גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מצלמת אינטרנט שתתן לי איכות תמונה טובה יחסית במחיר זול קשה לי להחליט היות ואני לא מודע טוב לאופי התכונות. ראיתי איכות תמונה שנע ב 100K-500K האם יש חשיבות? כיום יש בשוק מצלמות עם תאורת LED להארה בחושך. האם זה באמת עוזר וחיוני? או סתם תרמית? לא צריך משהו איכותי מאוד מצלמת אינטרנט פשוטה, שנתפסת על מסך דק, באיכות תמונה סבירה לכל דעה לדוגמא: Logitech QuickCam Pro 5000 - ב 330 שקלים. ראיתי שהיא עובדת על רזולוציות יפות. האם היא תתן לי איכות תמונה טובה? וקצב הריענון של הוא 30 לשניה תודה לעוזרים אסף
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
היי, טוב אני מחפש מקור שילמד אותי לפתח משחקים לאנדרואיד, או לפחות יתן לי הסבר ראשוני.. אני מעדיף קורס וידאו (לא אכפת לי באנגלית). תודה לעוזרים, וחג שמח. נ.ב. אני ממליץ לעדכן את הלינקיה במקורות לימוד לאנדרואיד.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת לכתיבה ממושכת בנקסוס 7 החדש (מיועד לאופיס ואימיילים). אני מעדיף כמה שיותר שקטה ושתהיה קטנה (בלי numlock וכל התוספות הללו). יש משהו בשבילי? אין בעיה עם מקלדת bluetooth רק שיהיה לה זמן סוללה ארוך של לפחות 10 שעות עבודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי IPAQ עם BT ורציתי לרכוש מקלט GPS BT וכך לעבוד עם שניהם יחד. הדרישות שלי מהמכשיר - שימצא לווינים מהר - ושישמור איתם על קשר גם אם הוא לא דבוק לשמשה. ושיהיה זול. אשמח לשמוע מי הם המקלטים המומלצים/פופולאריים. ראיתי את ה GlobalSat BT338 הוא פופולארי לפי מה שהבנתי. אבל הוא עולה איזה 500 ש"ח (http://zap.co.il/model.aspx?modelid=132555) ראיתי את Holux M1000 שעולה 270 שקל. מה אומרים עליו? בקיצור אשמח לקבל המלצה למקלט עם יחס איכות מחיר טוב. תודה!
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שיעבוד עם Bluetooth סוללה טובה קליטה מהירה תאימות ל LINUX+MAC+PC+Symbian אשמח להצעות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מקלט GPS עם חיבור bluetooth ואם יהיה בנוסף USB זה יהיה מצוין. ושיתמוך במערכות ההפעלה: Symbian, Windows, Mac, Linux קיים אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה מקלט רדיו שמתחבר למחשב בUSB. הכוונה היא שאני יהיה יכול להאזין לרדיו FM דרך המחשב - ללא האינטרנט. בשביל זה אני צריך את המקלט. כמה זה צריך לעלות? איפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקלט רדיו שיתחבר בUSB למחשב ויתן לי אפשרות לשמוע רדיו דרך המחשב.. אני לא רוצה לשמוע באינטרנט... ככה שאני כן צריך את האנטנה הזו... מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מקרופון אלחוטי (לא למרחק גדול) שיהיה איכותי וכמה שיותר קטן תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום. קניתי לאחרונה את הIPOD Nano החדש - דור 4. ואני מחפש לו משדר FM, כלומר משהו שאחבר אליו והוא ישדר לרדיו במכונית לתחנה מסויימת ואוכל לשמוע דרך זה את השירים.. הסתכלתי על זה קצת באינטרנט אבל אשמח לשמוע ממישהו שכבר ביצע קנייה כזו, או שמבין עניין. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום שלום! ראיתי כמה אופציות אבל אני לא יודע אם המשדר סטריאופוני או האם הם תומכים בDOKים מרובי ג'יגות.. למישהו יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בדיוק מה שכתוב בכותרת... משדר רדיו שמשדר לרדיו את מה ששומעים באם פי 3. מצטער אם זה נשמע קצת לא ברור... פשוט לא יודע איך קוראים לזה . מישהו יודע להמליץ לי על משהו?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגיע אלי אייפון 4 היום, ואני זוכר שראיתי משחק/ סיור במפה כל שהיא שהיה באיכות ממש גבוהה, כמה משתמשים העלו גם סרטונים ליוטיוב .. אשמח בנוסף לקבל SOURCEים והמלצות למשחקים תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש משחקים לפלאפון עם אפשרות לריבוי משתתפים דרך BLUETOOTH. הפלאפון שלי הוא K610i. המטרה העיקרית זה להעביר את השיעמום של שיעורי הסטוריה (הטניס המובנה בפלאפון די מעפן...) מחכה לתגובות 8)
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זה הפלאפון של אחי! הוא ביקש ממני משחקים ותוכנות לפלאפון הזה אם משהו יכול להמליץ לי על משחק או אתר של הורדות חינמי אני ישמח מאוד!! תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני אומר מראש שאני לא אפרסם פה את האפליקציה כדי לא להפר בטעות איזשהו כלל של הפורום. אני בשלבים מאד מתקדמים בפיתוח של מקלדת לאנדרויד ויש לה כבר עכשיו כמה פיצ׳רים ממש מגניבים. בשביל שאנשים ישתמשו בה, אני מחפש אנשים שינסו גרסאות שאני מוציא פעם ב ויתנו לי איזשהו פידבאק לגבי מה חסר להם בשביל להמשיך להשתמש באפליקציה. בכל מקרה - זה יותר לענות על כמה שאלות לא מסובכות שאני שואל לפעמים, אז לא לחשוש מהקטע של המשוב. בתמורה אני מציע לכם להיות בין הראשונים לקחת חלק בפיתוח של מה שעתיד להיות מהפך בחווית ההקלדה על הסמארטפונים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני שוקל לקנות טלפון חדש בעל אופציה לשידור מוזיקה בסטריאו דרך BLUETOOTH. המון מכשירים היום באים עם כניסת PL 3.5 סטנדרטית לחיבור אוזניות רגילות, אך אני די בטוח שעם השימוש האינטנסיבי שלי היציאה הזו תתקלקל ממש מהר (המגיעם). אז חשבתי, האם קיים מתאם שיקבל את האות מהטלפון, ב-BT, ואליו יתחברו אוזניות רגילות? יש לי כבר אוזניות שאני מאוד אוהב (סנהייזר CX400) ואני לא רוצה לרכוש אוזניות BT סטריאו נפרדות אלא לעשות שימוש בשלי. (גם בגלל מחיר של אוזניות איכותיות וגם כי כבר יש לי משהו איכותי שאני אוהב) מישהו נתקל בפתרון כזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,לצערי איבדתי לפני כמה זמן בצבא את המתאם לcreative vision m שלי (דגם 30gb) לצערי המתאם הוא הדבר היחיד שבעזרתו ניתן להתאים את המכשיר. חיפשתי בחנויות ובאתרי יד 2,ולהביא מחו"ל נראה לי יקר מדיי. האם יש פה מישהו שמעוניין למכור לי אחד או להפנות אותי למקום שבו אוכל לקנות כזה במחיר שווה נפש? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי נגן מולטימדיה שנטען דרך כבל USB. בקרוב אני נוסע לחול לכמה שבועות ואני די בטוח שלא יהיה באפשרותי להטעינו דרך USB. ראיתי לפני כמה ימים אצל מישהו מתאם מ USB למתח - מותר המאפשר לחבר את הכבל USB לשקע בקיר ולהטעין מכל שקע סטנדרטי. יש לכם מושג אפא רוכשים מוצר שכזה? אני מדבר על מוצר כזה: http://images.google.com/images?svnum=10&um=1&hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=usb++power+adapter&btnG=Search+Images
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום!אני מחפש מתאם מ-micro USB לHDMI+OTG, משהו שדומה למוצר הבא:http://www.aliexpress.com/item/2016-New ... 80a3611a11חיפשתי בגוגל וזאפ ולא מצאתי משהו דומה בחנות בארץ (אבל אני מניח שיש)תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן וידאו עד 500$ בארה"ב. חשבתי לקחת את האייפוד טאץ' 32 ג'יגה, ורציתי לשמוע קצת על אלטרנטיבות. בנוסף, רציתי לדעת איך האייפוד טאץ' מסתדר עם כתוביות, ואם אפשר לחבר אותו ישירות לטלוויזיה (באמצעות מתאם כלשהו). אשמח לקבל המלצות על נגן שיוכל להריץ כתוביות ולהתחבר לטלוויזיה בצורה נוחה .. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני רוצה הצעה לנגן MP4 קניתי לא מזמן אוזניות אולטרהסון אייקנס ממש טובות ואני רוצה לנצל את האיכות שלהם הכי חשוב לי שהאיכות הסאונד של הנגן תיהיה טובה ככל האפשר המסך לא כזה חשוב לי ובכלל כל דבר חוץ מאיכות הסאונד לא קריטי ואני לא רוצה משהו שעולה אלפים אלא משהו סביר תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מחברה אמינה... (וכמה שיותר מוכרת כמו sandisk) - שיתאים לאימוני ריצה-כמה שפחות נפח - יש לי פחות מ-50 שירים אז בלי הגזמות
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש נגן 10-20GB. הדברים העיקריים שאני מעוניין שיהיה בו: - הכי חשוב שיהיה כמה ושיותר קטן - שתיהיה אפשרות של סידור תיקיות - השימוש העיקרי והיחיד בו בעצם זה רק MP3, יעני רק מוזיקה, אז לא חשוב שיהיו כל מיני אפוציות מיוחדות לוידיאו, לא צריך בכלל MP4 אם זה אפשרי. - זה שזה בלי הגבלה אל תביאו לי משהו ב4-3 אלף... זה הכל פחות או יותר, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
חשיבות גבוהה - איכות ועוצמת סאונד טובה (ללא מגבר) - ממשק משתמש נוח - תמיכה בעברית - רדיו - אפשרות העתקת קבצים ממצלמה דיגיטלית - זמן סוללה של לפחות 10 שעות חשיבות בינונית - תמיכה ב-OGG - קומפקטיות ומשקל (אני יכול להסתדר עם נגן בגודל של פאלם/פוקט-פיסי ואפילו קצת יותר) - אפשרות להחלפה עצמית של הסוללה - מסך שאינו מסנוור במקומות חשוכים חשיבות נמוכה עד אפסית - תמיכה בווידאו או תמונות - תמיכה ב-WMA, AAC - עיצוב חיצוני אסתטי - איכות האוזניות המצורפות (אני מתכוון ממילא להשתמש באוזניות שלי) - יומן, משחקים ושאר גימיקים התקציב המקסימלי הוא 2000 ש"ח לנגן עם דיסק 60GB ו-1500 ש"ח לנגן עם דיסק 30GB. ממה שראיתי בינתיים, ה-Zen Vision:M נראה מבטיח (במיוחד במחיר מפתה של 100…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-