גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
ערכתי השוואה בין שלוש מצלמות כיס, CASIO סופר קומפקטית בעלת מידות של כרטיס אשראי 6 מגה פיקסל, השניה CANON שנחשבת למצלמה קומפקטית 8 מגה פיקסל והשלישית ה-PIXON12 שניתן לומר כבר שנה שהוא פלאפון-מצלמה הכי טוב בשוק. התמונות צולמו בראש הנקרה תחת תנאי שמש טובים(12:00 בצהריים)העדפתי לצלם תמונות נוף מכיון שהתמונה תכיל מספר פרטים גבוה יותר, לכן לא התרכזתי במצבי MACRO צילום אובייקטים כמו פרחים וכו.. מכיון שכמעט כל מכשיר יכול להוציא תמונה טובה במצב זה. הצילום נעשה במצב AUTO ללא קנפוג כלשהוא, פשוט מהסיבה שרובנו רוצים להוציא מצלמה מהכיס ולצלם ללא פעולות מסובכות. השוק שלנו מוצף במצלמות קומפקטיות ואחרות , ישנן טובות יותר וישנן פחות, כמצלמה המכשיר הוכיח שהוא מסוגל להתברג בשוק זה.…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, קניתי ספר אלטרוני של סוני מדגם PRS-600 והורדתי המון ספרים ברוסית עם הסיומת FB2. הספר של סוני לא מכיר את הפורמט הזה אבל רוב הספרים ברוסית באים ב-FB2. כל הנסיונות שלי להפוך את הקבצים ל-PDF או LRF לא הצליחו. השתמשתי בכל מיני תוכנות כמו fb2lrf או bbeb binder אבל זה לא מצליח לי. אני אשמח מאד אם מישהו יוכל לעזור לי ואני גם מוכן לשלוח למישהו את כל הספרים שהורדתי כדי שהוא יהפוך לי אותם לפורמט אחר תמורת תשלום. תודה.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אני לא ממש חסיד של פלאפונים מתוחכמים ולכן רציתי ללכת על משהו פשוט. אז קניתי את המודו לפני שבועיים, אך כמה שהוא חמוד ומקורי וכל מי שראה התלהב, הוא בכלל לא פרקטי עם סוללה חלשה וצלצול מגוכך בעוצמתו (לא שומעים אפילו מהכיס). בנוסף המעבד איטי, אין מחשבון ולוח השנה לא מראה את התאריכים של כל החודש, אהה והקליטה לא משהו. יש פוטנציאל. אבל חבל על הכסף. 500 ש"ח בבאג. התאכזבתי. עוד מישהו?
-
- 22 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר את ה-iPod שלי לרשת ה-VPN, כי עם Wi-Fi קשה מאוד להתחבר (אם בכלל) כאשר אתה בתנועה. לפי מה שהבנתי, VPN זה מה שאני צריך. עכשיו, בהגדרות של ה-VPN יש לי 3 אפשרויות: L2TP, PPTP ו-IPSec. לא מבין בשיט מה זה אומר, אני רק זוכר שראיתי את הדברים האלה בראוטר שלי או כנראה כשהייתי מתקשר לספקית האינטרנט שלי שיעזרו לי להתחבר לאינטרנט. בכל מקרה, איך אני יכול להתחבר לרשת VPN עם הנגן שלי? מודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, ההורים שלי יהיו בלונדון עוד שבועיים וחשבתי על להביא לי משם גלקסי הבעיה שאם אני לא אתן להם כיוון של חנות הסיכוי והמוטיבציה שלהם למצוא די קטנים רציתי לדעת אם מישהו מכיר רשת או חנות ספציפית שאפשר לשלוח אותם או אפילו להזמין מראש ולאסוף תודה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי Samsung Galaxy 7500i עם מערכת אנדרואיד 1.5 . האם ניתן לשדרג ל 2.1 או 2.2 חשוב לציין שזה לא Spica תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבקש המלצה לרמקולים איכותיים לאייפוד (רמקולים קטנים לשולחן העבודה) קיימים בשוק הרבה מאד דגמים שונים בוואריאציות שונות. לבטח קיימים כאן בפורום כאלו שכבר רכשו רמקולים כאלו(בדגש על משהו איכותי),ושיוכלו להמליץ מניסיון. