גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
כרגע אני נמצא עם ה6085 המתפרק שלי. מה חשוב, לפי סדר עדיפות: *מצלמת סטילס איכותית. *פלאש *מצלמת וידאו *שירות הקלטת שיחות ללא ה"ביפ" כל כמה שניות שיש לי כרגע בפלאפון כי זה מציק ולא תמיד בא לי שהצד השני ישמע שאני מקליט. *ממשק מהיר ולא מסורבל. *רמת קרינה - שלא תיהיה גבוהה. כרגע אני עם ה6085 ויש לו 1.15 כפי שאני זוכר וזה נחשב להררבה. דבר נוסף שחשוב לי זה: איך אני מעביר את ההודעות הנכנסות והיוצאות שלי מהמכשיר למחשב ו/או לכרטיס הSIM?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
מישהו מכיר ? המחירים שם נראים די גבוהים, אני לא מתכוון לחנות רשת אלא חנות אמיתית שאפשר ללכת בתוכה.
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
קניתי מטען בטריות+בטריות 2500MH כתוב לפני השימוש CHARGE ואחר כך DISCHARGE מלא -- 3-- פעמים ! CHARGE או קיי ..אחכה עד שיסתיים לטעון אותם אבל מה הכוונה שלהם ל DISCHARGE איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
מהתוכנה המקורית שלהם HotSync כבר מזמן התייאשתי, היא מייצרת בעיות על גבי בעיות \= מישהו מכיר תוכנה טובה שעובדת עם המכשירים האלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה להתקין ברכב שלי דיבורית למכשיר Nokia 6070 זה מכשיר ללא bluetooth אשמח לקבל המלצה לדיבורית מתאימה. תודה
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי אפשרות להביא את פאלם פרי CDMA החדש לארץ האם אוכל לקבל פה קו , בפלאפון לא יודעים אין עם מי לדבר שם !!! ( טיפשים ) האם משהו יודע או שצריך לחכות לגרסת GSM. אגב קראתי פה כמה וכמה הערות על כך ש GSM יותר טוב מ CDMA . וזה ממש לא נכון !!! GSM היא יותר פופולרית עקב מכשירים שמתאימים לה. מבחינת שיטת עבודה CDMA הרבה יותר טובה עם שימוש בצ'יפים במקום בייטים ווקטורים אורתוגונלים שימוש רוחב הפס האופטימלי לעומת GSM שמוגבלים על תדר מסוים וההשפעה על המרחב התדר. ממתין לתשובה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
-
מישו יכול להגיד לי מה ההבדל בין c905 לc905i תודה לכולם!!! 8)
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון בימים הקרובים לקנות מחשב כף יד של חברת ASUS. מכל מני ביקורות שקראתי באינטרנט הבנתי שה- Windows 6 יןתר בעייתי מהגירסה הקודמת (5). האם זה נכון? האם משהו התנסה ויודע משהו לגבי זה? אם כן, אולי עדיף לי לחפש מכשיר עם גירסה קודמת... בתודה מראש, גל
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
ברשותי מכשיר Creative Zen. למכשיר יש בעיה במגעים- כך שאי אפשר להדליקו או לכבותו אלא ע"י חיבור למחשב. מישהו יודע איפה יש מעבדה שמתמחה ב Creative ? או נציגות שלהם?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אם מסדרים בתקייה של הנגן במחשב את השירים לפי תיקיות, אפשרי לראות את התיקיות כמו שסודרו במחשב בנגן עצמו?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
-
שלום! כתבתי כבר בפורום אחר,אך הם לא ממש ידעו לענות לי על השאלות שלי לצערי. אז אני מפנה זאת אליכם בתקווה שתוכלו לעזור לי: אני מעוניין לקנות מכשיר הקלטה קטן שלא יראו אותו או שלא ישימו לב לנוכחותו. ראיתי עט הקלטה מעניין. השאלה שלי היא,איך אני יכול לדעת מה יותר טוב? ראיתי 2 סוגים שאחד מהם הוא 4G שכתוב שהוא עד 8 שעות הקלטה,ויש עוד אחד שהוא 2G ועד 130 הקלטה. זה נראה לי ממש אבסורד! שאלתי את ההוא עם ה-130 שעות והוא אומר לי שאצלו זה מקליט בWAVE שזה עוד יותר אבסורד.... זה ה-8G http://www.step-up.co.il/Product.asp...ff=Zap〈=HE וזה ה-2G http://www.electrosale.co.il/Product.asp?productid=237 מאחד הפורומים ענו לי שזה עניין של איכות.אוקי... וגם אם כן,אז איך ההוא מכניס 130 שעות ל2G? וא…
