עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי חברים ההורים שלי כרגע בחופשה בסין וחשבתי שזה יהיה הזדמנות טובה לתת להם שם של טאבלט שיקנו לי אם הם כבר שם... מחפש טאבלט יחסית זול אבל שמציע תמורה גבוהה למרות המחיר. אשמח להצעות של דגמים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by nigger84,

שלום, אני מחפש לקנות טאבלט 7". בהתחלה הייתי די סגור על ה nexus 7 החדש, אבל חשבתי לבדוק אולי יש אלטרנטיבות ברמה שלו עם חריץ הרחבה שגם מקבלים עדכונים בצורה שוטפת? בנוסף רציתי לשאול אם טאבלטי חלונות 7" מבוססי windows 8.1 (לא RT) כבר הגיעו לארץ, ואם כן, האם יש דגם מומלץ? תודה רבה. עריכה: עכשיו ראיתי שאולי זה לא הפורום המתאים (כי יש פורום התייעצות לפני קנייה) מצד שני, רוב ההודעות פה הן "מחפש טאבלט" אז מקווה שלא חרגתי מגבולות הפורום הזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם , אני מחפש טאבלט 7" , לא צריך משהו ממש טוב מכיוון שזה לאחיינית שלי בת ה3 (וגם קצת להורים שלה). אין יותר מדיי דרישות חוץ מעברית מובנית , אנדרואיד 4.1 ומעלה . אבל מן הסתם בתקציב הזה אני רוצה לקבל כמה שיותר מבחינת מעבד וזכרון פנימי. יהיה נחמד גם אם זה יהיה טאבלט של חברה אמיתית (ולא סתם איזה מוצר white label) שמוציאה דרייברים ל ADB וגם אפילו עדכוני תוכנה , אבל לא חובה. אין חובה להגיע עד לתקציב הזה , כרגע אני חושב בכלל על משהו שהוא חצי מהתקציב : http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=mp7402&Cat2Cat1ID=21&Cat2ID=120&aff=Zap〈=he אז אשמח לקבל המלצות אחרות. תודה רבה על העזרה חברים.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by doker,

אני מחפש טאבלט בערך ב150$. חשוב לי שאני אוכל להשתמש בו גם בתור reader מסך IPS יכולת גלישה מהירה ונוחה סוללה שמספיקה לזמן סביר 6 שעות ומעלה חשבתי על ה NOOK TABLET או COLOR ראיתי שיש את ההמלצות על ה Ainol Novo7 Aurora II האם הוא יכול לשמש לקריאה נוחה? והאם קיימים בשבילו רומים ברשת? כמו שלNOOK יש רום של Cyanogen יש המלצות כלשהם? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  5. זיכרון - לא חשוב לי כלכך אני יסתדר גם עם 4GB מסך מעל 8 אינץ' - בדקתי היום מסך של 7 אינץ' וזה ממש קטן אז לא להציע לי בבקשה 7 אינץ' WIFI, אין צורך ב 3G USB (אפשר גם מיני אבל עדיף רגיל) תמיכה בעברית חיבור HDMI לטלויזיה שיריץ משחקים (כמו טמפל ראן, פארקינג מאניה, נינג'ה פרויט) חלק, שלא לא יהיה איטי מדי, שיריץ סרטים באיכות טובה. איזה מכשיר אתם ממליצים ולמה? שאלות: 1. האם זה נכון שהטאבלטים אמורים להתייקר בגלל שהדולר התחזק? 2. אם אני מחבר את הטאבלט דרך HDMI לטלוויזיה שבסלון אני יכול להזרים ישירות סרטים מהמחשב שבחדר שלי דרך הWIFI?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Mike-,

שלום חברים, אני מחפש טאבלט לאחותי, השימוש העיקרי שלו יהיה הצגת תמונות ללקוחות. מכאן, יש חשיבות גדולה למסך גדול( מעל 9 אינץ') ואיכותי. יכול להיות שהטאבלט ישהה רוב היום בסביבה מאובקת יחסית, אז טאבלט עמיד באבק זה יתרון. התקציב הוא עד 1000 שקלים עם עדיפות גדולה לא לנצל את כולו. אין בעיה לרכוש מחו"ל, וגם אין בעיה עם טאבלט סיני בהנחה שאיכות הבניה שלו טובה מאוד( אחותי לא ידועה בתור מישהי ששומרת על גאג'טים טוב). אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by tal1988,

היי, אני מעוניין בטאבלט בגודל של 9-10 אינץ', השימוש העיקרי יהיה צפייה בסרטים, ומעט גלישה באינטרנט. חשוב שיהיה למכשיר כניסה לSIM ועדיף תמיכה בLTE. התקציב שלי הוא סביב ה300$ . (התכנון לרכוש את המכשיר בחודש הבא בארה"ב). על מה הייתם ממליצים? אם יש דגמים סינים אחרים שעדיפים בתקציב הנ"ל (כולל משלוח/מיסים ..) , אשמח גם לשמוע.. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. היי. אני מחפש טאבלט זול לקריאת ספרים וצפייה בסרטים. חייב להיות 7 אינץ. תקציב: 700 שקל. יש משהו יחסית טוב שעונה על הדרישות שלי?