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כאמור, אני מחפש נגן מוסיקה נייד, כולל אוזניות. תכונות רצויות בסדר חשיבות יורד: פשטות הפעלה, אמינות, פונקציונליות, איכות שמע. אני מעוניין באפשרות לטעון אותו גם כשאין מחשב בסביבה. אני מניח שבמחיר הזה יש רק נגנים מבוססי פלאש. אני צודק? האם היתרון היחיד של נגן מבוסס דיסק קשיח הוא בסעיף נפח האחסון כאשר בשאר ההיבטים הוא אפילו פחות מוצלח מהמקבילה מבוססת פלאש? אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, במידה ונרכש מכשיר סלולרי משומש בחו"ל, כאשר מביאים אותו לארץ צריך לשלם עליו מכס ? תודה !
-
- 13 תגובות
- 8k צפיות
-
-
תוסיפו את ההמלצות שלכם. אני אשתדל לעדכן ולערוך את ההודעה הראשית בהמלצות שלכם כל כמה זמן לפי הצורך. אז תשתדלו לכתוב מסודר. אם יש משהו שכבר לא רלוונטי או יש עדיפים ממנו, תודיעו לי ואני אחליף אותו. אפליקציות: Advanced Task Killer - סגרו אפליקציות שאינם בשימוש כדי לחסוך בטריה. Battery Monitor - תוכנה שעוקבת אחרי מצב הבטריה ועושה תחזיות. אם אתם רוצים שהתוכנה תעבוד כמו שצריך אל תסגרו אותה עם TASK KILLERS. Advanced Task Manager - ניהול תוכנות פועלות. ASTRO File Manager - סייר קבצים. Drop box - תוכנה נהדרת לשיתוף קבצים מהמחשב לפלאפון או לכל דפדפן אחר ברחבי העולם. עובד נהדר. חינם במרקט. Network Monitor - מציג גראף ומספרים של תעבורת האינטרנט 2G/3G/WIFI Wifi Analyze T…
-
- 804 תגובות
- 202.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מכשיר Archos 705 שנפל על הרצפה וכרגע כשהמכשיר נדלק רואים על חצי מסך פסים וחצי מסך נשאר לבן. לקחתי את המכשיר ל-PDA STORE ונאמר לי שם שאין להם חלקים למכשיר כזה, ולכן אפילו לא לקחו אותו לבדיקה. התקשרתי ל"הבולשת" שהיו יבואני ארכוס בעבר, נאמר לי על ידם שכרגע יבואן ארכוס הם באג וניתן לתקן אותו שם, התקשרתי לבאג והם אומרים שהם לא מתקנים מכשיר שלא נקנה אצלם וחייבים להציג קבלת קנייה. מישהו מכיר\יודע על מעבדה שניתן לתקן בא את המכשיר הנ"ל. עדיף באזור ירושלים אולם גם באיזור ת"א ואפילו בדרום זה יהיה בסדר. תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כחודשיים רכשתי את הe71, פלאפון עם נתונים מדהימים ללא באגים. מהר מאוד הרגשתי אי נוחות נוכח גודל המכשיר ותשומת הלב הרבה שהוא מושך בשל הרוחב שלו, והתחלתי לחשוב על החלפת המכשיר. נכנסתי למספר אתרים אם כי לא מצאתי מכשיר באיכותו באותו טווח מחירים, ואף ישנם מכשירים נחותים ממנו אשר הם יותר יקרים כדוגמה sony erricson w995, אשר חשבתי שיכול להיות תחליף ראוי. יש לציין כי אני לא בנאדם שנוהג להחליף מכשירים כל יומיים (עד לפני חודשיים היה לי nokia 6230I בערך שלוש שנים אך הרגשתי שהגיע הזמן לשדרוג), לכן אם מישהו מכיר מכשירים איכותיים באותו טווח מחיר אני אשמח לקבל הצעות. חשבתי אולי על אייפון סיני אבל אני לא ידוע עד כמה הם אמינים.