עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני רוצה להשתמש באייפוד שלי(32 ג'יגה, דור שלישי) ככונן לכל דבר. דיסק און קי שאני יכול לשים עליו הכל. איך אני עושה את זה בצורה פשוטה בלי כל מיני סיבוכים ופריצה של המכשיר ? דבר כזה לא רלוונטי: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5178328 להביא את זה למצב ש"במחשב שלי" יהיה ויזוהה כונן נייד כמו שמחברים דיסק און קיי או לחילופין תוכנה כמו Disk Aid שלא ממש הסתדרתי איתה שאוכל להעתיק אלייה דברים וממנה לשלוף הבעיה עם התוכנה(DISK AID)זה שהיא משגעת אותי עם הההודעה הזאת: ואז עושה לי אל תשלח ויוצא ממנה פתחתי בגאדג'טים כי בטח יש עוד הרבה אנשים כמוני שמשתמשים באייפוד ככונן איחסון מדי פעם בין היתר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by zoyaniv,

שלום קבלתי חשק לא מוסבר למכשיר הנ"ל כזה שעושה לחץ בבטן וכאילו אתה על קוצים חשק שממש לא נותן מנוח אלא שהוא יהיה ביד שלך אז השאלות שלי הם כאלו: 1. האם יש בעיה לקנות בספרד או בכלל מכשיר שלא משוייך לרשת או מספיק שהוא יהיה SIM FREE כדי שאני יוכל להשתמש בו בארץ ביל בעייה? 2. האם יש בעייה לשייך אותו לרשת אוראנג ברגע שאני מביא אותו או שזה עלות כספית מיוחדת או משהו? הכוונה האם מספיק יהיה למשל להכניס את ה SIM שלי 3. מה עושים עם העברית מבחינת תפריטים הודעות כתיבה וכו'?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי אני רוצה לקנות HTC HD2 מיד שנייה ומאתרים דומים לפעמים גם פורמים מישהו יצא לו לקנות וחווה התנסות רעה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בטיול האחרון שלי לסיציליה התעורר הצורך באחד כזה, אי לכך ובהתאם לזאת אבקש את דעתכם על המוצר הנ"ל או המלצות על מוצרים דומים. המחיר לא רלוונטי בשלב זה, תודה

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. שלום לכולם! יש לי נקסוס 1 ורשום על הסוללה שהיא 3.7V ויש לי מטען שהוא מתאם USB לחשמל שהוא 5V. האם שימוש במטען כזה (לה המטען המקורי של HTC) עלול לגרום נזק למכשיר? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Kolshamen,

האם יש משדר רדיו בE72? המכשיר מתחבר לבד לאינטרנט 3G מישהו ניתקל בזה. יודע איך לתקן?

7. 1. יש טלפון סלולרי שהוא מגיע ליכולת של IAUDIO I7 מבחינת סאונד? 2. איפה יותר זול לקנות טלפון נקסוס\HTC HD2 בארץ או ברוסיה-מוסקבה?

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  8. Started by smisrael,

מה אתם אומרים על זה? אני מתלבט אם זה מתאים לפה או לגדג'אטים. אבל יש פה בודק מתח = טסטר בלשון העם כלומר שלא צריך להכניס את המברג לשקע ולראות אם יש חשמל, מספיק רק לקרב אותו ויודעים אם יש חשמל או לא. זה דבר סביר שניתן לסמוך עליו? מישהו התנסה/מכיר מוצר שכזה?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  9. Started by drucula,

עוד כחודש אני אקנה מכשיר סלולרי חדש וכרגע היחיד שעונה לציפיות הוא הN900. בגדול, מה שאני מחפש הוא סמארטפון עם מקלדת QWERTY מלאה נשלפת. זהו רכיב MUST. עקב ההתפתחויות האחרונות, הN900 לא יקבל עדכון (רשמי) לMeego אז הפחד הגדול שלי הוא שהמכשיר יהפוך לחסר תועלת וobsolete תוך חצי שנה והכל ירד לטמיון. מה האלטרנטיבה למכשיר? יש מכשירים האמורים לצאת בזמן הקרוב עם מקלדת נשלפת חוץ מהSE Vivaz pro? עריכה: שכחתי את הMilestone, אבל הבדלי המחיר בין המכשיר לN900 מגיע ל1000 ש"ח. אשמח להמלצות ולתגובות בנושא.

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by Or94,

אני רוצה לקנות אייפוד טאץ' ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. האם צפוי להגיע אייפוד טאץ' חדש עם המערכת הפעלה החדשה שהציגו בwwdc? אם כן מתי? 2. באיזה חנות מומלץ לקנות אייפוד טאץ'? (איזור חיפה) תודה.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  11. אילו תוכנות יתאימו לפרטים הנ"ל עבור מכשיר TOSHIBA G810. בקרוב סקירה של המכשיר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by domiel,

אהלן, אני צריך GPS אמין וטוב שהעלות הכוללת שלו היא עד 900 שקל. אני לא צריך יותר ממפות ישראל. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by GaLmgnT,

