גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
הי מישהו יכול להמליץ לי על נרתיק לנגן הנ"ל+אוזניות? לא מצאתי בשום מקום משהו נורמלי, אבל אני מניח שלא חסרים, כי הוא פופולרי. ד"א, הנרתיק יהיה רק לאיחסון ושהוא בתיק. אין צורך שיהיה מותאם לכפתורים ומסך (יכול להיות סגור לחלוטין). עדיף כמה שיותר זול. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
אני מחפש mp3 טוב שהאיכות שמע שלו טובה מאוד ++++ זה הכי חשוב לי שלא יהיה ענק חשוב שיהיה נייד מממ בסביבות 4 ג'יגה ככה אשמח לקבל חוות דעת על מכשירים שיש לכם חשבתי על cowon d2 מה אתם אומרים? הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי ipod משנת 2004 (click wheel, מסך שחור לבן, 16 gb) שניתן לי במתנה מחבר. החבר לא סיפק לי כבל usb אז קניתי כבל ג'נרי והטענתי אותו במחשב והמכשיר היה תקין לחלוטין והצלחתי להאזין למוזיקה של החבר שעוד נשארה בתוכו. התקנתי itunes וניסיתי לעדכן את הקושחה של ה-ipod באמצע העדכון (העדכון הורד למכשיר, המכשיר עשה אתחול) הופיע לי אייקון בצורת power adapter. מסתבר כי בדורות הישנים של ה-ipod שבהם נכלל גם המכשיר שלי התקנת העדכון שהורד למכשיר - אחרי האתחול חייבת להתבצע אך ורק כאשר המכשיר מחובר לחשמל דרך שקע חשמל -> usb power adapter -> כבל usb -> מכשיר ה-ipod. ולא דרך חיבור usb רגיל למחשב בגלל מדיניות דפוקה של apple בזמנו שנועדה להגן מפני אזילת החשמל בסוללת המכ…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מתנה לידידה היא ממש רוצה ITOUCH אך הוא יקר מידי בשבילי אני מחפש תחליף פחות יקר (עד ה600 ש"ח) משהוא טוב שיוכל להריץ את אותם ישומים ושהיא לא תצתרך לשלוח אותו כול שנה לתיקון . בינתיים חשבתי על ה4PLAY X-POD לחבסר שלי יש אותו כבר שבועיים מכשיר נחמד תפס אותי במיוחד הקטע הם המצלמה אך אני גם כן אהבתי את הIKO UC-40 כי יש לו אחריות ל3 שנים מה שמעיד על איחותו אז מה לקנות? גם ה QTECK VISION נראה נחמד :s05:
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
יש לי מכשיר 6 ג'יגה שרכשתי לפני בערך כשנה. ולא עשה לי בעיות אף פעם. עד שהעברתי לשם אלבום אחד, (כ15 שירי בערך ) בתקיה אחת ומאז המכשיר נתקע לי באמצע סתם בלי שום קשר לכלום. ובנוסף אני לא מצליח להעביר כמות קבצים גדולה בבת אחת, צריך להעביר כל קובץ בנפרד על מנת שלא תהיה הודעת שגיאה. בקיצור ניסיתי למחוק את האלבום הזה , אך התקיה עצמה מסרבת להמחק , אני מאמין ששם הבעיה אבל אני לא מצליח לאתחל את המכשיר. יש למישהו פתרון ?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום! מצאתי אתר שניקרא free1.co.il רציתי לדעת אם אתם ממליצים לקנות דרכו מכשיר חדש. האתר מוכר בגרושים,לא יאומן. זה ניראה חשוד מדי המכרזים שם במחירים כאלו. מה אתם חושבים
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
נפח פיזי לא חשוב לי,פשוט יש לי הרבה מאוד מוזיקה ואני מוכן להקריב חלק מהנוחות בשביל זה. אז בואו נניח ואני אמצא חנות שעדיין מוכרת או שמסוגלת לייבא במשלוח iPOD 160GB, יש בו משהו שונה מה-120?מישהו אמר לי שיצא שיפור לכל סדרת ה-classic ורק ל-160 לא יצא,מה זה אומר? ומה זה ה-genuis באייפוד? תודה מראש,זה דיי חשוב,ה-mp3 שלי דופק לי את כל האוזניות עם היציאה לאוזניות הדפוקה שלו וזה מוציא לי את כל ההנאה מהמוזיקה שלי..