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אני רוצה שתהיה לי טלוויזיה בחדר ושהממיר יהיה מחובר למסך של המחשב שמעתי שצריך כרטיס טלוויזיה וממיר בשביל זה רציתי לדעת בדיוק מה אני צריך בשביל לעשות את זה שמעתי שיש גם אופצייה להתקין טלוויזיה על המחשב עצמו, אני אשמח לשמוע פרטים תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש פלאפון בסכום של 2000 שקל פלוס מינוס מאתיים שקל. אני מעדיף את הסגנון של המסך מגע המשולב עם המקלדת ואני מחפש את התמורה הטובה למחיר. לכן הגעתי לשתי הפלאפונים האלה. הבעיה היא שהם מאוד דומים עם הבדלים שעל הנייר לא נראים משמעותיים. בגלל זה רציתי לשמוע חוות דעת ממי שיש לו ניסיון עם הפלאפונים, ממשק, איכות בנייה, נוחות, מהירות וכל הפיצ'רים מסביב. מה ההבדל בין שני מערכות ההפעלה שלהם? (האחד סימביאן והשני אנדרואיד) האם הם מסורבלים מבחינת גודל ושימוש יומיומי שמצריך פתיחה של המקלדת? מה שיכריע מבחינתי זו הנוחות והתכונות העיקריות והבסיסיות של הפלאפון, צריך לשמוע טוב, קליטה טובה, סוללה טובה, וספיקר טוב. תודה רבה לכם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות אייפון 4 באיטליה? ומישהו יודע מחירים והאם הוא פתוח סימפריי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אתמול קניתי סנסה קליפ+ 2GB. הבעיה היא ששומעים מאוד מאוד מאוד חלש רציתי לדעת אם גם אצלכם שומעים נורא נורא חלש אם לא מה צריך לעשות בנידון? אשמח לתשובות, בברכה, גל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s_vs_apple_iphone_4-review-500.php פורסם לפני פחות משעה. כמובן שלא צריך לקחת את כל מה שאומרים שם כנכון אוטומטית, אבל זו הפעם הראשונה שמישהו מנגח את המכשירים ראש בראש, ויש התייחסות לרוב הדברים החשובים. תהנו
-
- 129 תגובות
- 15.7k צפיות
-
-
אני כרגע ברשת פלאפון, ובקרוב טס לארה"ב ורוצה לקנות אחד מן השניים. כרגע יש בעייתיות עם הקפטיבייט בכל הנוגע לפריצתו לרשתות אחרות אבל אני מאמין שזה עניין שרחוק מספר שבועות מפתרון. ההבדלים שאני רואה כרגע הם: תאימות טובה יותר לרשת של פלאפון. מראה (טוב יותר לדעתי). נפח של 16 גיגה. מחיר נמוך יחסית ( 500 דולר) לעומת זאת: נעול. וממה שהבנתי מעט מסורס יותר. או יותר נכון דורש עידכונים ומשחקים עם התכנה בכדי להיות פתוח כמו שאנדרואיד צריך להיות. מה דעתכם? שמעתם על פיתוחים מעניינים? יש מישהו עם גלקסי S ברשת פלאפון? או בכלל מישהו עם קפטיבייט?
-
- 28 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מדובר על הנוקיה N8 שיוצא החודש בארץ.... הוא בא עם מערכת ההפעלה Symbian^3... רציתי לדעת אם אפשר כש-Symbian^4 תצא אפשר יהיה לשדרג??
