עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. האם הצרות עבור ה-Note 7 של סמסונג יספקו לנו חשיפה לפאבלט היוקרתי מבית היצרנית הסינית במועד קרוב? לכתבה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  2. Started by liorc,

שלום, קיבלתי מ- ainolstore את ה- fire. ראיתי שהרבה שאלו לגבי זמן ואמינות המשלוח - אז לי לקח 3 שבועות דרך דואר סינגפור. שאלתי - הטאבלט הגיע עם אנדרואיד 4 (שהעברתי לעברית) אבל עם הרבה תוכונות סיניות שלא ניתן להסיר כגון לוח שנה, יומן בסינית וכו". לפני שאני מתחיל להוריד אנגרי בירדס וטמפל ראן ... 1. האם ניתו להסיר להתקין משהו ללא כל הסינית? 2. האם יש רום שבלי קשר עדיף להתקין כי הוא מהיר יותר . טוב יותר? חיפשתי ולא כל כך מצאתי תשובות. ליאור

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  3. Started by Raziel Elmaliach,

שלום אני מתכוון להביא אייפון 4 מחו"ל עכשיו השאלה שלי איפה אני יוכל להשיג אייפון סים פריי בארצות הברית וגם אם אפשר לדעת מה המחיר של המכשיר כוול הכל (מכס מיסים והכל ) ועוד שאלה אם אני מביא מכשיר שהוא לא sim free אני יוכל להוציא ממנו שיחות ללא שימוש בטורבו סים בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. http://tech.walla.co.il/?w=/4/1818998

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. דגם תקציבי חדש במותג הפופולרי מהעבר אמור להציע כוח עיבוד סביר עם סוללה נדיבה לכתבה

6. שלום לכולם, אני צריך תוכנה לעריכת הפלאפון (אולי קוראים לזה צריבה או משהו כזה) אני רוצה לערוך שאני אוכל להגביר את הווליום, שהשיחות נכנסות ויוצאות יהיו יותר מ10 שיחות אחרונות וכו'... בקיצור אפשרות לשחק עם הגדרות המכשיר. פלאפון SK 6100 MP3 Music Slider תודה רבה.

7. שלום, אני מחפש מכשיר שיתחבר למחשב וישמש כמו טלפון אלחוטי לצורך ביצוע שיחות בתוכנת SKYPE. זה לא כזה משנה אם תהיה לו צורה של טלפון או סט של אוזניות עם מיקרופון, מה שחשוב לי זה שהוא יהיה בעל טווח קליטה מספיק גדול לדירה של כ100 מ"ר ושלא יפיץ קרינה גדולה מדי. רצוי שיוכל להיטען (כמו טלפון אלחוטי) ולא על סוללות פשוטות. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  8. Started by Fortunes,

שלום, ברשותי iPad2 עם Smart Cover, כך שכיסוי למסך קיים. צריך בבקשה המלצה לסוג של "תיק קטן" שאפשר להכניס את המכשיר לתוכו על מנת שהחלק האחורי לא ישרט במהלך המעברים ממקום למקום. ההזמנה תתבצע מחו''ל כמובן... תודה.

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  9. Started by shloogy,

הי לכולם מישהו יודע אם יש אפשרות לשלוט על הממיר של יס באמצעות האייפון? הממיר כבר מחובר לרשת באמצעות כבל רשת אז ככה שתיאורטית צריכה להיות אופציה לשליטה. תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  10. שלום .. אני מחפש מחשב כפ יד שיהיו בו הדרישות הבאות : 1)להפעיל MP3/MP4 .להפעיל מוזיקה וסרטים ... 2)שיהיה בו אינטרנט אבל האינטרנט שיש לי בבית לא ראוטר עם (חייגן ) אז איך אפשר לסדר את זה ?כי אני יודע כי אין מחשב כפ יד שמתחבר באמצעות חייגן ..רק רשת (בלי כבל)... 3)שיהיה לו צג כמה שיותר גדול . 4)להפעיל את ה OFFICE ו WINDOWS MOBILE 2005 ... 5)GPS ו BLUETOOTH זה בטוח ... 6)שיהיה יותר מתאים למשחקים (כי אהיה בבית חולים ולא יהיה לי עם מה לשחק ) לא משחקים כבדים ...משחקים קקלים מאודדד ... 7)כמה שיותר דיסק קשיח יותר טוב .(אני רוצה לשים בו מלא דברים ).... 8) כמה שיותר זיכרון יותר טוב ... 9)חיי סוללה ארוכים במיוחד ... ..

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  11. Started by shimmi1982,

שלום חברים, נדלקתי על המוטורולה MILESTONE ואני שוקל לרכוש אותו אבל יש לי כמה שאלות..: המחיר בסלקום הוא הזוי לחלוטין (כלומר המחיר שמופיע "בסדר"- אבל שאר השטויות שדוחפים לך בכוח מבלי היכולת לבטל הופכים את המחיר למגוחך בלשון המעטה). לקנות בחנות פרטית זו אופציה- אבל המחיר שוב בעייתי, ואם ממילא קונים פרטי אז חשבתי למה לא לקנות בחו"ל בזול יותר ולסגור עניין. כאן נשאלת השאלה מה עם עברית? אני טירון בתחום המערכות הפעלה על גרסאותיהן השונות - הממשק לא אכפת לי שיהיה באנגלית, מה שחשוב לי הוא שהטלפון יוכל לכתוב ולקרוא בעברית. השאלות שלי הן כאלה: 1. האם אצטרך לגשת לגורם שלישי בארץ כדי שיוסיף לי את התמיכה בעברית המצוינת? או שאני יכול להוריד לבד "תמיכה" מבלי לבצע כל מיני פריצות מסובכות כ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by esaly,

היי! יש לי בעיה בהתקנת SYGIC על E71... לאחר התקנה אני מריץ ומקבל UNEXPECTED ERROR... מדובר על גירסה Sygic McGuider 7.52 מישהו מכיר? אשמח מאד לעזרה...