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  9. היי אני מחפש טאבלט שכל מטרתו הוא רק כדי להזרים סרטים ל-ChromeCast בעזרת Popcorn Time. אני מעדיף להשקיע כמה שפחות כסף אבל הכי חשוב זה שהוא יריץ טוב את הפופקורן טיים אפשר אפילו המלצה למפרט טוב שיעשה את זה ואני כבר אחפש טאבלט מתאים.. יש המלצות? תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by NRT,

שלום לכולם, האם יש מישהו שמעודכן בעולם הזה של הטאבלטים ויודע להמליץ על אחד? חשוב שהטאבלט החדש יגיב מהר כי הישן בקושי זז. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by TempoMempo,

שלום תותחים, אני מחפש את הטאבלט הכי טוב שאני יכול לקנות בהתאם לקריטריונים הבאים : 1. השימוש היחיד שאני אעשה בטאבלט הוא לראות סרטים (בעיקר בטיסות). 2. חייבת להיות לטאבלט כניסה של USB, כניסה של כרטיס זיכרון ויציאה ל HDMI. 3. הוא צריך להיות קומפקטי ונוח לנשיאה עד כמה שניתן. 4. צריכה להיות לו רזולוציה טובה מאוד עם יחס בין האורך והרוחב ככה שכאשר אני סרט סטנדרטי לא ישארו שוליים שחורים. (בדרך כלל אני מוריד סרטי MKV מאתר מטורנטים) 4. לגבי המחיר כאן אני גמיש, בין 500 ל 4000 אשמח לקבל המלצות. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Jenia24,

שלום אני מחפש טאבלט לאמא שלי. השימושים העיקריים שלה הם גלישה באינטרנט ויו טיוב. דברים שחשובים לי : מסך כמה שיותר גדול ואיכותי 7-9 (עדיפות ל 9) קישוריות ווי פיי אנדרואיד 4.0 (לא חובה) ,מעמד הטענה (לא חובה) דברים שלא חשובים לי : מצלמה. סוללה (הטאבלט לא יוצא מהבית והשימוש בו הוא לא יותר משעתיים רצוף.) תודה

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  13. Started by bbtb,

שלום לכולם, אני מחפש טאבלט בסיסי ביותר שכל מה שאני רוצה לעשות איתו זה לגלוש באינטרנט ומדי לראות סרטים או לשמוע מוזיקה חשוב לי שתהיה לו קליטה טובה של wifi והתקציב שיש לי הוא עד 1000 ש"ח תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  14. שלום, אני מתכוון להשתמש במכשיר בתור eReader, אז האיכות מסך היא גורם מכריע. התרשמתי מאוד מהאיכות מסך שמציג ה Ipad לעומת הטאבלטים האחרים , ולכן אני שוקל לקנות אותו (4/ Ipad air). אם אתם מכירים טאבלט שיכול להתחרות בו, אשמח לשמוע. שאלה לגבי ה IOS: אני מתכוון להעביר תיקיות שלמות מהמחשב לטאבלט ולקרוא את הקבצים בדיוק כפי שהייתי קורא במחשב. למשל ללחוץ על קובץ PDF ולבחור תוכנה מסוימת להריץ אותה. כנ"ל לגבי וידאו וכל קבצי התוכן הנפוצים שקיימים. האם יש אפשרות כזאת מבלי להסתבך עם root? ב android למשל אני עושה את זה בקלות עם astro file manager. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. אהלן מחפש טאבלט לטיול בדרום אמריקה, כרגע אני בקנדה אז יש לי אפשרות לקנות את זה מקומי. דרישות: יפה, נאה, סרטים, מוזיקה, WIFI ועדיפות לNFC וכרטיס הרחבה. אז מבדיקה בbest buy המתחרים הם האייפד מיני, סמסונג טאב 3 והנקסוס 7 החדש. הנקסוס בגרסה החדשה עולה 240 דולר והישן 200. תקציב עד 250 דולר עם אפשרות לחריגה קלה במידה משתלם. בעיקר אשמח לשמוע נסיון עם הטאבלטים שלכם, והמלצות. יצא לי להשתמש בשלושתם והאייפד מיני הכי יפה אבל הנקסוס נראה לי הכי משתלם all around. מה דעתכם מבחינת התקציב? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by guyby,

