גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, שניתי את הGPS שלי באירופה ויש בו רק את הפה של אירופה.... משהוא יודע איפו אפשר להוריד את המפה של ישראל ששתאים ל MIO C520 תודה מראש דויד
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי ipod משנת 2004 (click wheel, מסך שחור לבן, 16 gb) שניתן לי במתנה מחבר. החבר לא סיפק לי כבל usb אז קניתי כבל ג'נרי והטענתי אותו במחשב והמכשיר היה תקין לחלוטין והצלחתי להאזין למוזיקה של החבר שעוד נשארה בתוכו. התקנתי itunes וניסיתי לעדכן את הקושחה של ה-ipod באמצע העדכון (העדכון הורד למכשיר, המכשיר עשה אתחול) הופיע לי אייקון בצורת power adapter. מסתבר כי בדורות הישנים של ה-ipod שבהם נכלל גם המכשיר שלי התקנת העדכון שהורד למכשיר - אחרי האתחול חייבת להתבצע אך ורק כאשר המכשיר מחובר לחשמל דרך שקע חשמל -> usb power adapter -> כבל usb -> מכשיר ה-ipod. ולא דרך חיבור usb רגיל למחשב בגלל מדיניות דפוקה של apple בזמנו שנועדה להגן מפני אזילת החשמל בסוללת המכ…
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
נסדקה לי הזכוכית שמצפה את המסך, אך המסך עצמו שלם. ישנה אפשרות להחליף רק את הזכוכית? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כשאני מקבל שיחה ולא עונה, במקום להכנס לשיחות שלא נענו נפתח לי התפריט של הקיצורי דרך. למשל אני מקבל שיחה ולא עונה, מי שהתקשר מנתק ואז זה אמור להראות לי שיש שיחה שלא נענתה אבל במקום נפתח לי הקיצורי דרך.. אח"כ שאני נכנס לתפריט שיחות (יוצאות, שלא נענו וכל השאר) זה לא מראה לי אף שיחה למרות שהיו כאלה.. מה לעשות ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, למי שלא הבין אני רוצה להפוך את הפלאפון לעברית כי הוא באנגלית, יש משהו מוזר! בדרך כלל פלאפונים שלא תומכים בשפה העברית מציגים את העברית בצורת קוביות, אצלי הוא תומך בשפה העברית אבל אין ברשימת שפות את העברית, מישהו יכול לעזור לי? יש לי נוקיה 5200
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט ווידאו של המסך של הטאבלט שלי בLOLLIPPOP. יש אפליקציות שעושות את זה אבל האם אין משהוא של גוגל או כבר משהוא כחלק מהמערכת הפעלה? לא בא לי עכשיו לנסות כל מיני אפלקציות 3rd party שלך תדע מה הם עשו ואם הם עשו את זה כמו שצריך. אני צריך בעצם להקליט ווידאו של המשחק שלי, אז הביצועים חשובים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
צריך שם של תוכנה אם קישור לתוכנה שמשנה פורמט של וידיאו ל 3GP
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
לפי הנתונים היבשים והביקורות, נראה שה-Samsung Galaxy W מנצח את כל המכשירים ברמת המחיר שלו. הבעיה העיקרית שביקורות נוטות לציין היא האיכות הנמוכה של הרמקול שלו, מה שקצת פוגם במטרה הראשונה שלמענה הוא נועד - להיות טלפון. השאלה היא האם למישהו יצא באמת להשתמש במכשיר, והאם יש אמת בדברים, או שזו סתם הגזמה ואין שום בעיה לדבר בטלפון, גם במקומות רועשים (בהשוואה למכשירים אחרים, כמובן)?
