גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין במכשיר חדש, ואני מתלבט בין הנוקיה 5630 מיוזיק אקספרס לסוני אריקסון W705 לפי מה שראיתי יש להם תכונות דומות פרט לזה שהסוני הוא סליידר.. רציתי לדעת אם יש לכם איזשהי המלצה, מה יותר עדיף, אולי אחד מהם לא כזה אמין פעם שמעתי משהו על זה שהסימביאן זו מערכת איטית ולא כדאי.. לא יודע עד כמה זה נכון, אבל אני יודע שהמכשיר הנוכחי שלי מאוד איטי וזה יהיה מבאס להיתקל בעוד אחד כזה.. אני קצת נוטה לכיוון הנוקיה בגלל שאני רגיל כבר לנוקיה.. אבל בכל זאת רוצה לשמוע את דעת המומחים כאן, תודה רבה :]
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני הנגנים האלו. איזה מהם עדיף יותר?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי אתמול ב-N97. איזה דברים מומלצים יש למכשיר הזה? סוף שבוע נעים לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל מה שאתם צריכים לדעת על האייפון – וכמה דברים שלא העזתם לחלום שאתם יכולים לעשות איתו – כולם כאן, במדריך האייפון של mako דיגיטל! http://bit.ly/6FAJoq תהנו!
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנוקיה 5800 אני מעוניין בהמלצה על דפדפן טוב.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מקוה שכאן הפורום הנכון יש לי טלויזיה LG סקארלט 42" עם כניסת USB האם יש דרך לעדכן את הדרייוורים כך שתוכל לקרוא פורמטים נוספים? ראיתי שפעם היה משהו אך הוא הוסר מאתר ח.י. - זה נכון? מה אתם אומרים - יש לכם עדכון שכזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נוקיה N85 ואין לי כבל TV OUT(בגלל שלא קניתי חדש אלא החליפו לי דגם כי המכשיר הקודם שלי היה דפוק וזה והיית יצריך לשלם אקססוריז ואני קמצן אז לא קניתי כבל TV OUT + זה נראה לי סתם מגניב לפעמיים שלוש ולא יותר ולכן לא שווה את כל הכסף שלו וזה עולה המון) בכל מקרה רציתי לשאול שאלה כזאת אם אני אקח כבל PL של שלושה חלקים ואפצל אותו ל3 RCA זה יעבוד או שיש עוד משהו באמצע? כי כשאני מחבר אוזניות במצב TV OUT זה עובד יופי השאלה זה לגבי ווידאו אם שמו עוד משהו באמצע? למרותנ שנראה לי זה רק פיצול כל העסק... מישהו ניסה פעם?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי כחלק מקניית מחשב לפני מספר חודשים חיפשתי תוספות ומצאתי - תקן USB לקליטת TV במחשב קניתי! מעולם לא הצלחתי לקלוט TV רק רדיו - אולי אתם תוכלו לעזור עם הוראות מפורטות או בעיות ידועות לגבי המתקן שלי? פרטים: avermedia hybrid volar HX Windows Vista אולי לא בחרתי באופציות הנכונות? HELP תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
שלום חברים. במסגרת השידרוג העיסקי שהוצע לחברה בה אני עובד הוצע לנו כל מכשיר מהקטלוג של אורנג (לא כולל אייפון) לבחירה, מה שמכניס אותי לדילמה - איזה מכשיר לבחור? הפרמטרים שחשובים לי הם יכולת לשירות GPS, זמן סוללה סביר, אמינות וזהו בעצם. אני גם מעדיף מכשירים נוחים לתפעול ואין לי צורך במכשיר כגון הבלאקברי (להיפך, אני אעדיף מכשיר ללא מקלדת פיזית). יש למישהו רעיונות/הצעות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מהעבודה אמר שהוא ראה אנטנת טלויזיה שמתחברת דרך ה-USB ואפשר לקלוט איתה ערוצים 10 - 22 - 11 וכל אלה שתופסים בחינם. מישהו מכיר, שומע, יודע מאיפה אפשר להשיג כזה דבר? כמה אמור לעלות סיפור כזה? תודה רבה לעונים, עידו.