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום לכם, החלטתי לרכוש אייפוד טאץ' דור שני. אבא שלי נוסע הרבה לקנדה בשביל עסקים, ובגלל המחירים הנוחים יותר שם החלטתי לרכוש אותו שם. ההתלבטות שלי היא בין רכישה של המכשיר בחנות של APPLE במחיר של 259 דולר קנדי http://store.apple.com/ca/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch לבין רכישה של המכשיר בענק הקמעונאות WALMART במחיר של 239 דולר קנדי http://www.walmart.ca/Canada-Electronic.jsp?selection=listingDetails&tabId=1&singledept=null〈=&assetId=34491&imageId=49082&suggestedItem=&priceType=1&page=null&departmentId=64&categoryId=866&tabId=1 מה ההבדל ביניהם? מה דעתכם? תודה מראש לעוזרים, חן
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בו כבר מעל לשנה ולא נהנה ממנו אפילו לרגע. הוא איטי ברמה נוראית, המסך מגע שלו די גרוע...ממש לא נוח כמו אייפוד טאץ איכות הסאונד זה הדבר הכי טוב בו. עכשיו אחרי שהוצאתי את העצבים על המכשיר הזה, מגיעה השאלה: יש איזושהי אפשרות להתקין עליו מערכת אחרת? משהו הרבה יותר מהיר? משהו קל...שכאשר אני מעביר שירים הם פשוט יעברו ולא יתקעו? או בכלל שהתפריטים יעברו מהר... או שהמכשיר הזה נועד להיות כזה גרוע ואיטי ואין מה לעשות בנושא... אני משתמש בו בעיקר למוסיקה וקצת אינטרנט. הבנתי שיש משהו שנקרא ROCKBOX מישהו ניסה את זה? כל הצעה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
היי. מישהו יכול להסביר לי מה זה החיישנים שכותבים עליהם? מה הם עושים ואיך? הכוונה למכשיר N85. אשמח לקבל תשובה. תודה רעיולה
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש דיבורית BT לרכב עד 300 שיהיה עיצוב טוב ושתהיה טובה באיכות.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אז הבעיה העיקרית היא שאין לי מטען אז אם אתם יודעים מאיפה לקנות והכי זול שאפשר אני ישמח לדעת איפה תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
היום אחרי כמה חודשים שלא נגעתי באייפוד שלי החלטתי לשים עליו כמה שירים (הוא היה ריק לפני) , אז שמתי עליו דרך האייטונס והכל היה סבבה שמה ושהדלקתי אותו לא היו שמה שום שירים והוא נשאר ריק, למרות שבהגדרות-> אודות רשום שהוא לא ריק ויש עליו מידע. מה לעשות?? ניסיתי לעשות איפוס דרך האייפוד עצמו וזה עדין נשאר ריק. תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
טוב תראו מעשה די מטומטם שקרה וזה קצת בעייתי בוא נגיד שנכנסתי לבריכה (בטעות) עם הטלפון בכיס :s07: אחרי בערך 10 דקות שמתי לב הוצאתי אותו ויבשתי אותו מבחוץ הוא יבש לגבי הבפנים בפנים אין לי מושג מה קורה שם אמרו לנסות לשים אותו באורז כדי שזה יספוג את המים אבל כמו שאמרתי הוא יבש מבחוץ אחר אמר לי לפרק אותו לגמרי ולייבש עם פן הבעיה שאני לא מצליח לפרק אותו שום מברג לא מתאים לבורג המוזר הזה למשהו יש רעיונות? :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מתכוון לרכוש פלאפון בחול omnia hd ויש לי כמה שאלות של מה אני צריך להגיד למוכר כדי שהמכשיר יסתדר בארץ. אני יודע שצריך לשאול אותו אם המכשיר הוא sim free והמכשיר UNLOCKED (פתוח) והאם צריך לשאול אותו אם זה הגרסא האירופאית? (כדי שיתאים לשיחות וידיאו) ואם יש עוד שאלות חשובות שאני צריך לשאול או שתתקנו אותי במה שאמרתי זה מאוד יעזור לי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
הי, אני מחפש לקנות דונגל של iAudio X5L. למישהו יש מושג אם ניתן להשיג אותם בארץ? אני יכול לקנות מחו"ל, אבל לפני כן חשבתי לבדוק אם אפשר לקנות בארץ. קניתי את הנגן בבאג, אבל הם הפסיקו לייבא את המכשיר ואת האביזרים שלו. נ.ב. אני גם מחפש בטריה טריה של 2200mAh לנגן. תודה על כל טיפת עזרה, ינאי.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מלבד גודל המסך, האם יש איזה הבדל מהותי נוסף? בהנחה שאני מסתדר מצויין עם המסך הקטן, האם יש איזשהו יתרון ל-MOOV 300 על פני אחיו הקטן שמצדיק 300 ש"ח תוספת במחיר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1)איזה עוד נגנים יש חוץ מאייפוד שמוציאים ליין אאוט ללא התערבות של המגבר הפנימי שיש בנגן עצמו? 2)איזה נגן נחשב בעל ה-dac הכי איכותי?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-