארץ!. הקו שלי הוא בחברת מירס ואין לי כוונה לקחת קו בחברה אחרת ולכן הטלפון הוא גורם שולי בעניין (למרות שהיה נחמד לקחת איפון רק בגלל הזמינות של הרשת הסלולרית לעומת ה Wifi באיפוד מה שמוסיף את הסרבול שבלפתוח אותו ל SIMFREE) מה שגם המחיר בארה"ב הוא קרו…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את התוכנה וניסיתי המון אפשרויות באמת למישהו יש הצעה??
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי קיבל טלפון Samsung D880 DuoS (שנקנה ברוסיה למיטב זכרוני). הוא רוצה להפעיל אותו עם מספר של פלאפון, אבל כששמנו בו את ה-sim של פלאפון התקבלה הודעה שהוא פתוח רק לשיחות חירום. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם מכיוון שהאייפוד הנוכחי שלי-ה-30gb video, כבר חולה סופני, החלטתי שכדאי לי לשדרג לאייפוד טאץ'. את הדגם הראשוני (כשהוא היה ממש טרי בשוק) ראיתי אצל חבר שלי ואהבתי, וגם מהביקורות מאוד התרשמתי. את הרכישה, יש לציין, אעשה בארה"ב דרך חבר (ובכל מקרה זהו לא המכשול). החלטתי ללכת על נפח זכרון של 32 ג'יגה, ומנסיון עם האייפוד הקודם-זה די והותר עבורי. ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי סוג הדגם-דור שני או דור שלישי? בהתחלה חשבתי לעצמי "ברור שדור שלישי", אבל כשערכתי השוואה (בין היתר באתר של אפל), לא מצאתי הבדל משמעותי, ויותר מזה-ראיתי שלפי היצרן לפחות-הדור השני מחזיק 6 שעות יותר מהדור השלישי. כמובן שגם במחיר יש הבדל, וכל עוד אין צורך אמיתי לשלם יותר עבור דור שלישי-אשמח לחסוך את הכ…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנו מעוניינים לרכוש פלאפון לא דרך חברות הסלולר. ההתלבטות היא בין 2 המכשירים המצויינים בכותרת. ברצוננו לקבל חו"ד שלכם לגבי כל אחד מהשניים, יש לציין שקראנו המון ביקורות ואף התנסנו בחנות לזמן קצר בשניהם. איך ה5800 נחשב? האם הוא אמין? הדעות חלוקות בפורומים ובין אנשים חלקם מרוצים מאד וחלקם אינם מרוצים במידה רבה, אין ממש באמצע. ההבדל המשמעותי בין 2 הפלאפונים הנ"ל הוא המחיר כאשר ה5800 עולה כ1500 ש"ח ומאידך הHERO כ3000 ש"ח (אם לא שמתם לב זה פי 2). האם הקפיצה במחיר מצדיקה רכישה של הHERO לעומת ה5800 ?בהנחה שהייתי מעוניין להחזיק פלאפון לתקופה של 2-3 שנים. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום , החלטתי להתקדם אחרי חמש שנים עם מכשיר גרוע .. הדרישות מהמכשיר : * נגן מוזיקה איכותי ( עם חיבור לאוזניות רגילות ). * wifi * מצלמה * עדיף שיהיה gps מובנה שניתן להפעיל ללא צורך בחבילת גלישה אני כרגע לקוח פלאפון cdma ללא כרטיס סים , אני לא מעוניין לכלול חבילת גלישה ושיחות אלה לקנות מכשיר בלבד . אשמח לקבל המלצות למכשירים העונים לדרישות ובנוסף היכן הכי משתלם לרכוש מכשיר זה ( חנות פרטית , דרך החברה הסלולרית, )? תודה מראש למגיבים ..
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-