גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
היי עריכה: נשארתי רק עם ה5800. אני מעוניין לקנות את אחד מהמכשירים שמצויינים בכותרת, אבל יש לי כמה התלבטויות: קראתי שה5800 הוא איטי באופן כללי. לעומת זאת ל5530 יש מעבד מהיר יותר שמשפר באופן משמעותי את השימוש. מחיפושים באינטרנט, מתברר של5530 יש בעיות שקשורות לסנסורים שלו וזה גורם למכשיר להיכבות/להיתקע. מעוניין בחוות דעת מכם על 2 הטלפונים האלה, באופן כללי, וגם האם ב5530 באמת ישנן הרבה בעיות והאם הן תוקנו בעזרת שידרוג firmware או פיתרון אחר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. נוקיה 6720 2.HTC MAGIC 3.סוני אירקסון יארי המחיר של כולם זהה. מה שחשוב לי זה: א. מכשיר איכותי שיחזיק 3 שנים ב. סוללה ג. MP3 טוב לנסיעות ד. איכות שמע ודיבור טובה ה. מצלמה ו. דפדפן אינרנט טוב. ז. GPS מובנה, ותוכנת GPS ח. מערכת הפעלה ידידותית. אני מתכוון לקנות את המכשיר ברשת פלאפון עם תוכנים החיילים שיש להם. תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר בפברואר אורנג' הבטיחו להשיק את HD2 , אבל ..נאדה.. אולי הם דחו את מועד ההשקה ואני פשוט לא מעודכן? מישהו יודע/שמע?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו סוני אריקסון K800I ואני מרוצה ממנו אבל... יש לי אותו כבר שנתיים וחצי ואני רוצה להחליף אותו... אז אני רוצה לקנות פלאפון מחנות ולהכניס בו את הסים שלי אבל אני לא ידוע איזה פלאפון יותר טוב הם בערך אותו מחיר אבל השאלה איזה מכשיר יותר נוח לשימוש, הטאץ יותר טוב, האינטרנט, למי יש יותר אפליקציות ומשחקים, לא נתקע ובכללי מה אתם מציעים? (או שיש לכם עוד מכשיר שלא חשבתי עליו) תודה רבה על התשובות
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ההורים מתכננים לרכוש לאחותי מכשיר סלולרי חדש,התקציב הוא 1600 ש"ח ואין בעיה של רכישה מהאינטרנט לא מהספקיות. דרישות : *מצלמה טובה - לא הדגש החשוב ביותר אבל רצוי מצלמה באיכות סבירה *נגן - חיבור אוזניות 3.5 ונוחות שימוש בזמן האזנה למוזיקה * נפח איחסון - רצוי מעל 2 גיגה בייט *זמן סוללה - רצוי למעלה מיומים של שימוש ללא טעינה *לא מסך מגע - הדגש החשוב ביותר,היא לא מוכנה להתנסות במסך מגע אלא אם זה מסך מגע שמגיב כמו אייפון (הגדרה שלה) המכשיר מיודע לילה בת 16 כך שאין צורך בפיצ'רים כמו GPS,משדר רדיו ודומיו תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
כשנה לאחר השקת רשת ה-HSPA בדור 3.75 ,פלאפון מגדילה את מהירות הרשת לקצב של עד 21Mb לשנייה במאות אתרים ברחבי הארץ. פלאפון שדרגה את הרשת החדשה לHSPA+ בשיתוף ERICSSON והרחיבה את מערך תמסורת האתרים לתמיכה בקצבי נתונים גבוהים תוך שימוש ברשת המטרו אתרנט החדשה של בזק. פלאפון הציגה באירוע נתונים של חברת מרקט-ווטש שערכה בדיקות מהירות ב-25 נקודות בארץ ולפיהם המהירות שמספקת החברה בגלישה גבוהה בהרבה מהמתחרות, לעיתים עד פי 10, וב-23 מהנקודות היא הובילה בפער גדול. פרטים נוספים על המהלך החדש של פלאפון, בכתבה הבאה: http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=az20100524_01 המשך גלישה נעימה, רוני, נציגת פלאפון.