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
איפה אפשר ליקנות הכי זול כיסוי טוב לנגן. ועוד כמה שאלות בנוגע לנגע: 1. אפשר להגדיל את הכתב? 2. יש אפשרות לשנות סקינים? 3. כשאני נמצא בתיקיה של השירים ואני לוחץ על M זה עושה לי רעש תיקיתיקי ואז אני לוחץ שוב וזה מחזיר אותי לMENU - זה בסדר? 4. העברתי שירים לתיקיית הMUSIC איפה שיש תשיר הדמו, עכשיו כמה לעזזל זמן זה אמור לטעון את הנגן??? זה כבר איזה 5 דקות לא טוען אותו, זה עושה לי STARTING ותוידאו שאחרי.. אבל לא ממשיך הלאה.. - טוב זה התסדר אחרי שמחקתי את תיקיית השירים FLAC שהוספתי.
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
-
שוב תודה לכולכם המכשיר מצויין קטן וקל ובאותה מידה נח לשימוש נורא גם מבחינת תוכנה ותפריטים תפעול תיקיות פלייליסטים וכל זה וגם מבחינת החיצוניות שלו הנדסה מעולה פשוט הכל ברור ונוח, השמע בו פשוט מדהים הייתי בשוק מהרמת שמע הגבוהה גם על ווליום הכי גבוהה לא שומעים פגם אחד בקול,פשוט מעולה. הקליפס שימושי מאוד ובסך הכל אני נורא נורא מרוצה מהקניה הזאת והוא הגיע בדיוק בזמן כי יום ראשון יש לי נסיעה שאני צריך אותו אליה חח (רצוי לציין שהגיע הרבה יותר מהר מה14 יום המצויינים וואלהשופס שיחקו אותה) דבר אחד הוא שלמרות שהתקנתי את המכשיר עם דיסק ההתקנה ועדכנתי אותו עם העידכון שהסברתם עליו בפורום מהאתר של סאנדיסק בקשר לעברית עדיין העברית בנגן הפוכה..... אם מישהו יודע איך לפתור אני ישמח לשמוע. א…
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
בחרתי תמתנה הזאת מכל השאר והיום קיבלתי אותה עכשיו אני בא להעביר שירים זה נותן לי את השגיאה הזאת: http://img201.imageshack.us/my.php?image=123pf1.jpg כונן G זה הכונן הוירטואלי היחידי שנפתח לי, ולמרות שלא מופיעים לי שם השירים שיש כבר בתוך ה-MP.. שמו לי שירים של זונות בייבי גירל .. אי אפשר למחוק אותם דחוף עזרה משעמם לי בשיעורי העתודה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אז כמו בכותרת : צריך המלצה לנגן נייד של מוזיקה וסרטים ( MP4 ) בתקציב 500 - אפשר חריגות , עדיף חריגות למטה ( פחות מ 500 אם אפשר ) מה שחשוב לי זה שהנגן יהיה אמין ושיוכל לנגן סרטים כולל תרגום לא מובנה בעברית תודה מראש לכל העוזרים והממליצים
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
יש לי אלף שקל זיכוי באורנג ואני לא יודע איזה מכשיר לקחת... חשבתי על lg מסך מגע איך הוא לעומת ה-htc diamond? או n96 כמה הוא יעלה?והאם הוא יותר טוב בהרבה מhtc? בא לי מחשב כף יד עם שילוב טלפון
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות GPS מחול (מארה"ב), עכשיו רציתי לשאול אם אני קונה GPS שהוא רק GPS כלומר לא מחשב כף יד, כמו MIO C320, האם אפשר להחליף לו את התוכנה ? כלומר להתקין MIO MAP של ישראל (בעברית כמובן) או IGO (בעברית גם כן)? אשמח לתשובה בר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש עידכון קושחה לשפה העברית שיקרא את האותיות מימין לשמאל ולא ההפך כפי שהוא עושה כרגע?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום! שמעתי שיש דיבורית אישית בלוטוס שמתאימה ישר ל2 מכשירים ניידים תמליצו בבקשה על מוצר איכותי... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את Gravity Defied Trial Racing DEMO מהאתר הרשמי של המפתחת. ניסיתי להעביר את קובץ ה- jar גם דרך התוכנה של Nokia וגם בצורה ידנית. כשאני מנסה לפתוח את הקובץ בפלאפון הוא אומר שהיישום לא חוקי ומציע לי למחוק. מה לעשות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
עד 350שח' איכותית עד כמה שאפשר עד המחיר שציינתי שיראו אותה שתתאים לשני האוזניים ראיתי פה ושם כמה דגמים אך אינני יודע אם באמת זה מוצר איכותי...
