גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אשתי ואני (שנינו עם נקסוס 5) שדרגנו שבוע שעבר לגרסא 4.4.4 ולשנינו הופיעה תקלה מוזרה, השעון מעורר לפעמים לא עובד. למרות שאצלי השעון הוא של מערכת ההפעלה ושלה אפליקציה עצמאית, לשנינו מדי פעם זה קורה. מישהו מכיר? יודע מה לעשות? או לחילופין איך אני חוזר לגרסא הקודמת? תודה לעונים..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הכירו את ה-Poco F4 וה-Poco X4 GT, שיסבכו עוד יותר את מלאכת בחירת מכשיר הביניים המשתלם ביותר בסביבהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 401 צפיות
- 2 followers
-
-
כשאני מדליק את האוזנייה המנורה הכחולה מהבהבת פעמיים כל שתי שניות, לפי המדריך האוזנייה כבר מזווגת והיא במצב standby אבל היא לא מופיעה ב"התקנים שלי", מצב bluetooth פועל בחיפוש האוזנייה לא נמצאת כשאני לוחץ על כיבוי הוא שואל אותי האם להוסיף את האוזנייה להתקנים שלי אני לוחץ על כן ומכניס קוד גישה ואז כתוב: חיבור bluetooth נכשל, בדוק הגדרות bluetooth בהתקן האחר: פונקציית bluetooth מופעלת ההתקן ניתן לגילוי בטווח הקליטה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אהיה בארה"ב בסוף מרץ, ואני שוקל לקנות שם סמארטפון מבוסס אנדרואיד. אני לא כ"כ מכיר את המפרטים הטכניים, אבל חשבתי על galaxy nexus / galaxy s2. לגבי ה- s2, הבנתי שהוא אמור להתעדכן עם גרסה חדשה יותר של אנדרואיד. 1. אתם חושבים שפערי המחירים מצדיקים רכישה בארה"ב? מה הסיכון? (למעט אחריות יצרן שאני מניח שלא תקפה בארץ) יש עניינים טכניים של הרשת הסלולרית, כרטיס סים (נעילות וכדומה)...? 2. על איזה דגם אתם ממליצים? אם יש דגמים טובים מספיק חוץ ממה שציינתי (זה מה שאני מכיר) - אשמח לשמוע! 3. כמה קריטי ההבדל בין הגרסאות של האנדרואיד? כדאי לקנות במידה והגרסה החדשה עדיין לא תהיה זמינה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שבת שלום ! יש לי אופציה להביא גלקסי S2 מגרמניה במחיר זול משמעותית , השאלה שלי היא איך במידה ויש בעיה עם המכשיר אוכל לתקן אותו , והאם יש אחריות בינלאומית עליו , האם ארונג' סלקום או פלפון יוכלו לתת לי שירות אחריות עליו ? תודה רבה . שבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
זקוק לעצה יצירתית - מחפש מכשיר למנחת קבוצות שיאפשר לה לצלם דינמיקות קבוצתיות ומיד לאחר מכן (לא ב-LIVE) להציג סצנות מהדינמיקה כמשוב למשתתפים. * יש מחשב נייד מחובר למקרן בחדר. * צילום וידאו איכותי ככל שניתן בחדר הרצאות - עדיף עם ייצוב אופטי, זום אופטי וביצועים טובים בצילומי פנים. * למקרן חיבור VGA בלבד. * חייב להיות פתרון פשוט מאוד ומיידי - ממש לא לחובבי טכנולוגיה. משהו שפשוט יעבוד בלי יותר מדי הגדרות, חיווטים וכדומה. * להתחיל לנתק ולחבר את המקרן לא ממש בא בחשבון. * תצוגה דרך הנייד למקרן. * חשוב - ללא תלות ברשת WIFI קיימת! * חיבור חוטי למחשב בא בחשבון במידת הצורך. חשבתי על מצלמת-אנדרואיד כמו ה-S4 ZOOM או ה-GALAXY CAM ו"לשקף" את המסך שלהם לנייד דרך NFC/WiDi אבל לא יודע איך ז…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, בדקתי בחנויות שונות ומחיר הG2 הוא בסביבות ה1700 -2XXX (עם אחריות). המכשיר בכל זאת כבר בן שנתיים אני חושב. האם המחיר ירד מתישהו לסביבות ה1000-1200? עוד מעט כבר יש את הG4? לא יודע, קשה לי נפשית להוציא 1700 שקל על מכשיר פלאפון. אני כל היום ליד מחשב נייד, אני לא צריך את האינטרנט שלו או משהו. כל כך הרבה כסף בשביל "סתם" טלפון. להזכיר - כרגע יש לי נוקיה מלפני 6-7 שנים שנראה לי שקיבלתי בחינם באיזה באנדל של החברה הסלולרית שאני נמצא בה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש טאבלט כאשר עד עכשיו הייתי נעול על ASUS TF 300 במחשבה שנייה ראיתי תגובה שלכם על CUBE U30GT אני מודע שמבחינת חומרה ואיכות אסוס עולה עליו עלות מול תועלת שווה את המחיר הכמעט כפול