-
- 41 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
היי, קניתי Nexus One ויש לי כמה שאלות: -כדאי לי לעשות Root למכשיר? מה זה בעצם נותן לי? אני מבין שגם ב2.2 אין תמיכה בעברית, זה נכון? -כשאני קונה כרטיס זכרון, עד כמה חשוב איזה Class אני קונה? זאת אומרת, אם אני רוצה App2Sd, לא כדאי לי לקנות Class 2? -האם כשאני עושה Root אני מאבד את האחריות? וחוץ מזה, אשמח אם מישהו ישתף אותי באיזה כמה אפלקציות שכדאי שיהיו לי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את SmartTouch ביחד עם python - באותו כונן - ואני עדיין לא מצליח להפעיל את התוכנה בפלא. מישהו מכיר תוכנה נוספת ? אפילו בתשלום ?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אז ככה... המכשיר שלי זה 3GS 16BG שהובא מארה"ב....והוא מן הסתם נפרץ... אני לא יודע בדיוק את הגרסה של המכשיר....זה 3.1 משהו.... עשיתי עדכון לסידיה....ואז הוא עשה ריסט לעצמו ומאז הוא תקוע בלופים של ריסט....מה עושים?? מה לגבי כל המידע שעליו (ספר טלפונים,יומן פגישות,אפליקציות). שאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו ואני יכול להיכנס מן הסתם רק לתמונות.... האיטונס לא מזהה אותו.... יש הצעות??
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיפורים עיקריים: תמיכה בפלאש. גלישה משופרת, טוענים שעכשיו הם הכי מהירים בשוק הסמארטפונים. עיבוד נתונים מהר יותר על ידי המכשיר על ידי שיפור בתוכנה. תמיכה מורחבת יותר באקסצ'יינג'. שימוש במכשיר בתור נקודה חמה(WIFI). חיפוש קולי משופר. שיפור במרקט פליס- שיפור בחיפוש של התוכנות. שמירת תוכנות בכרטיס הזכרון ולא בזכרון הפנימי. עדכון אוטומטי של כל התוכנות באופן אוטומטי. שליחת מידע על קריסות במכשיר למפתח ומעקב אחרי התקלה במקרט פלייס. שימוש מורחב באפציית שליחה .OTA פלטפורמת פרסום גמישה ומתאימה את עצמה למשתמש.'
-
- 50 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
טוב אני יעשה את זה פשוט,יש באפשרותי לקחת כול פלאפון מאורנג' בהחזר מלא. איזה כדאי לקחת? חשוב לי שיהיה לו נגן מדיה נוח,מצלמה איכותית(לא חייב משהו מטורף כמו SE SATIO),שלא היו תקיעות ובאגים במכשיר. יש ברשותי עכשיו NOKIA 5800 אז אני צריך משהו טוב ממנו. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רכשתי את המכשיר לפני יומיים בערך במחיר טוב מאוד (900שח כולל משלוח,המכשיר במצב מצוין למעט כמה שריטות על חלוק האחורי של הפאנל) אין לי ניסיון חזק עם המכשיר חוץ מכמה פעמים שהיה לי אותו סתם לבדיקה. האם יש למישהו ניסיון איתו?