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אתם יכולים להשיג לי הורדה של נגן שקורא וידאו בפורמט פלאש נ.ב אמרו לי שיש תוכנה במכשיר וקוראת את הקבצים האלה אבל לא נראה לי שקיבלתי אותה אם המכשיר
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר חמש שנים (טוב נו... 4.5) עם אותו הסלולרי שלי, הNokia 3220 https://www.samstores.com/_images/products/3220.jpg הוא נקנה מסלקום לפני כ 4.5 שנים ב1100 ש"ח לתקופת התחייבות של 3 שנים. הציעו לי לרכוש טלפון Nokia N93i ב600 ש"ח, משומש כמובן בלי אחריות http://www.all4smartphone.com/phpnews/images2/nokia_n93i-all.jpg מדובר בטלפון עם זום אופטי של 3X שיצא בינואר 2007 (לפני 3 שנים) ועדיין מהווה שדרוג משמעותי מהטלפון שלי, עם מצלמת 0.3 מגה פיקסל, דור 2.5. טלפון הN93i לא תומך בSDHC, זאת אומרת לא יותר מ2GB. למרות זאת מצאתי כרטיסי 4GB שהם לא SDHC: http://www.memorysuppliers.com/inst4gbmised.html לסיכום: שווה לקחת את הסלולרי? האם כרטיסי ה4GB Non-HC יפעלו לדעת…
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
תשמעו ,קרוב משפחה מתכנן טיול לחו"ל ,היעד עוד לא ידוע ,אבל כנראה שאיזה מקום טרופי ,לכן נדרש פלאפון עמיד ללחות ,חיי סוללה ארוכים (התכונה הכי חשובה אולי ) ,רצוי מערכת הפעלה פתוחה ,ובנוסף רצוי מצלמה סבירה עם כי זה לא חובה . אני הגבלת מחיר ,אבל שיהיה מחיר שפוי (אף אחד לא הולך לשלם 10 אלף שקל על פלאפון ) בנוסף הפלאפון לא חייב להיות מהארץ ולא חייב להיות משהו רגיל (aka נוקיה ,סוני אריקסון וכו ).
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כיסויים/מעמדים/נרתיקים/רמקולים/וואטאבר, יש מגוון עצום של אביזרים לאייפונים ככה שמרגיש לי תפל להחזיק אייפון בלי להנות מהאבזור שקיים לו.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שישמש כנגן וידאו ומוסיקה ועדיף שיהיה לו ויפיי ויכולת לגלישה באינטרנט עם יוטיוב וכו'. עדיף זכרון מעל 40+ ג'יגה. מסך לפחות 3.5 אינץ'. בטריה חזקה אם יש אז עדיף. ראיתי את הARCHOS 5 INTERNET TABLET בהנחה באמזון והוא עולה 190 דולר!!! איך יכול להיות שמכשיר חדש ולא משומש כזה עולה ככה? הוא גרוע עם מלא בעיות? בכל מקרה יש לכם המלצה למכשיר או מכשירים שעונים על הדרישות?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות פלאפון חדש , לא משהו יותר מידי מפלצתי סגנון אייפון. אני צריך פלאפון בסיסי אבל איכותי. הטווח מחירים הוא 600 - 800 ש"ח חשבתי על משהו בסגנון k610 שידוע לי כפלאפון מומלץ ומחיפוש באינטרנט מצאתי עוד כמה מכשירים לרשימה אבל כולם נראים לי פחות או יותר אותו דבר : nokia 2700 , nokia 3600 , nokia 3120 אז על מה אתם ממליצים ?! תודה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מכשיר ניווט GPS, ורציתי להתייעץ עם המומחים כאן מה כדאי לרכוש היום. קראתי ברחבי הרשת לגבי כל מיני חברות, וראיתי שהרבה קונים מכשירים של MIO או של QUE. לאחר קריאה מעמיקה הבנתי שהתוכנה