גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
ברשותי המכשיר הבא: נוקיה 6230I (עם סים בפנים של סלקום) אני מעוניין לרכוש את המכשיר הבא: נוקיה N85 (מיד 2-מבחור שרכש אותו בפאלפון) האם המכשיר תומך בסים שלי? אם לא מה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אהלן לכולם כבר חודשיים שאני חוסך כסף לקניית פלאפון חדש ומתקדם. אני מחפש פלאפון בעל מצלמה טובה, נגן מוזיקה טוב ורמקולים חזקים במיוחד...(אחרי ששמעתי את הרמקולים של הN95 8GB הופתעתי לטובה מהעוצמה והאיכות), וטלפון מהיר. אני מעדיף נוקיה.... התקציב שלי הוא עד2000 שקל אפילו 2200 מה הייתם קונים במקומי ולמה? רציתי לקנות N95 8GB אבל כבר לא מוכרים כאלה חדשים קראתי עליו בייקורות ממש טובות והרמקולים שלו ממש חזקים... תודה לכל מי שעוזר לי
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מייקרוסופט לא ממהרת להכריז סופית כי ה-HD2 יהיה זכאי לשדרוג מע' ההפעלה שלו לגרסה 7. מקור: http://www.engadget.com/2010/03/01/microsoft-sending-mixed-signals-on-windows-phone-7-series-upgrad/ אישית אני לא מבין מה ההיגיון לשים מע' הפעלה ללא multitasking על מכשיר עם מעבד עוצמתי שכזה.. מה אתם חושבים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, החלטתי לקנות לאבי לכבוד היום הולדת מכשיר GPS, מכל מה שבדקתי ה-MIO החדשים עם התוכנות המחורבנות שלהם אני ממש לא אגע, למכשירי FUJICOM אני לא אתקרב בגלל היבואן והשירות הגרוע, אבל דווקא מכשירי QUE באים עם שנתיים אחריות של ח.י., שזה ממש מתאים לי. הגודל האופטימלי ל-GPS לדעתי הוא 4.3", מתחת לזה זה קטן מידי, מעל זה זה גדול מידי, וגם ככה יהיה דבוק על השמשה בנוסף גם Valentine 1. בכל מקרה, ישנם כמה דגמים שאני לא מצליח להבין מה ההבדל ביניהם, והכי חשוב מה עדיף מביניהם: NQ431 GPS4300 NQ430 NQ450 אלה עם התוספת דיבורית BT אין בהם פלוס מבחינתי, מכיוון שיש לי באוטו כבר דיבורית BT. מבחינת תקציב - 1000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ערב טוב, קיבלתי היום מכשיר IPAQ, וכאשר אני פותח אותו מופיע מסך חצי כחול חצי לבן ובו כתוב: HP iPAQ Pocket PC וכאשר אני לוחץ על הכפתורים לא קורה כלום. מהי הבעיה? האם המכשיר תקול? תודה מראש. ד"א - תמונה של המכשיר: + תמונה של "הבעיה":
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, אני חושב לקנות באופן פרטי (אזי, לא דרך חברת הסלולר) אחד מן המכשירים הבאים: Nokia E52\E75\E72 או Blackberry Curve 8900. מחירם נע בין 1400 ל E52 ועד ל 1800-1900 לכל השאר. חשבתי על האפשרות להזמינם מחו"ל, לדוגמה, דרך EBAY. האם מישהו מכיר את העניין, ביצע אותו, וחסך כסף מדרך פעולה זו? כמו כן, חשובה לי התמיכה בעברית במכשיר. אומנם תפריטים באנגלית ממש לא מפריעים לי, אך אני לא מוכן לוותר על האפשרות לשלוח הודעות SMS בעברית. אני מניח שבשביל זה צריך גם ל"חרוט" (אם זוהי המילה הנכונה לכך) עברית על המקשים. כיצד אוכל לאפשר עברית במכשיר, עם כל הפעולות הדרושות לכך, וכמה זה אמור לעלות? אשמח להמלצות, הערות וכן הלאה. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
רכשתי את ה mio c320. הורדתי את חבילת ה miopocket 3.0, לפי ההסברים שקראתי עדיין לא הבנתי איך אני מתקין את התוכנה על המכשיר עצמו. ניסיתי להתקין את התוכנה על כרטיס זיכרון חיצוני וזה עבד, אך ממה שקראתי אפשר גם על המכשיר ללא כרטיס זיכרון. אם מישהו באמת מבין בנושא בבקשה שייתן לי הסבר נורמלי ולא כמו שרשום בכל אתר באינטרנט. מודה מראש על העזרה....