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אהלן, בקרוב ההורים שלי טסים לניו יורק, ובהתאם למסורת של "קרוב משפחה טס לארה"ב אז הוא חייב לקנות לך איזה מוצר טכנולוגי" חשבתי שאולי הגיע הזמן שאני אשתדרג לסמארטפון עם אנדרואיד. האופציה הראשונה שעלתה לי בראש היא לקנות אייפון,אבל בהתייחס לעובדה שיש לו מצלמה בינונית [וזה פיצ'ר שהוא משמעותי בשבילי.. אני כרגע עם סוני אריקסון C905 ואין מצב שאני יורד מרמת המצלמה שלו], ובהתייחס לעובדה שלפי השמועות בקרוב יוצא אייפון חדש+שיש בעיות עם אחריות, אני חושב שאני אוותר. האם יש המלצות לפלאפונים? חשבתי אולי על הX10 של סוני אריקסון, שנראה מעולה. או על הNEXUS של גוגל? אני מחפש משהו שיהיה מבוסס על אנדרואיד, ושיהיה במחיר סביר ועם מצלמה טובה ויכולות מולטימדיה טובות. אם יש לו מקלדת נשלפת [כדוגמאת ה…
-
- 16 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון עד כ1300 ש"ח. השימושים העיקריים שלי יהיו כנגן מוזיקה ולגלישה באינטרנט. כמו-כן אני גם מעדיף מצלמה לא רעה. לאור השימושים, כמובן שאני מעדיף מסך גדול - כנראה מסך מגע. יש משהו מתאים?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת איפה יש משחקי מכוניות ועוד כל מיני משחקים שעובדים עם המנגנון של התחושה כמו באייפון וגם תוכנות טובות ל windows 6.1 רציתי גם לדעת אם אפשר לשדרג אותו ל windows 7 או למשהו אחר אני צריך גם מקלדת טובה שתהיה בעברית ובאנגלית.... תודה רבה, אסף
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, בצילום סטילס רגיל יש אוטופוקוס (אוטומטי) אבל בצילום וידאו אין לי בכלל, זה אומר שדברים קטנים או פשוט דברים מקרוב נראים מטושטשים מאד. אני מניח שזה משהו בהגדרות יצרן שעשו בכוונה או שהמצלמה פשוט לא מסוגלת לעשות אוטופוקס בצילום וידאו (זו פעולה מאד מסובכת?) אז השאלה היא האם יש אפשרות כלשהי אולי תוכנה שמאפשרת לעשות פוקוס גם בצילום וידאו? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ההתלבטות שלי בעיקר היא ברמת המערכת הפעלה.. נורא חשוב לי חיבור\אינטגרציה עם הפייסבוק, טוויטר, מסנג'ר, אייסיקיו, מיילים זורמים, קישור אנשי הקשר לפרופיל שלהם בפייסבוק. העניין עם E72 הוא שנורא נמאס לי מסימביאן.. התוכנה נורא משעממת וחדגונית. אבל אין מה לעשות מבחינת מכשיר עסקי הוא עושה את העבודה.. העניין הוא שאני פתוח להצעות על מכשירים עסקיים אחרים או אפילו לא עסקיים העיקר שידעו להתחבר ולמזג בין כל העולמות, לדוגמא היה לי את ה HTC HD2 והוא ידע לעשות את זה מעולה.. אבל מסך מגע זה קצת turn off בשבילי כרגע ואני מעדיף משהו שמשדר עסקיות.. השאלה אם בלאק בריי עונה על כל הדרישות.. אף פעם לא היה לי נסיון עם התוכנה עצמי של בלאקברי.. איך הוא עובד עם כל הפלטפורמות שהצגתי למעלה? הבנתי שחייבי…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ב3 השנים האחרונות אני משתמש במכשיר של סוני Z610I פחות או יותר אני מרוצה (אין לי יותר מידי דרישות מהסלולרי). עכשיו אני עובר לרשת פלאפון ומחפש המלצה למכשיר צדפה (העדפה אישית של נוחות והרגל עוד מיימי הסטארטק העתיקים למי שמכיר חחח) שתומך ברשת. דרישות: חשוב שלא יהיה מכשיר איטי שלוקח זמן להגיב לכל פעולה. שיהיה כמה שיותר "חכם" (מין הסתם שלא מחפש IPHONE) עדיפות