IGO מומלצת יותר. האם היא באמת יותר טובה? גם קצת יצאתי מבולבל מסוגי ה-IGO. יש IGO More, IGO 8 3D ו- IGO Amigo. מה ההבדל ביניהם? יש מכשיר אחד של QUE שראיתי מדגם NQ450, למישהו יש ניסיון איתו? אשמח לקבל כל המלצה למכשיר ניווט, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים! אני רוצה להפוך את הסלון כולו לנשלט עי שלט חכם . על המכשירים הרגילים כגון טלוויזיה, ממיר, רסיבר אפשר לשולוט בלי בעיה. אבל אני לא מצליח למצוא בשום מקום מפסקים ושקעים ( בשביל תאורה, טריסים, וילון.....) הנשלטים עיי שלט חכם. אם למשהו יש מושג איפה אפשר להשיג כאלו, או המלצה על שלט חכם בסביבות 1000 שח אשמח לשמוע. בתודה מראש מתי
-
- 9 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי את הנגן הזה ... IRIVER E50 אני לא יודע מה לעשות כדי שהמחשב יראה אותו.... התקנתי את הדיסק שבא עם הנגן.. ניסיתי לעשות סריקה אוטומטית של הוינדוס ... הוינדוס כותב שגיאה 43.... ורושם שלא צריך דרייבר להתקן הזה... נכנסתי לאתר של החברה לחפש דריבר אין אותו מה לעשות??? אני על וינדוס 7
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני ממש מתלבט בין שני המכשירים האלה. אני לא חושב שאני אוכל להרגיש בין 8 ו5 מגה פיקסל במילא הצילום לא כל כך חשוב לי, הבנתי שזה ההבדל המשמעותי ביותר. יש עוד הבדלים? הוא שווה תוספת של 250 שקל?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש במחשב בתור אוזניית bluetooth? המכשיר מחובר למחשב, ואני מעוניין להשתמש באוזניות והמיקרופון של המחשב. זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום קניתי GPS. בחרתי ב-MIO MOOV 500 כי הוא לא יקר, יש לו עדכוני Firmware ומפות והכל בתוכנה שמורידים מאתר הבית של רונלייט ללא צורך ללכת לאנשהו בשביל כל פיפס. יש לי גם MIO C320 עם IGO 8 3D להשוואה. הדגמים הנפוצים בשוק, כולל שלי: http://www.ronlight.co.il/category.asp?cid=128&tid=2 ביקורת: ה-MIO MAP 3D ממש שונה מ-IGO. למרות שה-MIO MAP לא משלימה אותיות, היא מחפשת רחובות דומים למה שרשמת (עיר ורחוב) ואז מראה תוצאות דומות ובכל מה שניסיתי היום גם עם שגיאות כתיב, הכל נמצא נכון ואז לוחצים על העיר והכתובת מהרשימה ו "סמן כיעד" וזהו. הקול מספיק גבוה, והטון הגברי ברור יותר מב-IGO. המפה עצמה מאוד דינמית ויש בצד ימים הגדלה של הצומת הבאה או הכיוון הבא בו צריך לפנות מעבר למפה הדינמית …
-
- 15 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מכשיר W595 שנקנה מאורנג', ובהתאם יש לו את האייקונים המכוערים של אורנג' בתפריט הראשי ולא ניתן להפטר מהם - כל ערכת נושא מופעלת על כל הפלאפון חוץ מהתפריט הראשי בו אני סתם רואה את האייקונים של אורנג' על רקע מסויים. האם יש דרך לשנות את האייקונים בלי לעשות פלאש לקושחה שיעלים לי את האחראיות? :-\
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין איך למעזר תוכנה ?! יש לי N95 8 gb
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-