גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
א. בעת הזמנת הפלאפון יש חיוב של הסכום של הפלאפון (בסביבות ה2300 ש"ח), עכשיו איפה נכנס התשלום של המכס וכל שאר התשלומים שנלווים לקנייה? איך כל התהליך הזה מתבצע בעצם? ב. הגודל של המסך הוא 4" והבעיה היא שClove לא מוכרים כיסוי או איזה מגן לפלאפון הזה, איך אני אסתדר מהבחינה הזאת במידה ואני ארצה לקנות משהו כזה למכשיר? תודה מראש
-
- 32 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
קיבלתי במתנה ipod touch , ניסיתי להדליק אותו והוא מבקש את itunes. אני לא אוהב את המדיניות הזאת של אפל להכריח אותנו להשתמש בתוכנות שלהם לאחר רכישת המכשיר. מכירים אלטרנטיבות טובות? אתרים מומלצים בכלל עבורו? האם כל מה שמתאים ל iphone, מתאים גם ל ipod? לצורך ההבהרה מדובר על דגם ה 8GB.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כאילו ברמה תמיכתית מינימלית , SMSים וספר טלפונים..
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש דרך כלשהי לראות טלוויזיה ב psp? יש לי אנטנה.. אבל אני מנסה לחשוב על דרך לראות בpsp טלוויזיה ולא דרך האינטרנט.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי אייפוד קלאסיק 80 GB, שבצורה מטרידה עדיין עובד כמו שצריך. הבעיה היא - הבטריה שלו נגמרת אחרי 5 שירים בערך. ניסיתי לטעון דרך החשמל, דרך המחשב, לרוקן ולטעון, וכו וכו, אבל היא פשוט מתה, עבר זמנה. לא מצאתי באתר של איידיגיטל כמה זה עולה והאם זה בכלל אפשרי להחליף אצלם, ובאתר של אפל המחירים רק בדולרים. כיוון שאני טס לחול בימים הקרובים זה די דחוף - מאיפה אני יכול לקנות, עדיף בישראל אבל גם איביי יתקבל בטריה חלופית ואיכותית לאייפוד שלי, ואיך אני פותח אותו כדי להחליף? אם אתם לא יודעים אבל מכירים איזשהו מדריך זה גם יהיה נחמד... תודה רבה! נ.ב. בדקתי באיביי, והמחיר של הסוללות נע סביב 10 דולר... הגיוני?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי אייפון 3GS עם הבוטרום הישן ופרוץ על ספיריט הבנתי שכדי לפרוץ עם sn0wbreeze-V1.6.1 לגירסא 4 אז צריך שהאייפון יהיה פרוץ אבל לא עם ספיריט כל הזמן שאני מנסה לפרוץ אותו אני לא מצליח נגיד עם redsn0w0.9.4 זה טוען כמה דברים ואז איך שזה אמור לסיים את הפריצה וליהיות את התמונה הזאת של הכונן(ניראה לי) על האייפון זה ניתקע ויש מסך שחור באייפון ועם blackra1n יש לי את הבעיה שלא מופיע התמונה של גיאוהוט אז ראיתי את 2 המדריכים האלו http://cydiaupdates.wordpress.com/2009/10/13/blackra1n-not-working-for-you-stuck-on-running-or-entering-recovery-mode-the-blackra1n-checklist-get-your-idevice-jailbroken-now/ וזה עדיין לא עובד עם כל תוכנה ניסיתי לפרוץ איזה 15 פעם(בלי להגזים) ועשיתי מל…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2010/06/07/steve-jobs-live-from-wwdc-2010/ [br]פורסם בתאריך: 7.06.2010 בשעה 20:37:37 בינתיים אין הפתעותהעיצוב של האייפון החדש זהה לזה שדלף הרזולוציה פי 4 כמו שאמרו - 960x640 והפאנל ips כמו בipad מצלמה קדמית לשיחות וידאו ומצלמה אחורית עם פלש לד 5 מגה פיקסל שמקליטה וידאו ב720p מיקרופון נוסף לסינון רעשים כמו בנקסוס 1 מעבד a4 (בגדול arm cortex a8 במהירות 1ghz) כרטיס הרשת הוא בתקן n עכשיו הוסיפו ג'ירוסקופ לאקלסלרומטר הקיים - עכשיו משחקים/אפליקציות מבוססי תנועה יהיו ב6 כיוונים
-
- 177 תגובות
- 16.8k צפיות
-
-
היי, יש לי את המכשיר C510 של סוני אריקסון ואני לא מוצא אפשרות להפעיל את ה A2DP. המכשיר מזהה את הרמקול/דיבורית אבל זה עובד רק לשיחות. כשאני מפעיל את הנגן מוסיקה אני שומע דרך הפלאפון... תודה.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום, יש לי GPS של QUE N430 עליו יש IGO8, ועל הכרטיס זיכרון כתוב שהמפות הם מ10/08. איך אפשר לעדכן למפות הכי חדשות? חיפשתי באתר של IGO והם נותנים שם עדכון לבעלי מפות יותר חדשות ממה שיש לי ולגבי מה שיש לי לא כתוב שם שום דבר. אז מישהו יודע איך? תודה.