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב אז יש לי N85 סיימתי להתלהב מכל שאר הדברים הרגילים והפשוטים שיש בטלפון הבנתי שסמביאן זה פתוח להכל ואני יכול להתקין הרבה דברים כמו windows אז מה עושים? אני רוצה משחקים ערכות נושא תוכנות מעניינות שהמסנג'ר יעבוד עם ה wifi ולא עם הGPORTAL איך אני מתקין דברים כאלו ואיפה אני יכול למצוא אותם? שחכתי לציין שזה יהיה דברים חוקיים כמובן כדי שלא יהרס המכשיר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ההוי, נתון: Motorola Moto G4 16GB SIM-Free Smartphone - Black מערכת הפעלה: אנדרואיד 6 בעיות: איך מגדיר קובץ mp3 לשעון מעורר? איך מוסיף מקלדת עברית בלי להפוך את כלל המערכת לעברית? בלי לפרוץ למערכת.. תודה, אוהד
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן שתומך בעברית בצורה תקנית, ושהבטריה שלו תשרוד שעות רבות. בעיקרון אני חשבתי על ה-Meizu M6, ה-iRiver E100 או ה-iAudio i7. אני לא יודע איזה מהם תומך בעברית, ואני חושב על לקחת נגן בנפח של 4 או 8 ג'יגה. האם יש אופציות אחרות, ועל מה כדאי לי ללכת? תודה!
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש לבתי טאבלט שמה שהכי חשוב בו שיהיה... צבעוני ולא שחור/לבן/כסף. כמובן שאני לא מתכוון לקחת זבל במחיר מופקע וכמינימום אני מחפש כפול ליבה עם מסך IPS ברזולוציה נורמאלית, 1G זיכרון ובטריה סבירה. לשם השוואה, יש לנו בבית שני טאבלטים AINOL AURORA2 (לאחיות הגדולות) ומכל הבחינות הם מספקים בהחלט לכל השימושים שלהם. ראיתי בארץ את ה- ASUS MeMO Pad ME172V-1G023A בצבע ורוד ב-550 ש"ח ב-KSP אילת. לצערי הוא יקר ב~50% מטאבלטים סיניים, ליבה בודדת חלושה, ללא HDMI ומסך TN רגיל. ראיתי את ה-Ainol Novo 8 Dream אבל עדיין לא יצאו צבעים מלבד שחור ולבן והמסך TN ולא IPS: יש רעיונות נוספים? אם אין, בלית ברירה אבחר משהו כסוף או לבן - יש המלצות? * הכי בטוח מבחינתי לפי הניסיון המצויין שלי עם AINOL …
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
ה-Lenovo Tab v7 הוא מכשיר שמנסה למחוק לחלוטין את הגבול הדק שבין סמארטפונים מודרניים לטאבלטים הקטנים שהיו פופולריים מאוד בעבר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
- 1 follower
-
-
אפליקצית תזכורת מונחית מיקום.כמו בios5 אני צריך דחוף אפליקציה דומה שהתזכירים שלה מופעלים כשאתה מגיע למקום/עוזב מקום.תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם! אפליקציה חדשה שפיתחתי- MoBot. זוהי למעשה אפליקציית ניהול תיזמונים. תוכלו לשלוח SMS, לשלוח EMAIL או לבצע שיחת טלפון לפי זמן שקבעתם מראש או מיקום ! ככה תוכלו למשל לשלוח הודעה אוטומטית ברגע שהגעתם למקום מסויים (לפי מיקום שהגדרתם מראש). או לפי זמן שהגדרתם מראש. האפליקציה עדיין בשלביה הראשונים וצפויה להשתדרג בעוד פיצ'רים בקרום ובנתיים פירסמתי אותה בחינם . אשמח אם תורידו ותדרגו! שיהיה אחלה שבוע!
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
משום מה הפלאפון כל הזמן נכבה אפילו אם הסוללה מלאה לגמרי הפלאפון עדיין נכבה ויש לי שני פלאפונים כאלה ובשניהם זה ככה אני מדליק את הפלאפון ואחרי כמה דקות הוא שוב נכבה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
לצרכי שימוש אישי + קו עבודה שיחזיק שנים בלי תקיעות אני מפילת פלאפונים כרונית - אז שלא יהיה שביר מדי אוהבת לצלם, אז שיהיה מספיק זיכרון שלא אצטרך כל הזמן להתעסק עם העברה למחשב לגבי מחיר - הבוס שלי יתחלק איתי במחיר חצי חצי (וגם זה מהחברה, אז יהיו החזרי מע"מ) - קיצר, אין הגבלה, אבל גם לא צריך להגזים... פשוט שיהיה משתלם. רוב תודות!
