עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. samsung f480 מתי מגיע והאם יש וGPS

2. Started by zzz727,

יש לי נגן mp3 sansa m240 ושאני מחבר אותו למחשב אז אני רואה כמה תיקיות אבל את התייקיה של המוסיקה אני לא רואה ואני לא יכול להעביר שירים ובמחשב אחר זה כן מראה... תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  3. Started by Posford,

רציתי לדעת מה האופצייה לגלישה באינטרנט דרך הכף-יד מדגם Mio 350 ? תודה.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  4. שלום.. כידוע לכם המשחקים ברשת פלאפון ניתנים להורדה בלבד בגלל טכנולוגיית BREW שהיא טכנולוגיה מוצפנת שלא כמו JAVA .. אז אם כבר להוריד משחק עולה כסף לפחות שיהיה משחק טוב.. =] אז אם תוכלו רק להמליץ על משחקים.. חשוב שיהיו עם גראפיקה טובה (יחסית לפלאפון) ושלא ישעמם.. תודה מראש לעוזרים =] נ.ב. אם זה עוזר אז מדובר בפלאפון SAMSUNG R500

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  5. Started by FireFlash,

שלום לכולם אבד לי הדיסק שמסופק עם סלולרי K610i (אורנג') יש בו תוכנת Sony Ericsson PC Suite בעברית ודרייבר לחיבור הכבל, ואני לא מוצא באינטרנט את אותה התוכנה (בעברית) אפילו לא באתר של אורנג'.... האם משהו מוכן להעלות לרשת את דיסק ההתקנה לאתר איחסון? בכדי שאוכל להוריד אלי למחשב אני מודה מראש על המאמץ FireFlash

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  6. Started by shaibend,

שלום לכולם, אחותי קנתה אייפוד טאצ חדש לא מזמן וכדי להתקין עברית היא פרצה אותו או משהן כזה. אחרי התקנת העברית תוכנת ה- אייטיונס המליצה לעדכן גרסת קושחה ואחותי אישרה. מאז ה איי פוד כבר לא עובד ??? בהדלקה מופיע מסך שחור עם כותרת ILIBERTY+ ושורות פקודה בסגנון DOS שרצות על המסך... אם מישהו מכיר את הבעיה בבקשה שיעזור

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  7. Started by QQQ,

אני מתכוון לרכוש בכמה ימים הקרובים את ה-W880i של סוני אריקסון ולא הצלחתי למצוא מידע רשמי/לא רשמי שמאשר שיש לו/אין לו תמיכה בפרופיל BT AVRCP. חשוב לי לדעת כי אני קונה אוזניות בלוטות' שיש אפשרות לשלוט דרכן על המכשיר דרך כפתורים שיש על האוזניות (דורש AVRCP). למישהו יש כאן את המכשיר/יודע אם יש לו/אין לו AVRCP? תודה

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  8. Started by LIgor86,

אני מחפש מחשב כף יד עם בלוטות מה תוכלו להציע לי ושלא יהיה יקר

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  9. רכשתי 6120C לפני יומיים ואני מניח שהוא מריץ סימביאן 9.2 S60 3rd Edition כמערכת הפעלה. מצאתי דפדפן של אופרה לגירסת סימביאן זו באתר ישראלי מוכר, האם אני יכול להתקין אותה על ה6120? האם מישהו יודע אם אופרה טוב יותר מהדפדפן שמגיע כברירת מחדל(יותר לכיוון המחדל)?האם זה WAP או סוג אחר של גלישה סלולארית? או דפדפן אמיתי כמו של מחשב שולחני? שבת שלום.

