עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ערב טוב. לפני שנה קניתי טלפון CAT S30 (חברת קאטרפילר) וסנכרנתי אותו עם טאבלט Asus KooF אבל השתמשתי בסמארטפון הזה לתקופה קצרה כי קיבלתי במתנה אייפון 5. לפני יומיים אבד לי האייפון והחלטתי לחזור ל-CAT S30 וקיבלתי סים חדש על אותו מספר שאבד לי באייפון. הצלחתי לבצע שיחת טלפון אחת מהטלפון ובגלל שהסוללה הייתה חלשה רציתי לכבות אותו, אבל כנראה לחצתי על האפשרות שמתחת ל "כיבוי" ומאז אני לא יכולה להיכנס לטלפון. ומתברר שאחד האחיינים שלי שיחק בטאבלט ואיך שהוא גרם לנעילה שלו. עשיתי חשבון ג'ימייל חדש וזה מפנה אותי לגלישה ב-WI FI ובפעמים אחרות כתוב לי "בטל את הנעילה של Asus KooF. יש פעמים שעולה לי מסך "Android is Starting" "Optimizing App x of xxx" ואחרי כמה …

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by galitha18,

??? היי לכולם המקצוענים, אני צריכה המלצה על סוג, מותג של טאבלט בעיקר ישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים וכד' נראה לי גודל 10 יתאים מאד... חשוב לי ממשק משתמש נוח, מהירות תגובה, חדות מסך, סאונד אשמח מאד להמלצותיכם גלי

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  3. אני אשמח אם מישהו יעזור לי בבעיה הענקית שלי עם האייפוד. קרה לי כבר מספר פעמים, שכאשר פירמטתי את המחשב ונמחקו השירים מהמחשב, כאשר התקנתי מחדש את תוכנת האייטיונז, היא לא זיהתה אף שיר מהמחשב שלי. איך אני משתמש באייפוד כהארד דיסק חיצוני שכשאני מחבר אותו למחשבים שונים, התוכן שלו לא ימחק? בכל פעם שנמחק שיר מתוך האייטיונז, וחיברתי את האייפוד למחשב, נמחק השיר מהמכשיר עצמו. מה אני עושה כדי שהשירים ישארו בתוך המכשיר ולא יהיו תלויים אם נמחק שיר מהמחשב או לא? אשמח לתשובה מהירה ופתרון הבעיה שלי! אופיר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי אני מעוניין לרכוש מכשיר שדומה לDVD נייד פיזית..סתומרת עם מסך גדול יחסית ושתהיה בו אופציה של זיכרון פנימי או כניסה של USB עם העדפה לזיכרון פנימי שאפשר להרחיב יש כזה דבר בכלל בנמצא? התקציב הוא עד 1000 ש"ח תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by 00Amir,

יש לי איפון 3G ואני טס לארה"ב ורציתי לנצל את ההזדמנות להביא מכשיר אחר.. האם השידרוג המתבקש הוא איפון 4 או מכשיר אחר? איזה מכשירים מתחרים באיפון ועולים עליו מבחינה טכנולוגית\הנאתית.. בגדול המכשיר איטי, זולל סוללה וכל עבודה עם העברת שירים\סרטים\תמונות מוציאה אותי מהכלים... אשמח לעצה למכשיר טוב - אפשר להגיד שאני מחפש את המכשיר הכי טוב שקיים היום.. השימושים שלי בו זה בעיקר שירים,תמונות, צריך מצלמה טובהה, ושלא ישעמם...

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. אני צריך לקנות מכשיר חדש בקרוב, ועד עכשיו תמיד הייתי עם Windows Mobile. עכשיו אני מתלבט בין שתי מערכות ההפעלה האלה, ולא יודע במה לבחור. ספציפית מבחינת מכשירים, אז אם אקנה Windows Phone 7 זה יהיה HTC HD7 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776503 ואם אקנה Android זה כנראה יהיה Samsung Galaxy S http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767777 אודה לכם על כל מידע שתוכלו לתת.. כי הבחירה במערכת הפעלה טובה/לא-טובה, תהיה בעלת השפעה גדולה עבורי..