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
טוב אז כמו שרובכם כבר יודעים, אמבלייז, הנציגה הישראלית שלנו בעולם הסלולארים (ולא אני לא סופר את מודו) הכריזה על המכשיר החדש שלה לפני מספר ימים. המכשיר גם קיבל סיקור נרחב בengadget וקיבל ביקורות מאוד חיוביות. אישית התרשמתי מאוד מהממשק שהם מציעים. מסוג הדברים של "איך לא חשבו על זה קודם". מה אתם חושבים? יש פוטנציאל? http://www.engadget.com/2009/11/24/emblazes-first-else-unveiled-in-london-promises-to-be-a-game-c/
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום האם אפשר להחליף תוכנה בצורה עצמאית למכשירי NOVOGO (ספציפית Z800) , נניח מ-IGO 8 ל 7 או להפך?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש כל כך הרבה שמועות לגבי כל מיני דגמים שונים חדשים של HTC , החלטתי לפתוח נושא אחד ולרכז פה את כולם 1. HTC VISION - מצלמה 8 מ"פ ,מעבד דו-ליבתי בתדר 800mhz ,מסך 4.3" ,ואנדרויד 3.0 Gingerbread . למעשה ,זהו המכשיר הראשון הצפוי להגיע עם אנדרויד 3. 2. HTC Olympian / HTC Scorpion - מעבד 1.5Ghz Qualcomm QSD8672 בטכנולוגיית 45nm, אנדרויד 2.2 , מסך WSXGA (1440 x 900) מצלמת 12 מ"פ . צפוי לתמוך ב1080p פלייבק (מן הסתם, עם מעבד שכזה..) *יש גם שמועות שזהו למעשה נטבוק . 3. HTC HD3 - רובכם כבר כנראה שמעו עליו , הדבר הזה יכיל בתוכו מעבד 1.5GHZ , גיגה אחד של RAM , מסך 4.5 אינצ’ AMOLED 1280×800 , מצלמת 8 מ"פ תומך צילום באיכות HD , ווינדוס מובייל 7 , סוללה 1800mah המכשיר צפוי להגיע בא…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המכשיר מיועד לאחותי, הדברים החשובים: אמינות, ממשק משתמש פשוט יחסית לWINDOWS MOBILE.
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לעדכן אותו דרך האתר navngo שנותן כל הזמן עדכונים? או שאני חייב שהוא יהיה מקורי עם רישיון? הרי העדכונים זה פשוט רק לעדכן את התקיות ששם קבצים שאנו מורידים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
6700 קלאסיק 6700 סליידר 6600 סליידר 6303 אני קונה את המכשיר בחו"ל..... מה שאני צריך מהמכשיר זה מצלמה טובה איכות בניה טובה אמינות ועיצוב גם יהיה טוב.... עכשיו יש לי כמה שאלות מה ההבדל בין ב6700 סליידר לבין ה6600 סליידר? אם יש המלצה למשהו אחר אשמח לשמוע אם אפשר נוקיה תודה.