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  10. שלום לכולם, אני נתקלתי באינטרנט בכול מיני טלפונים סלולריים שאי אפשר למצוא בארץ אצל החברות הגדולות. למשל ראיתי שיש טלפון שאפשר לשים בוא שתי כרטיסי SIM ויש לו צג מגע וראיתי טלפון שהוא חיקוי די קרוב ל I PHONE רק במחיר יותר זול וגם שעון יד עם טלפון נייד מובנה בתוכו וטלפון עם טלוויזיה והמחנה המשותף לכול הפלאפונים הללו זה שהם מיוצרים בסין, ובגלל שהסינים לא יודעים מה זה זכויות יוצרים הם פשוט לוקחים מכול מי שהם רוצים את הטכנולוגיה שלו, ומרכיבים טכנולוגיה מטורפת. אז למה אין את המכשירים הללו בארץ ???? האם זה אסור למכירה ? או האם מישהו מכיר מקום רציני ואחרי שאפשר לקנות מימנו את המכשירים הללו ? (לא איזה מודעה ביד 2 או משהו דומה ) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by karpad,

http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/08/cowon-announces-o2-s9-and-l3.php

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  12. Started by Itaylasman,

אהלן, אני מחפש נגן MP3 עם נפח של מינימום 8GB . חשוב שהוא יהיה עם איכות שמע מעולה ואין צורך גדול להראות סרטים. חשבתי על זן של קריאטיב או אייפוד, העניין הוא שהייתי רוצה שתהיה תמיכה בעברית... אשמח לקבל הצעות או הערות.... תודה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  13. שלום, הבנתי שיש ל-PDA של PALM אפשרות לחבר מקלדת חיצונית כלשהי, אני צריך משהו כזה עבור סטודנט. אז אם אפשר המלצה ל-PALM + מקלדת חיצונית טובה אשמח מאוד.... תודה מראש

14. שלום , אני מחפש נגן MP3 ללא הגבלת מחיר , לפעילות ספורטיבית כגון ריצה , אופנים וכו'. הדרישות : 1. שיהיה יחסית בעל משקל נמוך 2. איכות סאונד ברמה גבוהה (דגש על באס) 3. אין צורך בתמונות , מסך גדול , וכו' אם זה מתלווה בלית ברירה אז אפשרי 4. שיהיה עמיד במים (זיעה) אני עכשיו עם ה Creative ZVP 2GB מאוד מרוצה , אבל האיכות סאונד והחוזק של הסאונד באוזניות מאוד מאכזב , האוזניות איכותיות(לפחות לכאלו שמיועדות לפעילות ספורטיבית) , נסיתי המון המון אוזניות גם כאלו ב500 שקלים כגון: Altec UHP 303 SENNHEISER LX90 SENNHEISER PMX70 SENNHEISER MX200 ועוד רבים ואחרים , אוזניות ברמה דיי גבוהה אבל הסאונד פשוט חלש לי באוזן , אני מחפש נגן בעל עצימות שמע גבוהה שאיך נגדיר את זה "תקרע לי את האוזניים" ח…

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  15. Started by OmerS,

שלום, אני מתכנן לרכוש בקרוב נגן MP3, התקציב שלי הוא עד 1700 ש"ח אבל אשמח מאוד להוציא סכום יותר הומני מזה בסביבות ה- 1200 בערך. בדקתי בעיקר את ה- iPod Touch ואני אשמח לשמוע הערות ו/או הארות שיש לכם בנוגע למכשיר הזה ספציפית ולמכשירים אחרים שאולי כדאי לבדוק במקומו. אחד הדברים שמושכים אותי לכיוון ה- iPod Touch היא האפשרות ל- WIFI שהיא מאוד שימושית לחייל שלא נמצא בבית הרבה. כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות עליהן: 1. ה- iPod Touch \ Classic תומכים בתצוגה של עברית? 2. מהי האיכות של האוזניות שמגיעות עם המכשירים הנ"ל והאם כדאי להשקיע גם באוזניות איכותיות במקביל לרכישה של הנגן עצמו? 3. לאיזה מחיר עלולה להגיע חבילה של כל ה"עזרים" לאייפוד (כגון מטען רגיל לחשמל, כיסוי מגן ועוד)? ראית…

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  16. Started by Judas Iscariot,

