עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by keewlngc,

- שלא יהיה מיקרופון מובנה במכשיר - שלא תהיה אפשרות "Record" במכשיר - ללא אפשרות הקלטה באוזניות המסופקות עם המכשיר - ללא אפשרות לחבר מיקרופון אל המכשיר - ללא אפשרות לחבר מיקרופון אל חיבור האוזניות של המכשיר כבר התקשרתי אל לפחות 5 חנויות ואמרו לי "לא". גם לגבי Ipod shuffle אני לא בטוח כי המוכר גמגם ואמר שיש אפשרות הקלטה דרך החיבור של האוזניות, אבל לאחר מכן אמר שלא. מצידי שיהיה נגן סיני או חיקוי של נגן כלשהו אחר. עד למחיר של 300 ש"ח. יש חיה כזאת? מודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. אז ככה לפי הידע שלי המובילים הם הipod CLASIC, ZONE, Zen Vision M Creative אז ככה אני צריך משהו נייד עם המון זיכרון ואיכות שמע ממש טובה (הכי טובה אם אפשר חחח) לפי הידע שלי הIPOD מוביל בזיכרון ובזמן סוללה (הIPOD החדש כמובן) אך לZen Vision M יש איכות שמע קצת יותר טובה ולגביי הZONE אין לי מוסג אני ישמח לעזרתכם

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. הכוונה היא MP3 עם יכולות הקלטה גבוהות (איכות הקלטה, זמן סוללה ארוך, אפשרות להרחבת זיכרון) איזה מכשירים אתם יכולים להמליץ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by homart,

שלום, אני בעליו של iriver h320 ישן וטוב עם 20 ג'יגה, בואו נגיד שבשנה האחרונה זה לא כ"כ מספיק לי ואני רוצה נגן חדש עם הרבה יותר שטח איחסון. הבנתי בזה פעם הרבהיותר אבל עזבתי את זה מאז שקניתי את שלי לפני כ4 שנים... אשמח להצעות עד כ250 דולר בארה"ב, חשוב לי מאוד נוחות השימוש ואיחסון השירים , אני יודע שכבר השוק שלהם לא מפותח כמו שהיה פעם, אבל זה מה יש.. תודה רבה וחג שמייח!

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  5. Started by gmoshiko,

אני מחפש mp3 טוב שהאיכות שמע שלו טובה מאוד ++++ זה הכי חשוב לי שלא יהיה ענק חשוב שיהיה נייד מממ בסביבות 4 ג'יגה ככה אשמח לקבל חוות דעת על מכשירים שיש לכם חשבתי על cowon d2 מה אתם אומרים? הוא טוב?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  6. Started by avi2014,

חשוב לי במכשיר אוזניות טובות(שנכנסות לאוזניים..) איכות סאונד טובה ממשק פשוט ואם אפשר אז גם עיצוב

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by יוגב1,

חבר שלי רוצה לקנות MP4 ב300 שקלים בערך .. אחרי שהוא הבין בעצמו מה הוא רוצה הוא עידכן אותי .. מחפש נגן בעיקר לשמיעה ולא לראיית סרטים ושהיה בעברית (לא סיים כיתה ה' ;D) רציתי להמליץ על סנדיסק E250 אבל אני זוכר שאין לו עברית יש למישהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  8. Started by bay,

אני רוצה לקנות מתנה לידידה היא ממש רוצה ITOUCH אך הוא יקר מידי בשבילי אני מחפש תחליף פחות יקר (עד ה600 ש"ח) משהוא טוב שיוכל להריץ את אותם ישומים ושהיא לא תצתרך לשלוח אותו כול שנה לתיקון . בינתיים חשבתי על ה4PLAY X-POD לחבסר שלי יש אותו כבר שבועיים מכשיר נחמד תפס אותי במיוחד הקטע הם המצלמה אך אני גם כן אהבתי את הIKO UC-40 כי יש לו אחריות ל3 שנים מה שמעיד על איחותו אז מה לקנות? גם ה QTECK VISION נראה נחמד :s05:

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  9. Started by ShoVaLK,

אני מחפש MP4 טוב שיש לו ווליום גבוהה מאוד בשביל המכון כושר אני מחפש גם משהו טוב שיחזיק לי הרבה זמן בקיצור אני מחפש משהו טוב עם מסך טוב לראות קליפים נגיד בזמן החופשי התקציב עד 500 שקל מה יש לכם להציע לי אני מחפש משהו עם ווליום גבוהה ואיכות שמיעה מעולה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by p_q,

מחפש mp4+ספיקר עד 600 ש"ח מעל 1 ג'יגה תודה מראש...

