גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, בקרוב אני יחגוג לאייפון 4 אס, 4 וחצי שנים. לרגל החגיגות, אני מחפש פלאפון חדש לרכוש, הבעיה היא שלפני האייפון 4S היה לי במשך 4 שנים את האייפון של הדור הראשון. השאלה שלי, אם אני מעוניין להפסיק לרכוש אייפונים כמו שעשיתי עד עכשיו איזה פלאפון אפשר להמליץ לי? כי חוץ מאייפונים לא יודע כל כך על פלאפונים אחרים... תודה, על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני יהיה שבוע הבא בפרנקפורט וחשבתי לרכוש שם למישהוא יש המלצה על חנות זולה ומ הכי משתלם לקנות באזור ה 400 דולר תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, למטה יש מפרט מלא שנתנו לי,של 3 טאבלטים, במחיר של 260-200 דולר, דעדתכם חשובה לי. בלי יותר מידי סיפורים אני צריך טאלבט בגודל 10 לפחות. השימוש הוא איטרנט בלבד, כמובן שאני קונה גם מקדלת. כמובן שחשוב לי שהיה אפשרות לשחק כמובן דיברתי בערך עם 40 ספקים, יכולים לתת לי מחיר טוב, אבל מה שהבנתי החברות הם No name אבל המפרט דיי טוב נראלי. שאלה נוספת, במידה ואני בים במקום שאיו לי גישה לWIFI אני צריך לקנות מחשב עם 3G? פשוט זה תוספת רציית שת 40-60 דולר יש לי באורנג זכאות לדבר שנקרא מודם USB מדגם iCON 225 האם אני יהיה זקוק רק לUSB בשבילו ויעבוד לי האיטרנט? יש כאן אולי המלצה/תגובות? התקציב שלי הוא עד 1000 ש''ח. וכמובן אני מעדיף שהיה אפשר להתקיו עליו WIN 8 ולא אנדראויד לגבי הסוללה …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
פוסטרים שנתלו במסגרת ההכנות האחרונות לכנס ה-MWC בברצלונה חושפות לנו את ה-Mate X המסתורי - שמתקפל באופן הפוך ל-Galaxy Fold של סמסונג לכתבה
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הפלאפון מחובר למחשב באמצעות הכבל שסופק עימו ליציאת USB3.0 במחשב ומשום מה לוקח המון זמן להעביר קבצים לפלאפון. (לדעתי המהירות עומדת על פחות ב-1MB\s. מה אמורה להיות המהירות ומה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הצהרה מפי נציגיה של קוואלקום מסתמנת בתור אישור לכך שמכשירי משפחת ה-Galaxy S23 העתידית יופעלו על ידי המחליף של ה-Snapdragon 8 Gen 1 בכל רחבי העולם, ללא גרסאות Exynos אלטרנטיביותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
- 1 follower
-
-
לחבר שלי יש מערכת כזאת: http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=11368&ref=zap והרמקולים שלה דפוקים או משהו. עכשיו הוא רוצה לקנות כאילו רמקולים חדשים. יש המלצות למשהו איכותי.? בסביבות ה1000 שקל
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אני צריך נגן MP3 באיכות סבירה לאימונים בחדר כושר. דרישות: נפח: 1-2GB עוצמת שמע טובה (מקום רועש יחסית). אם אפשר, רדיו. אפשר לחרוג טיפה מהתקציב אם זה הכרחי, אבל עדיף שיהיה כמה שיותר זול.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
ברדיו אני יכול להעביר רק תחנות בתדר אי-זוגי. לא ניתן לקלוט תחנות בתדר זוגי. התקנתי גם את הפיימוור הזו וזה לא עזר: http://forums.sandisk.com/sansa/board/message?board.id=clip&thread.id=10534 מה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הדגם הזה באנגליה. איפה אני יכול לקנות אותו ?
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מכשיר במחיר של כ- 1500 ש"ח. רציתי לדעת מי מהשניים האלו טוב יותר: Sony Xperia sola או Sony-ericsson Arc S האם יש מכשיר אחר במחיר שעדיף על שתי האופציות האלו? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים ,לפני כמה ימים קיבלתי במתנה את הנגן הזה בגרסת ה 2GB, הבנתי שניתן להוסיף לו זכרון דרך כרטיס microSD ,באתר או במדריך משתמש לא מעצתי זכר ל התאמה של קיבולת כרטיס זכרון ,והנגן . בפורום שלהם הבנתי שעם כרטסי 8GB הוא עובד אבל לחלק מהמשתמשים יש בעיות עם ,לא ממש הבנתי על איזה גרסה הם היו. אז השאלות הם ,עם יש פה מישהו עם הנגן הזה ומשתמש בכרטיס זכרון של 8GB ופחות ? ואיך הוא עובד ? תציינו לי גם על איזה גרסה הנגן שלכם . תודה , ועוד כמה דברים ,גם עם אני קונה ,אני קונה במקום אחד ,הבנתי שמהירות ההעברה לכרטיס זכרון בנגן לא מהירה ממש ,ביחס לשימוש ב קורה כרטיסים ,יש בבאג יש את super microSDHC זה בעצם חבילה שכוללת קורה כרטיסים זעיר + כרטיס microSDHC . וחשבתי כמוון על להוסיף ל…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
-
2 ג'יגה ואפשרות להוספה של כרטיס MicroSD עד 2 ג'יגה נחמד לאללה , 400 שקל אבל הדבר היחיד שמפריע לי בו שהוא ניתן להטענה רק מהמחשב , דרך הUSB מה בסך הכל יש לכם להגיד על הנגן הזה ..