• 65 תגובות
    • 12.8k צפיות
  7. המוצר החדש של החברה הטאיוואנית מאמץ את מעבדי ה-Core m האולטרה חסכוניים בכדי לספק לנו מחשב עם מסך מגע וציר מסתובב ב-360 מעלות בפחות מ-2,500 שקלים לכתבה

8. שלום, אני מעוניין לקנות GPS והבנתי שבעצם ישנה עדיפות קטנה למפות IGO אבל בכל זאת אני מעוניין לשאול פה בפורום מה דעתכם 1: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QA5066igo8 2: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1RDS501europe מה משני המוצרים יותר טוב? תודה מראש.

9. לא סביר שהשמועה נכונה, אבל בינתיים היא מתפשטת http://androidheadlines.com/2013/05/samsung-galaxy-s4-google-edition-being-announced-at-google-io-complete-with-stock-android-and-microsd-card-slot.html

• 61 תגובות
    • 10.5k צפיות
  10. כותרת! או אם משיהו יכול להפנות אותי לפורום מסויים?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  11. Started by Froze,

אהלן, אבד לי הטלפון לאחרונה והחלטתי כבר לשדרג מכשיר. אז ככה, אני לקוח סלקום וקונה את הטלפון אצלהם וחשבתי על האייפון 4 או HTC (לג'נד?) או, אם אתם חושבים שכדאי לחכות שיגיע הסוני אריקסון ARC? ממש התלהבתי ממנו ואני גם מת על האנדוראיד. לגבי האייפון, הבנתי שיש איזה הגבלות עם הבלוט'ות, אפשר להרחיב? יש לו חיבור 3.5? בעקרון אני משתמש במכשיר להכל , בעיקר מוזיקה, משחקים וצילום אז חשוב גם שתהיה סוללה חזקה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היצרנית הטאיוואנית מצטרפת למועדון החברות שמציעות כרטיסי אחסון זעירים בנפחים גדולים במיוחד לכתבה

13. Started by רון88,

הי יש לי מטען אלחוטי חדש של RAVPOWER אתמול הטעין טוב אבל היום כותב CHARGING SLOWLY. יש לכם רעיון למה זה ככה? תודה

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  14. הי שאלה קטנה מה יקרה אם אני מחבר את המחשב שלי (usb 1) עם mp3 שיש לו חיבור של usb 2? האם החיבור יהיה בקצב של 1 usb ? או שיהיו בעיות ב"תקשורת" ביניהם? תום

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  15. Started by guybm,

היי, כבר הרבה זמן שאני רוצה סמארטפון נורמלי (כיום אני עם גלקסי מיני ומאוכזב מאוד). בעוד חודש אני נוסע ליפן למשך שלושה חודשים, ולאור העובדה שזו בכל זאת ממלכת גאדג'טים אני מתלבט אם לחכות ולקנות שם. הבעיה היא שחברה שלי, שנמצאת שם כבר חודשיים והגיעה לשם עם אייפון 4 או 4S (לא זוכר איזה), סיפרה לי שאמרו לה שם ששום טלפון שמביאים ליפן לא עובד שם, ושככה היה גם עם המכרים שלה שהגיעו לשם. זה לא מה שמפריע לי בסיפור, ולא מה שימנע ממני לקנות מכשיר שם. מה שכן ימנע ממני, הוא אם זה קורה גם באופן הפוך (כלומר, שאם קונים מכשיר ביפן הוא לא יעבוד לי בארץ או בשאר העולם). מישהו מכיר את הנושא? אני צריך לשם סמארטפון בכל מקרה, שביל מוזיקה ומצלמה, אבל לא יודע אם עדיף כבר לקנות אותם בארץ שגם ישמשו אות…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by idan_203,

קניתי נגן mp4 גנרי 8 g הכנסתי אליו משהו כמו 1g של שירים הוא עשה בעיות אז פירמטתי בעזרת MP3 Player Utilities 4.07 ולאחר הפירמוט הגודל של הזיכרון השתנה ל 108 m ניסיתי לעשות עדכון קשוחה אבל לא עזר... מישהו יודע מה לעשות... הנגן גנרי אבל מבחינת מראה הוא דומה לגנרים של Prosound שמוכרים הרבה בארץ גם מבחינת ממשק בבקשה עזרה נ.ב בדקתי שקיבלתי גם במחשב וגם בנגן ושניהם הראו שהוא נגן של 8g