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by eliranl,

המכשיר http://www.divxplayer.co.il/ נראה קטלני השאלה אם שווה לקנות מה אתם חושבים עליו למישהו יש אותו? והבנתי שצריך לצאת גירסה משופרת עם HDTV לקראת ינואר בטח זה יעלה הרבה

14. צמד דגמי הביניים הטריים של היצרנית הסינית מגיעים גם לאירופה ולצפון אמריקה, במחירים שעשויים להפתיע אתכם לטובה לכתבה

15. Started by Dvir6,

אהלן, אני מתכוון לקנות מסך טלוויזיה של סוני, אחרי שעשיתי סקר שוק קטן על מה עדיף. עכשיו אני מתלבט מאיפה הכי מומלץ לקנות מסך כזה. הכי חשוב לי לקנות ממקום שלא יעלם בעתיד, יבואן רציני שיעזור לי עם תקלות בעתיד (בתקווה שלא יהיו כאלו). המלצות? תודה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  16. Started by eli_kats,

מה עדיף לקנות Lumia 1020 או Galaxy S4? נכון שהדבר העיקרי שמסקרן ב- Lumia זאת המצלמה... שאנחנו משתמשים בה כמעט על בסיס יומי. הייתי רוצה לדעת מה יותר משתלם לקניה? האם מערכת windows phone 8 באמת נוחה? ומה לגבי עתיד האפליקציות למערכת ההפעלה הזאת?

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  17. שלום לחברי הפורום, אני מחפש פלאפון חדש עבור אמא שלי, תקציב די גמיש - מחפש value for money. אפשר לרכוש בארה"ב בשבוע הקרוב. חשוב: אמינות (עמידות לנזקים ואחריות). סוללה מסך גדול וברור (משמש לקריאה וצפייה בסרטים). לא כזה חשוב: מצלמה (לא מזהה הבדלים בין איכויות של מצלמות) משקל מבחינת ביצועים, לא ירוצו עליו משחקים אבל כן חשוב איכויות שיחה, חיבור לאינטרנט, GPS. תודה מראש, אני לצערי כבר ממש לא בעניינים...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by coben,

טלפון בודד, לא צריך מסך צבעוני או תמיכה בSMS.

19. Started by yaloner,

היי, מחפש המלצות טלפון עד 600 ש"ח לנער. יכול להיות מהארץ או במשלוח מחו"ל. תודה מראש

20. מחפש מכשיר פשוט, עדיפות לנוקיה (WP8) בתקציב של 1000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. כמובן שאני לא מחפש משהו בשמיים, מכשיר פשוט שיעשה את העבודה ואפשר להגיד עליו שהוא "עובד מעולה מהקופסא".

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by koko0,

אני מחליף פלאפון לפלאפון שהדרישות העיקריות שלו זה מסך מגע טוב ומערכת הפעלה פתוחה ומהירה. חשבתי כבר הרבה זמן על Omnia HD אבל ראיתי שהרבה לא מרוצים ממנו...הבעיה של העברית היא רק בתפריטים נכון? אפשר לכתוב הודעות בעברית? איזה עוד בעיות יש בכללי נגיד אם אני קונה אותו מאיביי? יש עוד משהו שאני צריך לדעת עליו? אם בסוף אני אוותר עליו יש פלאפון מומלץ בכיוון של משחקים-מגע-מצלמה? [אייפון בכוונת אבל...כרגע אפשרות אחרונה] מחיר בסביבות ה300 דולר משומש

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  22. Started by shlomom,

שלום, אני מבקש המלצה לנגן המיועד לילדה, הדרישות הן: - תקציב עד 300 ש"ח כולל אזניות במידה והאזניות לא מסופקות או שהמסופקות לא מספקות. - קיים בצבע מעורר, נניח סגול, אדום, ורוד, תכלת, נו הבנתם את הרעיון. - זיכרון 4GB יספיק, אם יש אפשרות להרחבה מה טוב. - תמיכה בעברית גם בתפריטים. - אפשר לחרוג מעט אם חייבים חשבתי על זה, מה דעתכם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784497

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by sheff2k1,

הבנתי ש"הקרינה של דור שלישי חזקה יותר", אבל לא מובן לי אם מדובר רק בקרינה שנפלטת בזמן שיחות וידאו ושאר השירותים של דור שלישי, או שהיא חזקה יותר גם בשיחות רגילות? מישהו כאן מספיק מבין בזה כדי לענות בוודאות?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  24. ההורים שלי טסים לסין,אני רוצה טלפון נייד ,אני מחוברת דרך אורנג. מה אתם ממליצים? כי אני יודעת שלא כל טלפון יתאים לפה. אני מעדיפה של חברת סמסונג תודה.

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  25. Started by xcalibur,

סרטון פתיחת קופסא וסקירה קצרה שלי:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.