אני מעוניין לקנות לאחיינית שלי טאבלט פשוט זול אבל טוב. היא בת 5. iPad יקר מדי וגם מסובך (לא מעוניין לפרוץ) ראיתי כל מני של אנדרואיד אני לא יודע מה מומלץ. אשמח אם תמליצו לי, המטרה עד 800 שח. שיעבוד מהר עם אפליקציות של משחקים, לימוד אנגלית ואפליקציות חינוכיות אחרות. כמובן גם צפחה של תכנים ביוטיוב. אני לא רוצה מכשיר שיתקע או יהיה איטי מדי! תודה

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by qwerty1,

הוא ישמש בעיקר לקריאת PDFים, וצפייה בהרצאות מוקלטות (עדיף שיתמוך בכמה שיותר פורמטים מוזרים) מסך 10" ניראה לי הכי נוח לשימושים האלה לא? דרישות משניות: יציאת HDMI, דגם שיש לו מקלדת אופציונלית בשוק 32GB או שיקרא כרטיסי זיכרון יש חייה כזאת?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Ovid,

אני צריך טאבלט שיעבוד ברוסיה עם סקייפ. אפשר לחבר טאבלטים לרשת סלולרית רגילה אגב? או שהם עובדים רק על גבי wifi ? תקציב : עד 1000 ש"ח, אני מניח שזה יספיק לשימושים כאלה צנועים. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Zeev86,

היי. אני לא מבין שום דבר בטאבלטים וזה הראשון שאני רוצה לקנות. חשוב לי 2 דברים: 1. שיהיה ניתן לצפות בסרטים לפחות 720p 2. שתהיה לו גישה לרשת אלחוטית (אם קיים כזה דבר של חיבור לרשת חוטית - יתרון). כמה דבר כזה יעלה לי? ואיזה דגמים עדיף לקחת?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  20. Started by benor,

ערכתי חיפוש ועברתי על הנושאים האחרונים בפורום, ויצאתי משם רק יותר מבולבל. הבנתי שכדאי לבחור ב-Kindle או ב- Nook. השימוש העיקרי יהיה קריאת ספרים אלקטרוניים באנגלית. הדרישות הן: - תקציב של 400-500 ש"ח. - E-INK - דפדפן מובנה (יכולת לקרוא טקסטים מ- Howstuffworks ו- Wiki למשל) - 7 אינץ' - הצגת מסמכי PDF (לא חובה אבל יכול להיות בונוס נחמד) יש מע"מ על קורא אלקטרוני? מאיפה מומלץ לקנות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by yaloner,

חשבתי לקנות את ה - freelander ph20 http://dx.com/p/freelander-ph20-7-capacitive-screen-android-4-0-tablet-pc-w-tf-wi-fi-camera-g-sensor-black-166593 ממש זול, ויש עליו רק ביקורות טובות באתר, כמובן יחסית למחיר שלו... מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by no_way,

שלום, אני מחפש טאבלט מבוסס ווינדוס לשימוש של בית ספרי/לימודי. התנאים: 1.בטריה חזקה 2.נוח לכתיבה וקריאה 3.מובנה עם מקלדת + עכבר. 4. תקציב - 2500 שח 5.בעל כניסת SDcard 6.WIFI אשמח להצעות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אין חשיבות לגודל ו\או רזולוציית מסך. רצוי מעבד 2 ליבות, והכי חשוב חיבור HDMI כלשהו לטלויזיה(MINI HDMI,MHL) אם יש דגם מומלץ מהמתוגים הסיניים יותר מוכרים כגון ANIOL אשמח לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  24. Started by yakir4u,

צריך טאבלט ללימודים חשוב לי שהמסך יהיה חד וניתן לקריאה וסוללה חזקה שתחזיק לי לפחות ל4 שעות שימוש עדיפות לאנדרואיד אפשרי גם dual boot ואם אפשר אחד שמגיע גם עם מקלדת מה טוב תודה מראש ☺

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. מזמן אני רוצה טאבלט אבל המחיר יקר לי מידי. זאת עד שגיליתי שיש עולם שלם של טאבלטים סיניים זולים ולא רק IPAD או אסוס בעולם. מה שאני צריך הוא הדרישות הבאות: 1)שיהיה בעל מצלמה טובה לפחות HDR של ווידאו וסטילס. 2)שיהיה מהיר וחלק מבחינת גלישה, הצגת קבצי PDF, תמונות ברזולוצייה סבירה, ניגון סרטים ב- youtuobe באיכות גבוהה ופה ושם משחקים. 3)שיהיה בו GPS ללא צורך באינטרנט וגם WI-FI 4)עדיף חיבור HDMI כל שהוא אבל לא קריטי 5)שיהיה מקום סביר...נראה לי 16G זה די סבבה. 6)אני קצת מתלבט לגבי גודל מסך...אבל נראה לי שכדאי יותר מ- 7 אינצ אבל לא סגור ולא חייב. העיקר שיהיה מסך חד עם רזולוצייה גבוהה. נראה לי זהוא...עכשיו יש מיליון טאבלטים ואנלא יודע איזה טוב ואיזה תווח מחיר. לכן אני אומר שהתקציב ה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.