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
היי, כשקונים טלפון חדש בחו"ל (אולי M9) מה צריך לבדוק לפני שקונים? איזה טלפונים מתחרים ב M9 ואיך הם מבחינת מחיר? באיזה רשת הטלפון צריך לתמוך כדי שיוכל לפעול באורנג'? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות k610i מיד שנייה. עכשיו הסתכלתי באתרים וראיתי שיש מכשירים שרשום עליהם "פתוח לסלקום" ויש מכשירים שרשום עליהם שהם מיועדים לאורנג'. זה אומר שאם אני קונה מכשיר כזה ממישהו אני מחוייב לאותה רשת? יכול להיות שאני אהיה מחוייב גם לאיזשהו מסלול? ועוד שאלה - אם אני קונה מכשיר חדש בחנות (במזומן) אני יכול לבחור כל אחת משתיהן?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך תוכנה שתמיר לנגן ו10 התומך ב avi אני חייב מדריך למי שמכיר את הנגן מה הדרישות שלו ויודע איזה תוכנה מתאימה ואיך לאמיר סרטים .שירשום את שם התוכנה .ושיסביר לי משאני מכניס את הסרט לתוכנה ועד שאני מוציא אותה .פשוט אמרו לי בפורומים אחרים שמות של תוכנות ולא הסבירו לי ולא עזר כלום אני חייב גם הסבר דרישות הנגן וידאו תואם : וידאו mpeg 4 sp רזולוציה : QVGA 320X240 או פחות 51 תמונות לשניה או פחות 348 ק"ב לשניה או פחות אודיו : mp3 128 ק"ב 44.1 קילוהרץ cbr אני יודה מאד למי שיעזור לי .פשוט אני לא יודע איך משנים את הפרטים הנ"ל בתוכנות.נסתי למשל בVirtualDub-1.5.4-P4 והצלחתי קצת
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית מתכוננת להמשיך במיצוי תהליך הייצור המשופר מחברת TSMC ב-6 ננומטר - הפעם עם שבב מסקרן שמיועד לסמארטפונים ועשוי לספק תחרות חלקית עבור ה-Snapdragon 865לכתבה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
- 1 follower
-
-
אתם מוזמנים להוריד את האפליקציה החדשה שלי (ושל עוד חבר) - DrawTime האפליקציה היא וויג'ט של שעון בו אתם מציירים את הספרות לבד! כל אחד יוצר לעצמו וויג'ט שעון ייחודי שהוא מצייר כמו שהוא רוצה. ניתן לעצב כמה שעונים שרוצים, לבחור מספר רקעים שונים, למקם את השעון על מסך הנעילה (מגירסא 4.2 של אנדרואיד), ולשתף עם חברים תמונה של השעון שציירתם. לינק: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.customfontwidget אתמול האפליקציה שלנו קיבלה Review באתר www.wonderhowto.com. אתם יכולים לקרוא כאן את הביקורת: http://nexus7.wonderhowto.com/how-to/draw-your-own-personal-clock-widget-for-nexus-7-0152742/ ולראות את הסירטון כאן: נשמח לשמוע פידבקים והצעות, וכמובן לראות את …
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
יש עוד דרכים להתחבר לאינטרנט דרך מחשבי כף יד שהיא לא ב WIFI ? האם קיים HSDPA במחשבי כף יד והאם האפשר להתחבר דרך תצורת תקשורת סלולרית GPRS או משהו בסגנון .. תודה ואם יש לכם המלצות באיזור ה2500 שקל אני אשמח תודה .
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אז ככה אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אך לא מצאתי פורום אחר שזה מתאים לשם או ט'רד שעונה על השאלה הבאתי מכשיר tomtom one xl מארהב וכמובן שהוא הגיע עם מפות לארהב וקנדה השאלה היא כזאת המכשיר הזה מוגדר כ PND ואני רוצה להעלות עליו תוכנת ניווט ישראלית כמו איי גו. איך אני בדיוק עושה את זה? והאם זה אפשרי...? שמתי לב שאני לא יכול להריץ עליו קבצים כמו exe או בכלל אני צריך שהתוכנה תהיה פתוחה או משהו כזה על הכרטיס זיכרון בכדי שזה יעבוד... תודה לכל עוזר..!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר (בשביל חברה שלי) שהיא תוכל לקחת לג'וגינג כדי לשמוע בעיקר רדיו ואולי קצת שירים. על מה אתם ממליצים בסביבות ה 100-200 שקל? תודה
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, למי שיש את המכשיר- האם את/ה מרוצה ממנו?תקינות ,אמינות וכו'. איך העט? אני מחפש לכתוב בכל פעם כחצי עמוד (130 מילים) טקסט בעברית בכת"י ולתקן תוך כדי כתיבה, ואז להפוך אותו למוקלד. אשמח לשמוע גם איך תמונות הסטילס של המצלמה השאלה היא לגבי SM-N7505 Note 3 NEO 16GB,(מענין שמוכרים אותו 150 ש"ח פחות מ-נוט 2, וב-1000 ש"ח פחות מ נוט 3 רגיל) תודה!
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
חבר שלי נמצא בחול וביקשתי ממנו שיקנה לי נוט4 ויש שם את הדגם SM-N910H זה יעבוד בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-