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי סוניאריקסון W980 ויש לו חבילת גלישה ללא הגבלה, שאני משתמש בה עם אופרה מיני השאלה היא האם אפשר בעזרת החיבור USB למחשב לגלוש באינטרנט דרך המחשב נייד? ואם זה יעיל או עולה יותר או שאין לי דרך אחרת אלא לרכוש נטסטיק עם חבילה והכל?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני במנהטן ואני מתכוון לקנות את הiPhone 4. השאלה מה לקנות. אצל אפל הוסבר לי שאני צריך AT&T. אני רוצה להשתמש באייפון בארץ, אבל אני גם רוצה להשתמש בו במנהטן כיוון שאני יעבור לפה לצמיתות בסוף השנה ואני לא רוצה לחסום את האפשרות לחזור לAT&T. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה עדיף? הנקסוס אמור מתישהו להמכר גם באחת מהרשתות הסלולריות?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ומבלי לפרוץ את המכשיר.... נ.ב. השיפורים שעשו ל-4 לעומת 3 מצדיק החלפת מכשיר? (יש לי אופצייה בלי עלויות גבוהות, אבל עלויות.... השאלה אם שווה. אני יודע שיש פלאש, שיחות וידאו, מסך משופר משמעותית ו 5 מגה פיקסל מצלמה. אך מה עוד מלבד זה? מה לגבי הבלוטוט'?). טיינקס.
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מחפש mp3 חדש, ושהמחיר שלו לא יעבור את ה-350 שקל. אני ממש לא רוצה לקנות ipod (כבר היה לי והפסיק לפעול בלי שום סיבה) וחשבתי יותר לכיוון ה-iriver. אני מתבלט בין שני נגנים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7805&perur=2&t=12&c=373 - iriver e150 4gb http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7949&perur=2&t=12&c=373 - iriver e30 4gb מה דעתכם? או שאולי יש נגנים יותר שווים באותם מחירים?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני מאוד אוהב את HTC ומאוד שונא את סמסונג משום מה. הייתי די סגור על הדזייר אבל עכשיו יצא הגלאקסי שהוא משהו אחר מצד אחד הנדסת אנוש של HTC והממשק SENSE שלה אמורים להיות מעולים מצד שני במכשיר מגע שרובו מסך אז היתרון של הגלאקסי אולי גדול בעיקר שמערכת ההפעלה היא זהה והיא הלב. אז בהנחה שלשנייהם יש פרויו 2.2 ושנייהם נקנים בחו"ל 1. על מה הייתם הולכים ולמה 2. מה היתרונות והחסרונות של כל אחד תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אז מה עושים? בHD2 המסך מדהים, מצלמה טובה.. היה לי את המכשיר פעם וקצת התאכזבתי מהסוללה הבנתי שהולכת לצאת איזה סופר סוללה פסיכית כזאת שתבלוט החוצה מהמכשיר זה נכון? HTC NEXUS ONE אף פעם לא היה לי אנדרואיד אז אני לא יודע איך כל כך "לאכול" את זה יש למישהו את המכשיר הזה שיכול להסביר לי במה הוא מרוצה שם? הבנתי שיש לו איזה בעיה עם הכיול של המסך מגע או שטות אחרת מה שכן אם אני אקנה את המכשיר אני תמיד אחשוב על ה HD2 שלא קניתי עם המסך הממש ממש ענק HTC DESIRE לפי GSMARENA באמא שלי שמדובר באותו נקסוס רק עם תוספת של רדיו אז מה העניין? במה לבחור.. אני יודע שחלונות מובייל זה דרעק אבל עם מעבד 1 ג'יגה הרץ זה הופך למפלצת לא קטנה.. במיוחד עם הממשק של הסנס אגב בHD2 היה לי קצת בעי…
-
- 53 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
לפי טענת היצרן המכשיר משמיע גלי קול בגלים שלא נקלטים באוזניים של בנאדם אבל נקלטים באוזניים של מקקים ,עכבישים ועכברים. המכשיר עולה 109 ש"ח ומספיק לכל הבית ("הופך את כל הרשת החשמלית של הבית למגן מפני מזיקים") וזה נשמע לי כמו עסקה טובה רק שאני לא בטוח אם זה אמיתי או סתם שקר, זכור לי שראיתי דבר דומה בערוץ הקניות השם של זה אם אני לא טועה זה RIDDLE מישהו יודע אם כדאי בכלל לקנות את זה?
-
- 24 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
http://bit.ly/d3Lj5n כן אני הבנתי שרק סדרת N תעבור לmeego אבל...למה להם להשקיע בסימביאן 4 עכשיו? אגב אני חושב שזה נורא משמח בעלי N900, שהמכשיר שלהם יקבל בתקווה המשכיות כלשהי.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-