שלום. בזמן האחרון התחלתי להשתמש הרבה יותר ב-Google Calendar, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לסנכרן בינו לבין ה-W705 שברשותי. אין לי חבילת גלישה לפלאפון, אז הכוונה שלי היא שאוכל לחבר את הפלאפון למחשב ובעזרת תוכנת צד שלישי או משהו בסגנון לעדכן את הפלאפון לפי Google Calendar. זה אפשרי...?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  14. אהלן וסהלן אני מחפש להחליף שילוב של בלאקברי+אייפוד+מצלמה קומפקטית במכשיר סמארטפון אחד. מה אני הכי צריך: - תוכנה שקוראת ספרי EPUB/EBOOK בצורה נוחה, כמו STANZA לאייפון. - מצלמה טובה מאוד - 32 ג'יגה בייט זכרון (עם או בלי הרחבה) - GPS - תוכנת אימיילים משובחת - תוכנה לMSN אייפון - לא רוצה וגם לא את החדש- אני מעל גיל 18. נקסוס - מגושם מדי לטעמי, כמה שהוא טוב, אני לא רוצה מכשיר שנראה כמו מנגו. חשבתי על: HTC HD2 שאלות: 1. האם יהיה אפשר לשדרג לווינדוס 7 ? האם זה ידוע, או שזה אולי בלבד ? 2. האם יש תוכנה לWIN 6.5 שמאפשרת לקרוא EBOOKS בצורה נוחה ביותר. HTC DESIRE 1. האם יש תוכנה לאנדרואיד שלו שקוראת ספרים בצורה יפה, האם אפשר סרטון הדגמה או לינק שאני אראה במה מדובר ? 2. האם הו…

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by alonf29,

מישהו יודע אולי מה המחיר שלו בארה"ב ואיפה אפשר לקנות אותו?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום, שאלה בכותרת. אין ביטוח. אם פרטית, אנא תנו מקום בירושלים. תודה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by psyco,

שלום לכולם, מתכנן לקנות מכשיר אנדרואיד חדש וצריך המלצה לאחד בתקציב עד 250$ מצאתי את הסמסונג ספיקה I5700 בתקציב. הדרישות: WIFI, BT, GPS ושתהיה אפשרות לתוכנת ניווט חינמית לגמרי (הבנתי שלWAZE צריך חיבור WIFI או 3G, האם אפשר בלי? או דרך תוכנה אחרת?) תודה, יוסי.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by aviv00,

עם כל המכס ומשלוח ? למשל יש מישהו שמוכר ב 350 דולר פלוס 50 דולר משלוח שזה יוצא 1600 יש מכס ? עוד משהו ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ag43,

אני משתמש בנגן המוזיקה בN86 והווליום שם גבוה לי מדי. אני מכוון לווליום הנמוך ביותר (10%) וזה קורע לי את האוזניים. האם יש דרך לשנות את ערכי המינימום של הווליום במכשיר הנ"ל?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום. לפני כמה ימים החלפתי את הסמסונג S8300 שלי לנוקיה N86 . החלפתי אותו בגלל שאני מתגייס ולא רציתי פלאפון עם מסך מגע בשביל הצבא . ראיתי שבטלפון הזה יש לי WIFI מה שלא היה לי בסמסונג . הורדתי OPERA MINI BETA והצלחתי לגלוש באינטרנט . השאלה היא איך אני בדיוק גולש ? דרך הWIFI או דרך הרשת של סלקום ? איך אני מדגיר את זה שזה יגלוש לי רק דרך הWIFI . והWIFI זה בחינם נכון ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ביצה,

אהלן! אני יודע שקצת חפרתי פה על דיזייר, אייפון לג'נד וכו' אבל עכשיו הגעתי להחלטה סופית שאני הולך על אנדרואיד. כומבן מה שאני הכי רוצה זה דיזייר- אבל הוא מאד מאד יקר לי, נוצרה לי הזדמנות לקנות נקסוס במחיר טוב. מה אתם אומרים עליו? איך המסך מגע? ואיך המולטי טאץ' (רשום שזה דרך עידכון גירסא. מאיזה גירסא יש מולטי טאץ'?) חשוב לי מאד מוזיקה (גם אוזניות גם רמקולים), אינטרנט ושיהיה אמין וכמעט נטול באגים... תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Posford,

מחבר אותו ל-USB במחשב והוא מתחיל להטען ואחרי כמה זה הוא נכבה. כשמדליק אותו הוא נראה כאילו טען רבע (משתנה) ובאמת נגמר באותו טווח זמן קצר יותר. מלבד לחבר ל-USB במחשב צריך לעשות משהו על מנת שיטען במלואו? אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש לי כרגע את ה-5800 ואני מעוניין לשדרג לאייפון. העניין הוא שאם הדור הבא ייצא בזמן הקרוב זה יכול להוריד את המחירים של הדורות הקיימים אז אולי כדאי לחכות עם זה. בכל אופן אני גם מתלבט אם כדאי להשקיע ב-3GS או שאפשר להסתפק ב-3G. מצד אחד אני לא רוצה להשקיע סכומים מטורפים על פלאפון מצד שני, אם אני כבר קונה אייפון, אני רוצה לקנות אחד איכותי שיהיה יציב, שלא יקרטע בתוכנות או משחקים שונים ובגדול - שלא יאכזב! אז מה אתם אומרים על ה-3GS? השקעה כדאית או תמורה מזערית?

• 49 תגובות
    • 6.6k צפיות
  24. Started by davidt99,

היי, היה לי Cowon i7 ואחרי שמונה חודש המסך נהרס (אין לי מושג איך, פשוט נהרס כשהיה בכיס). עכשיו הייתי ממש מרוצה ממנו - זמן סוללה של 60 שעות, תצוגת תיקיות, מציג עברית ומכשיר יחסית קטן. יש לי התלבטות, האם לתקן את המכשיר בעלות של 300 ש"ח (כבר לא מוכרים אותו בשום מקום) או שיש נגן חדש שיש לו את אותם הדרישות (זמן סוללה ותצוגת תיקיות בעיקר). תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Netanel o_0,

מחפש פלאפון עד בערך 2000 ש"ח. שימושים עיקריים: - נגן מוזיקה. יחליף את האייפוד. - אינטרנט. (עם WiFi). גלישה נוחה, משמע מסך גדול (מגע). יש הצעות? אולי מכשירים שייצאו בזמן הקרוב? יש סיכוי לדחוף אנדרואיד בתקציב הזה?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים