עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by The_Wolf,

אני שוקל האם לקנות נוקיה 5800. הפונקציות החשובות בטלפון: WIFI GPS סוללה סבירה ומעלה אשמח לחוות דעת ממי שיש לו את הסלולר הזה והאם יש אלטרנטיבות טובות יותר בסביבת המחיר שלו(1100 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  2. Started by Makaveli_iL,

שלום, האם יש ביקוש למכשיר הנ"ל? בעתיד הקרוב מאוד יהיו ברשותי מספר מכשירים - מי שמעוניין נא ליצור קשר בפרטי (מעוניין להיפטר מהם )

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. קיבלתי טלפון שנקנה ברשת פלאפון והיה בשימוש שם.. הטלפון פתוח לכל הרשתות וכרגע הכנסתי לו סים של אורנג' והוא עובד סבבה. השאלה מה בקשר להגדרות חיבור לאינטרנט ועוד כל מיני הגדרות שאולי אמורות להיות? מה עושים בקשר לזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Anihawk,

היי, אחרי למעלה מ4 שנים עם סמסונג חצי-עובד החלטתי לקנות טלפון חדש, בשבוע הקרוב אני יהיה בניו יורק אז- אני מחפש טלפון, העדפה לאנדרויד, העדפה לאחד עם מקלדת אמיתית (כמו בdroid 2 נניח), צריך שהוא יעבוד גם בישראל כמובן. חשוב לי שתיהיה לו פונקציית GPS (addon או משהו). אני מחכה להמלצות שלכם.[br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 16:38:33 אני מכיר את החוק שלכם נגד הקפצות אבל אני לא עומד להישאר כאן עוד הרבה זמן והדיון לא מקבל שום תגובות כבר 3 ימים.אז אם מישהו כן יכול לעזור לי עכשיו זה הזמן. אם אני מקבל באן, so be it, כנראה ששום דבר לא ייצא מהדיון הזה בכל זאת.

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  5. Started by redead,

מי שלא מכיר הם הוסיפו אפשרות ללוחות אם החדשים לטעינה מהירה יותר ב40 אחוז של מוצרי אפל.. http://www.gigabyte.com/microsite/185/on-off-charge.htm השאלה שלי היא איך אני יודע אחרי שהתקנתי את זה האם זה באמת עובד???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by redead,

איך אני יודע כמה ניצלתי מהחבילת אינטרנט שלי כדי לא לעבור את המכסה?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  7. Started by zik125,

שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול אבל אני אנסה בכל זאת-אני מחפש משהו בסגנון עט סורק שיהיה כמה שיותר קטן שיבצע את הסריקה באיכות טובה ובמהירות האפשרית אשמח אם מישהו יכול להמליץ על משהו תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. תענו בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. Started by MadGhost,

מאחר ונמאס לי שמתבשלת לי האוזן(והמוח) בכל שיחה של יותר מ2 דקות, אני מחפש אוזניית בלוטות' שתהיה נוחה, עם טווח סביר, לא חושב לי כל כך סינון רעשים מתקדם וכל מני גימיקים - מאחר ורוב השיחות יתבצעו מהבית או אזורים שקטים... רצוי שיהיה שמע טוב, והתקציב עומד סביב ה 200 +- ... אשמח לקבל המלצות! תודה מראש.

10. Started by dor444,

שלום, נתקלתי בבעיה בדיווח על מוצרים פגומים באתר Deal Extreme בדף של הדיווח על המוצרים דורשים ממני מספר SKU שאחרי חיפוש מהיר בגוגל התברר שזה מספר של המוצר, אם זה באמת מה שאמרתי, אז איך אני יכול לדעת מה המספר SKU של המוצר הפגום, כי בדקתי בדף המוצר הפגום ולא ראיתי שום מספר SKU. אני צריך לשעת איך אני יכול להשיג את המספר הזה ואולי יש דרך אחרת לדווח על מוצרים פגומים באתר DX תודה מראש, דור

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  11. יש לי את המחשב כף יד - MIP P350 אני מעוניין לשדרג את גרסת ה - WINDOWS MOBILE עליו ל- 6.5 איך מבצעים זאת ? האם זה בכלל אפשרי ? תודה רבה.

12. Started by Combine,

יש לי את המכשיר ( Cowon iaudio q5w) והבנתי שיש לו GPS מובנה. יש אפשרות להשתמש בו בארץ ( אם כן, מאיפה אפשר להוריד מפות) תודה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  13. Started by Crash5,

שלום, כבר יותר משבוע שאני מנסה להתקין עברית במכשיר ללא הצלחה גדולה. יש ברשת עשרות מדריכים וזה בדיוק מה שמסרבל את העניין. כל מדריך פועל בשיטה שונה ומסובכת מהשניה ובנוסף הם כבר לא מעודכנים. מישהו יכול להפנות אותי למדריך מעודכן ופשוט שפותר את כל הבעיות העברית במכשיר אחת ולתמיד? אם הייתי יודע שהמכשיר דורש התעסקות כל כך עמוקה עם הדברים הללו אני חושש שהייתי מוותר על הקנייה הזאת. מנק' המבט שלי זה נראה לי עסק מסובך וחסר תמיכה מן היסוד. חג שמח ושנה טובה לכולם!

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  14. לאחרונה רכשתי חצובה לצילום עצמי של XSHOT ובכדי לחבר את ה-PIXON12 לא צריך פתרון יצירתי. מצאתי ב-EBAY התקן לחיבור מכשיר סלולרי. ההתקן נשלח מסין, עלה 9 דולר אוסטרלי, הגיע תוך שבוע. איתו מקבלים גם חצובה קטנה(ראה תמונה) ניתן לחבר כמעט כל מכשיר, מאוד פרקטי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by danker,

תגידו לא נמאס להם כול הזמן לצעוק:,הנה האימייל עומד למות הנה זה מגיע!! http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/155/571.html בהתחשב בזה שיש לfacebook חרא של אימייל ,אני בספק אם מישהוא יחליף את המייל שלו במייל של הפרופיל שלו! פשוט מגוכח!

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  16. Started by EyEOnE,

מה ההיתרונות של גרסא 2.2 על פני 2.1?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. יאו איזה מעצבן זה

18. Started by froggy,

שלום רכשתי כבל יעודי לשידור סרטים בטלוויזיה. אך אני מצליח להכניס לIPOD סרטים ברזולוציה של 400X680 ולכן שידור בטלוויזיה 32 אינץ' מאוד מאוד לא איכותי. האם ניתן להכניס לIPOD CLASIC סרטים ברזולוציה גבוהה?

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  19. איך אני מעלה סרטים ומוזיקה ל-gps שלי? יש לי gps novogo בעל התוכנה igo8

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  20. Started by oren,

יצא לי להגיע דרך כתבות כאן לאתר שמוכר עכברי גיימינג ושם יצא לי לראות פרסומת למוצר שגרם לי להרים גבה:מטען סוללות חד פעמיות זכור לי כי לפני זמן רב קראתי משהו על כך שלא ניתן לטעון סוללות חד פעמיות ו/או שזה מסוכן, משום שהן לא בנויות לכך, אני חושב שזה היה ב- Battery University. בכל מקרה, הנושא מעניין אותי ורציתי לדעת האם זה הגיוני?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  21. Started by roma,

שלום שלום! ראיתי כמה אופציות אבל אני לא יודע אם המשדר סטריאופוני או האם הם תומכים בDOKים מרובי ג'יגות.. למישהו יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by em28,

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  23. Started by Sven,

לפני מספר ימים ה- Cowon i7 האהוב שלי חדל מלעבוד, אני חושב שזו בעיה עם הסוללה שלו או עם המגעים לסוללה כי כשניסיתי להדליק אותו הסוללה פתאום התרוקנה והוא סירב להטען בשום מצב. כרגע אני בצבא אז אין לי יותר מדי מה לעשות עם זה, מה גם שיש לי את הנגן מעל שנה אז אני בספק אם עדיין קיימת עליו אחריות. אני מאד מרוצה מהנגן אבל ממה שראיתי בזאפ הוא נמכר רק בחנות אחת ובמחיר הפקר (הרבה יותר יקר ממה שקניתי את שלי). על כן, אני רוצה לקנות נגן שלא ירד ברמתו מה- i7. הבנתי שיש נגן חדש יותר כדוגמתו, ה- i9, שתומך ביותר פורמטים ויש לו הגברה קצת טובה יותר.. אבל זמן סוללה נחות. מה שחשוב לי בנגן זה בעצם שלושת הקטגוריות האלה - הגברה, תמיכה נרחבת בפורמטים שונים (כגון FLAC) וזמן סוללה. התקציב שלי נכון לעכ…

24. במישהו יגאל אותי מייסוריי!!!!!! אני רב עם המכשיר כבר יומיים אני רוצה תוכנת igo 8 שתעבוד על apex 5011 מישהו יכול לעזור לי בזה???....אפילו טלפונית אני ישמח 0546596096

25. Started by digitalseeker,

אהלן, לאחותה של חברה שלי יש Milstone - והיא קצת טכנופובית ואני רוצה לעזור לה. היא אמרה לי שבשמש היא לא רואה כלום אלא רק את עצמה - השאלה האם המסך הוא ANTI GLARE בכלל ? ואם כן יש הגדרה שצריך לבצע כדי לא לראות את עצמך ? לי בN97 לא היו שום בעיות ! שאלה נוספת - יש המלצה לאפליקציות שעושות שימוש מגניב בתמונות ? אולי מישהו מכיר אתר לאפליקציות לפלא הזה ?

דיונים חדשים בפורומים