גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!! לכל המשפחה חוץ ממני יש את המכשיר. לכן אני לא מבין בו כלום. ניסיתי להוריד להוריי תוכנות מהאפ סטור ואף תוכנה לא עבדה! כולן הקליטו רק אותי בשיחה ואת הצד השני שומעים מאוד חלש או בכלל לא. הבנתי שזה משהו בהגדרות של המכשיר שלא מאפשר לאף תוכנה להקליט שיחות בצורה נורמלית, ולכן חובה להחליף לרום ספציפי אחר...? זה נכון??? אם כן אשמח להמלצות על רום שיש בו את התכונה הנ"ל ונחשב אמין ועדיף שיהיה יחסית קל להתקנה. אני אוכל לעשות הכל ע"פ מדריכים באינטרנט אבל אשמח להכוונה כי אחרת זה ייקח לי שעות של חיפושים באינטרנט!! תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום,לצערי איבדתי לפני כמה זמן בצבא את המתאם לcreative vision m שלי (דגם 30gb) לצערי המתאם הוא הדבר היחיד שבעזרתו ניתן להתאים את המכשיר. חיפשתי בחנויות ובאתרי יד 2,ולהביא מחו"ל נראה לי יקר מדיי. האם יש פה מישהו שמעוניין למכור לי אחד או להפנות אותי למקום שבו אוכל לקנות כזה במחיר שווה נפש? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
בת דודה שלי רוצה לקנות לעצמה צעצוע חדש. היא קונה את המכשיר בארה"ב וחשוב לה בעיקר שתהיה תצוגה גדולה, ברורה ונוחה לניווט. אני אשמח גם להצעות למכשיר עם נפח גדול יותר בלי עליה משמעותית במחיר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
קוראים לו "FANTASTIC". אני מנסה לחבר אותו לפי.סי והמחשב (חלונות 8.1) לא מזהה אותו ולא מוצא לו דרייברים. מישהו הצליח לחבר אותו למחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
הדוכן המדליק של מפתחת השבבים האמריקאית בתערוכת CES 2018 היווה תצוגת תכלית נאה של שבב ה-Snapdragon 845 - וגם הצצה למהירויות העברה אלחוטיות של 7 ג'יגה-ביט בשנייה ומכוניות חשמליות שנטענות ללא חיבור חשמל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות את הפלאפון JIAYU G4 Advanced אך אני לא יודע מאיזה אתר,אך אני יודע שהוא עוד לא יצא והוא יצא בסוף החודש.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
קראתי על שירות חדש של גוגל כדי למצוא טלפון שאבד. נקרא android device manager. נכנסתי להגדרות והשירות הזה כבר מופיע אצלי והפעלתי אותו . (Settings > Security > Device Administrators) מה עכשיו אבל? איך אני משתמש בזה? צריך להתקין משהו על המחשב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי גלקסי 3 שקניתי מאיבורי ואני תקוע בלי אפשרות לשדרג (הם עשו רוט וכו') הטלפון נורא איטי ונתקע המון... ( אנדרואיד 4.0) אני הבנתי שיש אפשרות לצרוב רום סטוק מחדש- וזה ישפר את המכשיר, והוא יתחיל לשדרג את עצמו... אז: יש לי כמה שאלות 1. אם אני מעושה את זה זה יפגע בפונקציות של הטלפון - לדוג' מעקב אחר עיניים, שהופכים אותו הוא משתתק וכו' 2. זה נכון שאח"כ הוא יקבל עידכונים באופן שוטף??? 3. יש למישהו מדריך פשוט איך לעשות את זה???- ואיזה רום סטוק עדיף??? תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
דבר ראשון הפלאפון: חבר שלי הביא לי פלאפון לכמה ימים ואני רוצה לדעת מה הסוג שלו...אני לא מצליח לצלם אותו כי המצלמה שלי לא פועלת אז אני יתאר אותו בערך.. הוא ממש דק וקטן, הוא שחור (לא שזה עוזר), למעלה כתוב IMsuic שבינהם יש סימן של פליי, מאחורה כתוב Music Mobile, אין בו מצלמה, רק MP, הזיכרון שלו הוא 121 MB, אה והוא יוצר בTaiwan, למטה כתוב Mpeg. זה מה שאני רואה....ישמצב אתם אומרים לי מה הסוג של הפלאפון הזה? עכשיו האייפוד נאנו: תראו יש לי איפוד כזה: זה לא האיפוד שלי לקחתי תמונה מZAP, אבל זה אותו עיצוב כמו האיפוד הזה. יש לי בעיה באיפוד, הוא לא נדלק, לפעמים הוא בכלל לא מראה כלום שאני מדליק אותו ולפעמים הוא מראה רק שאין בטריה....מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם? אה ולמי שחושב…
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
http://www.aliexpress.com/fm-store/803524/210703044-475206394/LOWEST-PRICE-8-ainol-NOVO-8-A9-Android-2-2-a8x-ARM-Cortex-A9-cpu-1.html לפי מה שהבנתי אפשר להתקין עליו את גרסא האחרונה של אנדריוד מה אתם אומרים? משתלם ?
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
אני רוצה לגלוש מכל מקום ואני משום מה לא מצליח אם הוא לא מחובר לרשת אל חוטית.... אני לא מוצא את ההגדרה.... המכשיר הוא 3GS 16GB...פרוץ עם 3.1.3 יש לי אפליקציה שנקראת SBSETTING...אבל עידכנתי אותה לאחרונה והאיקון של הגילשה ב3G לא קיימת יותר מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת באילו אפליקציות שמגיעות עם הגלאקסי 3 אתם לא משתמשים, ובמקומן משתמשים באפליקציות מהמרקט. אני בעיקר מחפש תחליפים טובים לנגן מוזיקה (קראתי את הכתבה באתר, אשמח לדעת במה אתם משתמשים), לגלריה למצלמה וכו'. תודה!
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
פלאפון עם מסך רגיל לא עם מסך מגע או משהו. זה מחיר קבוע או משתנה בדגם לדגם בהתאם לגודל המסך או החברה שמיצרת את הפלאפון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חשבתי לקנות את אחד הקינדלים (אולי אפילו את הכי זול) בשביל לקרוא איתו חומר טכני שבא בעיקר בפורמט PDF. הבנתי שמהקופסא הוא לא מציג טובPDFים אלא צריך להמיר ל-MOB. עד כמה סביר זה יוצר בהמרה? אם המטרה שלי זה לקרוא חומר טכני באנגלית שבא בד"כ כ-PDF אין קורא הכי מומלץ לי?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מסך חייב להיות 10.1 אינטש (ומעלה אם יש) חובה של 32G נפח זיכרון ועדיף יותר (לא קריטי עם פנימי או אם אפשרות הרחבה, עדיף לי שתהיה לו אפשרות להרחיב אף מעבר ל32 בסיס) המכשיר ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, עיון במסמכים (מומלץ גם שיוכל לאכול WORD) מעוניין במכשיר מומלץ ואמין *קיבלתי המלצה להזמין מחול PIPO - ראיתי מלא סוגים ורק הסתבכתי יותר אשמח לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אבא שלי קנה לפני כמה ימים מחשב כף יד עם גי פי אס מובנה . השם של המחשב P360 ורציתי לדעת איך המחשב הזה עם הוא טוב? והגירסאת ווינדוס שלו היא Windows Mobile 6 ומעבד 400MHz. אלה הפרטים שאני יודע עליו כי אין לידי את אריזה.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
המכשיר החכם הטרי מבית המותג של לנובו מוסיף לפופולריות המסתמנת של השבב הצנוע ביותר בארסנל של מפתחת השבבים האמריקאית, ומצייר תמונה טובה (אבל גם מאכזבת חלקית) של מה שנחשב לבסיס עבור דגם תקציבי בשנת 2020לכתבה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
[h=1]סמרטפון גלקסי של סמסונג מול סמרטפון של סוני אקספריה, עם אותם הנתונים בדיוק - מה עדיף לצרכי גלישה?[/h]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לטאבלט פשוט שימש רק לגלישה מדי פעם וסקייפ. יש אפשרות להזמין מחו"ל אם יש צורך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
למי שיזמין לי את המוצר הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=190295447791 אני מוכן לתת לו פלאפון samsung f480 חדש שנקנה מלפני פחות מחודש במצב חדש ללא שריטה עם כל הכבלים, החוברות והקופסה .
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן HTCone x ופתאום הוא עשה לי בעייה שהוא לא קולט שום סים הלכתי לחנות שמה עשו לי אתחול וזה עבד אך יש לי בעיה שהיא יחסית מינורית אך מאוד מרגיזה אותי אישית ואשמח אם תוכלו לעזור המסך גלילה שלו כאשר פירמטו עשה מין שיוני כזה והוא נראה ממש מעפן לא יודע איך הוא ישתנה הם לא יודעים איך השתנה ואין לי מושג איך לשנות אותו חזרה מישהו פה יכול לעזור לי אם זה?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יש לכם העדפות או המלצות על משהו איכותי???
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שאלה מוזרה, אני יודע, אבל תזרמו איתי. אני מתעניין במכשיר WP8 ומתלבט בין לומיה 920 ל-HTC 8X. ל-HTC יש צבע בשם Limelight Yellow. באתר של HTC דרך הלפטופ שלי המכשיר נראה בצבע צהוב-ירקרק מגניב כזה. דרך מסך Dell 2209 פאנל IPS המכשיר נראה בצבע ירוק זרחן כמו האפוד הזוהר שחייבים ללבוש כשיוצאים להחליף צמיג ברכב. http://www.htc.com/www/ בסרגל למטה יש ארבע צבעים תבחרו בצבע הצהוב או מה שזה לא יהיה. באירוע השקה של Gsmarena צילמו את המכשיר והיה לו צבע צהוב-כתום, אבל אני מניח שזה יצא ככה בגלל התאורה באולם. http://www.gsmarena.com/htc_september_event-review-817p2.php תגלגלו למטה. איזה צבע אתם רואים?
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-