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
כמסורת, חברת iFixit פותחת את השעונים החכמים החדשים שהושקו, וכעת תורו של השעון הנחשק ביותר, ה-Moto 360 של מוטורולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9c-moto-360-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a6%d7%95%d7%a8%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר נוקיה 1208 שרכשתי לביתי בהום סנטר. המכשיר נפל ולא רואים מסך , פשוט המסך נמחק. הבעיה שהצילצול של המכשיר כבוי ואו על רטט , ולא ניתן לשמוע אותו ומכיוון שאין מסך אין באפשרותי למצוא את ההגדרות לשינוי הצילצול. למי שיש ברשותו מכשיר כזה ויכול לעזור לי ולומר לי היכן ללחוץ במקשים על מנת לשנות את הצילצול , אשמח מאוד לקבל עזרה. בעת הרכישה זרקתי את החוברת ולכן אין באפשרותי להסתכל בה. תודה מראש יפית
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום לכם, מבקש המלצה על הטאבלט והסטרימר הטובים ביותר כיום בשוק שעונים על שני צרכים: 1. התחברות למקרן נייד רגיל עם חיבורי VGA, כך שאוכל להציג על מסך המקרן את המופיע על מסך הטאבלט מבלי שהטאבלט יהיה מחובר בכבל לאנשהו. 2. שהטאבלט והסטרימר יאפשרו באיכות הגבוהה ביותר (בלי להיתקע) הצגת תכנים מאתר אליו אני נכנס דרך גוגל כרום. -הערה- הבחירה הראשונה שלי היתה לרכוש אייפד ואפל TV, אך הביקורות על אפל TV היו כל כל לא מחמיאות שהחלטתי לוותר, ועכשיו אין לי מושג מה לבחור מתוך כל שפע האנדרואידים והסטרימרים. שאלה נוספת- אני מתכנן לרכוש עוד 4 מכשירי טאבלט שונים נוספים ומבקש את המלצתכם. התכונה החשובה ביותר שנדרשת מהם- גלישה חלקה וזורמת ברשת האינטרנט. אשמח לקבל המלצה ספציפית על 4 המכשירים.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
כרגע אני נמצא עם ה6085 המתפרק שלי. מה חשוב, לפי סדר עדיפות: *מצלמת סטילס איכותית. *פלאש *מצלמת וידאו *שירות הקלטת שיחות ללא ה"ביפ" כל כמה שניות שיש לי כרגע בפלאפון כי זה מציק ולא תמיד בא לי שהצד השני ישמע שאני מקליט. *ממשק מהיר ולא מסורבל. *רמת קרינה - שלא תיהיה גבוהה. כרגע אני עם ה6085 ויש לו 1.15 כפי שאני זוכר וזה נחשב להררבה. דבר נוסף שחשוב לי זה: איך אני מעביר את ההודעות הנכנסות והיוצאות שלי מהמכשיר למחשב ו/או לכרטיס הSIM?
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר דונגל לטלוויזיה שהיא לא חכמה בעיקר בשביל יוטיוב, נטפליקס, קודי ודברים כאלה למישהו יש המלצה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. ברשותי סמסונג גלקסי 2 עם רום CYANOGEN 10 (אנדרואיד 4.1.2). לאחרונה שמתי לב שכמות הזיכרון הפנימי במכשיר הולכת ומצטמצמת בצורה דרסטית, התקנתי את תוכנת TREESIXE לבדוק מה תופס את כל המקום וגיליתי שרובו יושב ב DCIM כתמונות וסרטונים שצילמתי. חיברתי את המכשיר למחשב ניגש לספרייה הנ"ל ולדאבוני רק חלק זעיר (כ 405 תמונות וסרטון אחד בלבד) מהקבצים שנמצאים שם מוצגים בפועל. הקטע ההזוי הוא שכאשר אני נכנס עם סייר הקבצים המובנה לאותה התיקייה אני כן מצליח לראות את כל התמונות והסרטונים, מה שמוביל לשאלה, איך אני מעביר את כל התמונות והסרטים שלי למחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי את הנגן הזה לפני כמה ימים. כאשר אני מחבר אותו דרך ה-usb המחשב מזהה אותו (מופיע אייקון בצד ימין למטה) הוא מופיע גם ב-device manager אבל הוא לא מזוהה ב- my computer ולכן אי אפשר להיכנס אליו משום מקום. אם זה משנה במשהו אז בתצוגה של הנגן רשום: usb connected mtp ומערכת ההפעלה שלי windows xp 64-bit תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
פגישה אופטימית בין מנהיגי ארצות הברית וסין מביאים להצהרה חיובית עבור חברת הענק, כאשר השלב הבא עשוי להחזיר את המצב לקדמותו ולבטל את כלל העיצומים שהוטלו עליה בתקופה האחרונה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
- 1 follower
-