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  17. Started by HeaT-SinK,

לבעלי הפלאפון הזה: כמה עולה לכם ההשתתפות העצמית אם הפלאפון נאבד ? האם אפשר לפתוח את הפלאפון לכל הSIM ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם תמיד אני עם טלפונים מבוססי אנדרואיד, ולאחרונה אני רוצה לנסות בפעם הראשונה מכשיר של אפל - אייפון. האמת שטוב לי עם אנדרואיד, טוב לי עם החופש שזה נותן, ואפילו יש לי על הטלפון תוכנה שנקראת Termux, שנותנת לי בעצם Command-Line Linux כמעט מלא, מה שמאפשר להריץ הרבה מאד תוכנות וסקריפטים שימושיים, וכמו כן לכתוב גם כמה. למרות זאת, בא לי לנסות עוד משהו, ולקנות לראשונה אייפון. יש היום אייפונים במחירים סבירים, באיזור 1500שח, ואחרי הסתכלות בזאפ, יש לי כמה שאלות לפני קנייה: השאלה הראשונה: אני מעוניין במכשיר חדש, לא משומש ולא מוצר שהוחזר ("מחודש"). אם מסתכלים בזאפ על ד…

19. Started by ha,

רכשתי Nook HD 32GB מאמזון לפני כשבוע. היום קיבלתי אותו ורציתי להתחיל לעבוד איתו, ביצעתי רישום ל B&N וניסיתי להתחבר למחשב. ה PC לא רואה אותו. טוב, אמרתי לעצמי, נפתור את זה מאוחר יותר ובנתיים כדאי להטעין אותו (הוא הגיע עם סוללה ב 75%). חיברתי את כבל ה USB שבא עם ה NOOK למטען שלהם (דרך שנאי תיאום 220 ל 110) ו... נאדה. בדקתי באינטרנט וראיתי כי ישנו לד קטן ליד חיבור ה USB שאמור להדלק במצב טעינה. אצלי הוא לא נדלק. הסתכלתי בקונקטור שלהם (משהו דפוק לחלוטין עם 30 פינים) וראיתי כי כנראה שבורה שם חתיכת פלסטיק זעירה (חצי מילימטר) ואולי זה מה שגורם ל NOOK לא לזהות חיבור. להזכיר לכם, מכשיר חדש לחלוטין! כרגע יש לי מספר בעיות חמורות עם כל הסיפור הזה. לאחר צ'אטינג עם ה"תמיכ…

20. Started by roshman32,

שלום . אני מעוניין לקנות מחשב כף יד ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לחבר את המכשיר שאני קונה למסך חיצוני + מקלדת ... שיש אפשרות לחיבורים נוספים ואיפלו אם יש מכשיר בלי מתאם ? נקח לדוגמא את המכשיר מחשב כף יד MIO P350 + GPS יש בו חיבורים כאלה ?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by Ymac,

שלום! אני מתעתד לרכוש בשבוע הקרוב אייפון 5S, ואני רוצה שהוא יהיה בכיסוי ישר מהקופסה. אני קונה את המכשיר בקנדה, ככה שאין מגבלה על מספר הכיסויים האפשריים. עשיתי קצת מחקר ויצאתי עם כמה כיסויים שמוצאים חן בעיניי: Spigen Neo Hybrid - דק, מגן ויפה. זול יחסית, אבל חלקו האחורי השחור בטקסטורת מט מועד לפורענות מבחינת מריחות וטביעות אצבע. Spigen Slim Armor S - יותר מגן מהניאו היבריד, קצת פחות יפה לטעמי. Otterbox Symmetry - אוטרבוקס, איכותי ללא פשרות. פלסטיק מט עמיד. נראה מגושם יותר מהספיגן. יקר יחסית, 40 דולר. Tech21 Impact Trio - לפי היח"צ הוא מגן שלא נופל מהמתחרים במשקל כבד, מכיל את ה-D3O שהוא חומר שמשנה את תכונותיו לפי הכוח שמופעל עליו. נראה טוב, דק. פלסטיק מבריק מועד לשריטות. …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by koko0,

היא הולכת להיות הכיוון WM או סימביאן? או משהו ייחודי? מעניין אותי בעיקר מבחינת מולטימדיה ומשחקים

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  23. Started by hadarK,

אני רוצה לקנות את ה-ps4 dualshock ולחבר למחשב. רציתי לדעת איפה המחיר הכי זול שניתן לקנות? תודה מראש על כל עזרה.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.