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
חשבתי ללכת בכיוון של MP4 אבל רובם כתוב שהם מציגים טקסט בלבד, גם כאלה בעלי מסך טוב ואידיאלים לקריאה כמו: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=573680 תודה נדב
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר כשנה הוא פשוט לא מגיב לשום דבר,לא ניתן להדליק אותו והוא אינו מגיב לחיבור ה USB,יש הצאות לפתרון(האחריות נאבדה ולא בטוח שניתן לממשה) ?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב אפליקציה לפלאפונים, אבל הבעיה שאין לי שום ניסיות בפיתוח לטלפונים סלולריים. אם אתם מכירים אתר שיש בו טוטוריאל לכתיבת תוכנות לפלאפונים, אני אשמח לקבל. בגלל שהתוכנה תיהיה תוכנה קטנה ולא מסובכת, אני רוצה שהיא תיהיה זמינה לכמה שיותר מכשירים, אז אני מניחה שלכתוב תוכנה בJ2ME יהיה הכי יעיל. הנסיון שלי בתכנות הוא בעיקר בC# אז גם אתר שמסביר קצת על JAVA יהיה נחמד. נ.ב. אם אתם מכירים ספר מומלץ שמלמד על פיתוח תוכנות לפלאפונים בJ2ME אני אשמח לשמוע גם.
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים מפזרת Creative הרבה מאוד טיזרים על "מוצר/טכנולוגיה" חדשה שאמורה להיות משוקת תחת השם Zii (ולא להתבלבל עם ה Wii ). הסיבה לעיניין הרבה במוצר היא הידיעה כי החברה השקיעה מספר רב של שנים וכמיליארד דולר בפיתוחו של המוצר ולפי דברי החברה המוצר אמור להיות הדבר הבא מבית Creative (חברה שלא הציגה שום חידוש רציני עוד מימי ב SOUND BLASTER לצערה). אז מסתבר שהחברה פיתחה מעבד רב יישומי חכם שיודע לתכנת את עצמו בהתאם לצרכי היישום, יודע לכבות ולהדליק את הליבות שלו בהתאם לצורך (על מנת לחסוך בחיי סוללה) ובאופן כללי לפי הצהרת החברה גם יעשה לכם נעים בגב אם תבקשו החברה פיתחה את המעבד כשבב שאמור להיות ה"מוח" של אינספור גדג'טים החל מניידים וכלה במצלמות - מה שאומר שהחברה לא מנסים…
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
מטרת השימוש היא לנערה מתבגרת...עם כל השטיקים והמוזיקה ומה שבני נוער רוצים היום אנחנו מתלבטים בין הסוני לביין הנוקיה 5300 וה5310 http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/12040.php כמה שאלות לי לגבי SonyEricsson W660i 1 האם זה מכשיר חדש או דגם ישן 2 האם הוא אמין? 3 האם הוא נח 4 האם איכותי? 5 איכות המוזיקה? 6 האם כדאי לקנות כאן - האם זו חנות אמינה ומיקצועית ומומלצת? http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/12040.php או בסלקום? ובעיקר האם זו קנייה טובה ב 900 ש"ח תודה מראש לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך הם עם פלאפונים, האם החיבור למחשב עובד כמו שצריך, ובכלליות איך הנוחות והאיכות.. תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
עכשיו נכנסתי לאתר שלהם, לפני 3 שעות הם פרסמו הודעת חידה: Thermonuclear pop! * Well it isnt a British Thermonuclear Device. * It isnt an episode from The Twilight Zone * And it certainly isnt iPhone 3G related (right now) * There is one other device * It fits in your pocket.. * What can it be? הם פרסמו גם תמונה, שלפיה רואים חלק מג'וק, שהתברר שהוא המעבד של ה-iTouch החדש. יותר מזה, ה-DEV-TEAM אישרו את זה בתגובות!!! אז כן חברים, מתקרבים לפריצת ה-iTouch 2G... אני מת על ה-Dev Team האלה!!!
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-