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן ובוקר טוב חזרתי מתאילנד והבאתי איתי מתנה לעצמי חיקויי של איפון, המכשיר עובד מצויין ואני מאד מבסוט רק דבר אחד זה שאני לא כל כך מצליח לגלוש שרך ה WIFI המכשיר מוצא רשתות מתחבר אליהן בלי בעיה אבל לא פותח את הדפדפן ואני לא מצליח לגלוש . כמו כן אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את המכשיר הנ"ל איך אני יכול להתקין דברים עליו ומה כדאי כל מיני פיצ'רים וכו. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי אתמול אייפון חדש מרשת פלאפון הורדתי ITUNES ויש שם אופציה לעדכן גירסא משהו ל3.1.3 מה זה בעצם? האם זה רצוי? זה יזיק למכשיר? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי GPS של חברת MIO מדגם S568 בתוכנה של המכשיר יש אפשרות להכניס סרטוני וידאו לתוך כרטיס הזכרון (וגם לזכרון של המכשיר) מה שאני לא מבין זה איך אני מנגן אותם? כי יש בתפריט רק לנגן מוזיקה מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא מוצא את הדרך לעשות את זה, מישהו יכול להסביר לי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשוב לי שהיה WIFI ומערכת הפעלה פתוחה. אני יקנה בחנות פרטית. כעיקרון אני חושב על N85/N86. או שחשבתי להוסיף עוד כסף ולקנות את NEXUS ONE. שמעתי על הפל' הזה הרבה דברים טובים..(איפה אפשר לראות אותו בתצוגה?)
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המכשיר דרך שליח של אורנג...פתחתי בלי להוריד את כל הניילונים ואחרי שימוש של בדיוק 5 דקות גיליתי שיש פיקסל לבן קטן ברקע שחור (בעיקר) אני מאוד מאוד רגיש לכאלה דברים וזה ממש עיצבן אותי...התלבשתי וזזתי לנקודת שירות איתו...חצי שעה כל נציג ניסה לראות את הפיקסל ולא הבינו מה אני רוצה מהם...אמרתי להם מכיוון שהפלפון נפתח לפני שעה קלה מקופסה חדשה שבא ממפעל אני מעוניין שיחליפו לי למכשיר חדש...התווכחו איתי שאני אידיוט וזאת סתם נקודה המכשיר תקין והם לא מכירים בזה כ"תקלה" ושהמכשיר כביכול לא עובד...אמרו לי אם אתה רוצה נחליף לך את המסך בגדר האחריות...אמרתי סבבה אחרי כ20 דקות הם באו עם פיתרון שונה אמרו לי ששלחנו מכתב מפורט עם הבעיה לנציג שמכר לי את המכשיר והוא ישלח לי שליח ונ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש המלצה לנגן mp3 איכותי, עם איכות סאונד טובה, אוזניות איכותיות ונפח גדול כמה שיותר. הבנתי שיש את ה- ipod classic שיש לו נפח של 160gb. איזה נגנים עוד קיימים בשוק? ומהו הנפח הגדול ביותר? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני צריכה עזרה בלהוסיף ימי הולדת בסמסונג S8300 חיפשתי ולא מצאתי שום מדריך שמסביר איך מוסיפים יום הולדת לקלנדר או לאיש קשר. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
^^ קניתי את הS5600 לכן חשוב לי לדעת מה ההבדלים בנתיים לפי מה שראיתי רק הכפתור "חזרה" בצבע אחר.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
^ ברצוני לקנות את הסוני אריקסון - סאטיו. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_satio_(idou)-2683.php השאלה שלי היא: איזה כרטיס, בנפח של MICROSD 32GB, יתאים למכשיר? האם הוא יתאים? http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=211495194&listingid=46748417 תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני אוטוטו מתגייס ואני עובר מסלול לסלקום חיילים אני מעוניין לקבל מכשיר בחינם כמו שיש במבצע הזה http://www.cellcom.co.il/new/soldiers/2000/pages/default.aspx?wtid=1 בהתחלה חשבתי שרק ה705 שווה הסתכלות ואז גיליתי שגם לנוקיה יש WIFI מה דעתכם מה הכי כדאי מהשימה הזו ? העניין דחוף לי אשמח לקבל עזרה כמה שיותר מהר תודה מראש וחג פורים שמח
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כף יד מסוג fujitsu-siemens LOOX N560, עם מערכת הפעלה winmobile 5. רציתי לדעת האם זה אפשר לשדרג את מערכת ההפעלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
האם צריך בשביל הסינכרון את השלט המקורי של המכשיר או שאפשר בלי כי יש לי כאן בבית רסיבר ודיוידי בלי שלטים ואני מתעניין בקשר לשלט אוניברסלי שיעשה את העבודה..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא משנה בארץ או בחו"ל, ולא חייבת להיות זולה, העיקר איכות. תודה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות אוזנייה וראיתי באיביי כמה דגמים זולים יחסית.רציתי לדעת מה דעתכם עליהם: nokia bh-104 motorola H560 Samsung wep 180\460 אם יש למישהו המלצות על אוזניה מסויימת,אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
האם צריץ מכשיר פרוץ? המלצות לחנויות בלוס אנג'לס או באינטרנט? אני מחפש מכשיר כמו HTC HD2
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-