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לחבר ממחשב אחד לכמה אוזניות בלוטוס נפרדות (6, שיהיו אפילו לא סטריאו), והאם צריך יותר ממשדר אחד? או שצריך תוכנה מיוחדת?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לילה טוב וסופ"ש נעים רכשתי סמסונג ספיקה,מכשיר נחמד עם מערכת הפעלה אנדרואיד אני מאוד מרוצה מהטלפון,אני לומד אותו לאט לאט יש לי שאלה בקשר לנגן מוזיקה: כבר הכנסתי שירים לכרטיס זכרון הנגן מחולק לארבעה חלקים: אלבומים,אמנים,רשימות השמעה ושירים הכנסתי את כל השירים לרשימת השמעה ומשם אני שומע שירים אך בשלושה החלקים הנותרים אין לי שירים למשל אני רוצה לפי אמנים אז באמנים אין כלום איך אפשר לחלק? ניסיתי עם התוכנה של סמסונג: samsung new pc studio אך גם לא הצלחתי,האם מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה רבה ליאור
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש GPS מ-DX, רצוי שיהיה עד 100$ מכיוון שמצאתי 2 מתחת ל-100$ והם נראים לי בסדר. אם תגידו שהם לא בסדר, ותמצאו משהו במחיר גבוה יותר, זה גם בסדר... אבל שתהיה הצדקה למחיר הגבוה. מה שחשוב לי זה שיהיה אפשר להתקין תוכנות GPS אחרות, למען האמת, Igo8. חשוב שיהיה BT ומשדר FM. (למען האמת, זה לא באמת חשוב.. אבל זה קיים ב-2 האופציות שראיתי, אז למה לא?) מסך - גדול יותר - טוב יותר. כמה חזק הרמקול יהיה זה לא נורא חשוב, אם יש BT ו-FM טרנסמיטר, אני אחבר את הפלאפון עם BT לGPS ואת ה-GPS לרכב עם הטרנסיטר. אין בעיה עם זה, נכון? בקיצור, משהו סטנדרטי... אני רק מחפש את ההמלצה שלכם כי אני מסונוור מכל האפשרויות... אפשרות 1: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23569 אפשרות 2: http://…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נתקל בבעיה שמשום מה אינני מצליח לפתור כבר יותר משבוע. נושא החיפוש הקולי יש לי SAMSUNG GALAXY S I9000 המכשיר/גרסת המערכת תומכ/ת כמובן בחיפוש קולי אבל לא מצאתי אפשרות כזו במכשיר. התקנתי לדעתי את רוב התוספים שצריך בשביל זה, , כלום לא עובד, אין לי אפשרות לחפש קולית. התוכנות צד שלישי לחיפוש קולי שהתקנתי אומרות לי שאני צריך "google voice searh" אבל לא מצאתי תוכנה כזו להתקנה. יותר מזה, חבר שלי הזמין את אותו המכשיר מחול וקיבל אותו אתמול, אצלו מנוע החיפוש של גוגל בעמוד הראשי מגיע כבר עם המיקרופון כברירת מחדל. אני די בטוח שאני מפספס פה משהו מאוד בסיסי. אולי ניטרלתי משהו בהגדרות כשקיבלתי את המכשיר.... אשמח לעזרה כלשהי בנושא. הרבה תודה
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
בזק הודיעה היום כי תשיק (ביום שני) אפליקציה לאייפון המציע שירות VOIP שנותן לך לחייג לכל יעד כאילו השתמשת בקו הבזק של הבית. יהיה מצויין לכולם ולנוסעים לחו"ל בפרט. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3930334,00.html
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם מישהו יכול לעזור לי איך להגדיר בסטרימר את הכיתוביות בעברית על גבי סרט בחנות נאמר לי שהוא תומך בכיתוביות בעברית תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-