גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש להורים שלי כבר שנה את mio c320 ורציתי לדעת איך אני מעדכן את המפות של ישראל ואירופה שיש על המחשיר?
-
- 2 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לוח כתיבה אלקטרוני שדרכו אני אוכל לכתוב בשיעורים באוניברסיטה בלפטופ. מישהו יכול להציע משהו זול וטוב?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בערוץ הקניות ניסו למכור לה את הטאבלט הזה מה אתם אומרים?? http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=35012 חשוב לה רק שהמסך יהיה יחסית גדול
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי GPS חדש מדגם מערכת ניווט GPSוC320וMio שמתחבר לחיבור של המצית ברכב רציתי לדעת שכאשר אני מכניס שירים לGPS בכרטיס זיכרון ומשמיע..אם אפשר בעזרת זה שזה מתחבר לאוטו לשמוע ברמקולים של האוטו את המוזיקה מהGPS ? אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי ועברתי על דיונים שונים בפורום אבל לא הצלחתי לקבל החלטה. מעוניין בעזרתכם בטאבלט שישמש בעיקר לסרטים ולכן צריך להיות בגודל 10 לפחות ועם זמן סוללה ארוך. ממה שהבנתי יש טאבלטים מעולים סינים של AINOL וכו'. אני מעוניין שהטאבלט יציג ויריץ סרטים באיכות טובה ללא בעיה, ויפיק סאונד טוב. אשמח להצעות ספציפיות לדגמים שיתנו לי מענה. כמובן עם העדפה למחירים נמוכים אך ללא פשרה על איכות.(בנוסף, ראיתי שיש לינקים ישירים שמעניקים הנחות) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מכשיר חדש נוסף מבית היוצר של ZTE שמריץ אנדרואיד ואם ימשיך בדרך של קודמו במינימום מחיר. מאותם מכשירים של מקסימום תמורה לכסף: http://crave.cnet.co.uk/mobiles/zte-skate-smart-phone-offers-an-affordable-taste-of-gingerbread-50002711/ יתרונות ידועים מראש, צג קפסיטיבי בגודל 4.3" ומעבד חזק מספיק כדי לתמוך בFLASH של ADOBE שזו נפילה גדולה של הBLADE. אז מה? יהיה לנו ORANGE NEW YORK?
-
- 39 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
http://www.everyjoe.com/cellphone9/acer-f1-on-windows-mobile-65/ http://www.mydigitallife.info/2009/06/18/acer-f1-smartphone-with-1ghz-qualcomm-snapdragon-cpu/iw/ מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מתלבט בין s8 plus, oneplus 5t/6, pixel xl או אם יש משהו אחר שאתם ממליצים. חשוב לי מצלמה, מסך טוב, ואם אין כרטיס זיכרון, אז לפחות 128 גיגה,עדיפות לעמידות למים.
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי. רכשתי לאחרונה GPS של Garmin - StreetPilot c330. רציתי לדעת איך אני יכול להוסיף (בחינם או בתשלום) מפה של הארץ ואם אפשר גם עברית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
זה היה רק עניין של זמן: חברת ההזנק שהשיקה מצלמה חדשנית עם 19 חיישני תמונה פועלת להביא את הטכנולוגיה שלה גם למכשירי הכיס החכמים שלנו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. אני מקבל בקרוב סנסה, וזה די הדאיג אותי העינין של להטעין את המכשיר דרך המחשב. איך אפשרות לקנות מתאם או משהו כדי שאוכל להטעין אאת המכשיר?
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לא משנה אם יש לכם אייפון או אנדרואיד בכיס - הנה שמונה משחקים שהושקו בתקופה האחרונה וכדאי לכם בדוק אותם בהקדם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אין לי ממש כיוון למשהו שאני ממש רוצה, אבל זה יותר לכיוון נגנים ואמצעי שמע (אוזניות או רמקולים קטנים וניידים). יש למישהו המלצות מעניינות? בכלל, אם יש למישהו הצעות בתחומים נוספים אני אשמח לשמוע...