לפלאש בשביל שיתפקד כפנס. עדיפות אם תיהיה אפשרות לנעול את ההודעות. יהיה נחמד אם אפשר יהיה לסדר את המקשים של הקיצורי דרך. תמיכה בGPS גם יהיה נחמד. ואם כבר הם מכריחים אותנו לקחת חבילת גלישה אז אם תיהיה אפשרות גלישה נורמלית באתרים מה טוב. בטוח שאני יכול לחשוב על עוד איזה דרישה או שתיים מהמכשיר אחרי הכל הולך לקנות משהו חדש…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חבר שהיה לו את הנגן Q5W בערך שנה והוא נהרס לו (נדרס עלידי טיולית) אל תשאלו איך.. בכל מקרה הוא רוצה משהו חדש אבל הוא לא רוצה לקנות שוב את הQ5W, אז מה אתם אומרים על ה-W2? האם הוא מכשיר טוב? בעיקרון מה שחבר שלי צריך זה איחסון גדול, מסך גדול, מגע חשוב, וWIN OS זה בונוס כי הוא אוהב לגלוש דרך הווינדוס ולשחק במשחקים שם ואלוהים יודע מה... מה יותר טוב משניהם? או שיש לכם נגן אחר בסדר גודל כזה? דרך אגב אין בעיה להזמין מחו''ל אבל רק מארצות הברית.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן, עשיתי לפני יומיים נטסטיק של סלקום, אבל פה זה אומר שאני צריך לבטל גלישת DATA באחד המכשירים, HD2 או הנטסטיק. עכשיו השאלה המרכזית שלי היא האם לבטל את ה HD2 שלא ישמש יותר כמודם, או לבטל את הנטסטיק של סלקום ולגלוש באינטרנט דרך ה HD2 גם כמודם וגם כמכשיר רגיל... אני קצת תקוע, ויש לי יומיים להחזיר את המכשיר, מה אתם ממליצים? אין סכנה להשתמש בטלפון כמודם לגלישה באינטרנט דרך המחשב הנייד? או שעדיף שלא?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין הגבלה של תקציב. מהו הפלאפון הכי טוב שאני יכול לקנות (בחו"ל) ושיעבוד בארץ? חשבתי על HTC EVO או DROID INCREDIBLE אבל לפי מה שהבנתי אין תמיכה בארץ יש עדיפות לHTC. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני וחברים יוצאים להרבה טיולים ועושים על האש ומבאס שהרבה פעמים אין מוזיקה אז אני אשמח להמלצה על רמקולים שפועלים על כל דבר חוץ מחיבור לשקע, מצידי אפילו לסובב איזה ידית אנעארף... ושלא יעלו הרבה בבקשה, בנוסף הם יחוברו לאייפוד אם זה משנה, כמובן שעדיף אם ישמעו טוב.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
היי,אני מעוניין לקנות את המכשיר הנייד הזה:http://www.htc.com/www/product/hd2/overview.html בחנות שאני קונה מספקים את תוכנת EYRON-תוכנה שמספקת עברית למכשיר הזה :http://www.pocketpc.co.il/. האם מישהו נתקל בבעיות עם התוכנה הזו? האם למישהו שהוא בעל המכשיר הזה צצו בעיות מסוימות במערכת ההפעלה שלו,במכשיר,במסך מגע? האם המכשיר יעבוד כסדרו עם כרטיס SIM של Orange שהוא לא דור 3? תודה רבה על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 14.05.2010 בשעה 21:38:38 מישהו?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני נוסעת בקרוב למרכז אמריקה, אשמח להמלצה על נגן MP3. עד עכשיו היה לי sansa sandisk בנפח 8 ג'יגה והייתי מרוצה מאוד. (סוס דהר עליו והוא המשיך לעבוד! ;D) מה חשוב לי? נפח מינימום 8 ג'יגה, ה-מון זמן בטריה, שיהיה עמיד במיוחד, איכות שמע. בגלל שאני מנסה לשמור לי כמה שיותר כסף לטיול אשמח אם הוא יעלה בסביבות ה500 או אפילו פחות. אם זה לא ריאלי תגידו ואנסה להגדיל את התקציב או להתפשר על פחות תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-