11. Started by redersh,

היי אני מחפש מכשיר שכולל גם WIFI וגם BT בנוסף לGPS קצת התבלבלתי בן הדגמים השונים והחברות השונות יש את הMIO P560 ויש את הASUS A696 שיש לו פחות זכרון ויש עוד הרבה. בבקשה תצילו אותי מהבילבול עומר

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  12. Started by arkadur,

אני מחפש נגן רציני להעביר איתו את הנסיעות (בסיס..) לכן יש לי כמה קריטריונים: 1.זמן סוללה גדול, ונפח דיסק גדול 2.מסך גדול 3.תמיכה בכתוביות (רצוי ללא "משחקים" והמרות למיניהם) TV OUT.4 5.ביצועים (סאונד, וידיאו) שמתי עין על הA2, הייתי רוצה לדעת אם יש עוד מתחרים?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  13. Started by zoyaniv,

בינתיים היחידי שראיתי זה שיואמי פרו, שלא נמכר בארץ. יש משהו שכן נמכר בארץ? משהו מומלץ? הכוונה גם להטעין אותו וגם ממנו עם usb c יש לי מכשיר וואן פלוס 5

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Kukishin,

אם משהו ראה חנות ששוברת מחירים בצורה מטורפת או משהו כזה...

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  15. Started by zam,

שלום לכולם. יש לי חדר שאין בו קליטה בכלל. אין wifi באיזור שניתן לשבת עליו אין קו טלפון וגם לא ניתן יהיה לשים קו טלפון. אין חלונות בחדר, אבל יש חור בקוטר ,"8. אני צריך להגביר את האות בחדר כי נמאס לי לצאת כל פעם החוצה. אשמח לכל עזרה, הכוונה כי אני ממש לא יודע מה לחפש. האם גם על נושא התדרים צריך להתחשב, כי אם כן אני מחפש משהו שמתאים לכולם. תודה מראש כי טיפ מאיפה להתחיל יתקבל בברכה

16. Started by boss,

איזה חברת מומלץ SIM גלישה בלבד של בלגיה? אם לינק SIM גלישה ותעריפים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by CRT,

מקודם השתמשי בFRING אבל הוא לא עובד עם סקייפ יותר :-\, ניסיתי NIMBUZZ ולא ממש מצאתי שם סקייפ. עקרוני סקייפ מראה שהוא תומך במכשיר 5800 אבל כשאני בא להיכנס לאתר שלהם SKYPE.COM\M הוא אומר שהמכשיר לא נתמך... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. Started by hadarK,

רציתי לדעת אם ניתן להשיג Slimport בארץ, בשביל לחבר נקסוס 4 ל HDMI.הנה המוצר מאמזון

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אני אמור להגיע ל הונג קונג בעוד כחודשיים חשבתי לקפוץ על המציאה ולקנות סלולרי חדש. אני מחפש smartphone כמובן סיגנון ה IPHONE ואולי את ה IPHONE עצמו אבל תאמת שאני לא בקיע בכלל בטלפונים החדשים שיוצאים. אשמח לקבל כמה המלצות לטלפונים בסיגנון של ה IPHONE והאם למישהו יש ניסיון בכלל של קניית טלפון מ HONG KONG ? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום אני מחפש המלצה לTablet בעל מקלדת מלא פיזית ראיתי כמה כאלה אבל אני לא כול כך מבין בנושא זה ואני פתוח להמלצות כאמור התקציב הוא עד 3000. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  21. היי, יש לי מכשיר HTC ONE חדש. התקנתי בו את ADVANCED TASK KILLER שעבד לי מצויין במוטורולה מיילסטון. אבל עכשיו במכשיר הוא לא מתפקד - אני סוגר איתו אפליקציות ואחריי עשר שניות נפתחות מחדש. נגיד וואסטפ - אני מקבל הודעות גם אחריי שאני סוגר אותה דרך ה-task killer. מה עושים? אני לא רוצה עכשיו לסגור ידנית דרך מערכת ההפעלה כל יישום...

22. Started by The Dom,

אני זוכר שראיתי באתר הזה:http://www.zedge.net/ THEME ל N95 שכתוב , NIKE... JUST DO IT.... TOMMOROW ורואים מן יצור עצל כזה על הסמל של נייק. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by Roeebaeloha,

שלום אני כרגע נמצא בסין כרגע ואני צריך להתחבר לשירותים כגון גימייל,גוגל, גוגל מפס ועוד... אני מחפש שירות VPN שיעבוד לי מהטלפון(אנדרואיד) ודרכו אוכל לעקוף את החסימה אני יודע שיש את אסטריל אבל מחפש שירות בחינם תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by autogun,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות Bluethooth ל-iRiver H360 שלי. מישהו יכול להמליץ על משהו מיוחד? בבקשה לא לזרוק סתם לינקים מזאפ. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by liav25,

שלום לכולם אני מחפש אוזניות BLUETOOTH (עדיפות גדולה לשתי אוזניות אבל אם אין מה שאני מחפש במחיר שאני צריך אז אפשר גם אוזניה אחת) שתוכל להסתנכרן עם המחשב. שכל הסאונד של המחשב יישמע דרך האוזניות. לצורך העניין חשבתי להזמין מיני דונגל מDX שלא יתפוס לי הרבה מקום מאחורה ואני אוכל עדיין להצמיד את המארז לקיר. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16229 ראיתי באינטרנט את המוטורולה HT820 - בזאפ אצל חלק מהמגיבים האוזניה עבדה מצוין עם המחשב אבל ראיתי שהרבה אנשים הסתבכו איתה והיא לא עבדה. בנוסף היא קצת חורגת מהתקציב שלי (עד בערך 150 שקל) אבל ראיתי אותה בEBAY בערך בסכום הזה. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.