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
השדרוג צפוי להגיע בין דצמבר וינואר. אין תגובה רשמית כרגע מהחברה לאשר את זה, אבל אם זה יקרה זה יהפוך אותה לאחת מהיצרניות הראשנות להציג עדכון לנוגט, לצד סוני וסמסונג. למקור ורשימת המכשירים שצפויים לקבל את העדכון: http://en.yibada.com/articles/165553/20161007/xiaomi-android-7-0-nougat-update-arriving-soon-for-xiaomi-mi-5s-mi-5s-plus-mi-5-redmi-note-3-4-redmi-3-3s-3a-redmi-pro-mi-max-and-more.htm
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר בדגם הזה: http://www.ebay.com/itm/170967386670 למעוניינים לשלוח ה"פ, קצת גמיש במחיר, מדובר במוצר חדש שלא היה בשימוש כי לי יש נרתיק אחר.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
דיי דחוף!.. ווקשה.. אני צריך שתעשו רשימה של כל החסימות שפלאפון עשו לו.. ולפי זה איך V3c מתעלה עליו.. כאילו מוטורולה לא חסום נכון? ווקשה.. אני צריך את הרשימה בשעה הקרובה.. מקווה אתם אוהבים אותי.. חח
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
-
שלום, אני כרגע בפלורידה ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות פה אייפון xr שיתאים לכל התדרים בארץ כולל דור רביעי בכל חברות הסלולר? האם ידוע לכם איזה דגם עליי לקנות כדי שהאחריות תהיה לי גם בארץ? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
העברתי לאייפוד שירים (לא לתוך ה-itunes אלא לתוכו כדיסק קשיח) במטרה להעביר אותם למחשב אחר. כשהתחלתי להעביר למחשב השני מופיעה לי השגיאה: cannot copy... ...: data error (cyclic redundacy check) מה עושים עם זה?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
מצאתי איזו תוכנה נחמדה שבשביל להתקין אותה צריך לבצע רישום שלה באתר www.symbiansigned.com. אני לא מצלךיח להרשם באתר (הוא לא מקבל את הDOMAINים של האימיילים שלי, ניסיתי את GMAIL INTERMAIL וגם את NET.IL (בזקבינלאומי)) אם מישהו יוכל ליצור עבורי חשבון אודה לו. אגב, הנה לינק לתוכנה: http://news.mobile9.com/s60apps/2007/07/02/nstarter-by-nomiel/
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
מה יותר מהיר, ה- Intel XScale 416MHz שמגיע ב- Asus A696, או ה- Samsung 400MHz שמגיע ב- Mio P560 ? תודה, ניר.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/v%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%97%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9c%d7%90-whatsapp-%d7%9e%d7%95%d7%a1%d7%99%d7%a4%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%91/
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
- 1 follower
-
-
שבוע טוב אנשים אני מעוניין לשמוע ממי שיש לו ניסיון עם לומיה ( באופן כללי ) מע"ה , אפליקציות ( אני יודע שאין הרבה ..אני סה"כ צריך GPS , ווצאפ ופייסבוק ) , יציבות מע"ה , באגים , קריסות וכו' כל מה שקשור למע"ה איך היא רצה באופן כללי ואיך היא ב 1020 אם למישהו יש ניסיון עם זה .. אני מאוד התרשמתי לטובה מהמצלמה של המכשיר הזה - ( יש לי גלאקסי 4 ואני מבואס פצצות ממנו מבחינת צילום זה מה ש 90% אני עושה במכשיר ) ואחת הבעיות הקשות שיש לי באנדרואיד זה "מקלדת" - לא משנה איך מתי וכמה אני כותב ובאיזה מהירות - תמיד אבל תמיד יצאו שגיאות ! נסיתי 1001 סוגי מקלדת - די חאלס המע"ה הזאת מטומטמת מידי !! בזמנו היה לי אייפון 4 - ואלה ההקלדה המהירה שם עבדה פיקס ומאוד מדוייקת ( אני לא יודע איך זה ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי את המכשיר C510 של סוני אריקסון ואני לא מוצא אפשרות להפעיל את ה A2DP. המכשיר מזהה את הרמקול/דיבורית אבל זה עובד רק לשיחות. כשאני מפעיל את הנגן מוסיקה אני שומע דרך הפלאפון... תודה.
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
הי, -------- אני חושב על קניית iphone 6s plus. -------- האם יש מקום ממולץ בחו"ל שכדאי לקנות בו? או שהמחיר יהיה זהה (אחרי מהסים) לזה שבארץ?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
למה יש בזאפ כאלה הבדלים? מה, יש ביניהם הבדל מוצדק כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבריה זו יכולה להיות בעיית סוללה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנחנו שתי יזמים עם נסיון בתחום העסקי - חשבנו על רעיון לאפליקציה בתחום הרשתות חברתיות .לדעתינו רעיון ענק ! אנחנו צריכים רצוי שותף שלישי בעל ידע נרחב ונסיון פיתוח.. התפקיד שלו יהיה נתו להתעסק באפליקציה .. אנחנו נהיה אחראים על גיוס כספים פיתוח הרעיון שיווק ניהול וכל השאר .. יש אופציה גם לפרי לנסר ,אנחנו מוכנים לשלם לפי שעה .. כמובן האופציה של שיתפות עדיפה לנו ,כי אנחנו רוצים שיהיה לנו איש פיתוח בצוות עם ידנ נרחב .. להצעות / קורות חיים פנו במייל : slava@mycomp.co.il תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי מכשיר SE W995, בזמנו שמעתי על תוכנה שמתקינים מראש והיא שולחת לפי פרק זמן מסוים את נתוני המיקום של המכשיר בעזרת הGPS לאתר התוכנה, משם אתה כיול בעצם לבצע מעקב היכן היה המכשיר. מכיוון שכבר ננשכתי בעבר מהסיטואציה שהמכשיר הלך לאיבוד באמצע ואדי (ברוך ה' הוא נמצא אחרי יום וחצי של חיפושים בשטח של 3X4 ק"מ, חוויה לא נעימה), אני רוצה להתקין את התכונה אבל אני לא מוצא אותה שוב. מצאתי את האתר הזהhttp://www.buddyway.com/home/ אך הוא דורש להפעיל את התוכנה ידנית כל הדלקה מראש. ולכן שאלתי אליכם היא: האם ידוע לכם על תוכנה נוספת דומה? יום טוב ואחלה שבוע!
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
הי ברשותי galaxy 2 שמותקן בו רום cm 10.1 הגלישה בו מאוד איטית שהמפעילה שלי היא אורנג האם זה ככה גם אצלכם? חשוב לי גלישה מהירה
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-