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
העברתי את ערכות הנושא לפלא וכשאני מנסה להתקין אותם(קיבצי SIS) הפלא רושם לי שזה לא מתאים לגירסה שלי... **אלה ערכות נושא שמיועדות לnokia 5800 -לפחות זה משרשום באתר בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
המכשיר הקודם שלי שבק חיים ואני מעוניין במכשיר חדש שימושים: שיחות ורדיו מצלמה סבירה+ יהיה נחמד WAZE אינטרנט במהירות סבירה וגם כאופציה של נקודת גישה אני לא שולל ייבוא מחו"ל וכן סינים טובים, הכל תלוי בהמלצות וכמובן ככל שזול יותר טוב יותר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות לעצמי mp4, ואני צריך עצות לגבי איזה מכשיר לקנות. תקציב בסביבות 1000-1500. העיקר במכשיר שיוכל לקרוא פורמטים שונים של סרטים (avi, mkv, ogm, mp4). שימוש עיקרי מוזיקה וסרטים.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לא מחזיק אשראי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את המכשיר V3X ואני מצליח להעביר את הסרטון מהפלא' למחשב אבל אני לא מצליח לצרוב את הסרטון לדיסק, ניסתי את כל הפורמטים ולא עובד ושאני עושה all file הוא אומר שהפורמט לא טוב, מישהו יודע על איזו דרך לצרוב לדיסק זה סרטונים חשובים.
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי, אני משתמש במכשיר אנדרויד ומחפש אוזניות אלחוטיות (TRUE WIRELESS). חשבתי על האיירפודס פרו של אפל (שימו לב, לא הדגמים הקודמים.). אני מודע לכך שאוותר על כמה פיצ'רים כמו סירי והפסקה של המוזיקה כשמוציאים מהאוזן אבל מעניין אותי משהו בסיסי יותר. יש פה משהו שמשתמש בה אוזניות הללו עם אנדרויד? האם ישנן בעיות בחיבור? כלומר האם המכשיר מזהה אותן אוטומטית כשהן יוצאות מהקופסא או שצריך לעשות Pairing מחדש? האם המכשיר הסלולארי מנתק קשר עם האוזניות כשהן נכנסות לקופסת הטעינה? (כלומר מעצמו, בלי לעשות Forget this device בתפריט ה-BT)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
הייתה לי פעם תוכנה כזאת עם כדור שלוחצים עליו ואז הוא מחפש פלאפונים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עדיין מסתובב עם טלפון ישן ומתלבט אם להיכנס לעולם הסמארטפונים. פעם, לפני די הרבה שנים הייתי מתלהב טכנולוגי ורצתי לקנות כל גאדג'ט שיצא רק כי הוא היה מגניב. הימים האלה חלפו וגם הכסף שיש לי להוציא על דברים כאלו הצטמק (ילדים, משכנתא...). לכן אני אקנה סמארטפון רק אם יש לזה תועלת ממשית עבורי. בגדול יש לי מעט זמן פנוי כיום ולשחק איזשהו משחק בטלפון כשאני ממתין לרופא או משהו כזה זה לא מה שיגרום לי לקנות אותו. מכיוון שאני שונא את המדיניות של אפל שכובלת אותך לגמרי אליהם, אני לא אקנה אייפון אלא אלך על טלפון אנדרואיד (יש בכלל אופציה נוספת חוץ משתי מערכות ההפעלה האלו (וסימביאן עליה השלום)) ? אני ממש ממש לא מבין בזה וצריך עזרה כדי להחליט. הנה כמה שאלות שעלו לי ואשמח לתשובו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי פה שלט לטלוויזית LCD של LG, שלט למערכת רמקולים Logitech Z5500 ושלט למזגן של LG. תוסיפו לזה את העכבר והמקלדת האלחוטיים, ותקבלו A REAL PAIN IN THE ASS. יש למישהו הצעה (עדיף מניסיון, אבל לא חייב) לשלט באמת פונקציונלי ונוח שייאחד את השלושה (ואם יוכל לפטור אותי מהעכבר/לשלוט גם על המחשב - מה טוב, אבל לא חובה)? מבחינת מחיר מובן שארצה את הסוג הזול ביותר שיהיה אמין ונוח. שאר הדגשים הם כאמור פונקציונליות - שיוכל למלא את כל התפקידים שהשלטים כרגע ממלאים על כלל הפונקציות שלהם, נוחות - שיהיה פונקציונלי בצורה נוחה (5 לחיצות באוניברסלי במקום לחיצה בודדת בשלט המקורי זה לאו דווקא כ"כ נוח. ככל שמורכבות השימוש עולה באיזשהו שלב זה נעשה כבר לא כדאי) ואמינות - לא צעצוע זוהר בחושך ע…
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-