שלומות, לאחרונה שידרגתי את הסלולארי המזדקן שלי לLG Viewty(KU 990). אתמול, בחוכמתי כי רבה, איבדתי את הכבל USB שלו. הייתי בדוכן של "דינמיקה"(אני בסלקום) בקניון רמת אביב וביקשתי כבל חלופי, שלא היה בנמצא. השאלה שלי היא - איפה אני יכול למצוא כבל חלופי? כמובן שאני לא יכול סתם לקנות כבל MINI USB כי לViewty יש חיבור מיוחד. איזה כיף לי. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  17. Started by galh_5,

חיברתי אותו דרך כמה usbים במחשב ויש את הצליל שכונן חדש התחבר למחשב ונפתח לי החלון של השמע שירים אל תעשה כלום ובמחשב שלי הנגן בכלל לא מופיע מה עושים? תודה

18. Started by Idan_S,

אהלן חבר'ה, ברשותי הנגן COWON D2 שקניתי לפני כחודש. גרסת הקושחה שבאה איתו היא 2.57 העברתי שירים לנגן, ומשום מה הוא מציג עברית הפוכה. מה הדרך לפתור זאת? גיגלתי ולא ממש מצאתי תודה לעוזרים, עידן.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  19. Started by falkon5,

רציתי לדעת האם אפשר לשים " סים " לפלאפון ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  20. Started by falkon5,

אם לדעתכם אפשר לשים " סים" לפלאפון samsung r500 או האם יש אפשרות כזאת . כי אני לא מצאתי את המקום בפלאפון היכן לשים את" הסים" בתודה מראש על העזרה ממני : FALKON5

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by guyby,

שלום, יש לי חבר שמחפש GPS אשאלה שלי היא אם כדאי לו לקנות מחשב כף יד ושם שיתקין תוכנה ואז תהיה לו עוד אפשרות לשימוש במכשיר (אינטרנט, מוסיקה, סרטים) החבר לא כל כך מבין במחשבים אז אולי ההצעה שלי לא טובה בשבילו לכן אני צריך את עזרתכם: השימוש העיקרי הוא ניווט. מה יותר נוח מבחינת גודל מסך, נוחות שימוש, שמיעת הוראות, תוכנה ומחיר האם יש יתרון משמעותי לGPS או ששווה בכמעט אותו מחיר לקבל גם יכולות של PC? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  22. Started by Aurora del sol,

שלום חברים, אני מעוניינת למצוא כאבל שידע לחבל בין האייפוד שאפל שלי לבין שקע החשמל. האם כאבל כזה קיים? אם כן, איפה קונים וכמה עולה? תודה, ויום מצוין לכולם,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by rjjb7,

קניתי מסגרת דיגיטלית של ativa למי שמכיר... לדעתי זה אחלה של דבר רק עם בעייה אחת קטנה - הטענת המכשיר. אני מחבר את המסגרת דרך הUSB למחשב ונותן למכשיר "להטען" הבעייה היא שלמרות שאני משאיר אותו כל הלילה הוא עדיין נשאר רק על רמה של שלושת רבעי סוללה ולא סוללה מלאה. בנוסף, כמעט מיידית אחרי שאני מנתק אותו מהחיבור למחשב ומתחיל להשתמש בו הוא מגיע לרמה של חצי סוללה! מה אני עושה לא בסדר בהטענת המכשיר? או שיש בעייה במכשיר עצמו? האם יש שיטות אחרות להטעין?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. אני צריך עזרה במציאת מכשיר שמיועד לרופא - צריך שיהיה לו מסך איכותי בגודל טוב אבל שהגודל הכללי של המכשיר יהיה קטן - בכל זאת צריך להסתובב איתו בביה''ח... , שיריץ ווינדוס ( צריך להפעיל כל מני תוכנות כמו קריאה של ספרים רפואיים , תמונות x-ray וכו'... ) , אינטרנט , שיהיה מספיק מקום אחסון לתוכנות ומידע רפואי ... מחיר כרגע לא רלונטי ( לפחות עד שאני אבין מה המצב בשוק ... ). כנראה אקנה בחו''ל ... אני ממש לא מעודכן בתחום הזה , אז אני אשמח לכל עזרה.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים