גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי הזמין מאיביי סוני אריקסון k850 ב 511 שקל. השאלה מה דעתכם על הפלאפון? והאם הסכום שווה את הפלאפון? הפלאפון באנגלית יש אפשרות לצרוב עליו עברית? סים של הארץ יעבוד בו. הסים הוא של סוני אריקסון w 995? תודה מראש לכל העוזרים. הפלאפון פתוח לכל הרשתות.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הסמסונג X200 שלי החליט בשיבה טובה למות השבוע, ואני צריך המלצה למכשיר חדש: מכשיר תוצרת נוקיה, פשוט ואמין, שיעבוד ברשת סלקום. לא צריך מצלמה באיכות גבוהה, גלישה באינטרנט ושאר חידושים, למיטב הבנתי דור שני יספיק בהחלט. כן צריך בנייה איכותית, כפתורים נוחים, זמן סוללה ארוך, נוחות שימוש ועדיף גם חיבור למחשב עם USB (להעברת וגיבוי מידע). רצוי שלא יהיה גלוי-מקשים (כלומר, עדיף צדפה/סליידר וכו'), מטעמי נוחות והסטוריה של מענה והוצאת שיחות אקראיות מהכיסים מעדיף לא לקנות דגם ישן מאוד, הכוונה היא להחזיק אותו כמה שנים טובות, אז רצוי להמנע מטכנולוגיות שכבר היום נחשבות מיושנות מדי.. נתקלתי ב nokia X3 שעושה רושם טוב מביקורות ועונה על מרבית הדרישות, הוא גם חדש יחסית (הכרזה ב2009), אבל נ…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב לכולכם! לא מזמן חזרתי מארה"ב ובאמתחתי LG INCITE דגם CT810 הוא נתמך בתוכנת WINDOWS MOBILE 6.1. המסך שלו הוא 240x400 פיקסלס. המוכר שם נשבע באמא'שלו שלמכשיר מובנה מקלט GPS. עד כה הילדון הגאון של השכנים הצליח לפתוח אותו לכל הרשתות, והוא אכן עובד עם אורנג' אבל אני ממש מעדיפה להשתמש בנוקיה הישן שלי לשיחות טלפון. הגאון גם התקין בדרך כלשהי תוכנת NAVIGATOR עם מפה של ישראל(חינם חינם) הכל נראה טוב, המבטא הבריטי שאומר Please drive carfuly, וגם המפה. אבל המכשיר מחפש לווין ולא מוצא... עבדו עלי? מאוד הייתי מעוניינת להפוך את המכשיר ל- GPS עצמאי. יש למישהו עצה שאינה יקרה? אודה מאוד.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, על מה אתם ממליצים עד 800 ש"ח (+-50 ש"ח מקסימום!)? הדרישות: - עובד בפלאפון (UMTS 850 ו-2100, דור 3) - לא צדפה - עם מצלמה של 2MP ומעלה - אמין (מינימום תקלות) ונוח לשימוש (רצוי לא מוטורולה... לא אוהב את התוכנה שלהם...) - אין דרישות מיוחדות לגבי מסך מגע או יכולות מיוחדות אחרות... תודה לעוזרים נ.ב. ראיתי את המכשיר הזה בשתי חנויות עם הפרש ענק במחיר ואני לא מצליח להבין למה... http://www.omega-phones.co.il/Product.asp?productid=274#detailed http://www.dim-phone.co.il/index.php?target=products&product_id=216
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי את הפלאפון לפני שבועיים והיה בו מלא זבל אז התחלתי למחוק דברים דרך מנהל היישומים. יש לציין שלפני זה הייתי מחובר לרשת הבייתית. לא שמתי לב כל כך מה אני מוחק ובטעות כנראה מחקתי משהו שקשור לWLAN כי בדיוק כשמחקתי הפלאפון התנתק מהאינטרנט... לא נלחצתי - חשבתי שעדכון גרסא יפתור את זה.. הוא לא. עדכנתי גרסא ופרצתי את המכשיר ועדיין לא עבד - עד שהתקנתי JoikuSpot Light (או שזה סתם היה צירוף מקרים) ומאז האינטרנט עבד.. עד אתמול. תכלס: המכשיר לא מוצא רשתות, מוצגת השגיאה הבאה: לא נמצאה רשת WLAN מה אפשר לעשות?? אודה מאוד למי שיעזור..
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
אני רוצנ לקנות ספר אלקטרוני, ומחפש המלצות מה שיצא בסטימצקי די יקר עבורי, ואני מחפש משהו יותר זול לא חובה שיתמוך בעברית אבל כמובן רצוי חוץ מזה הדבר העיקרי שחשוב לי זה מסך ברור וכמה שיותר גדול תודה לכל מי שיעזור אם יש כבר שרשור על רידרים אני אשמח עם יפנו אותי לשם
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
IPHONE 3GS 16GB BLACKBERRY BOLD 9700 NOKIA N97 SONY ERICSSON SATIO מה הכי כדאי לי? נחמד אם תהיה מצלמה טובה ואפילו אם יהיה HD צילום.. גלישה באינטרנט, טאץ', אפשרות להתקין תוכנות כמו ICQ, מסנג'ר, סקייפ אולי גם אפליקציות..
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, נדלקתי על המוטורולה MILESTONE ואני שוקל לרכוש אותו אבל יש לי כמה שאלות..: המחיר בסלקום הוא הזוי לחלוטין (כלומר המחיר שמופיע "בסדר"- אבל שאר השטויות שדוחפים לך בכוח מבלי היכולת לבטל הופכים את המחיר למגוחך בלשון המעטה). לקנות בחנות פרטית זו אופציה- אבל המחיר שוב בעייתי, ואם ממילא קונים פרטי אז חשבתי למה לא לקנות בחו"ל בזול יותר ולסגור עניין. כאן נשאלת השאלה מה עם עברית? אני טירון בתחום המערכות הפעלה על גרסאותיהן השונות - הממשק לא אכפת לי שיהיה באנגלית, מה שחשוב לי הוא שהטלפון יוכל לכתוב ולקרוא בעברית. השאלות שלי הן כאלה: 1. האם אצטרך לגשת לגורם שלישי בארץ כדי שיוסיף לי את התמיכה בעברית המצוינת? או שאני יכול להוריד לבד "תמיכה" מבלי לבצע כל מיני פריצות מסובכות כ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם מתי אתם חושבים או יודעים הGALAXY S יגע לחנויות הפרטיות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות galaxy s. יש לי כמה שאלות 1. מישהו יודע כמה יעלה לעשות הזמנה מחו"ל לארץ, כולל משלוח ומכס? 2. כדאי לקנות בחו"ל באירופה בהנחה שאני שם עוד כמה שבועות ולהביא לארץ? 3. בהנחה שאני ברשת פלאפון- אני צריך להיזהר מהתדרים? הבנתי שהיא לא תומכת בכל התדרים. 4. התקנה של עברית תגרום לי לאבד אחריות?
-
- 38 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני משתמש עכשיו בnokia N95 אבל נמאס לי מזה ומה הכפתורים שלו . אני רוצה להחליפ למשהו יותר יותר קל יותר מעוצב ויפה יותר חכם וגם יכולת Touch. אמרו לי כמה חברים ללכת לקנות Iphone 3G . אבל אני רוצה להתיעצ איתכם חברי הפורום ושתמליצו לי מה לקנות . הטלפון אני אקנה אותו בדיוטי פרי או בחו"ל בגלל שבארצ המחירים הם נורא גדולים .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה עדיף מבין השניים ?? מבחינת נוחות אמינות איכות מחיר ובעיקר נגן מוסיקה או אם אתם מכירים משהו ברמה ומחיר דומים אני אשמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
האמת, שזה לא בשבילי, אלא בשביל אח שלי. הוא גם רשם את ההודעה, ולכן אני אחראי רק למחצה לתוכן ;D היי אנשים, אני קצת חדש בכל נושא האנדרואיד והמכשירים שלו, אבל לאחרונה שמתי לב שאני ממש ממש רוצה מיילסטון חדש. הוא נראה מדהים, הביקורות עליו מעולות, ויש לו את הגב של גוגל, שבשירותים שלה אני משתמש המון. בכל מקרה, מכיוון שלא קיבלתי הצעה נורמלית מסלקום לגבי הרכישה שלו, התחלתי לברר קצת לגבי רכישה מחו"ל, ויש לי המון שאלות, שאני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בהם (infer73 מוסיף: בתמורה, שמנמנים רבים ) אני מבטיח שהשאלות באות אחרי חיפוש בפורומים ובגוגל, ואני לא שואל (רק) כי אני עצלן, אלא בעיקר כי גוגל מלא במידע סותר ולפעמים קשה לדעת מה נכון ומה לא. 1.א. וזה הכי חשוב - האם ניתן לקרוא…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שיצא העידכון ל 2.2 האם העברית שכרגע זמינה ברשת תעבוד על הגירסא החדשה או יהיה צורך בפריצה חדשה ועברית חדשה מה שיקח זמן? האם העדכון ל 2.2 הוא חינם? האם יש הבדל בין גרסאות שנמכרות באירופה במדינות שונות או פשוט המכשיר תומך בכמה שדפות וטהלעביר למשל מאנגלית גרמנית וכו' זה רק עניין של הגדרה? האם בעברית שיש לאנדרואיד 2.1 יש מקלדת עברית גם או רק היא מאפשרת לקרוא פונטים עבריים?
-
- 28 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש היכן אפשר לקנות אייפון במנהטן בלי התחייבות ובלי תעודת תושב תודה רבה. נ.ב iphone 3gs
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חברים אני מחפש אפליקציה לסימביין שמאפשרת לעקוב אחרי מניות ישראליות (לא משנה אם בזמן אמת או בעיקוב של 20 דקות) מאוד אודה למי שיעזור לי ,אני פשוט לא מצליח למצוא. נ.ב המכשיר שלי זה 5800 אם זה חשוב.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אשמח אם כל מי שיש לו מכשיר Android כלשהוא, ימליץ לי על איזה כמה אפליקציות\משחקים שכדאי שיהיו לי.
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בעוד כחודש צפוי להגיע קרוב משפחה מקנדה, ואיתו מכשיר ה-HTC Desire שביקשתי שיקנה עבורי. רק כדי להיות On the safe side, יש סיבה שהמכשיר הזה לא יעבוד בארץ ברשת אורנג' (אי תאימות של סים/תדרים/אנערף)? http://www.expansys.ca/d.aspx?i=196037
-
- 42 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
לפני כמאת שנה קניתי SAMSUNG I8910 בחנות GOMOBILE המכשיר במהרה התברר לי כפגום בגלל כמה בעיות: *פיקסל מת\תקוע על המסך *כתמי תאורה (על המסך יש פיקסלים שפשוט לא מוארים מין כתמים שחורים דומים לצורת מפת כדור הארץ בולט במיוחד בכאשר המסך שחור והמכשיר טוען משהו..) *טאץ לא עובד באזור העליון הימני של המסך והאזור התחתון השמאלי המכשיר במצב טוב מאוד יש שריטות על מסדרת המתכת בגלל המפתחות בכיס שקע אחד בקוטר חצי מ"מ בגלל נפילה זה הכול. כאשר הבאתי לGOMOBILE את המכשיר (לאחר קרוב לחצי שנה מאז שקניתי אותו לא יכולתי למסור לפני בגלל היותי בחו"ל) צירפתי מכתב עם תאור כול הבעיות והוכחות לכך היו גם בעיות תוכנה רבות לכן ביקשתי עדכון תוכנה וציינתי לאיזה עדכון אפילו. שירות האחריות התעקב וקיבלתי…
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לנגן לסבא שלי. יש לו בעיות ראיה ככה שרצוי מסך די גדול, בנוסף עדיף שיהיה אפשר להטעין דרך המחשב ועדיף מאד שיהיה ממשק ברוסית וכפתורים גדולים. בנוסף שלא יעלה יותר מידי.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום יש לי sony ericsson naite שנקנה מ ORANGE ולכן גרסת התוכנה שלו היא של ORANGE אני מנוי בפלאפון ולכן האינטרנט לא עובד (אני יכול לגלוש דרך המחשב כאשר הפלאפון משמש בתור מודם אבל אני לא יכול לגלוש בפלאפון) יש אפשרות לשנות את גרסת התוכנה לגרסה של פלאפון. תודה רבה נ.ב. הורדתי את שלושת התוכנות שלו media go, update service, sony ericson pc suite אפילו הצלחתי לשדרג את גרסת התוכנה דרך update service אבל זו בסה"כ גרסה מעודכנת של ORANGE
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מספר רב של אלבומים שבהם יש מספר אמנים. כשאר אני נכנס לרשימת האלבומים הוא מציג לי מספר פעמים את אותו האלבום רק תחת אמן אחר. איך אני פותר את הבעיה וגורם לו להציג לי רק את האלבומים ולא אלבומים ע"פ אמנים? תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מכשיר Satio של Sony Ericsson. מערכת ההפעלה שלו זה Symbian S60 5th Edition. אני מחפש אתר שניתן להוריד ממנו אפליקציות ומשחקים בחינם למכשיר. אתר ה Ovi של נוקיה אמנם מכיל המון אפליקציות שניתן להשתמש בהן עם מע' ההפעלה של ה Satio, הבעיה היא שהוא תומך במכשירי נוקיה בלבד. גם להעביר קבצי התקנה למכשיר לאחר שהורדתי אותם למחשב לא פותר את הבעיה כי הם חסומים להתקנה על מכשירים שהם לא נוקיה (ניסיתי...). האתר של Sony Ericsson הוא אתר גרוע ואין שם תוכן ראוי להורדה. מישהו מכיר /יודע / שמע על אתר שכזה?
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מחפש המלצה על מכשיר סלולארי לחבר. עד כה הוא השתמש ב6120C כ3 שנים, ונהנה ממנו מאוד, פרט לזה שהוא מתחמם קצת, לאחרונה הוא התחיל לעשות לו בעיות ולכן הוא החליט להחליף אותו. מחפש משהו באותה תצורה, יציב, קשיח מבחינה חיצונית, לא מסך מגע, וכמובן מחיר טוב תודה!
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
חברה היום ניסיתי לפרוץ את המכשיר דרך איזה מדריך וזה עשה מן הטענה של משהו פעם אחת הוא סיים את זה והתחיל לבד לעשות עוד פעם..וזה נתקע לי על סוף ההתקנה וזה מראה את האיפוד חושב כבר כשעה...אפשר לדעת מה קרה לו? ומה אפשר לעשות עם זה עכשיו אחרי שזה נתקע ככה?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-